- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.241
kzı hicran o avatarın yeni halinmi? güzel görünüyon valla saruı gacı mı oldun sen? bir de saçlar kısa mı ne anlamadım valla..bayağı değişmiş gördüm seni..eminim resimdeki halinden daha güzelsindir.çünkü resimdeki halinden çok daha çıtır duruyon kızz..
sonra deryacım sen varsın şuan..nasılsın iiyimisin..tunişkon nasıl..tuniş gecelri normalde kalkmıyormuş..ne güzel yaa..biz de o günleri görebilecekmiyiz.geceleri yat kalk yat kalk sabahları MAL gibi oluyom valla.kesintisiz uyuyayım.ama 5 saat uyuyayım..başka bişey istemiyom.zaten çok uyumayı sevmem ama bölük pörçük sersem ediyor insanı...maşşlh tuna beye.alkisalkisalkis
sağol canım opuyorumnanaktaninşallah geçecek kısa zamanda umarım:Saruboceq:deryacım geçmiş olsun canım , kısa zamanda eski haline döner inşallah annesi üzülme hepimiz yaşıyoruz bunları hepsi aynı bu sapıtıkların :)
hepsi yaramaz hepsi azgın
umutcum size de çok geçmiş olsun canım
hicran ceylinişkoya da geçmiş olsunnn
dişler çok fena edyor kuzularımızı allah yardımcıları olsun :Saruboceq:yaa bende hata vermiyr bende dedim sonra hata vermeye başladı bakmadım sonra da....kızlar gelip gitmişiniz....canancım işte kudurmaya devam geceleri uyanmaz çok şükür bir iki kere belki o da uykulu emer uyumaya devam eder ama kaç gecedir çok fenayız yavrumun dişleri çok acıyor herhaldee valla Allah size sabır,güç versin çok zor geceleri uyanmaları ...böle böle büyüyecekler ama napalım dimi
iyi çok şükürderya bisen bide ben varız alp bu gun su çiçegı oldu
15. ayda hepat a ve pnomokok yapılcak 700 ger almış 9 kılo 790 gr dr deı normal boyu uzun sıze zayıf gelıyo dedı çok sukur bı hastalığıda yok 15. aımızda kan tahlılımız var tekrar...
sağol umutçum sağolopuyorumnanaktan kusma ve ishal vardı işte ishal için bi ilaç kusma içinde motilum verdi gene içiriyoruz ama ishal geçti galiba bu akşam normal yaptı çok şükür inşallah geçmiştir ilacıda kestik gene geçince kes demişti dr ama motiliuma devam edicez az daha bugün kusmada olmadı çok şükür ama yemek yemiyor öğürdüğü an bırakıyoruz zaten zorla binbir şaklabanlıkla 3-5 kaşık yedirebiliyorum resmen 1 öğünde yiyeceğini tüm gün ancak yedirebiliyorum mafoldumbenhicrancım çok geçmiş olsun..valla geçmişe pek bakamadım hala..nesi varceyline dr nededi...kıayamm ben kuzumaa..allahımkorusun.kusma için şurup var..ismete iyi gelmişti..tezinden şifa bulsun yavrum işallah..bu yavruların neşesi keyfi üstüne duruyo dünyamız..allahım soldurmasın tüm çiçekleri....
saolun teyzoşlar valla işte bianda oluyo herşey..mevlüdecim gözünaydın bak hemen kılo almış kuzun..zaten her bebeğin yapısı farklı sağlıgı keyfı yerınde olsun ..
ay bu havalar bana basıyooo...kış moduna girmedim kafamdabi ağırlık üstümdebi uyussluk..aslında bi hamama gitsem süper olucak:)
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan sağol duydu a.s.Kızlar benim daha önce gittiğim diyetisyenim bir yazı atmış maille kendi hazırlamış işinize yarar diye burdan paylaşmak istedim önemli bilgiler diye düşünüyorum...
Gıda Toleransı Testiyle Domuz Gribinden Nasıl Korunursunuz ?
Dyt. Güneş Aynacı Ersavaş
Diyetisyen
--------------------------------------------------------------------------------
[
--------------------------------------------------------------------------------
[/B]
İyigeceler...
Umutcum çok geçmiş olsun canım yaa Allahım beterinden saklasın 3-4 saat öncede bizimki de üniteye yaslanrken tv ye daldı düştü ağzının içinden kan geldi biraz( ama şükür ki hafif atlattık...
Bu arada boramın öksürüğü arttı öksürünce ötüyor resmen nasıl ilerledi bu kadar bilmiyorum( gerçi biraz benim hatan 4-5 gündür öksürüyordu balı fazla verdiğim için alerji yaptı diye düşündüm...
Hem ağızdan hem iğne antibiyotiğimiz var birde kortizon iğnemiaz ama yaptırmayı düşünmüyorum kortizonlu iğneyi...
Hicrancımm bugün gittik dr.a ama çok beğenmedim açıkçası beş karış surat var adamın hadi onu geçtim çok vurdum duymaz bi tavrı var paracıl geldi bana..çocuk üşütmüş hırıl hırıl öksürüyor kan alalım birde kanına bakalım bari diyorr...öyle işte..
Yarına ceylinin bişeyi kalmaz inşallah...
aaaaa:1shok: niye kızz acep adamın kötü günümüydü bizle baya güleç konuşuyor çok ilgileniyordu ama hayretfisfisfis acil şifalar sizede canım
bu arada geçmiş olsun allah korumuş kan nerden gelmiş diştenmi dmaktanmı kız allah korusun yavrularımızı
İyigeceler...
Umutcum çok geçmiş olsun canım yaa Allahım beterinden saklasın 3-4 saat öncede bizimki de üniteye yaslanrken tv ye daldı düştü ağzının içinden kan geldi biraz( ama şükür ki hafif atlattık...
Bu arada boramın öksürüğü arttı öksürünce ötüyor resmen nasıl ilerledi bu kadar bilmiyorum( gerçi biraz benim hatan 4-5 gündür öksürüyordu balı fazla verdiğim için alerji yaptı diye düşündüm...
Hem ağızdan hem iğne antibiyotiğimiz var birde kortizon iğnesi ama yaptırmayı düşünmüyorum kortizonlu iğneyi...
Hicrancımm bugün gittik dr.a ama çok beğenmedim açıkçası beş karış suratı var adamın hadi onu geçtim çok vurdum duymaz bi tavrı var paracıl geldi bana..çocuk üşütmüş hırıl hırıl öksürüyor kan alalım birde kanına bakalım bari diyorr...öyle işte..
Yarına ceylinin bişeyi kalmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?