günaydın..
dün gece iki kadeh alttarafı içmiştim ama acayıp sarhoş oldum:)uzun süre alkol almayınca vuruyo sanırım birden:)valla bu sabah sersem gibi kalktım bizden geçmiş bu işler..
semacım haklısın..benim elimde deil çok patavatsızım...evet artık anadan babadan bişiler yoksa çalışıpta kazanarak bir ev sahibi olmak çok zor..belki dilediğim ve kira derdim olmayan evde oturucam ama huzurum olmaz sanırım..ailemi seviyorum ama nekadar yakın olursam huzursuzluklar yansıyo..parasını verdiğim müddetçe her ev benım zaten..yahudi ev almazmış:)o dediğin kitaplardan bende yılbaşı hedıyesı olarak almayı düşünüyorum bakalım kısmetse...
edacım saol bi denıyeyım bakayım şu but işini...
hava harika ..güneş kar topluyo sanırım...
hicrancım ceylin nasıl oldu....doktorumu deiştirsen acaba...
emetu arkadaşım kusura bakma adını unuttum..valla dün ne yediğimi unutuyorum o ayrı...hayırlı olsun yeni yuvanız..aynen benım yavruda senınkının kılosunda..bende bozuluyodum özellikle bizim 5ncı aydan itibaren annesütümüz kesildi ve alerjı olduk..o esnada burdaki aydaş kuzular kilolanıp serpilirken ben yedirecek şey bulamıyodum...girmesemmi dedim..ama böyle bi durumu kendime yediremedim..benım yavrum kel deil kör deil rabbime hamd olsun ki..her bebeğin kendine has bii yapısı var bunu kabullendim..allah dermansız dert vermesin...eh arada lüp lüp yutan bebeleri görünce heves etmıyo deilim ama napim:))annesütü ve yemeside iyi diyosan bence takvıyeye ihtıyacın yok ama d flor dıye bı damla var..günde 4 damla kadar verıyosun..yanı d vıtamını ve flor u annesütünden alamadıgı için belki bi faydası olur..bende vitagil diye bi multıvıtamın verıyorum..suyla karıştırıp meyve suyu gibi..bide hergun çaykaşıgında portakal aromalı balıkyağı..bazen unutuyorum vitaminin vermeyi..valla işe yaramış arkadaşların genelinde ama ben ne balıkyagının nede vıtamınlerın iştah konusunda bi fark yarattıgını gözlemlemedim..yinede enazından az yiyen bebekler için gerekli sanırım takviyeler...ama fazlası karaciğere yükleme yapabılıyo..yani mısal ıcınde bol mıktarda d vıtamınıde olan bı multıvıtamın verırken ayrıca d vıt takvıyesıne gerek yok..