- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.221
Günaydın iyi haftalar herkeseopuyorumnanaktan
Canancım tabi doğru söyluyorsun Deryada söylemişti bütün gün çalışıyorum meme bağınıda koparamam diye bu açıdan çok haklı buluyorum sizi..Aynı zamanda sabah işe gidiyorsun gece kalkmak zor bencede sağlık sorunun olmadığı sürece emzirmeye devam etmek en iyisi canım hayırlı olsun:)
Benim bugün 6.günüm çok sukur hala memmeee diyoruz nasıl unutmuyorsak ama atlattık biberonla 2 günde bir sağıp veriyorum göğüs ağrısıda çekmedim ayırmak isteyenler bence bir gecede kesmeyin benim gibi aktif emziriyorsanız yavaş yavaş keserseniz hiç ağrı sızı yaşamıyorsunuzopuyorumnanaktan
günaydınlarr...kızlar tunahan çok huysuz bu aralar iki dişi daha geliyor sanırım şişmiş fena yemiyor bişey.bir de hiç yerinde durmuor hayır dedikçe sanki inadına yapıyor hafta sonu canımı çıakrdı valla çok yoruluyorum valla...şimdi geceleri de mız mızlık yaptığı için ancak memeyle susuyor ama bu sefer de göğsüm açıkta kalıyor üşüyorum dün gece öksürmekten bir hal oldum nasıl üşümüşsem artık...canan bende henüz bıraktırmayı düşümüyorum aynen benim de çok hoşuma gidiyor çünkü:)duygucum az kaldı desene sonuç başarılı olacak inşallah...
betüş dün rüyamda seni gördüğümü hatırlıyorum ama başa da bişi hatırlamıyorum ben ryalarımı hemen unuturum çnkü..
canım bunlar zeki çocuklar öyle hemen unutuvermiyolar. utku bırakalı 12 gün oldu kendi bırakmasına rağmen akşam memme diye gelip gidip göğsüme vuruyordu
selaam:)
sehercim vefalı arkadaşım eksik olma..biz ananede baya bi kaldık bu sefer hazırokullarda tatil oldu temizlendi filan...ismet daha iyi şükür..ama annemin kadını işten çıktı ve evin temizliğinde yardım etmek zorunda kaldım..kızkardeşimin kışlıklarını dolaplarını toparladım..çok yoruldum..bide ismet buyuk tehlıke atlattı....merdıvenler en hoşuna gıden yer..bi karambolde sen tırman ve aşaa yuvarlan..iyiki fazlaca tırmanıp trabzanlardan uçmadı aşşa..heryer mermer..sonuçları düşünmek bile istemıyorum..iştahımız nispeten düzeldi ama yinede eskisi kadar yemıyo..bu sabahta çığlıklarıyla uynadım..nasıl yaptı bılemiyorum ben zor açıyorum ananesının yaptrdıgı beşiğin ön kısmını..çünki demir kilitleri var..allahtan sarkıpta düşer dıye altına yün yatak koymuştum beşiğin dibine yere..ama aklımın ucundan geçmezdi o kilitleri açıpta düşüceği..parmaklıkların üstüne yapışmış,yere kapaklanmış halde buldum..korkmuş çok, titriyodu..ağzıda kan içinde kalmıştı..herşeyi deli gibi kemiriyo söküvericek o dişleri bigün..çok kuduruk bi oğlum var artık..koltuklara tırmanıp camı açma heveslerınde şimdibugun koltukların yerini deiştiricem çunkı babası bi güvenlık aparatı alıp takana kadar sınır olurum..bide kavga ettım vericemo beşiği dedim veremessın dıyo ben bişi düşünücem diyo..derme çatma bişiler çakıcak yapıcak..neolucakmış benım bu müsrifliğim..cebinden kuruş çıkmamış kalkıp benım malımla tasarruf yapıcak..çöpçüü...ay nekadar sevsemde bazı sosyal farklar adamı sinir edıyo işte..hep kavga tartışma uyduruk sebeplerden..bıkıyorum vallahi ama napimsağlık olsun şu yavrum daha buyusun bi okulluk olsun zaman gösterir herşeyin doğrusunu..geçmişe bakamadım henuz...bi yemek yapiim gelimm..
Aynen Deryacım o uyumadığı sürece peşinden koşmaktan başka işimiz yok:bbo:umutçum çok çok geçmiş oslun canım büyük tehlike atlatmışsınız...tunahanın da üç kere ağzı kanadı sürekli kafasını alnını bi yerlere vurup duruyo çok kuduruk çok bi dakka yerinde durmuyor ay kızlar hepinizin ki böle dimiii valla bazen diyorum en yaramaz tunahan mı acaba.?peşinde koşmaktan yoruluyorum ya
duygucum çok haklısın zaten birden kesmek hem bebeğe hem anneye zarar verir.birkere bizi en sevdiğimiz şeyden biranda bırakmaya zorlasalar psikolojik olarak çökeriz dimi.bebişlerimiz de sterese girmeden bırakmış olurlar hem..bizim de meişle sızlamaz şişmez..önce gündüzleri kesip sonra geceleri azaltmak lazım..egeyi de öpüyorum..özledim egeyi de .nasıl emeklemişlerdi yerlerde dimi?çok tatlılatdı.hiç unutmuyorum o hallerini yaa..
Mevlüdecim gayet iyi kilosu 41 kere maşallah paşaya
herkese iyi akşamlar.
canancım bende senin gibiyim aynı.deliksiz uykuyu çok özledim.bende normalde uyumayı sevmem.az bişey ama deliksiz uyuyayım.bende yaza kesmeyi düşünüyorum memeden.bakalım bizimkisi resmen meme sapığı.nasıl yapıcaz bilmiyom.
umutcum geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın.
mevlüdecim maşallah oğluşuna.bakma sen kimseye.oğlunu en iyi sen bilirsin.
duygucum oh mis gibi olmuş eviniz.benimde yapmam gerekiyor ama bakalım ne zaman gaza gelcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?