- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.601
Seda canım Nazlı nasıl oldu?Dün dualar ettim valla bıcırık için.
canım dr pirinç unuyla ilgili bişey dedi mi?pekmezli pirinç unu yedir çok besleyici olur artık ek gıdalara başlayabilirsin sütün de az napacaksın,bebeğinin zayıflamasındansa,neyi yiyebiliyorsa yedir bence.
Bende olmadıımmmmm... delikafadulden
Birde arkadaşlar süt oda sıcaklığında 2 saat, buzdolabının rafında ise en fazla 24 saat saklanır..3 gün falan değil...2 ayrı doktora sordum ordan biliyorum...İnternette 72 saat falan yazmış ama o uygun değil...
:roflol: ikinci bebişler geliyo desenize:roflol: test yaptınızmı peki regl olmayanlara soruyorumlülülülülülü
ayy betül bir baksana arkasına,benim aldıklarıma mı yanlış bandrol yapıştırmışlarfisfisfis
bende rahat rahat oturuyorum,benim pompa alma amacım zaten ileriye dönük içindi 2 ay saklamak bi işime yaramaz ki şimdi bir de derin dondurucumu almam gerekecek
[/B]
kara verin kızlar betüş 6 saat dıyo sen 2 saat onagore sagacam dısarı cıkarkenkafamçokkarıştı
canım bende ilk başlarda senin gibi medela saklama poşeti kullanıyodum ama şimdi avent 10 lu kapları kullanıyorum yıkayıp tekrar kullanabiliyorum saklama poşetleri pahalıya geliyo gerçi ben sürekli sağdığım için öyle...nem poşetlerin dondurucuda altı ay saklandığını biiyorum
kara verin kızlar betüş 6 saat dıyo sen 2 saat onagore sagacam dısarı cıkarkenkafamçokkarıştı
Seren ben adet oldum oğlum,3 aydır düzenli oluyom,her ayın 24-27si arası geliyorlar yani bana....kafamçokkarıştı
Ayteneege ay ben seni karıştırdım burda bir arkadaş vardı da aytege diye ay hiç hazzetmezdim laf aramızda ondan gıcık aldığımdan karıştırdım seni de kusura kalma.Ayy senle iyi arkadaş olalım bari,o biraz kıldıı....:roflol:
Neden buzdolabına koymuyorsun buzdolabına da koysan dışarıda bıraksan nasıl olsa ısıtacaksın bence garanti olsun dolaba koy, Ben üstüne basa basa sordum 2 saat maksimum 3 saat dediler bana...Zaten internette araştırma yapın bakın kimi 10 saat kimi 1 saat demiş çok farklı görüş var ama ben kendi doktoruma bu konuda güveniyorum o yüzden 22 derecede 2 saat derim ben..
üstad (betül) sen nedersin, ortayı bulalım derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?