Doğum yapmış olan anneler buraya....

selen nerdesin ya bi görünüyosun bi kayboluyorsun hoşgeldin:)kader arkadaşım bugün senin bebişinin üçüncü ayı bitti dimi bizimkinin de dn bitti de odan biliyorum

oh oh ne güzel kavuştun mu annene güzel adanama nasıl havalar orda gül.bende gitmeyi cok istiyorum malum havalar korkutuyo beni.ucakta yolculuk nasıl geçti.

kızlar bizimki gece uyumadı ya uyududa 1saat arayla uyandı 3 gün önce 4 saat tık demeden uyuyan çocuk acep duymuyoda ondanmı kalkıyor bak şimdi aklıma takıldı kilosuda çok iyi napsam ki

merhaba herkese
umutcum çok geçmiş olsun artık çok dikkat etmemiz gerekiyor bebeklerimiz hareketlendi

arkadaşlar dün onura elma suyu vermiştim gece uyutmadı bebeğimi çok kıvrandı tekrar gazlı günlerimize dönüyoruz sandım ya bida elmasuyu asla vermem çok ağladı yavrum meyve suyu verenler sizde de olmuşmuydu böle bişey...

bugün bize milupa huggies ve niveanın numune paketi geldi üçü birleşip göndermişler içinde tek kullanımlık ürünler, indirim çekleri ve bilgilendrici kitap var çok önceden üye olmuştum bugün gelince şaşırdım ...

kızlar ben de diyete başladım hafiften ama sütümün azaldığını hissediyorum sanki o yüzden çok sıkı yapmıyorum ve dünden beri termal sauna şort giymeye başladım bugün tartıda 1 kilo vermiş görünüyordum sanırım vucudumdaki ödemi atıyorum çünkü sık sık tuvalete çıkıyorum ve dilim damağım kuruyor hep su içiriyor....

hadi hayırlısı inşallah kurtuluruz bu kilolardan

selen nerdesin ya bi görünüyosun bi kayboluyorsun hoşgeldin:)kader arkadaşım bugün senin bebişinin üçüncü ayı bitti dimi bizimkinin de dn bitti de odan biliyorum
saol betulcum neyse bızımkı almıyo artık bende zorlamıyorum napim:))

selin cnmmbebişim biraz fırlama anası gıbı yerınde durmuyo bana cekmiş o yuzden butun gunum onunla gecıyo dısarı cıkmaya bıle korkuyorum durmıcak dıye:)))))))))

fatihderya canım kıs sen solemesen ben unutmustum 3. ayının bıttıgını valla anam ben iice gunlerı sasırdım valla dedıgın dogru dolu dolu 3 aylık oldu vay beeee:lepi: bizimkiler bır gun arayla dogdu bakalım dişlerini nasıl cıkartacaklar:))))))))))))) ben şimdiden diş bugdayı partisi için planlar yapmaya basladım bile bu cocukla anca onceden hazırlık yapabılırım yoksa onunla ılgılenmekten hiç bişi yapamaz oldum yahuuu-tatlicadiarzu- ama olsun o benım herşeyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

betül buarada mesela ben dısarı cıkarken sutumu sagsam bıberona dolaba koymadan dısarı cıktım dıyelım kac saate kadar o sut ole durur:uhm:

kızlar bizimki gece uyumadı ya uyududa 1saat arayla uyandı 3 gün önce 4 saat tık demeden uyuyan çocuk acep duymuyoda ondanmı kalkıyor bak şimdi aklıma takıldı kilosuda çok iyi napsam ki

canım bizimkiside çok sık kalkmaya başladı 2 haftadırr.. dün bende bunu düşündüm doymuyor mu diye ama bizimkisinin de kilosu iyi hatta annemle konuştuk acaba ek gıdalara başlasak mı diyeee dr.a danışmak lazımm..

