Doğum yapmış olan anneler buraya....

ıyi akşamlar arkadaşlar,

2 aylık bir bebeğim var yrn 2. ay aşılarını olacak. Sağlık ocağında 5'li karma , verem ve pnömokok aşılarını aynı anda yapıyorlarmış. Sizce bu kadar aşının aynı anda yapılmasının bir sakıncası olur mu?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Canım hayır sakıncası yok bizlerde o şekilde yaptırdık 3 aşı birden..Şimdiden geçmiş olsunopuyorumnanaktan

selam millet gerçi kimseler yok ama selam çakayım dedim =) ceyline mama içirmeye çalışıyorum 30 cc hazırladım yarım saatte yudum yudum ancak içti çok şükür şimdi 2 de tekrar bi 30 cc hazırlıcam her akşam lavaboya gidiyo mamalar o nedenle az az hazırlıyom zaten yemiyor ama 30 cc içti ya içimin yağları eridi sankii ben doydum gibi gözüm açıldı resmen artık bu gece ben yatma herhalde geçi başım accık ağrıyor uykusuzluktan ama uyumak istemiyom göz kapaklarıma engel olmalıyım bu gece ne verebilirsem kuşuma kar yanii

yok bacım yeni halim değülllkaydirigubbakcemile3 4 yıl önceki halim kaydirigubbakcemile3 boğazda yemek yerken çekmiştik bi düğün kokteylinde o halime dönücem inşallah şöööle sarışın ve 56-57 kg lerde olucam gene inşallah :Saruboceq:

sağol canım opuyorumnanaktaninşallah geçecek kısa zamanda umarım:Saruboceq:
dişler çok fena edyor kuzularımızı allah yardımcıları olsun :Saruboceq:
iyi çok şükür sağlığı yerinde olsunda :Saruboceq:herşey gelir geriden bizm kilomuz varda nolcak bünye sağlam diilki yaw ne süt ne devam sütü içiremiyom çocuğa ondan sanırım .gerçi kilo verdi 1 haftada 150 gr vermiş kuşum ishaldi kusmaydı bide yemeyince al sana böle olduk işte mafoldumben
sağol umutçum sağolopuyorumnanaktan kusma ve ishal vardı işte ishal için bi ilaç kusma içinde motilum verdi gene içiriyoruz ama ishal geçti galiba bu akşam normal yaptı çok şükür inşallah geçmiştir ilacıda kestik gene geçince kes demişti dr ama motiliuma devam edicez az daha bugün kusmada olmadı çok şükür ama yemek yemiyor öğürdüğü an bırakıyoruz zaten zorla binbir şaklabanlıkla 3-5 kaşık yedirebiliyorum resmen 1 öğünde yiyeceğini tüm gün ancak yedirebiliyorum mafoldumben
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan sağol duydu a.s.

ıyigeceler...

Umutcum çok geçmiş olsun canım yaa Allahım beterinden saklasın 3-4 saat öncede bizimki de üniteye yaslanrken tv ye daldı düştü ağzının içinden kan geldi biraz( ama şükür ki hafif atlattık...
Bu arada boramın öksürüğü arttı öksürünce ötüyor resmen nasıl ilerledi bu kadar bilmiyorum( gerçi biraz benim hatan 4-5 gündür öksürüyordu balı fazla verdiğim için alerji yaptı diye düşündüm...
Hem ağızdan hem iğne antibiyotiğimiz var birde kortizon iğnesi ama yaptırmayı düşünmüyorum kortizonlu iğneyi...

Hicrancımm bugün gittik dr.a ama çok beğenmedim açıkçası beş karış suratı var adamın hadi onu geçtim çok vurdum duymaz bi tavrı var paracıl geldi bana..çocuk üşütmüş hırıl hırıl öksürüyor kan alalım birde kanına bakalım bari diyorr...öyle işte..
Yarına ceylinin bişeyi kalmaz inşallah...

Son düzenleme:

aaaaa:1shok: niye kızz acep adamın kötü günümüydü bizle baya güleç konuşuyor çok ilgileniyordu ama hayretfisfisfis acil şifalar sizede canım
bu arada geçmiş olsun allah korumuş kan nerden gelmiş diştenmi dmaktanmı kız allah korusun yavrularımızı

Sanırım damaktan..
Belki kötü günüdür dediğin gibi,saol canım
ben kaçıyorum ALLAH RAHATLIK VERSİN yerimseniben

günaydın...edacım çok geçmiş olsun tunahan da öksürmeye başladı bende dün gece zencefilli ballı süt verdim ece boyunca öksürmedi ama sabah gene öksürdü bugün öğleden sonra izin alıp dr.a götürücem..Allahım çok korkuyorum şu domuz gribinden yaa...duygucum yazın için sağol hicoş Allah şu ceyline bol bol iştah versin inşallah....ayten niye yazmıyon kıs hiç bu aralar havanda değil misin?

edacım geçmiş olsun canım ,
deniz 2 kere bronşit başlangıcı olmuştu , hiç antibiyotik kullanmadan tek doz kortizonlu iğne ile kendine geldi.hemen geçti hastalığı ( prednol olsa gerek iğne)
hiç korkma kortizonlu diye , bu işin en kısa yoldan çözümü ben doktorumuza çok güveniyorum bana istersen yapmayalım ama bununla 2 günde iyileşecekse iğnesiz 10 günde diyordu . gerçekten etkili

Günaydın arkadaşlar..
Edacım geçmiş olsun kortizonlu iğne bende vurdurmak istemezdim herhalde..Allah tez zamanda şifa versin canım..
Kızlar ben Egeyi memeden kestiğimden beri gece çok süt mama içiyor maşallah bu sefer sabahları nemli yada ıslak kalkıyor bez o kadar kaldırırmı hasta olcak diye korkuyorum her sabah soyunuyoruz bırde havada soğuk 4+zaten dar gelir gıbı 5 alsam dahamı iyi olur geceleri acaba?5 kullanan varmı?

Son düzenleme:
Deryacım son 15 bezimiz falan kaldı zaten 5 alayım diyorum bende ama yani acaba çokmu büyük onun kalıpları?
Serapın ıpoş kaç kullanıyor acaba?Gelsede sorumu cevaplasa:))))

sağol duygucum randevu aldım öğleden sonra çıkıp dr.a göstericem...canım ben bi kere beş numara kullandım annemlerde vardı abimin bebeğinin kalmış onların bebeği tunahan dan küçk ama beş kullanıylar ne zamandır birazcık tosuncuk maşallah...hem ben evy baby kullanıyorum evy baby ler primaya nazaran zaten daha büyük oluyorlar

Sağol teyzesi:)inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsiniz ..evy baby hiç kullanmadım nasıl memnunmusun canım?Ben bir kere huggies almıştım onun dışında hep prima kullandım ama evy baby merak ediyorum aslında...

çok memnunum canım ilk prima kullanıyordum sonra evy baby ye bi başladım memnun kaldım mis gibi de sabun kokuyor...huggıes molfix felan da denedm ama pişik yaptı hem evy baby nin fiyatı da uygun diğerlerine nazaran biraz daha

gunaydın kızlar
deryacım geçmiş olsun tunahana dr inş güzel haberler alırsınız..
duygucum dun bi biberon ucu aldım aynı göğüs ucu gibi alp aksm süt içti gece sadece 1 kez emdisabah çok emdı bende dunduz verıycem azalsınsutyum senın yaptıgım gıbı yapıcam canım bakalımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…