Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar bugün evdeydim bi tek markete gittim alışveriş için 1 saat kadar kaldım dışarıda hava çok soğuk bırrr kış geldi .tubanın arkadaşı vardı evde onlara hizmet ceyline hizmet kocaya akşam hizmet ulen bana kim hizmet edecekkkk =)(

geçmiş olsun sizede canım allah tüm bebeklere iştah versin inşallah ceylin zaten zor yiyen bi çocuktu şimdi tam oldu hepten aç geziyor ama çok şükür dün ve bugün kusmadı az az yedirmeye devam ediyorum bakalım hayırlısıyla atlatıyoruz galiba
ceyline bende 4+ kullanıyordum ama sanki sıkıyor gibi geldi şimdi 5 aldım ama buda büyük geliyor sanki ikisinin ortası olsa keşke 4++ gibikaydirigubbakcemile3 ozaman olcek sanırımkaydirigubbakcemile3
inşallah eşinde iyi bi iş bulur cnaım allah işinizi rast götürsün :Saruboceq:
süt ceylinede yaptı bir ara öle markayı değiştik miktarı azalttık ki biz ancak günde toplasan 150-160 cc verebiliyorduk oda azaldı yanii ama düzeldi fakat ara da yüzünde gene acayip kzarıklık pütür pütür bişiiler çıkıyor bu kız herşeyden nem kapıyor

herkes nerde yawww tabii biz alıştık ceylinle geç yatmaya siz şimdi onları yatırıyorsunuzdur değilmii
şu benim dönür nerde yaww gelmiyor bu aralar betüllllllllll nerdesin bacım bi yaramazlık yok inşallah

Herkese selamlar;
İşte pek bakamıyorum eve gelince de malum anca duruyu al, uyut falan dermanım kalmıyor.
duygucum selam. Benim sütüm azdı ve mama takviyesi veriyordum , o zamanlar hep damaklı değil de anne memesine benzer uçlar vari hep onlardan kullandım hiç de bırakmadı. İşe giderken mecbur bıraktırdım kendikendime..
Bende duruya 4+ kullanıyorum ama son iki paketi indirimde diye öyle aldım. Bundan sonra 5 kullanacam çünkü kasıklarının üst kenarları kırmızı kırmızı oluyor sıkıyor heralde.
Duru şu anda 11.300 , çok az kilo verdi.
Edacım geçmiş olsun canım.
Eda geçmiş olsun canım.
Kızlar ben omuzumdaki rahtsızlığımdan dolayı fizik tedavi görmüştüm ve haftada bir adet olmak üzere 3 adet içinde kortizon bulunan iğne vuruldum. Fakat bu ay geç hastalandım ve ayın 21'inden beri hala hastayım 3-4 gün sürerdi , bu seferde geç geldi ve 3-4 gün sonra azalır gibi oldu, tam ped koymamaya başladım yine geldi. Ve hala geliyor. Damla damla da değil. 2.günü gibi. Ben kortizon dengemi bozdu diye düşünüyorum ama...
Bi ara hastalanmayınca acaba hamilemiyim gibi düşündüm gerçi eşim korunuyor ve annem bizde diye pek birlikte olamadık bile..Hastalanınca ve devam edince de acaba düşük mü yapıyorum diye düşünmeye başladım. Ama kortizon etki eder falan dediler.
Bu cumartesi bi doktora çıkayım diyorum . Ayaklarımı da çok üşüttüm bu aralar. Havalar birden soğuyunca. İşyeri de soğuktu bayağı.
İnşallah hayırlısı ile iyi bi sonuç alırım ve hastalığım biter.Kan kaybettiğimden midir nedir canım tatlı istiyor. 3 tane çikolata yedim valla....

Selam mevlüdecim, idare eder işte sürünmeye devam.
İnşallah sizlerde iyisinizdir. Anca girip bakabildim şimdi yazıyorum. Valla iyi bi şey mi anlamadım ama.. Habire bişeyler kesiliyor zaten...
Ama zamma gelince bişey yok..

