- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.121
kızlar katılacak kişiler bana özelden mesaj atsın... ben liste yapayım...
ben geçmişi okuyamıyorum çünkü...
10 kişiyi geçersek çekilişi yaparız..
1 hafta sonra falan yapalım...
geçmiş olsun canım kuzuna....
Halimecim geçmiş olsun canım
valla sütün iyi korumuş doğduğundan beri ilk ateşlenmesiyse maşallah...
Ateş düşürücü kullan mutlaka akşam yatırmadan ver gece ateşlenir farketmezsin
allah korusun...
halime canım çok geçmiş olsun Emir paşamıza.
kimseler yok sanırımmm.
en sonunda çıktı yani.kaç kere mesaj yazdım ya.
herkese merhaba arkadaşlar.uykusuzum,yorgunum.emir 3 gündür ateşli.faranjit olmuş.ilk defa ateşlendi doğduğundan beri.Allah'ım ne zormuş ya ateş.evimizin neşesi yok 3 günden beri.inş.çabucak geçer.kuzum benim ateşliyken çok masum oluyorlar.
bende emir'e minadex alıcaktım ama memnun değilsizin galiba.ipoş köftesinin balık yağından alayım bari.baksana tam bi köfte olmuş maşallah.emir hiç bişey yemiyo ama ben kafayı yiyecem artık onun iştahsızlığından.2 lokma alıyo ondan sonrakileri diliyle geri çıkartıyo.varsa yoksa emiyo bide devam sütü içiyo doğru düzgün.hergün değişik şeyler yapıyorum.ama nafile.bide şu balık yağıyla ,vitamin şurubunu deneyelim bakalım.inş.yemeye başlar.
iyi akşamlar kızlar kaç gündür hata veriyor kk bir sorun var sanırım..Bugün hiç bakmadım ama yine öyleydi galiba...
Gülcüm 100 kilo olmadan yazayım bende hiç vitamin kullanmadım canım doktor vermedi bize gerek yok boğazı iyiyse dedi ama işte serap kullanıyormuş mesela ipoşunda boğazı iyi olmasına rağmen..
Doktordan doktora değişiyor sanırım..
Kilosuda gayet iyi canım bizde 3 4 ay kilo almamıştık son 1 ayda 1 kilo almış...Onuda memeyi azaltmaya bağlıyorum sürekli krizdeydi ağzını kapatmak için birşeyler tıkıyorduk..Bu arada bugün 4 günüm emzirmiyorum en sonunda atlattık galiba hayırlısıyla..Sadece sütümü sağıp gece biberonla veriyorum...
selam kızlar denizo iyileşti sayılır
boğaz enfeksyonu dedi doktor , sonunda antibiyotikle tanıştı kuzum 13,5 aylıkken
ama çok şükür şimdi iyi hafif bu burun akıntısı başladı sanırım ateşten soyduğumda biraz üşüttüm
hasta olan bebeklere geçmiş olsun gerçekten çok kötü oluyor insan ..
domuz gribi aşısını bizim doktor gelince yapalım mutlaka bu daha başlangıç salgın büyüyecek diyor.
domuz gribinden ölme olasılığı 10 binde 1 , ışıdan ölme olasılığı milyonda bir hangisini tercih edersin diyo.
bilemedim bende kararsızım .
canım geçmiş olsun emir paşaya inşallah tez zamanda atlatır
selam kızlar denizo iyileşti sayılır
boğaz enfeksyonu dedi doktor , sonunda antibiyotikle tanıştı kuzum 13,5 aylıkken
ama çok şükür şimdi iyi hafif bu burun akıntısı başladı sanırım ateşten soyduğumda biraz üşüttüm
hasta olan bebeklere geçmiş olsun gerçekten çok kötü oluyor insan ..
domuz gribi aşısını bizim doktor gelince yapalım mutlaka bu daha başlangıç salgın büyüyecek diyor.
domuz gribinden ölme olasılığı 10 binde 1 , ışıdan ölme olasılığı milyonda bir hangisini tercih edersin diyo.
bilemedim bende kararsızım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?