- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.701
kızlar milupanın numune hediye pakedi geldi..içinde bikaç bebek broşürü,nivea ıslak mendil,şampuan,pişik kremi,huggies bez 1 tane..devam maması 4 aylık için..bide en güzeli 15 adet milupa ürünleri indirim kuponları..siteye üye olmuştum daha önce
canım aynısı bana da geldi bugün aynı anda gönderiyoar demek kayıtlı olanlara
bu arada sen buraya yazmıyodun uzun zamandır dün başka topicte görünce mesaj yazacaktım sana oğlum durmayınca unutmuşum
canım aynısı bana da geldi bugün aynı anda gönderiyoar demek kayıtlı olanlara
bu arada sen buraya yazmıyodun uzun zamandır dün başka topicte görünce mesaj yazacaktım sana oğlum durmayınca unutmuşum
Kızlar siz ne zaman üye oldunuz milupa'ya. Bende üye oldum ama en fazla bir ay olmuştur.
kız bebekler kesinlikle çok farklııı yaaaa ellerinin kıvrımı bile farklııı gamyoncuiremsu maşşallhh çığlık desennn kız bebeklere göre tammmm yerim ben onuuu kimee atıyor acaba o çığlıkları aslan emreyemii:roflol::roflol:
Aytenege canım sen kullanıcı adını mı değiştirdin?. Yoksa başka Ayten misin?
ben başka aytenim canım kimmiş o bilmiyorumm karıştırıyolar beni başka birine benzetiyolarrr:roflol:sengözlerimebaksanab
bugün o gitti bi anda sen geldin de şaşırdım... bu kadar benzerlik olunca... neyse kusura bakma... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?