Duygucum bern geriden anca geliyorum idare et. a.s
Ben de LCwaikikiden pembe ayakkabı gibi ev patiği almıştım onu giydiriyorum evde. İlk ortopedik 18 numara ayakkabılarımızı eskittik.Halası doğum gününde spor ayakkabı almıştı ama 23 numara oda. Yürümeye de başladık güzel kapalı bi ayakkabı almam lazım benimde.EVde çift katlı çoraplardan giydiriyorum patiği giymezsek, içine de kilotlu çorap.
Altı derili çoraplar en iyisi aslında. Bende korkuyorum hasta olacak diye. Arada bi öksürüyor bal ve pekmez vermeye çalışıyorum. Allah korusun tüm yavrularımızı...

hicrancım selam ;
pek bakamadım ama şu kredi kartı işi sonuçlandı sanırım, arkadaşın ödeyecekti galiba...
Geçmiş olsun tekrar. Ceylinle tubaya da geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldular. Allah acil şifalar versin. Pekmez falan ver biraz.

Emelcim sanada geçmiş olsun canım.

Aytencim , Allah tez zamanda hayırlı işler nasip etsin inşallah. Tabii bana da . Yoksa bu işyerinde kafayı yiyeceğim. ama çalışmam da lazım. Biraz toparlanmamız lazım.
Herşeyin hayırlısı artık.

herkese iyi gecelerr .kkya giremiyoruum hep hata verip duruyor sinir oluyorumm. geçmişi okudum çogu kuzularımız hastaymışş hepsine çok geçmiş olsun diyorum.
Boramız,Ceylinimiz,Tunahanımız hastaymış çok geçmiş olsun acil şifalar.
Aytencimm canım benim bizde aynı durumdayız hayatım Allah'ım hakkımızda hayırlısını versinn hepimiz için gerçekten çok zor. dedigin gibi bazen düşünmekten bende çok yoruluyorum.
Umutcum canım ısmet'imizi Allah korumuş çok geçmiş olsun güzelim.
Unuttugum arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın herkese iyi gecelerr.herkesi çok çok öpüyorumm.

gunaydıınn..
aslıcım eksık olma teyzoşum..amin cümlemizin...
aytenim sıkma canını sağlık olsun..biraz daha zaman..sen kendıne dıkkat et..
hicrancım gözünaydın..bi mıkroplar kapıyolar bişi oluyolar nasıl oluy bende anlamıyorum..ama bılıyorumkı vallahi sakınılan göze çöp batıyoo..bugun kadın gunumuz var..üsttekının oğlanın boğazları şişmiş..gitsemmi gitmesemmi bilemedım artık korkak oldum..şu milletçe öpüşme ve bebek sevme işlerindende vazgeçmek gerek ya..
nuraycım geçmiş olsun...sırtın daha iyidir işallah..kortızon yapar bencede..düşüğün ağrısız olucağını sanmıyorum...
edacımçok geçmişler olsun..nasıl nerden üşütüyolar böyle..baldan olmuş olabilir bencede..bunlar hassas..komşum hergün bi biberona ballar kaymaklar yumurtalar cevızler dayar yavruya biberonu..hiçbişi olmaz..fellik fellik gezer olmaz...allahın gücüne gitmesin haset etmıyorum asla ama şaşırıyorum..hakketen her bebeğin bünyesi farklı işte..içgüdüne güven bence hemen deiştir dr u ısınmadıysan...bu dr da şans işi ben onu anladım..şöyle kafana yatan gözü kapalı güvenebiliceğin birini bulmak lazım..kekik çok iyi gelıyo ciğerlerlere..kuşburnuda soğuk algınlıgına..

günaydın...bugün izmiri sel götürüyor tamda pazarımız var nasıl yapcaz bilmiyorum inşallah durur bir arada kaçarız
evet hatırıyorummm vallahii bazen çok yoruyor hayat benii... senağlama
Allah yardımcım olsun canım umarım herşey gönlünce olur... Nuraycım sanada geçmiş olsun ben düşük olcağını sanmıyorum bir kere aynı şey benimde başıma gelmişti bende öyle düşündüm ama düşük çok ağrılı oluyormuş allah vermesin de yerinde duramazmış insan öyle diyorlar..İnşallah biran önce iyileşirsin canım... Burdan arkadaşlarda pazardan bulabilirsin dediler Nuraycım bakmadığım yer kalmadı çünkü İzmir bazen köy gibi olur istediğin hiç birşeyi bulamazsın...Bugünde pazardan bakmam şart işte ama nasıl gidicem acayip yağmur var bilmiyorum artık sağol canımopuyorumnanaktan

