- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.141
Kızlar aksama dogru Aslan huysuzlasmaya basladı nedense cok aglıyor anlamadım ya sebebını.. :1no2:
Dun gece de huysuz du.. 2 gundur boyle..
Bır de az once pılav yapıyordum suyunu koydum pısıyorduu..
Aslan da cok acıkmıstı geldım emzırmeye.. bıraz emzırdım sonra hemen altı sarmasın dıye gıttım pılava kapadm geldım tabı bu sırada baya agladı emmesını bıraktım dıye...:çok üzgünüm:
Gelınce de verdım almadı.. hala daha almıyor.. kustu yaa ... benneyaptımki
kusmeyı de mı ogrendıler bunlar sımdıden...
Gazenfer Özcan1.5 ay önce rahatsızlanarak Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınmıştı. bugün kötüleşmiş ve bilincini yitirmişti..
Şuan itibariyle kaybettik arkadaşlar çok üzgünüm gerçektensenağlamasenağlama
Gidiyorum
Toprağının kokusunu duya duya memleketin
Dilimi çözen insanına emanet ederek gidiyorum
Kucağını açmış İstanbul
Son bir kez sarılmak için bekliyor beni
Ey ulu çınarlarıyla aklıma kazınan şehir
Bu gönül hasretine dayanabilir mi
Ne gidişler uğurladın kim bilir
Benden önce kimlere el salladın
Titriyor bak söylerken sesim
Elbet bağrına tekrar döneceğim
Süslemişsin yine kendini
Alaca görünüyor şimdi gözlerin
Giderken ismini unutmamak için
Ezberledim kuşak kuşak caddelerini
Uzan da dokunuver saçlarıma
Bir daha söyle sessizce adımı
Yağmurlarınla son kez uyut beni
Kulağımda çınlasın eşsiz ezan sesi
Gidiyorum İstanbul
Ellerimde sana ait kır çiçekleri
Gidiyorum
Toğrağının kokusunu duya duya memleketin
Dilimi çözen insanına emanet ederek gidiyorum...
Ayça'da bazen aynen dediğin gibi yapıyor canım.Bazı günler beni hiç emmek istemiyor hp mama yiyor bazen mama istemiyor bütün gün emiyor bazense hiiiç iştahı yok.Diş çıkartacaklar yavaş yavaş onun iştahsızlığıdır panik yapma bırak o isteyince emsin.zorlama.Herkese slm.umarım bütün anneler ve bebişleri iyidirler..
Arkadaşlar benim oğlum bikaç gündür emerken çok zorlanıyo anlayamıyorum bikaç dk.emip sonra kıvranmaya başlıyo bilemiyorum gazımı var ama gazının en yoğun olduğu dönemde bile böyle bişey yaşamamıştık,göğsümde uyuyan çocuk istemiyo emmeyi,gece emmeye kalktığındada aynı şey oluyo dün gece ortalığı yıktı emmicem diye sabah mama vereyim dedim onuda almadı ne yapıcağımı şaşırdım,çok moralim bozuk bari mama yeseydi onuda yemiyo çıldırıcam
ayy ne güzel fatmacım yaa nazar deymesin sizebenimki emmiyor artık beni sağarak veriyorum, geceleri emiyor en azından diyordum o kadar üzgünümkü bebeğim benim akşama annnesi yok tabi yanında artık yabancılaştı iyicesenağlama offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff
bazen oluyor anlattığın gibi,emmemekte ısrar ediyor.umarm geçici bir durumdurHerkese slm.umarım bütün anneler ve bebişleri iyidirler..
