Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım bende aynı cevabı verdım senın oğlunda hasta sen iyi bakamıyosun demekkı dedım herkes kendı bildiği gibi yetiştirir sen musta öle görmüşsun bende böle gördum lütfen ben karısıyomuyum size dedım sen dr götürünce ben götürmemı dıyorum dedım

canım aynısı bana da geldi bugün aynı anda gönderiyoar demek kayıtlı olanlara
bu arada sen buraya yazmıyodun uzun zamandır dün başka topicte görünce mesaj yazacaktım sana oğlum durmayınca unutmuşum

bende üyeyim 4.aydan sonra gönderiyolar sanırımşutarafagitti

Kızlar siz ne zaman üye oldunuz milupa'ya. Bende üye oldum ama en fazla bir ay olmuştur.

Seda selam;
Milupanın aptamil serisinde, Neocate adlı bi maması var İNEK SÜTÜ ALLERJİSİ İÇİNmiş.
Bunu sorsana bi doktoruna. Bende milupanın sitesine bakarken gördüm canım.
Belki bunu kullanabilirsin. Sütün az olduğunda iyi olur.
İnşallah kullanabilirsin.

evet öle canım aslan emreye selam gönderiyorrrr:roflol::roflol:

Bende milupadan ek besinler ve devam mamaları ile ilgili numune istedim ek gelişim paketlerimiz dağıtımda yakında elinizde olacak diye mail geldi kızlarr

Son düzenleme:
Bebeğinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz kızlar?
Ben hala yastıksız yatırıyorum.Penye battaniyesini çapraz seriyorum yatağına, kızım üstüne koyup, penye battaniye ile sarıyorum.Sonra yorganını üstüne örtüüyorum.
Ama bi uyuması gerinmesi var bizim kızın, kafasını geriye doğru itip, yukarı doğru yani öyle uyuyo, yan yatırıyom hep, sırtüstü olarak görüyom bazen.Bide popodan destek alıp ayakları ve gövdesini kaldırıyo. Ayaklarını da dik tuttuğum da çok dik basıyo.
Erken mi yürüyecek keratalar nedir.. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…