Doğum yapmış olan anneler buraya....

fatmacım geçmiş olsun canımda sedanın dediği gibi yine de bir druna göster bence...

Ceylin kızımıza maşallah tam bende beşiğinde borayı uyutuyordum ceylinin çığlıklarına gözünü açtı etrafına baktı ..sesine aşık mı oldu acaba:roflol:
dayısı gibi çapkın olacak benim oğlumm :smiley-cool:

göremedinmi yahuuu............aaa gelinini görücüye çıkardık damat bey görsün diyeeee:roflol:

ya valla asıl bızım gormemız gerekırken bızden baska herkese gorucuye cıktı bu kız yaaa :roflol:
valla acıldı ama oynamıyo az oynuyo duruyo ve ses yok donup kalıyoo sansımızza tüüü :bbo: delikafadulden

sağol betülcüm zaten o şekilde düştü ateşi şimdi sadece bezi ile duruyor

canım bebeklerimiz bizimle olsunlarda hepsi geçer inşallah şu an eski haline döndü onur sesler çıkartıp oyuncağıyla oynuyor

cnm senınkı dişmi cıkartıyor????????? Eger oleyse bunları yasaman normal cnm ıshal ates yaparmıs korkma ama gozunude ayırma bebegınden

evet az önce tekrar yaptı ishal de var

Arzu ateşle beraber ishalide var diyorsun bence doktora götür hemen yarın.
eşinde hastanede çalışıyormuş,diştendir deyip bekleme bence,ben ateşten çok korkarım valla.

sedacım gülcüm daha evvelsi gün dktora gitmiştik hatta buraya yazmıştım doktor dişlerinin çıktığını söylemişti ateş ve ishal olabileceğini söylemişti neyseki düştü inşallah tekrarlamaz sürekli ölçüyorum ateşini

geçmiş olsun canım ya gaz bitti birde diş hemen atlatsak bari

inşallah arzucum

fatmacım msn de yoksun nasıl oldu onur yazımı okudun mu dısten de olmayabılır doktora gotursen canım dusmedıyse ?

bizimde varrr doğum görüntümüzz ama çok kötü hem burnundan hem ağzından hortum sokuyorlarr 1-2 metre uzunluğunda izleyenlerin içi kalkıyor ceylinede sokmuşlarmıydı?

:icecream: betülcüm erken kalkan yol alırmışş bizim oğlan önce gördü beşik kertmesi filan tanımaz benim oğğlum ona göree:smiley-cool:

:icecream: betülcüm erken kalkan yol alırmışş bizim oğlan önce gördü beşik kertmesi filan tanımaz benim oğğlum ona göree:smiley-cool:

Bızımkı de uyuyor valla kalkamadı hakkaten hepınızın oglanlar once baktı heralde :roflol:
ben anlamam anlasmamız var ama sozlesme yaptık evlılık sozlesmesı ama bu farklı evlenıcegıne daır sozlesmeee.. :roflol: :jeyyar:

bu dakızımın hayata geldiği dakikalarrrrrrr

ceylinin ilk dakilkaları

ilk dakikaları çok kısa yaa keşke daha uzun bişey olsaydı, ama çok güzelll, birden oğluşumun ilk ayı geldi aklıma bağıra bağıra ınga ınga diye ağlıyodu kuzum şimdi değişti artık ağlamaları falan abi oldular abla oldular dimiii maaşallahh hepsine yaaaaaaaaaaaa

fatmacım geçmiş olsun canımda sedanın dediği gibi yine de bir druna göster bence...

:

delı kız dr götür bence buara salgın var dedı dr dun bana isal ve ateş kötü yaaa geçmiş olsun

fatmacım msn de yoksun nasıl oldu onur yazımı okudun mu dısten de olmayabılır doktora gotursen canım dusmedıyse ?

zaten onur grip ve öksürüyor antibiyotik kullanıyorduk iki gündür babası çıktı işten bi gelsin de durumuna bakıp götürürüz hastaneye onu bekliyorum

da çok hoşsun yaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

kızlarrr sinirim tepemde gene...klava: eltımler geçmiş olsuna aradılar birsurü kızdılar ben bakamıyomusum bebege yavas gıydırıyomusum,2 saat bebek yagı suruyomusum ne gerı kafalılar ya, bebegı kucaga aldırmıyorum sallamıyorum ıslak mendıl kullanmıyorum dıye bakamıyomuyum ya sınır ettıler internetten bakmakla kıtap okumakla büyütülmezmiş pekı ben bilmedıklerımı nerden arastırcam bilgi sahıbı olucam onların söledıklerını yapmadım dıye mi bakamaz oldum bebeği hasta ettım ya bide benım elım yaramıyomuş onların elı yarıyomuş ya ben bu çocugun annesıyım kım bebeğinın kötülüğünu iste ya hangi anneeeeklava:klava:

Allahımm kendi çocukları hiç hasta olmamış mı?
eltimin oğlu daha yeni zaturre oldu bir yaşında daha, hastanede kaldı 10 gün kendisi de uzm. dr! yani dr.da olsan engelleyemiyorsun işte..
senin yerinde olsam bu tür konuşmalarına izin vermemeye çalışırım daha çok sana destek çıkacaklarına morelini bozuyorlarr klava:
takmamaya çalışş,kimseye ispatlamak zorunda değilsinn anneliğini sen kendini biliyorsun ya boşverrr

kızlar duyguyla görüştüm hepinnie selamı var giremiyormuşşş canı sıkkınmış birazzz yakında girerim dedi hepiinize selamı var beni merak etmesinler dedi.

kızlar duygu ile konuştum canı sıkkınmış onun için girmiyomuş kk yaaa hepinize çok selamı var yakında gelirim kk ya dediii beni merak etmesinler biz iyiyiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…