fatma canım suyu bol ıc sutun etkılenmez o zaman.. gunde en az 2-2,5 ıc altına ınme.. hatta arttır...
meyve suyu ıse ben de verıyorum ama hergun degıl gecen bır gece huzursulugu oldu sabaha kadar ama meyve suyndan mı bılmıyorum sadece o gun oldu ama meyve suyunu baska gunlerde verdım bılmıyrum dıkkat etmedım bakayım bu sefer..

tamam canım zaten su şişesi ve ben ayrılmaz ikili gibi birşey olduk günde 2 litre içiyodum şimdi daha çok içmem gerek sanırım çünkü çok su kaybediyorum
betül o huzursuz olduğu gün hangi meyveydi benimki elmadan oldu

betül buarada mesela ben dısarı cıkarken sutumu sagsam bıberona dolaba koymadan dısarı cıktım dıyelım kac saate kadar o sut ole durur:uhm:

sagdıktan sonra hıc dondurmadan oda sıcaklıgında maxımum 6 saate kadar durur ama 6 yı gecmesın.. zamanı gelınce sıcak su dolu bır bardagın yada kasenın ıcıne bıberonla koyup ılıt sutu cok sıcak degıl anne gogsunden cıkar gıbı olsun elıne damlatarak kontrol et. bazen bıberon sıcak oluyor ama ıcındekı sut soguk oluyor çalkala arada bır sıcak sudan cıkarıp her yerı ısınsın..

beülcüm canım ben dün suyu içtim içtim sütüm normale döndü çok şükür sana da teşekkür ederim

canım ıste ona dıkkat etmedım yanı hatırlamıyorum o gun meyve suyu verdın mı onu bıle :)
ama sımdıye kadar elma, havuc ve cok cok az mandalıne kattım elma ıle bırlıkte.. o kadar.. yanı bır kac kez verdım bunları olsaydı her verdıgımde olurdu sanırım.. senın bebıs te baska brıseyden dolayı olmasın.. yada gece usumus olmasın yanı elma suyu gaz yapmaz sanıyorum..

beülcüm canım ben dün suyu içtim içtim sütüm normale döndü çok şükür sana da teşekkür ederim

rica ederım canım sevındım normale dondugune..
bende dogum yaptıgım gunden berı fena su ıcııyordum yanı vucudum ıstıyordu logusayken o yuzden sutumde cok vardı cok sukur tasıyordu resmen.. sonra yavas yavas suyu azalttım baktım cok olan sutum normal sevıyeye geldı ve gıt gıde azaldı bende anlam verememıstım cocuk doymuyordu alıstı ılk gunden dolu dolu gelmesıne az gelınce sınırlenıyordu cozememıstım neden oldugunu sonra aklıma geldı cok su ıcerken sımdı kesıtgım suya yuklendım tekrar eskı halıne dondu.. denenmıs tecrube edılmıstr yanı :smiley-cool: zaten nerede okursan oku yazar sutu yapan sudur dıye.. yarasın bebısıne canım.. :)

kızlar ben evy babay den numune istemedim ama bu sabah sitesine girdim ve bir mesaj attım onlara boykot düşüncelerimizden bahsettim ve ürünlerini kullanacağımı söyledim başarılar diledim az önce aradılar beni ve teşekkür edip bana numune göndermek istediklerini sölediler ben de ok dedim ve adresimi aldılar göndereceklermişşş:1shok:

yok bizimkine elma yaramıyor 1,5 aylıkken ben elma yemiştim birkeç gün üstüste yemiştim o günler onur çok rahatsızlanmıştı dr elma suyu ver deyince denemek istedim ve sonuç yine aynı bida vermem artık

canım nasıl ıstedıgını bana tarıf edermısın ?
ben uzun zaman onceden uyeydım evy baby nın sıtesıne ama hıc ıstemedım..
sımdı gırdım baktım uye gırısde yapamıyorum bır sorun var o bolumde ?.. :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…