- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.581
canım nasıl ıstedıgını bana tarıf edermısın ?
ben uzun zaman onceden uyeydım evy baby nın sıtesıne ama hıc ıstemedım..
sımdı gırdım baktım uye gırısde yapamıyorum bır sorun var o bolumde ?.. :sm_confused:
günaydın..biz 7 de kaktık..gece zaten durmadı..gece sadece emzırıyorum ama artık mıdesı buyudugunden ve sutum azoldugundan aç kalıyo..inatla emzırıyorum..buna rağmen sıksık uyandı durdu..sabah artık geceden yorgun kaklıtıgmızdan uyku krızıne gırdık..arabasına koyana kadar ortalıgı yırtıyor hemen sallamaya başlıyorumkı sussun derken emnıyet kemerını baglamamışım bir sanıyede oldu uçtu resmen üstünden....heryerim boşaldı....allahtan zemınde halı vardı ve once poposunun üzerine yaklaşık 90 derce açıyla sonrada başınıı vurdu..ama dediğim gibi yer halıydı ve nıspeten yavaş vurdu..ammavelakın bırdaha boylebı ıhmalı yapmamam gerektıgını acı bı şekılde anladım..aklınızda olsun arabasında deyıp baglamadan bırakmayın..ongramlık aklımda gitti...zaten tümgün sersem uykusuz dalgınım..eşimde saolsun eve gelıce yatıyo sabah kalkıp gidiyo..şu yavruları sağsalim çıkaralamda meydana...bundan sonra bi anlık gaflete düşürmesin allahım işallah.........
Geçmiş olsun umutcum...
bende koltukta yatarken yanına yastık falan koymayı ihmal ediyorum
nasıl kaynar sular boşalmıştır başından aşağı tahmin ediyorum..
çok geçmiş olsun arkadaşım...:1hug:
canım nasıl ıstedıgını bana tarıf edermısın ?
ben uzun zaman onceden uyeydım evy baby nın sıtesıne ama hıc ıstemedım..
sımdı gırdım baktım uye gırısde yapamıyorum bır sorun var o bolumde ?.. :sm_confused:
yok bizimkine elma yaramıyor 1,5 aylıkken ben elma yemiştim birkeç gün üstüste yemiştim o günler onur çok rahatsızlanmıştı dr elma suyu ver deyince denemek istedim ve sonuç yine aynı bida vermem artık
sedaaa bebişin nasıl sen nasılsın emiyor dimii nazlı kızımız
betülcüm canım ben numune istemedim sadece boykotumuzdan bahsedip ürünlerini kullanacağımı ve başarılarının devamını diledim sadece onlar beni aradı bende üyeyim oraya hamişken üye olmuştum
bende hamıleyken uye olmustum.. :)
pekı uye gırısı yapabıldın mı sayfada ? ben yapamıyorum o bolum calısmıyor ?
çok şükür serencim..sütümü veriyorum, gitmesin diye içmediğim şey kalmadı..olsun yeterki gitmesin birdaha...
aytooş niye nickini değiştirdin canımcıım sen aytege iyiydiiinnn...
Seren'ciim hoş geldin oğluşum nasıl bakeeemm???
arzu aynen elma suyu verirken çok dikkatli ol ayça da sabaha kadar kıvrandı elma suyundan sonra ben 1 elmanın suyunu vermiştim abartmışım sanırım,kbızlıkta yapıyor haberin olsun.Az vermek lazım daha mideleri hazır değil sanırsam.
Zeliha burda havalar bahardan kalma hayatım,memeleketim ne güzel sıcacık valla.Kızı balkonda güneşlendiriyoz.
yaa siz süt saklama poşetleri hangi marka kullanıyorsunuz?
acaba poşetten poşete farklı mı oluyor saklama süresi?
merhaba herkese
kızlar ben de diyete başladım hafiften ama sütümün azaldığını hissediyorum sanki o yüzden çok sıkı yapmıyorum ve dünden beri termal sauna şort giymeye başladım bugün tartıda 1 kilo vermiş görünüyordum sanırım vucudumdaki ödemi atıyorum çünkü sık sık tuvalete çıkıyorum ve dilim damağım kuruyor hep su içiriyor....
hadi hayırlısı inşallah kurtuluruz bu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?