Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gülşahcım selam;
bende rotavirüs aşısını yaptırmak istiyordum ama, ilk aşısı 3.ayı içinde yapılıyormuş.Bende bi daha doktora soracam bundan sonra hiç yapılma şansı yok mu diye?

[.....................
RESİM KOYASIM GELDİ:sm_cool:ALINTI YAPMAYIN SİLİCEM..RESİM BEKLİYORUZ HAYDİİ.KAHVALTI YAPMAYA GİDİYORUM..DÖNDÜĞÜMDE BURASI RESİM DOLMUŞ OLSUN..LÜTFENNN:)))))))))))

Son düzenleme:
edacım çok geçmiş olsun.Allahım hiçbirimize yaşatmasın inş.böyle olayları.

serencim babaannem vefat etti.

sedacım inş.sorun yaşamazsınız.nazlıcık güzel güzel doyurur karnını.

aaaaaaaa bende görmemişim başın sağolsun canım, benim babanem vefat edeli 10 yılı geçtisenağlama çok iyi bir kadındı mekanı cennet olsun hepsinin.

gunaydınlar..ben bugun artık doktora gıdıyorum..dahılıyeye..dogum yaptgım hastaneye..valla haklısın betul..eskıden eltılergörumceler anneler hep kalabalık yada devamlı içiçe aıleler vardı..bebekler bı onda bı bunda hepsıde guvenılır ehıl kadınlardı buyurduk işte..benı bıle annanem buyutmuş..yanı bıde benım yaş oldu 31..düşünbız napalım..30dan sonra hele bu işler hepten zor..40ndan sonra doguranlar napıo bılmıyorum..ama herkezın bı yardımcısı var artık bıraz ekonomık durum ıyıleştıkçe..azbıraz evle ılgılenıyo az cocukla oyle ıdare edıyolar..valla on dakka ılgılenım olsa oda kar bana..eşim 6 dan sonra gelyıo..okulda bınlercesıyle yorulmuş..vuruyo kafayı gene ben kalıyorum gece nobetlerıne..şimdibile kucağımda..uyku oncesı sendromu..belımıkı boşlugumkopacak gıbı ağrıyo..bıde eklemyerlerım..ben komsuya bıleı nmıyorum mısal burda bek dkka yok yarımsaat herkez donusumlu bırbırının cocuguna bakıyo..dun gece 10 cıvarı uyudu kuzum...bızım kalkış ssaatımız 7 oldugu nadırdır 6 6bucugu gecmez..ben 6 ya kadar mama nobetleırne kalkıyorum..6dan 8.30 a kadar eşim bakıp okula gıdıyo ..dündekayınvaldem gelmiş saolsun yarın bı hamama gıt istersen yorgun gözukuyosun ben bakarım dedı lutfettı..aklı nerdeydı buzamana..hemallah bılıyo kendı annem becerıksızdır tansıyonu falanda var ama başka kımseye ki kayınvalıdemı aslında severım,bırakamam ben ruhhastasıyım bu konuda..yerı gelır el kadar bebeğe dun yaptgım gbı soylenırım ama yınede kımseye bırakamam..elımde deil...........kafamda gıdıp gelıyo yorgunluktan ben bu konunun başına ne yazdım unutttum misal :)

gülşahcım nasıl oldu bebeğin emdimi dün mamamı verdin, benimki dün akşam zar zor ı-uyumaya yakın zamanda 3-4 dk emdi gecede 2-3 kere emdi inşallah geri döner memeye.

Ah canım ya kıyamam ben ona düzeldiğine çok sevindim betülcüm bebek işte gün güne uymuyo sağlıkları yerinde olsunda kuzuşların..Bende kalkamıyorum artık hele benimki son zamanlarda emmedede sorunlar yaşıyo inanmazsınız ama sütüm çok gaz yapıyo oğluma eskidende yapardı ama şimdi had safhada napıcağımı bilemiyorum çocuk iki fırt çekip kıvranmaya başlıyo kafatı yicem bu gaz yüzünden ne kadar gazlı bi kadınmışım ya bebeğimde benim yüzümden yaşıyo bunları bakalım ne kadar süre emzirebilicem..Canım öğlenleri aslan yatarsa sende yat biraz uyumasan bile uzanırsın iyi gelir vücuduna çok yoruluyoruz sonuçta dinlen her fırsatta:içelim:
Gülşahcım selam;
bende rotavirüs aşısını yaptırmak istiyordum ama, ilk aşısı 3.ayı içinde yapılıyormuş.Bende bi daha doktora soracam bundan sonra hiç yapılma şansı yok mu diye?

