Doğum yapmış olan anneler buraya....

En gec 2 saat mııı.. :bbo:
Ben 3 saatte bır emzırıyorum.. o da 3 aylıkken sormustum doktora..
2 saatte bır emzırıyorum artık kac a cıkarmalıyım demıstım.. 3 saatte bır emzırebılırsın bazen 4 bıle olabılır demıstı.. 3 aydan sonra 3 e cıkardım 2 den..
4. ay kontrolumuzde sormayı unuttum.. hala 3 teyız..
ınternetten beslenme saatlerıne fılan bakıyorum da 4 ay ıcın 4 saat 5. ay ıcın 5 saat yazıyor.. :bbo:
Ama bırde soyle bırsey var tabıı.. cocugu 2 saatte de emzırsen 4 saatte de emzırsen aynı hesaba gelıyor sanırım 2 saatte emınce daha az emıyor bu yuzden daha cabuk acıkıyor 2 4 saatte emınce daha cok acıktıgı ıcın cok emıyor daha uzun sure duruyor boyle bır denge sanırım.. CADIARZU

Vallahı ısın zor canım Allah sabır versın..
Benım hıc katlanamadıgım sey karısan olması..
Ne konuda olursa olsun ev ısıydı cocuktu vs... Ama buyukler yakında olunca boyle oluyor ıste..
Cocukta tek annenın babanın dısıplını altında yetısemıyor..
Aslında ımkanın varsa uzaklasın derım ama herkesın aıle yapısı kendını gore olur yada olmaz..
Sen de mucadele edeceksın muhakkak cocugun ıcın mecbur..
Allah sabır ve guc versın.. Cahılle guresmek daglan guresmekten zordur derler.. :teselli:
Cahıl ıcın kastettıgım buyuklerımızın degısmez dusuncelerı yok yere uydurmalarıı.. :bbo:

Ben yalnız Aslan ıle yalnızken banyo fılan yapamıyorum canım.. temızlık fılanda..
yanı onu bırakıp banyoya gırersem aglar fılan bırakamam kı zaten..
ben de ya aksam esım evdeyken gırıyorum..
yada eve bırını cagırıyorum.. Annecıgım gelırdı onceden ıkı dakka..
Ama artık o da yok malumm.. senağlama Aslanın kucuk dayısını cagırdım o baktı ben hallettım ıslerımı..
Ama yınede cok uzmez benım oglum annesını teyzesıı hakkını da yemeyeyım.. yerimseniben

Son düzenleme:
canım yaaa çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
en korktuğum şeydir ne yapılacağını bilsemde elim ayağım durur heralde allah kimseye yaşatmasın tekrar çok geçmiş olsun

Saol canım,Amin...Evet o anda çok panik yapıyoruz ama soğuk kanlı olmamız gerekiyor....

eda çok geçmiş olsun yaaaa tıkandı yani, püre ilede tıkanabiliyolarmı allah korumuş çok üzüldüm yaaa

Sorma canım,Allah korudu,binlerce şükürler olsun ...

geçmiş olsun canım çok korkmuşsunuzdur eminim
Allah hepimizin evladını korusun
bende öğreneyim her ihtimale karşı allah göstermesinde

Allahım tüm bebekleri korusun...
Kızlar ilk yardım konusunda gerekli her şeyi öğrenmemiz gerekiyor,bilinçsiz olunca insan daha çok panik yapıyor ama kendime güvensek daha farklı olur
ama yine şükürler olsun...
Rabbim kullanmayı göstermesin ama tedbirli olmak lazım her duruma karşı...

serencim senin kaynanagil yanındamı şekerim ne cok karışmışlar onlarda.. ya cnm bırak görümcemi kaynanamı.. her gören bişi diyoo..su ver diyen mi ararsn meyva tattıran mıı ooo hooşutarafagitti-tatlicadiarzu-
en iyisi takmamak onları:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Ayten canım sorunu bile görmemişim,dünü hatırladığım için aptal gibi oldum gene...
pütürlü yiyecekler daha rskli o yüzden dr yasakladı belli bir müddet her şeyin suyundan alacak azar azar....
Birde dr.umuz tatlıyı alıştırma dedi yani muhallebi ve bebe bisküvisini kastetti
eğer sütten daha tatlı şeyler verirsek emmeyi bırakabilirmiş...

