- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.681
kızlarrr sinirim tepemde gene...klava: eltımler geçmiş olsuna aradılar birsurü kızdılar ben bakamıyomusum bebege yavas gıydırıyomusum,2 saat bebek yagı suruyomusum ne gerı kafalılar ya, bebegı kucaga aldırmıyorum sallamıyorum ıslak mendıl kullanmıyorum dıye bakamıyomuyum ya sınır ettıler internetten bakmakla kıtap okumakla büyütülmezmiş pekı ben bilmedıklerımı nerden arastırcam bilgi sahıbı olucam onların söledıklerını yapmadım dıye mi bakamaz oldum bebeği hasta ettım ya bide benım elım yaramıyomuş onların elı yarıyomuş ya ben bu çocugun annesıyım kım bebeğinın kötülüğünu iste ya hangi anneeee klava: klava:
kızlarrr sinirim tepemde gene...klava: eltımler geçmiş olsuna aradılar birsurü kızdılar ben bakamıyomusum bebege yavas gıydırıyomusum,2 saat bebek yagı suruyomusum ne gerı kafalılar ya, bebegı kucaga aldırmıyorum sallamıyorum ıslak mendıl kullanmıyorum dıye bakamıyomuyum ya sınır ettıler internetten bakmakla kıtap okumakla büyütülmezmiş pekı ben bilmedıklerımı nerden arastırcam bilgi sahıbı olucam onların söledıklerını yapmadım dıye mi bakamaz oldum bebeği hasta ettım ya bide benım elım yaramıyomuş onların elı yarıyomuş ya ben bu çocugun annesıyım kım bebeğinın kötülüğünu iste ya hangi anneeee klava: klava:
kızlarrrr buda ben sezeryana girerkennn
korkuyorummmm
ve ceylin hala ameliyathanede kontrol ediliyorrr
ceylin hoşgeldiii
kızlarrrr buda ben sezeryana girerkennn
korkuyorummmm
ve ceylin hala ameliyathanede kontrol ediliyorrr
ceylin hoşgeldiii
kızlar dun sutunmu sagdım oglumu anneme bıraktım ve hastaneye gıttım hiç durmamış bizim bıcırık annem aldı geldı hastaneye sizler ne yapıyosunuz dışarı çıkmanız gerektıgınde.....
ahcanımyaa..bendeniz mahpus olalı 14 ay kadar oluyor....hamıleyken eşimin tembelliğiyle gezememiştik..7nci aydan sonrada ben iptaldim zaten..salonda bı yatak..emekliyerek kapı açtığım oluyodu varıs ve eklem ağrısından..karnımda aşırı büyüktü..kızkardeşim son dönemlerde benı gördüğü bigün eve gıdınce ağlamış deli gibi..oncacık ufacık ablam nasıl bu karınla yaşıyo nekadar sürecek dıyebenneyaptımki..dün babaannesı kuran yaptı..mont falan gıydıremedım katkat sarmaladım kapıp fırladım sokağa..bişi giydirmek azap:1shok:gittiğimiz hiçbiyerde rahat edemeyız..ben zaten daralcan..kendımınkınden ufak evlerde duramıyorum..bugun pazar kuruldu bızım burda..gıtsemmı dedım..neremle taşıyıp gezıcem..üstkatımdakı kız dogumyapalı 40 gun olmadı..bugun merdeıvenlerden ben kuafore gıdıyorum dıye şenşakrak inicerdi..valla imrendim..bende aptmanın zombisi gibi oldum..kımseylede görüşmüyorum..kafam ses kaldırmıyo..yanı bıyere gıtmek bana şimdilik haram..babaanne yakın ama daha hiç gelde bak demedım..yakında derım heralde..bı ıkı saatlııne kaçarım...haklketen psikolojım bitik aslında dıyebılırım maaleseffffffffffff:1shok:
inanmıyorum oha dıyebılırmıyım ne sacmalık onlar kım yaaa ???
Hicran yaaa kız vıdeoları gormek ıcın restart attım laptopa sorun benden dır dıye bu sefer de hemencık sıldın mııııı :uhm: :a015:
ay sildim canım ben onları ama dur bakiim gene veririm sana linki
kızlar dışarı çıkınca 1 tane balon alın :teytey:hani şu helyumlu havada durandan koluna bağlayın bebeklerin çok komik oluyor o oynattımı kolunu oda oynuyor oyalamak için süper:lepi:
üüüüüüüüüüüü senağlamasenağlama................. (...kaydirigubbakcemile3..)
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
allah iyiliğiniş versin kızzz patlar matlar çocuğun ödü kopar neme lazımmmm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?