Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sağol canım bende bakayım bugün...

Çok iyi canım maşallah baya azalmış gündüzde vermezsen zaten sütün baya azalır mesela ben dün sağdım el pompasıyla 60 cc çıktı artık 6 günde bile bu kadar azalmış.Gece verdim biberonla..Sende tamamen kesince sağarak 1 haftada öyle devam edebilirsin canım..Ben hiç sorun yaşamadım göğüslerim açısından umarım seninde öyle olur Mevlüdecimopuyorumnanaktan

iyi aytenimmm sen nasılsın
ege nasıl
nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo

iyiyim canımcım, can sıkıntısından yazasım gelmedi

eşim evde isşizz iş arıyorr ona canım sıkkın.

egede iyi 2-3 gün kızardı vücudu sonra geçti çok şükür, ama test ettim süt içince yapıyodu 1 gün boyunca süt vermedim kızarmmadıı. sanırım biz bir ara iştahı yok diye ağırlıklı süt verdik fazla sütten olduu. şimdi sütü azaltınca düzeldi. bir süre sonraa sütü normal vermeye başlıycam inşallahh.

Mrblar..
Gözde canım siz kortizon iğne kullanmışmıydınız öyle hatırlıyorum..
Bizim dr.umuz prednol iğne yazdıda üşüttüğü için kararsız kaldımm yaptırayımmı diye...

Geçmiş olsun canım egeyede,eşinde en yakın zamanda iş bulur umarım...

Mrblar..
Bizim dr.umuz prednol iğne yazdıda üşüttüğü için kararsız kaldımm yaptırayımmı diye...

bize doktor vermişti canım bu kızarıklık için kurdeşen demiş salak doktor, iğne şeklinde önce 1 kaşık talcid içirin sonra iğnenin yarını sütle içirin demiş. ben araştırdım ağırmış. o yüzden içirmedim bekledin 2 gün geçmezse çoğalırsaa kendi doktoruna götürüz demiştim. çok şükür geçti.

Son düzenleme:
Mrblar..

canım senin önceki mesaından alıntı yapıp yazmıştım ama görmedin sanırım
biz 2 kere kullandık canım prednol , gerçekten çok iyi geliyor hemde tek doz 1 kere yapıldı .
antibiyotik falan kullanmadık direk prednol geçirdi.
denizin doktoru çok iyi gerçekten güveniyorum , ilk kortizon deyince bende ürkmüştüm ama korkulacak bişey yok , kortizon vücudun zaten üretiyor olduğu bir hormon ve gerçekten mucize gibi , akşamına etkisini gösteriyor.

Ya sormayınn artık bu sağlık problemlerine biri dur demesi lazım hiç bir otorite yok,herkes bildiğini okuyor..

Dün dr.umuz bronşları açılsın diye hava verin dedi oksijenin içinede karıştırılacak ilaçları yazdı adrenalin,ventolin vs.. yani oksijen tüpünün içine karıştırılacak..Salak hemşireye dedimki ya bvu adrenalin tehlikeliymiş dedim hımm evt ama yapıyoruz bazen vs.. dedi yinede kalsın onu koymayın dedim ..o zaman bu iğneyi çıkartıyorum dedi...
Salak ben izin versem iğne şeklinde yapacakmış..Allah korusun iğne şeklindee yapılırmı hiç bebeğe adrenalin yapılırmı ? bu iğne bir insanı kaybederken kalp atışı hızlansın diye yapılır bildiğim kadarıyla...ya Allah korusun dalgınlığıma gelseydi yapacaktı çocuğum komaya girseydi ne olacaktı düşünmesi bile insanı delirtiyor.

sıkma canını aytencim hayırlısıyla eşin bir iş bulur inşallah benımde eşimin işi var ama maaş alamıyo sözde uluslar arası bir şirket allahım hakınızda hayırlısını versın canım egeyede çok geçmiş olsunn

canım bilgin doğru adrenelın o maçlı kullanılıyo ama bazı dr lar bronşlar açılsın dıye kullanıyo bende onermıyorum ve kullandırmamda çocuguma ne güzel farkına varmışsın bilinçlı anne olmak ne guzel..

Öyle ama nereye kadar bir dalgınlığımıza gelse sonuçta kafamız yerinde olmuyor çocuklarmız hasta olunca..
geçenlerdede mikrobik bir şey geçiriyordu bora dr. 500mg yazmış iğneyi bir diğer salak hemşire 300 okumuş 2 gün boşu boşuna iğne oldu tedaviside aksadı ..
Emin değilsen sor bu sağlık ya ..
Ayy neysee..

Gözdecim ileti geçmişlerine baktımda sizinkide yakın tarihte hastalanmış geçmiş olsun denize,görmedim canım ...Bizimkinede boğaz enfeksiyonu dedi ama şükürki ateş yok şimdilik...
İçimi rahatlattın bugün vurdurayım o zaman saol canım..

Aytencim üzülme Allahın izniyle düzelir eşinde iyi bir iş bulur hayırlısıyla bende yaşadım biliyorsun seni çok iyi anlıyorum ama karamsar olma inşallah bulur canım

ay kızlar valla kafam karıştı böle anlatıyonuz yaaa gene dertlendimmm öööffff....ay mevldüecim valla mahi hn çok tatlı bi dr.güveniyorum bakalım inş.bir sorun olmaz güvenimde yani...öpüyorum sizi be çıkıyorum görüşürüz kızlar

Selamlar...
Arkadaşlar geçmiş olsun hepinize.
Geçen sene üşütecek ateşi çıkacak diye korkuyorduk.Bi de şimdi ayrıyetten domuz gribi korkusu da çıktı.ınş sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla atlatırız şu kışı.

iyiyiz aytencim sen nasılsın ege nasıl?
gözde sen nasılsın neler yapıyosun?

iyiyim canım çok şükürr egede iştahı dışında iyi çok şükür.
sen nasılsınnn, senin eşinde para alamıyormuş üzüldüm valla ne olacak bu para durumları bilmiyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…