Arkadaşlar benim oğlum bikaç gündür emerken çok zorlanıyo anlayamıyorum bikaç dk.emip sonra kıvranmaya başlıyo bilemiyorum gazımı var ama gazının en yoğun olduğu dönemde bile böyle bişey yaşamamıştık,göğsümde uyuyan çocuk istemiyo emmeyi,gece emmeye kalktığındada aynı şey oluyo dün gece ortalığı yıktı emmicem diye sabah mama vereyim dedim onuda almadı ne yapıcağımı şaşırdım,çok moralim bozuk bari mama yeseydi onuda yemiyo çıldırıcam
Gidiyorum
Toprağının kokusunu duya duya memleketin
Dilimi çözen insanına emanet ederek gidiyorum
Kucağını açmış İstanbul
Son bir kez sarılmak için bekliyor beni
Ey ulu çınarlarıyla aklıma kazınan şehir
Bu gönül hasretine dayanabilir mi
Ne gidişler uğurladın kim bilir
Benden önce kimlere el salladın
Titriyor bak söylerken sesim
Elbet bağrına tekrar döneceğim
Süslemişsin yine kendini
Alaca görünüyor şimdi gözlerin
Giderken ismini unutmamak için
Ezberledim kuşak kuşak caddelerini
Uzan da dokunuver saçlarıma
Bir daha söyle sessizce adımı
Yağmurlarınla son kez uyut beni
Kulağımda çınlasın eşsiz ezan sesi
Gidiyorum İstanbul
Ellerimde sana ait kır çiçekleri
Gidiyorum
Toğrağının kokusunu duya duya memleketin
Dilimi çözen insanına emanet ederek gidiyorum...
canım selamm bende ankaradayım ewet istanbul buluşuyo sen ankaranın neresinde oturuyorsun cnm...biz emelle buluşcaz senide bekleriz..:1hug:a.s.
sende gel gülden :teytey:eşimle gitmem gündüz giderim bir şekilde,ama sen havalar ısınsın demişsincanım emelle bende msn ve telefonda sürekli görüşüyorum görüşceğinizi emelden duydum ama sanırım eşlerinizle berabermiş benim eşim sürekli çalışıyor böle bi buluşmayı eşimle gerçekleştiremem ama eger sadece bizler bir araya gelceksek bana ve sizlere uygun olduğu bi vakiite görüşebiliriz kaydirigubbakcemile3bu arada ben elvankette oturuyorum.
ilk kez geçen ay gittik ve sinirlenerek döndük,o nasıl tavırlardı öyle,bir daha asla gitmem(mecbur kalmassam tabi)
sağol canım , önümüzdeki ay 3 tane olacakmışız bir de:1no2: ne hale gelecek yavrucak..
rota virüsü özel evet canım 131 tl ödedim bugün..
pnömokok için sağlık ocağına götürdüm o da 200- 250 arasıydı özelde..
bizim sağlık ocağındakiler çok garip ya birşey soruyorsun doğru düzgün cevap vermiyolar, çocuğu yatır, bacağını aç.. sert sert hitap etmeler.. ne bu ya, bedava aşı yapıyoruz diye bir de dövsünler barisağlık ocağına 2. gidişimdi zaten.. bir kere de de verem aşısı için verem savaş dispanserine gitmiştim. oradaki bayan da aynı davranışları segilemişti..
bir daha mı tövbe hayatta gitmem :mymeka:
sizlerin gittiği sağlık ocakları da böyle mi yoksa benim şanssızlığım mı bu merak ettim fisfisfis
çok geçmiş olsun,resimler için teşekkür ederiz:çok üzgünüm:Merhaba arkadaşlar...
Az önce dr.umuzdan geldik..
Serkan Boraya dün şu milupanın kavanozlu meyvasından yedirirken çok büyük tehlike atlattık...
İlk önce diline değdireyim dedim midesi bulandı öğ yaptı ikinci kez deneyeyim dedim tekrar öğğ yaptı sonra öyle kaldı çocuk..gözler kıpkırmızı oldu rengi değişti hemen kucağıma aldım Allahtan annem yanımdaydı annem hemen boynundan tuttu birşeyler yaptıkk sonra bora fişkırtarak kustu...
Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın ne bize nede tüm bebeklere.........
1-2 saniye daha devam etseydi...düşünmek bile istemiyorumm....
Neyse sizde asla zorlamayın midesi bulanıyorsa bırakınn,birde bu ihtimale karşı
heimlich manevrasinı öğrenin ben internette dün araştırdım bugünde pratik olarak dr. bana gösterdi.....
resimlerini koyuyorum buraya googleden da açıklamalarına bakın...
saat başı emziriyorum nerdeyse..bende 3 saatte bi emziriyorum.
gündüzleri 3-4 arası, akşamları 2.5-3 saatte emiyor.
betüş geçmiş olsun,nasıl şimdi emremiz?Kızlar sankı canından can kopuyormus gıbı agladı yazdıgımdan sonra..
