- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.101
En gec 2 saat mııı.. :bbo:sağol betülcüm büşbüş ellerinden öper teyzesi Şeniz
hayır canım emzirme aralıklarından bahsetmedi hiç..ek gıda konusunun teferruatlarını bir ay sonra konuşuruz dedi..
ama aralarda birşeyler yiyeceği için şimdiki kadar sık acıkmaz herhalde :ecrin_bebek:
ya da ben öyle umuyorum :sm_cool:
şu anda ben 2 saatte bir emziriyorum en geç..
dr istedikçe verebilirsin demişti ilk aylarda..a.s
--------------------------
betülcumm bu dertlerle ugrasmaktan gıremıyorum bacım bıde bebiş fazla uslu degıl bak sen neguzel banyonuda yapmıssın bız babamız gelmeden banyo bıle yapamıyoruz uykusuda az uyusa temızlıktı banyoydu bende yapacam
maşallah aslan emreye annesını uzmuyor
canım yaaa çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
en korktuğum şeydir ne yapılacağını bilsemde elim ayağım durur heralde allah kimseye yaşatmasın tekrar çok geçmiş olsun
eda çok geçmiş olsun yaaaa tıkandı yani, püre ilede tıkanabiliyolarmı allah korumuş çok üzüldüm yaaa
geçmiş olsun canım çok korkmuşsunuzdur eminim
Allah hepimizin evladını korusun
bende öğreneyim her ihtimale karşı allah göstermesinde
Merhaba arkadaşlar...
Az önce dr.umuzdan geldik..
Serkan Boraya dün şu milupanın kavanozlu meyvasından yedirirken çok büyük tehlike atlattık...
İlk önce diline değdireyim dedim midesi bulandı öğ yaptı ikinci kez deneyeyim dedim tekrar öğğ yaptı sonra öyle kaldı çocuk..gözler kıpkırmızı oldu rengi değişti hemen kucağıma aldım Allahtan annem yanımdaydı annem hemen boynundan tuttu birşeyler yaptıkk sonra bora fişkırtarak kustu...
Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın ne bize nede tüm bebeklere.........
1-2 saniye daha devam etseydi...düşünmek bile istemiyorumm....
Neyse sizde asla zorlamayın midesi bulanıyorsa bırakınn,birde bu ihtimale karşı
heimlich manevrasinı öğrenin ben internette dün araştırdım bugünde pratik olarak dr. bana gösterdi.....
resimlerini koyuyorum buraya googleden da açıklamalarına bakın...
Merhaba arkadaşlar...
Az önce dr.umuzdan geldik..
Serkan Boraya dün şu milupanın kavanozlu meyvasından yedirirken çok büyük tehlike atlattık...
İlk önce diline değdireyim dedim midesi bulandı öğ yaptı ikinci kez deneyeyim dedim tekrar öğğ yaptı sonra öyle kaldı çocuk..gözler kıpkırmızı oldu rengi değişti hemen kucağıma aldım Allahtan annem yanımdaydı annem hemen boynundan tuttu birşeyler yaptıkk sonra bora fişkırtarak kustu...
Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın ne bize nede tüm bebeklere.........
1-2 saniye daha devam etseydi...düşünmek bile istemiyorumm....
Neyse sizde asla zorlamayın midesi bulanıyorsa bırakınn,birde bu ihtimale karşı
heimlich manevrasinı öğrenin ben internette dün araştırdım bugünde pratik olarak dr. bana gösterdi.....
resimlerini koyuyorum buraya googleden da açıklamalarına bakın...
serencim senin kaynanagil yanındamı şekerim ne cok karışmışlar onlarda.. ya cnm bırak görümcemi kaynanamı.. her gören bişi diyoo..su ver diyen mi ararsn meyva tattıran mıı ooo hooşutarafagitti-tatlicadiarzu-
en iyisi takmamak onları:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
Canım cok Gecmıs olsun Allah korusun bebıslerımızı..
Tesekkur ederız uyarın ıcın ..
çok geçmiş olsun edacım :çok üzgünüm:
bizim de şurup içerken başımıza gelmişti bir kere..
çok korkmuştum..dediğin gibi nefessiz suratına bakıyo çocuk öyle çaresiz..
evet bu pozisyonları, ilk yardımı bilmek lazım çok önemli..
Allah yaşatmasın bir daha canım..
eda cnm geçmiş olsun cok.canım
allah yardım etmiş yine şükür ki allah göstermesin bida
Edacım allah korumus ya cok sukur geçmiş olsun canım...Benımde en korktugum seylerden bırıdır..Allah korusun meleklerımızı..
eda cnm gecmısolsun
bılgın ıcın saol
hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım başsağlığı için.
cnm benden aldıgın alıntıyı sılemısın eltımde bakıyo bu sıteye yazdıgımı gorup kayınvalıdeme gosterır iice mahcup olurum gercı saklanacak bısey degıl dogrular ama o gosterırse yanlıs anlar falan nemelazım
maşallah canım bebişesağol canım huysuzlandı fitil verip uyuttum ateşlenmez umarım fisfisfis
bu ay, kilo alımı iyi olduğu için yalnızca anne sütüne devam edelim dedi..
önümüzdeki ay da anne sütüne ilaveten;
sabah uyandığında; anne sütü,
sonra ;anne sütü ve meyva püresi..
öğle ; anne sütü..
ikindi ; sebeze püresi ve anne sütü..
akşam; anne sütü veya muhallebi..
6. ayda da bu menüyü uygulayacakmışız a.s
eda çok büyük geçmiş olsun, bu tür olaylar çok sık yaşanabiliyor...hepimizin aslında bu konuda bilgilenmemiz lazım.
kızlar ben çok heyecanlıyım çünkü nazlının alt çenesinde minik bir beyazlık belirdi, ama etin içinde daha acaba dişmi diye düşünüyorum ay hadi inşallah diş olsun, birde dua edin kızlar bugün ilk defa sebze çorbasına kıyma koydum, 15 gün deneme sürem var aleji tespiti için inşallah alerji yapmazzzz....
hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım başsağlığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?