Doğum yapmış olan anneler buraya....

ağzı olan konuşuyo işte canım sen takma gül geççç sen bebişinle geçireceğin kaliteli zamanı onlara kızmakla harcama boşuna

inanmıyorum oha dıyebılırmıyım ne sacmalık onlar kım yaaa ???

aman bee karışmasalar olmaz herşeyi bilir o geri kafalılar..bizdede var canım alt katta oturuo eltim bana çok şey söyledi tavrımı koydum :bu benim çocuğum istediğimi yaparım dedim şak dedi kaldı hiç takmam:1closedeyes:çok bilmişleri...kaynanamda karışırdı...gerçi halen karışır ama ben yine bildiğimi yaparım o kadar okuyoruz yani:1closedeyes:bide güsel söyleseler laf sokmadan ayy uyus ediolar insanı...kafamçokkarıştıbazen bi araya gelmekten huylanıyorm şimdi ne dicekler die..ama umrumda değil nederlerse desinler... sende takma 1 derler 2 derler usanırlar bilmişler:mymeka:

Son düzenleme:
kızlar milupanın numune hediye pakedi geldi..içinde bikaç bebek broşürü,nivea ıslak mendil,şampuan,pişik kremi,huggies bez 1 tane..devam maması 4 aylık için..bide en güzeli 15 adet milupa ürünleri indirim kuponları..siteye üye olmuştum daha önce

kızlar dun sutunmu sagdım oglumu anneme bıraktım ve hastaneye gıttım hiç durmamış bizim bıcırık annem aldı geldı hastaneye sizler ne yapıyosunuz dışarı çıkmanız gerektıgınde.....

ahcanımyaa..bendeniz mahpus olalı 14 ay kadar oluyor....hamıleyken eşimin tembelliğiyle gezememiştik..7nci aydan sonrada ben iptaldim zaten..salonda bı yatak..emekliyerek kapı açtığım oluyodu varıs ve eklem ağrısından..karnımda aşırı büyüktü..kızkardeşim son dönemlerde benı gördüğü bigün eve gıdınce ağlamış deli gibi..oncacık ufacık ablam nasıl bu karınla yaşıyo nekadar sürecek dıyebenneyaptımki..dün babaannesı kuran yaptı..mont falan gıydıremedım katkat sarmaladım kapıp fırladım sokağa..bişi giydirmek azap:1shok:gittiğimiz hiçbiyerde rahat edemeyız..ben zaten daralcan..kendımınkınden ufak evlerde duramıyorum..bugun pazar kuruldu bızım burda..gıtsemmı dedım..neremle taşıyıp gezıcem..üstkatımdakı kız dogumyapalı 40 gun olmadı..bugun merdeıvenlerden ben kuafore gıdıyorum dıye şenşakrak inicerdi..valla imrendim..bende aptmanın zombisi gibi oldum..kımseylede görüşmüyorum..kafam ses kaldırmıyo..yanı bıyere gıtmek bana şimdilik haram..babaanne yakın ama daha hiç gelde bak demedım..yakında derım heralde..bı ıkı saatlııne kaçarım...haklketen psikolojım bitik aslında dıyebılırım maaleseffffffffffff:1shok:

Hicran yaaa kız vıdeoları gormek ıcın restart attım laptopa sorun benden dır dıye bu sefer de hemencık sıldın mııııı :uhm: :a015:

Patik bebek araban vardı zannedersem koy bebeğini onla beraber çık ben çok seviyorum beraber çıkmayı.eve bırakınca hep aklım onda kalıyorr
hem dışarı çıkmama süren uzadıkça daha zor olurr senin için bu sefer eve kendin kapanırsın...

ya hicran bende çıkmıyo göremedim sildinmi acep. sadece prensesin çığlıklarına bakabildim maşallah çok tatlı tontirik

inanmıyorum oha dıyebılırmıyım ne sacmalık onlar kım yaaa ???

agzına sağlık betülll

tanger boşver cnm ya cahilliklerine ver sanki senden daha fazla üzülüyorlar vue enselerine bi tokat:mymeka:

bi de anlamıyorum sanki kırk yıllık anneyiz bizim hatalarımızda olabilir hasta diye teselli edeceklerine suçlumu arıyorlarr

kızlar dışarı çıkınca 1 tane balon alın :teytey:hani şu helyumlu havada durandan koluna bağlayın bebeklerin çok komik oluyor o oynattımı kolunu oda oynuyor oyalamak için süper:lepi:

benim kıızn mama saati geldi durmuyorda zilli ben kaçtım sonra gelürüm gene benden kaçamazsınızzzzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:kötükedihüso

allah iyiliğiniş versin kızzz patlar matlar çocuğun ödü kopar neme lazımmmm:roflol:

patlamıyor ,öyle bildiğimiz balon gibi değil 1-2 hafta içindeki helyum azalıyor ve kendi sönüyor sert değil yani balon gibi hihoyyyt
(tabiki başından ayrılmıyoruz gene oğlanın ve kızın canım:))))) ne me lazım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…