Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm canım ben numune istemedim sadece boykotumuzdan bahsedip ürünlerini kullanacağımı ve başarılarının devamını diledim sadece onlar beni aradı bende üyeyim oraya hamişken üye olmuştum

Geçmiş olsun umutcum...
bende koltukta yatarken yanına yastık falan koymayı ihmal ediyorum
nasıl kaynar sular boşalmıştır başından aşağı tahmin ediyorum..
çok geçmiş olsun arkadaşım...
:1hug:

sedaaa bebişin nasıl sen nasılsın emiyor dimii nazlı kızımız

canım tüketici önerileri bölümnden yapabilirsin ben ordan yaptım beni de aradılar

Canım benim kızın alerji doktoruna göre en güvenli ve alerji kiski düşük besin elma suyuymuş...Düşün benimkine bile içirebilirsin dedi..tırstım şimdi ben seni okuduktan sonra..hay allah demek oda yan etki yapabiliyor...

betülcüm canım ben numune istemedim sadece boykotumuzdan bahsedip ürünlerini kullanacağımı ve başarılarının devamını diledim sadece onlar beni aradı bende üyeyim oraya hamişken üye olmuştum

bende hamıleyken uye olmustum.. :)
pekı uye gırısı yapabıldın mı sayfada ? ben yapamıyorum o bolum calısmıyor ?

Betül üye girişi yapmana gerek yok canım oradaki formu doldur yeterli ben üye değilim ama benide arayıp göndereceklerini söylediler

aytooş niye nickini değiştirdin canımcıım sen aytege iyiydiiinnn...
Seren'ciim hoş geldin oğluşum nasıl bakeeemm???
arzu aynen elma suyu verirken çok dikkatli ol ayça da sabaha kadar kıvrandı elma suyundan sonra ben 1 elmanın suyunu vermiştim abartmışım sanırım,kbızlıkta yapıyor haberin olsun.Az vermek lazım daha mideleri hazır değil sanırsam.
Zeliha burda havalar bahardan kalma hayatım,memeleketim ne güzel sıcacık valla.Kızı balkonda güneşlendiriyoz.

hayır canım posete gore farketmez hatta ıstersen bıberon da sakla farketmez.. medela eleketrıklı bende de var ama arkasına bakmadım hıc.. hastaneden bana verdıklerı sut saklama kosulları yazan yerde de ınternette de hep bahsettıgımız gıbı yazıyor.. ben lansınohun da kullandım medelanın da kullandım suan kullandıgım medelanın saklama poşetii..

çok şükür serencim..sütümü veriyorum, gitmesin diye içmediğim şey kalmadı..olsun yeterki gitmesin birdaha...

maşallah cnm bol bol su iç pekmez ye sabah ac karnına yemek kasıgıyla dolu dolu iki kaşık ye boza iç tamammı..

dedıgım gıbı bana ıhtıyacın olursa kızının süt annesi olabılırım:1hug: ınsallah ıhtıyacın olmaz ama olursa burdayım cnmmma.s.

iyi biraz fırlama okadar:))))) sen napinnn senin bıcırık napiiiiiiiiii

buarada regl olmadın dımı bende olmadım hala yaaa kocişte saolsun unutuyo hep test almayı yarın ben alıcam sonunda korkar oldum valla yaa

yaa siz süt saklama poşetleri hangi marka kullanıyorsunuz?
acaba poşetten poşete farklı mı oluyor saklama süresi?

canım bende ilk başlarda senin gibi medela saklama poşeti kullanıyodum ama şimdi avent 10 lu kapları kullanıyorum yıkayıp tekrar kullanabiliyorum saklama poşetleri pahalıya geliyo gerçi ben sürekli sağdığım için öyle...nem poşetlerin dondurucuda altı ay saklandığını biiyorum

Seda canım Nazlı nasıl oldu?Dün dualar ettim valla bıcırık için.
canım dr pirinç unuyla ilgili bişey dedi mi?pekmezli pirinç unu yedir çok besleyici olur artık ek gıdalara başlayabilirsin sütün de az napacaksın,bebeğinin zayıflamasındansa,neyi yiyebiliyorsa yedir bence.

canım termal sauan sorttan memnun musun bende düşünüyorum tuzda kullanıyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…