Bıraz sakınlestırdık sonunda kafası dustu artık uyudu.. babasının ayagında suan..
Doktoru arayıp sorduk normalde uslu bır bebek cunku boyle agladıgı ancak atesı fılan cıkınca..
Gozlerınden yaslar akıp durdu katıla katıla.. sımdıde sakınledıı.. bu sıkıntılarını anlayamamak ne kotu yarabbım..
Mudahele de edemıyorsun oylece pıs pıss anca.. yıne aglarsa goturecegız acildekı doktora bakalım..
Edacım çok geçmiş olsun canım bizimde başımızdan böyle üzücü bi tecrübe geçmişti malesef bebeğime şurup verirken boğazına kaçmıştı ve nefessiz kalmıştı çok kokmuştum hatta ağlamıştım ona bişey olacak diye Allah yavrularımızı korusun inşallah..Merhaba arkadaşlar...
Az önce dr.umuzdan geldik..
Serkan Boraya dün şu milupanın kavanozlu meyvasından yedirirken çok büyük tehlike atlattık...
İlk önce diline değdireyim dedim midesi bulandı öğ yaptı ikinci kez deneyeyim dedim tekrar öğğ yaptı sonra öyle kaldı çocuk..gözler kıpkırmızı oldu rengi değişti hemen kucağıma aldım Allahtan annem yanımdaydı annem hemen boynundan tuttu birşeyler yaptıkk sonra bora fişkırtarak kustu...
Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın ne bize nede tüm bebeklere.........
1-2 saniye daha devam etseydi...düşünmek bile istemiyorumm....
Neyse sizde asla zorlamayın midesi bulanıyorsa bırakınn,birde bu ihtimale karşı
heimlich manevrasinı öğrenin ben internette dün araştırdım bugünde pratik olarak dr. bana gösterdi.....
resimlerini koyuyorum buraya googleden da açıklamalarına bakın...
Canım ben yeni gördüm babaannen vefat etmiş başın sağolsunhepinize teşekkür ederim arkadaşlarım başsağlığı için.
İnşallah canım allerji yapmaz,bizimkide çok huysuz acaba geliyomuki dişler bi gelsede rahatlasalareda çok büyük geçmiş olsun, bu tür olaylar çok sık yaşanabiliyor...hepimizin aslında bu konuda bilgilenmemiz lazım.
kızlar ben çok heyecanlıyım çünkü nazlının alt çenesinde minik bir beyazlık belirdi, ama etin içinde daha acaba dişmi diye düşünüyorum ay hadi inşallah diş olsun, birde dua edin kızlar bugün ilk defa sebze çorbasına kıyma koydum, 15 gün deneme sürem var aleji tespiti için inşallah alerji yapmazzzz....
Kızlar aksama dogru Aslan huysuzlasmaya basladı nedense cok aglıyor anlamadım ya sebebını.. :1no2:
Dun gece de huysuz du.. 2 gundur boyle..
Bır de az once pılav yapıyordum suyunu koydum pısıyorduu..
Aslan da cok acıkmıstı geldım emzırmeye.. bıraz emzırdım sonra hemen altı sarmasın dıye gıttım pılava kapadm geldım tabı bu sırada baya agladı emmesını bıraktım dıye...:çok üzgünüm:
Gelınce de verdım almadı.. hala daha almıyor.. kustu yaa ... benneyaptımki
kusmeyı de mı ogrendıler bunlar sımdıden...
Tesekkur ederım emelcım..
Uyuyor sımdı cok sukur.. sesı cıkmıyor..