Umutcum bence hasta bebek varsa götürme derim ben yani tabi yine sen bilirsin ama sürekli temas halinde olcaklar buna engel olamazsın çocuk onlar...Ben olsam götürmezdim canım dikkat et kuzuyaopuyorumnanaktan

günaydınn....nuraycım geçmiş olsun...tunahan için dr.bol bol burnuna tuzlu su yap dedi.iki adet şurup verdi ateş olursa öksürük devam ederse tekrar gelin dedi,antibiotik vermek istemiyorum dedi.10kg olmuş nasıl olmuş anlamadım hiç bişi yemiyor bu aralar...öyle işte ben de dün gittim oğluma akülü araba aldım akülü ama ufak bişi binebiliyor yani.yavrum artık en son bidonların üstüne felan çıkmaya başlamıştıçünkü:)

geçmiş olsun canım tekrar sevindim önemli bişey olmamasına...
denizde de hafif bi öksürük var geceleri
geniz akıntısı var sanırım ondan oluyo balgamınnı çıkaramıyo ... bu akşam göğsüne bal sürüp sıcak havlu koyup öyle yatırayım diyorum.,
bi zararı olmaz herhalde dimi kızlar , bal yiyo bişey olmuyo sürmekten de olmaz herhalde :)

ya bu aralar "genetiği değiştirilmiş organizma " işine kafam çok bozuluyo
duymuşunuzdur yasa çıkdı ve bu ürünlerin türkiyeye ithalatı serbest bırakıldı.
ve etiketlerinde de kesinlikle genetiği değiştirilmiş yazması YASAK
allahım nasıl bir ülkede yaşıyoruz , gene kimler zengin ediliyor bu ithalattan çok merak ediyorum.
biz neye güvencez ne yedircez bu çocuklara , nasıl ayırcaz neyin ne olduğunu kendin ek büyüt desem tohumlarda da var bu zıkkım , dünyanın sonu yakındır ... bazen çok kızıyorum kendime böyle bir dünyaya hele de böyle bir ülkede çocuk dünyaya getirdiğim için

duygucum derili çorapları diyosan arama pazarda falan.
migroslarda tansaşlarda var çorap reyonlarında ordan bulabilirsin ,

duygucum saol canımbenım..dogru söyluyosun...
deryacım nasıl bişi o araba:)
olmaz tabi gözdecim bence...ben ismet son kabardıgından beri balmı çukulatamı emın olamadıgımdan veremıyorum herıkısınıde..
vallahi 8de kalktım şu saate anca bi lokma peynır ekmek kırmızıbıber yedım..eşim 3 4 kılo al dıyo saolsun..suratımçunkı uzadıkça uzuyoo:)sabah kuşum istifra etti biraz...huysusuz azcıkda..bakalım hayırlısı..
saçımı küt kestim..kuş kadar kalmıştı kafa..zaten incetelli keditüyü gibi saçım bideyok kaynak yok hormon deişimi hepten kalimera olmuşum:)ama uzun suratın bi avantajı yakıştırdım iyi oldu..bide her saçın dönemi var..20lerdeydı o uzun saçların yakışmasıı:))

bu ismet bi 9.5 sonra ateşti dökuntuydu yıne indi 9200lere(..yav ben bıktım dert yanmaktan..iştahı oldumu hasta felan deilsek bigünde toplamda iki üç çorba tabağı yıyoruz..gecede 2 kereye indi şusır 180cc kadar mama yıyoruz içine muhallebı yok ırmıklı yok bebebıskuıside katıyorum..ama kılo almıyoruz..zayıf bi oğlan oldukendıme istesemde hiç sevmem zayıf bebek..eh yuvarlak hatlı göstermıyo zarzayıf ama...napimm sağlık olsun..kan değerleri iyi çıktı deyıp avunup duruyorum kendıkendıme..
kaymak verıyomusunuz buarada..ananesı almış iyi bi kaymak ben verıyorum bıkaç gundur
..

umutçum sıkma canını hepsi bu dönem aynılar yemiyolar.ben de iki gecedir tunahana süt bal zencefil veriyorum içine iki de bebe bisküvii katıyorum rahat uyuyor...arabasının resmini çekerim beykoz da bi mağazadan aldım daha doğrusu kayınpedere ben gidiyorum o arabayı alıcam dedim gittim bi baktım peşime gelmiş çektirdi kartından sölemeden almıcak ben de sölemiş gibi yapım iyi de yaptım dedesi alsın nolucak 90 liraya aldık bakalım ne kadar hevesle binecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…