- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.661
KIS HICRAN GERCEKTEN YATAN SENMISIN KIM CEKMİŞ BUNUUUkafamçokkarıştı
göremedinmi yahuuu............aaa gelinini görücüye çıkardık damat bey görsün diyeeee:roflol:
sağol betülcüm zaten o şekilde düştü ateşi şimdi sadece bezi ile duruyor
Canım aman ıyıkı bakmıssın atesıne.. eklem yerlerıne ıslak bez koy.. dız kapagının altına ensesıne, alnına koltuk altlarına daha kolay duser..
bırde soy ıyıce bezıyle kalsın sadece ınce bır ortu ort ustune.. dusecektır ıyıce..
canımmm allah kolaylık versin geçmiş olsun güzelim a.s.uff yaa bide diş çıktığı zaman husursuzlancakk..kafamçokkarıştı.öncee gaz sorunuydu şimdide diş çıkarma sorunu puuff ne zaman geçer bunlar-tatlicadiarzu-
cnm senınkı dişmi cıkartıyor????????? Eger oleyse bunları yasaman normal cnm ıshal ates yaparmıs korkma ama gozunude ayırma bebegınden
Arzu ateşle beraber ishalide var diyorsun bence doktora götür hemen yarın.
eşinde hastanede çalışıyormuş,diştendir deyip bekleme bence,ben ateşten çok korkarım valla.
Ben dışarı çıkarken yüzüne battaniye falan örtmüyorum, atkı, mont, bere, atkı yeterli geliyor..
delikız sen neden doktora götürmüyorsun bebişini, belki diş değildir, belki boğaz enfeksiyonudur..ihmal etmemelisin bence 39 un üstÜne çıkmış bebeğinin ateşi...
Kendi kendimize teşhis koymayalım kızlar...çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun canım ya gaz bitti birde diş hemen atlatsak bari
ya valla asıl bızım gormemız gerekırken bızden baska herkese gorucuye cıktı bu kız yaaa :roflol:
valla acıldı ama oynamıyo az oynuyo duruyo ve ses yok donup kalıyoo sansımızza tüüü :bbo: delikafadulden
:icecream: betülcüm erken kalkan yol alırmışş bizim oğlan önce gördü beşik kertmesi filan tanımaz benim oğğlum ona göree:smiley-cool:
geçmişolsun canım ama takip et düşmezse dr götür gerçekten diş olmayabilirrr benim kız grip olmadan 1 gün önce 38,5 olmuştu ateş zor indirdik gittik o gece acile idrarda hafif enfeksiyon var demişti gripten kaynaklıanmış meğer ateş bizde çok korkmuştukk
fatmacım geçmiş olsun canımda sedanın dediği gibi yine de bir druna göster bence...
:
delı kız dr götür bence buara salgın var dedı dr dun bana isal ve ateş kötü yaaa geçmiş olsun
fatmacım msn de yoksun nasıl oldu onur yazımı okudun mu dısten de olmayabılır doktora gotursen canım dusmedıyse ?
fatmacım geçmiş olsun canımda sedanın dediği gibi yine de bir druna göster bence...
Ceylin kızımıza maşallahtam bende beşiğinde borayı uyutuyordum ceylinin çığlıklarına gözünü açtı etrafına baktı ..sesine aşık mı oldu acaba:roflol:
dayısı gibi çapkın olacak benim oğlumm :smiley-cool:
zaten onur grip ve öksürüyor antibiyotik kullanıyorduk iki gündür babası çıktı işten bi gelsin de durumuna bakıp götürürüz hastaneye onu bekliyorum
kızlarrr sinirim tepemde gene...klava: eltımler geçmiş olsuna aradılar birsurü kızdılar ben bakamıyomusum bebege yavas gıydırıyomusum,2 saat bebek yagı suruyomusum ne gerı kafalılar ya, bebegı kucaga aldırmıyorum sallamıyorum ıslak mendıl kullanmıyorum dıye bakamıyomuyum ya sınır ettıler internetten bakmakla kıtap okumakla büyütülmezmiş pekı ben bilmedıklerımı nerden arastırcam bilgi sahıbı olucam onların söledıklerını yapmadım dıye mi bakamaz oldum bebeği hasta ettım ya bide benım elım yaramıyomuş onların elı yarıyomuş ya ben bu çocugun annesıyım kım bebeğinın kötülüğünu iste ya hangi anneeee klava: klava:
bizimde varrr doğum görüntümüzz ama çok kötü hem burnundan hem ağzından hortum sokuyorlarr 1-2 metre uzunluğunda izleyenlerin içi kalkıyor ceylinede sokmuşlarmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?