Canım cok Gecmıs olsun Allah korusun bebıslerımızı..
Tesekkur ederız uyarın ıcın ..

çok geçmiş olsun edacım :çok üzgünüm:
bizim de şurup içerken başımıza gelmişti bir kere..
çok korkmuştum..dediğin gibi nefessiz suratına bakıyo çocuk öyle çaresiz..
evet bu pozisyonları, ilk yardımı bilmek lazım çok önemli..
Allah yaşatmasın bir daha canım..

yok cnm yanımda degıl ama ıkı sokak otemde nerdeyse her haftasonu onlardayız neysekı tasınıcam belkı bıraz uzaklasırım:))))))))))))

hıcranı bulmam gerek bana cekmecede ev bulsun:)

betulcum
uzaklasıyorum zaten az kaldı evdende cıkıyorum bu ay son olarak evımdeyım ev sahıbıde ıflas etmıs evi elınden gıttı allah herkesın yardımcısı olsun valla
bıde bu karmasanın ıcınde ev tasıma cıktı of gercekten allah bana sabır versın cahıl degıller ama dedıgın gıbı cok bılıyolar zannedıp karısıyolar halbukı onlarda gecmıste yanlıs yaptıklarını anlamaları gerek onceden bukadar teferuat yokmus pırıncunuyla bebekler tok dursun dıye beslıyolarmıs sımdı ımkanlar varken ne gerek var eskıyı yasatmaya ama anlamıyolar saolsunlar
ama ınan cok bunaldım coookkkk yaz olsada kendımı dısarlara atsam artık:lepi:

Edacım allah korumus ya cok sukur geçmiş olsun canım...Benımde en korktugum seylerden bırıdır..Allah korusun meleklerımızı..

Canım cok Gecmıs olsun Allah korusun bebıslerımızı..
Tesekkur ederız uyarın ıcın ..

eda cnm geçmiş olsun cok.canım
allah yardım etmiş yine şükür ki allah göstermesin bida

Edacım allah korumus ya cok sukur geçmiş olsun canım...Benımde en korktugum seylerden bırıdır..Allah korusun meleklerımızı..

eda cnm gecmısolsun
bılgın ıcın saol

Amin....
Hepinize teşekkürler arkadaşlar...
Allah bir daha yaşatmasın bize ve tüm bebişlerimize....
İleri de birde emekleyecekler ve buldukları her şeyi ağzına koyacaklar işimiz daha da zorlaşacak umarım hiç birimiz böyle kötü anları yaşamayız...

Tamam canım sılerım ancak senın de bu yazını sılmen gerekecek.. :roflol:

maşallah canım bebişe

bizim doktorda başlatmadı bizde daha başlamadık canım.
6 aydan sonraki menüyü ne güzel vermiş doktor yavaş yavaş hiç abartmamış.
bizimkide sanırım böyle verecek bakalım

Son düzenleme:
eda çok büyük geçmiş olsun, bu tür olaylar çok sık yaşanabiliyor...hepimizin aslında bu konuda bilgilenmemiz lazım.

kızlar ben çok heyecanlıyım çünkü nazlının alt çenesinde minik bir beyazlık belirdi, ama etin içinde daha acaba dişmi diye düşünüyorum ay hadi inşallah diş olsun, birde dua edin kızlar bugün ilk defa sebze çorbasına kıyma koydum, 15 gün deneme sürem var aleji tespiti için inşallah alerji yapmazzzz....

Hadii hayırlıı olsuunnn... kaydirigubbakcemile3
:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…