- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.261
çok memnunum canım ilk prima kullanıyordum sonra evy baby ye bi başladım memnun kaldım mis gibi de sabun kokuyor...huggıes molfix felan da denedm ama pişik yaptı hem evy baby nin fiyatı da uygun diğerlerine nazaran biraz daha
gunaydın kızlar
deryacım geçmiş olsun tunahana dr inş güzel haberler alırsınız..
duygucum dun bi biberon ucu aldım aynı göğüs ucu gibi alp aksm süt içti gece sadece 1 kez emdisabah çok emdı bende dunduz verıycem azalsınsutyum senın yaptıgım gıbı yapıcam canım bakalımm...
iyi aytenimmm sen nasılsın
ege nasıl
nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo
iyiyim canımcım, can sıkıntısından yazasım gelmedi
eşim evde isşizz iş arıyorr ona canım sıkkın.
egede iyi 2-3 gün kızardı vücudu sonra geçti çok şükür, ama test ettim süt içince yapıyodu 1 gün boyunca süt vermedim kızarmmadıı. sanırım biz bir ara iştahı yok diye ağırlıklı süt verdik fazla sütten olduu. şimdi sütü azaltınca düzeldi. bir süre sonraa sütü normal vermeye başlıycam inşallahh.
Mrblar..
Gözde canım siz kortizon iğne kullanmışmıydınız öyle hatırlıyorum..
Bizim dr.umuz prednol iğne yazdıda üşüttüğü için kararsız kaldımm yaptırayımmı diye...
Mrblar..
Gözde canım siz kortizon iğne kullanmışmıydınız öyle hatırlıyorum..
Bizim dr.umuz prednol iğne yazdıda üşüttüğü için kararsız kaldımm yaptırayımmı diye...
bize doktor vermişti canım bu kızarıklık için kurdeşen demiş salak doktor, iğne şeklinde önce 1 kaşın talcid içirin sonra iğnenin yarını sütle içirin demiş. ben araştırdım ağırmış. o yüzden içirmedim bekledin 2 gün geçmezse çoğalırsaa kendi doktoruna götürüz demiştim. çok şükür geçti.
Ya sormayınn artık bu sağlık problemlerine biri dur demesi lazım hiç bir otorite yok,herkes bildiğini okuyor..
Dün dr.umuz bronşları açılsın diye hava verin dedi oksijenin içinede karıştırılacak ilaçları yazdı adrenalin,ventolin vs.. yani oksijen tüpünün içine karıştırılacak..Salak hemşireye dedimki ya bvu adrenalin tehlikeliymiş dedim hımm evt ama yapıyoruz bazen vs.. dedi yinede kalsın onu koymayın dedim ..o zaman bu iğneyi çıkartıyorum dedi...
Salak ben izin versem iğne şeklinde yapacakmış..Allah korusun iğne şeklindee yapılırmı hiç bebeğe adrenalin yapılırmı ? bu iğne bir insanı kaybederken kalp atışı hızlansın diye yapılır bildiğim kadarıyla...ya Allah korusun dalgınlığıma gelseydi yapacaktı çocuğum komaya girseydi ne olacaktı düşünmesi bile insanı delirtiyor.
canım bilgin doğru adrenelın o maçlı kullanılıyo ama bazı dr lar bronşlar açılsın dıye kullanıyo bende onermıyorum ve kullandırmamda çocuguma ne güzel farkına varmışsın bilinçlı anne olmak ne guzel..
iyiyiz aytencim sen nasılsın ege nasıl?
gözde sen nasılsın neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?