- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.281
Aytencim üzülme Allahın izniyle düzelir eşinde iyi bir iş bulur hayırlısıyla bende yaşadım biliyorsun seni çok iyi anlıyorum ama karamsar olma inşallah bulur canım
geçmiş olsun sizede canım allah tüm bebeklere iştah versin inşallah ceylin zaten zor yiyen bi çocuktu şimdi tam oldu hepten aç geziyor ama çok şükür dün ve bugün kusmadı az az yedirmeye devam ediyorum bakalım hayırlısıyla atlatıyoruz galibagünaydın...edacım çok geçmiş olsun tunahan da öksürmeye başladı bende dün gece zencefilli ballı süt verdim ece boyunca öksürmedi ama sabah gene öksürdü bugün öğleden sonra izin alıp dr.a götürücem..Allahım çok korkuyorum şu domuz gribinden yaa...duygucum yazın için sağol hicoş Allah şu ceyline bol bol iştah versin inşallah....ayten niye yazmıyon kıs hiç bu aralar havanda değil misin?
ceyline bende 4+ kullanıyordum ama sanki sıkıyor gibi geldi şimdi 5 aldım ama buda büyük geliyor sanki ikisinin ortası olsa keşke 4++ gibikaydirigubbakcemile3 ozaman olcek sanırımkaydirigubbakcemile3Günaydın arkadaşlar..
Edacım geçmiş olsun kortizonlu iğne bende vurdurmak istemezdim herhalde..Allah tez zamanda şifa versin canım..
Kızlar ben Egeyi memeden kestiğimden beri gece çok süt mama içiyor maşallah bu sefer sabahları nemli yada ıslak kalkıyor bez o kadar kaldırırmı hasta olcak diye korkuyorum her sabah soyunuyoruz bırde havada soğuk4+zaten dar gelir gıbı 5 alsam dahamı iyi olur geceleri acaba?5 kullanan varmı?
inşallah eşinde iyi bi iş bulur cnaım allah işinizi rast götürsün :Saruboceq:iyiyim canımcım, can sıkıntısından yazasım gelmedi
eşim evde isşizz iş arıyorr ona canım sıkkın.
egede iyi 2-3 gün kızardı vücudu sonra geçti çok şükür, ama test ettim süt içince yapıyodu 1 gün boyunca süt vermedim kızarmmadıı. sanırım biz bir ara iştahı yok diye ağırlıklı süt verdik fazla sütten olduu. şimdi sütü azaltınca düzeldi. bir süre sonraa sütü normal vermeye başlıycam inşallahh.
Günaydın arkadaşlar..
Edacım geçmiş olsun kortizonlu iğne bende vurdurmak istemezdim herhalde..Allah tez zamanda şifa versin canım..
Kızlar ben Egeyi memeden kestiğimden beri gece çok süt mama içiyor maşallah bu sefer sabahları nemli yada ıslak kalkıyor bez o kadar kaldırırmı hasta olcak diye korkuyorum her sabah soyunuyoruz bırde havada soğuk4+zaten dar gelir gıbı 5 alsam dahamı iyi olur geceleri acaba?5 kullanan varmı?
merhaba nuraycım nasılsın?
canım 12 tl aldılar demişsin yeni yasadan haberin olmadısanırım..
eger devlet hastanesıne muayeneye gıttıysen muayene ucretı 8 tl ödenıyo onunda 5 tlsını sigartan oduyo 3 tl sini eczanede alıyolar.
özel hastanelerde de muayene parsı 15 tl ama onun ne kadarını evzanede alıyolar onu bilmıyorum.ve ocak ayından itibaren kat defa dr gitmişsen onların muayene ucretını bu ay veya bi sonrakı ay alıyomuş devlet bende kayın validemın ilaçlarını alırken öğrendım bu ay kadının maasından 30 tl kesılcek ocaktan buzamana kadar 8 defa mı ne dr gitmiş. eczaneye sorarsan sanada söler ne kadar ödeyeceksın yada kesılecek..
bende alpberk ı pzt dr götürcem bakalım aşıları ne olacak..