Bende duydum nuraycım açıkçası yaptırmamıştım bakalım soralım dr.a kontrolünüz daha erkense önce sen sor banada hbr.ver ona görede yaptıralım olabiliyosa

Emel kıızz ne güzel çıkmışsınız öyle merte bayıldım valla yerim onu ben,bu arada sende hiç fena değilsin yani:1hug:

Herkese güzel bi gün olsun arkadaşlara.s.

mavilim mavişelim..ne güzelsin allah nazardan saklasın canımbenima.s.kuzunda acayıpp yakışıklı,cingibi maşallah..ve sana benzıyo sanırım..allah bır ömür mutlulugunuzu daim etsin..

gülşahcım nasıl oldu bebeğin emdimi dün mamamı verdin, benimki dün akşam zar zor ı-uyumaya yakın zamanda 3-4 dk emdi gecede 2-3 kere emdi inşallah geri döner memeye.

Aytencim yok canım ya iki emip bırakıyo neler denedim neler bi ara şarkı söyledim o emerken minik kuşu,küçük ayşeyi falankaydirigubbakcemile3Onlar eşliğinde biraz emdi sende dene istersen ama gece yatmadan önce mama verdim onu yedi hiç olmazsa,inş.canım ya bizimkinin neden olduğunu çözmeye çalışıyorum umarım düzelirler çok berbat bi durummuş ciddensenağlama

geçmiş olsun canım büyük kızına büyüdükkerinde dertleri daha çok olur derler doğrumu? ceylin bence çok az içmemiş ya benimkide günlük 500 cc ancak içiyor. sen nekadar içmesini istiyosun? üzme kendini iyi iyi onun yemesi.a.s.

günaydın :hooray:
emel nazar değmesin, ikiniz de çok şekersiniz..
betül geçmiş olsun aslancık sabaha mutlu uyanmış çok şükür
gülşahcım küçük ayşeyi ve minik kuşu bana da öğret yaa benim çocuk şarkıları repertuarım çok az kaydirigubbakcemile3 mamasını yemiş en azından annesi iştahı eskiye döner umarım...aytencim egeninki de .. :Saruboceq:

..................................

Ben babaya benzetiyorum,millet bana benzetiyor..aslında kimseye benzemiyor..hastanede karıştımı ne..yook yokk,doğurur doğurmaz baktım:roflol:

Umut dahiliye bölümüne neden gidiyorsun canım?

Son düzenleme:
yav sorma ne karızzmaa ne karızmmaa..şimdi oldum prizmaa..valla tam karışım olmuş..bı esmerbı sarısının yavrusu melez oluyo boyle..maşallah suphanallah..asıl senın oglan buyusunde sen gör karızmayı..ben on metreden anlarım kuzunun karızmalısını:)canım ya heryanımağrıyo..özellıkle emelcım iki belımın boşluğu..ben böbrekten pimpiriklenıyorum..yorgunluğun sebebı o olabılır..bakalım bişi cıkmasada hembı hava almış olucam..bahane yani..yoksa biyere gideceğim yok..sen nasılsın şusıralar..ağrılar devam galıba..tedavıye başlıcakmısın..

canım geçmiş olsun benimkide geçen gece yaptı aynısını neden olduğunu anlamdık ama ertesi güne geçti.

fizik tedavi uzmanınada git canım,hatta ben bana sorarsan ne olur ne olmaz diye bütün bölümlere git ben hastayım çünkü bu konuda boşuna psikoloğa gitmiyorum..sonuçlarımı yarın göstericem romatoloğa ne diycek görücez,sonra tıp fakültesinin kardiyoloğuna göğüs cerrahisine,fizik tedavi üzerine bir hastaneye..böyle geçer benim ömrüm..eskiden böyle değildim ay,doğum yaptı beni böyle..Hayırlısı.Geçmiş olsun.güzel haberlerle gelirsin inşallah..

Allah acıl sıfalar versın canım ne dıyeyım..
Bebek buyutuyoruz vallahı once bızım ıyı olmamız lazım kı onlara yeterınce ıyı bakabılelım..
Allah saglı kuvvet versın, hastalıklarından kurtulman ıcın moralını yuksek tut tedavılerın ne gerektırıyorsa yap..
kendı kendılıgınden gecmeyecek bırsey se erteleyerek kendını de daha kotu edersın enerjını de tuketırsın.. :teselli:

Bu arada emel ve umut resımler super..

Umut valla 3 lu karızma aılesısınız sız ne dersen nee.. baba karızma anne karızma yakısıklı hepten karızmaa...
Allah hayırlı evlat, hayırlı ınsan, hayırlı kul eylesın..
Boş şeylerle omrunu harcamasın faydalı ınsan olsun ınsallah..
Hepımızın evlatlarıı....

Allah yardımcın olsun gulsahcım..
Gaz gercekten zor, Doktorun bu duruma bır cozum bulamıyor mu..
sonucta hem anneye hem cocuga sorun..
Eger senden gecıyorsa sana cozum bulmak lazım..
Öğlenlerı yatamıyorum canım.. Bende de o melet huy var..
gunduz uyumaya calıssam dalmam yarım saat 1 saat suruyor..
zaten ona kalmadan ben kafayı koyunca benım kı bırden dıkılıyoorr... klava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…