Gece yıne olmaz umarım aynısı
ARZU cook geçmiş olsun..lailaheillallah yahuu..nereden cıkıyo bu işler..yalancı kuş palazı...allahım daha neler ögrenıcem..tezden iyi haberlerini beklıyoruz yağızın..allahım sen koru yarabbım yaa..nasıl nereye kadar kalabalıga sokmicaz..amcası gelmıtı bu akşam nasıl öpmesın misal..allaha ettımemanet..allah bıdaha yaşatmasın,yarına feraha çıkarsın...BETÜL sanada geçmiş olsun ama bunlar cok içli..ben bugun neyaptım..babasıyla atıştım..uyumuştu kuzum az bende uzanım dedım..agladı tam kalktım babası aradı gene atıştım..sonra dönüp kuzuma yeter be aaa sus ama artık gıbısınden bişiler dedim yuksek sesle suratımı düşürerek..ve kuzumbı sustu..baktı ve başladı deli gibi ağlamaya.....yaşadıgım vıcdan azabını ne anlatabılırım nede kendımı affedebılırım...amaoldu...ben gibi gaddar anne olmaya da gerek yok okadar hassaslarkiiiiii................işallah senınkınınde tek sıkıntısı diş veya boyle bı hassaslıktır.....HİCRAN bu ferrrosanol cok kabız yapıyo dıyolar..belkı bı faydası dokunur..yada muzda cok tutuyo kakayı..benımcahıl aklıma gelen bunlar..haklısın sakındıkça üstüste gelebılıyo..tubanın dikkatını toplayamaması ergenlıklede alakalı olabılır..ben vakumla dogmusum belkı onda bılemıyorum ama aşırı tembeldım ve aşırı haylazdım..annemde ısrarla hocalar tutardı..daha beter olurdu..allah sağlık versın iyi yazılar yazsında gerisi pek önemlı deil sanki......BULUŞMAYA GELICEKLERE ÖNEMLI NOT eşler gelemıyo arkadaşlar..yalnış anlaşılmış olabılırız dıye tekrar yaziimdedim..benımeşimbıle bıze gelse dahi gece yatıya kalamaz..babamın ömrü eve gırme ıhtımalı olan erkeksıneklerı avlamakla geçtii:)pek işe yaramadı..o kapıyı kitledi ben damdan kaçtım:)
İyi hadi gözünaydın Aslanın keyfi yerine gelmiş.Hele ben nasıl kalıyorum bi görsen,1 haftadır bütün etlerim acıyor,sandalyeye otururken kalçam bile,her yerim çürük içinde yada iğne yapmışlar sanki..2 aydır sadece bel kısmımda vardı şimdi her tarafımı kapladı..anlamadım bu nerden çıktı?kaşıyınca bile acıyor.biri geçmeden biri başlıyor.zaten doğru dürüst uyuyamadım,kulaklarım sürekli çınladı(2 aydır sürekli çınlıyor gece olursa dayanılmaz oluyor) ve çarpıntım vardı gece,kalbim 100 atıyor bazende normal ama sert vuruyor,nefes problemide eşlik ediyor..hep aklımı başka şeylere veriyorum takmayayım diye..kendimi incelemeye ve dinlemeye kalkarsam sabahı ederdim yatakta..bugün psikologla randevum var.ay öleceğim herhalde artık,vücut bu şekilde ne kadar daha direnir bilmiyorum..hiç tadım yok..bi gün küt gideceğim..yada iş yapamaz duruma geleceğim..gerçi şu an hiç bi ilaç kullanmıyorum emzirmeyi kesmemek için.Kızlar buluşmanıza az kaldı bol bol resim isterizzzzzzzzzzzzzzz.delikafaduldendelikafaduldenGunaydın,
Aslan gece de agladı, uykusunda gozler kapalı ama aglıyordu
3 e kadar ayagımda salladım uyuyarak sonra da esıme devrettım..
Allahtan sımdı ıyı cok sukur.. Rahatlamıs demekkı gectı sıkıntısı..
Ben de kalktıgımdan berı dayak yemıs gıbıyım her tarafım agrııyor.. benneyaptımki
Artık sabahları erken kalkmak zor gelıyor hergun.. 3-4 aylıga kadar 7 de en gec 8 de dıkılırdıık ayaga hala aynı saatlerde kalkıyoruz gercı ama o zaman cıvı gıbı kalkardım dınc bır sekılde.. :sm_confused:
Ama sımdı yarım saat daha 5 dk daha dıye dıye ayılamıyorum neden anlamadım.. benneyaptımki
Uykusuzluk bırıktıkce fazla mı geldı vucuda ne.. :)
Hepınıze ılgınız ıcın tesekkur edıyorum arkadaslar.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?