Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben 40ım çıktıktan 1 hafta sonra oldum 2.sini olmadım bekliyoruz bakalım gelecek gibide değil öff ya olsa artık

Canım pirinç ununu sordum dedim zorda kalırsam yapabilirmiyim diye, oda bana yapabilirsin ama besleyici olmaz dedi. Ben süte yapamıcam suya yapıcam ya ondan pek besleyici olmazmış, ama anneannem dayımı falan hep prinç unuyla beslemiş, inek sütü de katmamış 6 aya kadar, dayım aslan gibidir valla...Boy pos o biçim..demekki beslenmiş pirinç unuyla...Ek gıdaya benimki gibi alerjik bebekler geç geçerlermiş dokunur diye, hafif hafif geçicez biz, şimdi elma suyu verebilirsin dedi ama henüz vermedim afedersin ... korkusundan :roflol:.

ayy betül bir baksana arkasına,benim aldıklarıma mı yanlış bandrol yapıştırmışlarfisfisfis
bende rahat rahat oturuyorum,benim pompa alma amacım zaten ileriye dönük içindi 2 ay saklamak bi işime yaramaz ki şimdi bir de derin dondurucumu almam gerekecek

içimde bir kıpırtı var canım evet çok pahalı 1 paket(20 li) 25 milyondu galiba ama dediğim gibi ben uzun süre saklamak için poşetleri tercih ettim kaplar kısa süre için ideal..bu arada ismin neydi nickin güzel ama çoook uzunyerimseniben

bende olmadım ve bu göbekkk çok tuhaf yaaaaa göbekli adamlar gibi göbem var benimmmmmmmmmmm

gülcüm ben aytege deyilim aytenegeyimmm allah allah karıştırdın sanırsam lan

Son düzenleme:
Birde arkadaşlar süt oda sıcaklığında 2 saat, buzdolabının rafında ise en fazla 24 saat saklanır..3 gün falan değil...2 ayrı doktora sordum ordan biliyorum...İnternette 72 saat falan yazmış ama o uygun değil...

kara verin kızlar betüş 6 saat dıyo sen 2 saat onagore sagacam dısarı cıkarkenkafamçokkarıştı

Seren ben adet oldum oğlum,3 aydır düzenli oluyom,her ayın 24-27si arası geliyorlar yani bana....kafamçokkarıştı
Ayteneege ay ben seni karıştırdım burda bir arkadaş vardı da aytege diye ay hiç hazzetmezdim laf aramızda ondan gıcık aldığımdan karıştırdım seni de kusura kalma.Ayy senle iyi arkadaş olalım bari,o biraz kıldıı....:roflol:

:roflol: ikinci bebişler geliyo desenize:roflol: test yaptınızmı peki regl olmayanlara soruyorumlülülülülülü

kız agzından yel alsın beee... :mymeka:
:bbo:

canım baktm sımdı ama benımkınn kutusunun hıcbır yerınde bandrol yok ayrıca kutunun uzerınde turkce bır yazı da yok yabancı hep.. sadece ıcınde kagıt var kutunun.. senınkınn neresınde yazıyor kı bu dedıklerın ?

kara verin kızlar betüş 6 saat dıyo sen 2 saat onagore sagacam dısarı cıkarkenkafamçokkarıştı

bana hastaneden verdıklerı sut saklama kosulları kagıdı ve ınternette sut saklama kosulalrı yazan heryerde bu dedıklerım yazıyor.. bır arkadasl daha yazmıstı az once hatırlamadm kımdı ? netten baksana hayatım yaa gorursun...

Sagılmıs sut buzdolabına konmadan dondurulmus yenı sagılmıs halı ıle oda sıcaklıgında maximum 6 saat dururrrr...

benim bi arkadas buzdolabı saklama poşetlerine sütünü koyuyordu bende o şekilde saklayacagım.

Neden buzdolabına koymuyorsun buzdolabına da koysan dışarıda bıraksan nasıl olsa ısıtacaksın bence garanti olsun dolaba koy, Ben üstüne basa basa sordum 2 saat maksimum 3 saat dediler bana...Zaten internette araştırma yapın bakın kimi 10 saat kimi 1 saat demiş çok farklı görüş var ama ben kendi doktoruma bu konuda güveniyorum o yüzden 22 derecede 2 saat derim ben..

üstad (betül) sen nedersin, ortayı bulalım derim ben :)

kızlar 2009 eylül annelerinde birisi var 21 aylık kızı varmış şimdi de ikizlere hamileymişşş....Amaniiiiin...

ayy ne güzel oluyormuşşsun ben ilkini oldum 2.sini olamadım bari ilkini olmasam
süt koruyor deriz aman can sıkıntısı ve gerginlik yaratıyor nasıl göbeğin felan indimi kilo verdinmi bayahihoyyyt

hadı bendende 4 olsun anlasalım olur mu tas catlasa 3,5 kaydirigubbakcemile3
şaka tabıkı.. bılmem okudugumu dıyorm ben baskalarının yazdıgını degılde doktorların makalelerını yanı.. ama bızzat sorduysan bılemem...:sm_confused:

kızlar benımkı elımı agzına goturup parmagımı kuvvetlı ısırıyor yahuuu bırde bı cenesı acıldı anlat anlat bıtıremedii.. kaydirigubbakcemile3

betül canım,kutunun arka tarafına yapıştırmışlarr altında dediğin gibi ingilizce yazı yazıyorr.
ama tam olarak şu yazıyor

oda sıcaklığında= bırakmayınn
buzdolabında= 3-5 gün 4 derece
buzd. dondurucusunda= 6 ay eksi 16 derece
depp freezede= 12 ay eksi18 deerece

daha önceden dondurulmuş anne sütünüde buzdolabında en fazla 10 saat bırakınn

kızlar ya sız hala dısarı cıkarken bebişleri baddanıyeye sarıyormusunuz ben sıkıldım artık ona sarmaktan yuzu kapansın ıstemıyo cocuk cok rahatsız oluyo gunah yaw yaz gelsede kurtulsa bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…