- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.561
Selam güzel annişlerkaydirigubbakcemile5
Umutcum geçmiş olsun arkadaşım oğlişin hop diye atlayıvermiş,kanı kaynıyor çocuğun demekki hayatım duramadı yerinde...Ballı ballıkooooonnn...fıkır fıkırlar maşallah.
Geçende benim kız da anakucağında oturuyordu evde hiç kemerini bağlamayız ama artık ayakları kenara yetişiyor ve ordan güç alarak poposunu attırıyor,sen attırırken arkaya devriil,ayakları havaya kalktı,kafa aşağı döndü anakucağı,valla eşiminde benim de aklımız çıktı boynuna bişey oldu mu diye üstüne atladık o da bizim tepkimizden korkup nasıl ağladı sonra biz gülünce o da başladı kıkır gülmeye eşşoğlusuuuu....kaydirigubbakcemile3
Sedacım sna da geçmiş olsun sıkma canını herşey olacağına varır alerji belli olmaz şimdi alerjisi olan şeye bakarsın 1-2 sene sonra geçmiş olur,farketmezsiniz bile.
Ben adana'da annelerdeyim kızıma ek gıdalara başlatalım anne yavaştan dedim abooo annem bir abarttı,dayımın oğlu var 2 yaşında onun çorbalarından 3-4 kaşık içiriyor,kivi,muz,cicibebeyle pekmezli mama,hepsini de cuk cuk yiyor kızım maşallah...Ama bu kadar çok şeyi hemen 1 günde vermesine ifrit oluyorumama amaaan boşver pimpiriklendikçe ters gider,yiyor işte kızın maşallah deyip beni sallamıyorlar bileee...-tatlicadiarzu-
saol betulcum neyse bızımkı almıyo artık bende zorlamıyorum napim:))selen nerdesin ya bi görünüyosun bi kayboluyorsun hoşgeldin:)kader arkadaşım bugün senin bebişinin üçüncü ayı bitti dimi bizimkinin de dn bitti de odan biliyorum
derin dondurucu da 6 ay, buz dolabının buzlugunda 2 ay...
kızlar bizimki gece uyumadı ya uyududa 1saat arayla uyandı 3 gün önce 4 saat tık demeden uyuyan çocuk acep duymuyoda ondanmı kalkıyor bak şimdi aklıma takıldı kilosuda çok iyi napsam ki
fatma canım suyu bol ıc sutun etkılenmez o zaman.. gunde en az 2-2,5 ıc altına ınme.. hatta arttır...
meyve suyu ıse ben de verıyorum ama hergun degıl gecen bır gece huzursulugu oldu sabaha kadar ama meyve suyndan mı bılmıyorum sadece o gun oldu ama meyve suyunu baska gunlerde verdım bılmıyrum dıkkat etmedım bakayım bu sefer..
betül buarada mesela ben dısarı cıkarken sutumu sagsam bıberona dolaba koymadan dısarı cıktım dıyelım kac saate kadar o sut ole durur:uhm:
fatma canım suyu bol ıc sutun etkılenmez o zaman.. gunde en az 2-2,5 ıc altına ınme.. hatta arttır...
meyve suyu ıse ben de verıyorum ama hergun degıl gecen bır gece huzursulugu oldu sabaha kadar ama meyve suyndan mı bılmıyorum sadece o gun oldu ama meyve suyunu baska gunlerde verdım bılmıyrum dıkkat etmedım bakayım bu sefer..
tamam canım zaten su şişesi ve ben ayrılmaz ikili gibi birşey olduk günde 2 litre içiyodum şimdi daha çok içmem gerek sanırım çünkü çok su kaybediyorum
betül o huzursuz olduğu gün hangi meyveydi benimki elmadan oldu
beülcüm canım ben dün suyu içtim içtim sütüm normale döndü çok şükür sana da teşekkür ederim
laelaelaelaelaeherkeseee selammm yeni paylaşımlar diliyorummm 0 km ileeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae
canım ıste ona dıkkat etmedım yanı hatırlamıyorum o gun meyve suyu verdın mı onu bıle :)
ama sımdıye kadar elma, havuc ve cok cok az mandalıne kattım elma ıle bırlıkte.. o kadar.. yanı bır kac kez verdım bunları olsaydı her verdıgımde olurdu sanırım.. senın bebıs te baska brıseyden dolayı olmasın.. yada gece usumus olmasın yanı elma suyu gaz yapmaz sanıyorum..
laelaelaelaelaeherkeseee selammm yeni paylaşımlar diliyorummm 0 km ileeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae
kızlar ben evy babay den numune istemedim ama bu sabah sitesine girdim ve bir mesaj attım onlara boykot düşüncelerimizden bahsettim ve ürünlerini kullanacağımı söyledim başarılar diledim az önce aradılar beni ve teşekkür edip bana numune göndermek istediklerini sölediler ben de ok dedim ve adresimi aldılar göndereceklermişşş:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?