kızlar evde kuzuların ayaklarına sadece çorapmı giydiriyorsunuz ben bir ev ayakkabısı aldım ama onunlada rahat olmuyor takılıyor halıya mesela düşüyor.. ben mesela terliksiz gezemem evde hemen buz gıbı olur ayaklarım onlar ıcınde aynı şey gecerlidir taş çeker..Gerçi bizim ev parke ama mutfak taş mesela ben mutfakta iş yaparken oda bir aşağı bir yukarı dolaşıyor ayaklarından soğuk alcak diye korkuyorum...Siz nasıl yapıyorsunuz çift çorapmı giydirsek napsak bilemedim
Allah yardımcım olsun canım umarım herşey gönlünce olur...evet hatırıyorummm vallahii bazen çok yoruyor hayat benii... senağlama
Nuraycım sanada geçmiş olsun ben düşük olcağını sanmıyorum bir kere aynı şey benimde başıma gelmişti bende öyle düşündüm ama düşük çok ağrılı oluyormuş allah vermesin de yerinde duramazmış insan öyle diyorlar..İnşallah biran önce iyileşirsin canım...Herkese selamlar;
İşte pek bakamıyorum eve gelince de malum anca duruyu al, uyut falan dermanım kalmıyor.
duygucum selam. Benim sütüm azdı ve mama takviyesi veriyordum , o zamanlar hep damaklı değil de anne memesine benzer uçlar vari hep onlardan kullandım hiç de bırakmadı. İşe giderken mecbur bıraktırdım kendikendime..
Bende duruya 4+ kullanıyorum ama son iki paketi indirimde diye öyle aldım. Bundan sonra 5 kullanacam çünkü kasıklarının üst kenarları kırmızı kırmızı oluyor sıkıyor heralde.
Duru şu anda 11.300 , çok az kilo verdi.
Edacım geçmiş olsun canım.
Eda geçmiş olsun canım.
Kızlar ben omuzumdaki rahtsızlığımdan dolayı fizik tedavi görmüştüm ve haftada bir adet olmak üzere 3 adet içinde kortizon bulunan iğne vuruldum. Fakat bu ay geç hastalandım ve ayın 21'inden beri hala hastayım 3-4 gün sürerdi , bu seferde geç geldi ve 3-4 gün sonra azalır gibi oldu, tam ped koymamaya başladım yine geldi. Ve hala geliyor. Damla damla da değil. 2.günü gibi. Ben kortizon dengemi bozdu diye düşünüyorum ama...
Bi ara hastalanmayınca acaba hamilemiyim gibi düşündüm gerçi eşim korunuyor ve annem bizde diye pek birlikte olamadık bile..Hastalanınca ve devam edince de acaba düşük mü yapıyorum diye düşünmeye başladım. Ama kortizon etki eder falan dediler.
Bu cumartesi bi doktora çıkayım diyorum . Ayaklarımı da çok üşüttüm bu aralar. Havalar birden soğuyunca. İşyeri de soğuktu bayağı.
İnşallah hayırlısı ile iyi bi sonuç alırım ve hastalığım biter.Kan kaybettiğimden midir nedir canım tatlı istiyor. 3 tane çikolata yedim valla....
Burdan arkadaşlarda pazardan bulabilirsin dediler Nuraycım bakmadığım yer kalmadı çünkü İzmir bazen köy gibi olur istediğin hiç birşeyi bulamazsın...Bugünde pazardan bakmam şart işte ama nasıl gidicem acayip yağmur var bilmiyorum artık sağol canımopuyorumnanaktanDuygucum bern geriden anca geliyorum idare et. a.s
Ben de LCwaikikiden pembe ayakkabı gibi ev patiği almıştım onu giydiriyorum evde. İlk ortopedik 18 numara ayakkabılarımızı eskittik.Halası doğum gününde spor ayakkabı almıştı ama 23 numara oda. Yürümeye de başladık güzel kapalı bi ayakkabı almam lazım benimde.EVde çift katlı çoraplardan giydiriyorum patiği giymezsek, içine de kilotlu çorap.
Altı derili çoraplar en iyisi aslında. Bende korkuyorum hasta olacak diye. Arada bi öksürüyor bal ve pekmez vermeye çalışıyorum. Allah korusun tüm yavrularımızı...
günaydınn....nuraycım geçmiş olsun...tunahan için dr.bol bol burnuna tuzlu su yap dedi.iki adet şurup verdi ateş olursa öksürük devam ederse tekrar gelin dedi,antibiotik vermek istemiyorum dedi.10kg olmuş nasıl olmuş anlamadım hiç bişi yemiyor bu aralar...öyle işte ben de dün gittim oğluma akülü araba aldım akülü ama ufak bişi binebiliyor yani.yavrum artık en son bidonların üstüne felan çıkmaya başlamıştıçünkü:)
duygucum derili çorapları diyosan arama pazarda falan.B]
Burdan arkadaşlarda pazardan bulabilirsin dediler Nuraycım bakmadığım yer kalmadı çünkü İzmir bazen köy gibi olur istediğin hiç birşeyi bulamazsın...Bugünde pazardan bakmam şart işte ama nasıl gidicem acayip yağmur var bilmiyorum artık sağol canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?