- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.161
Çok sağolun kızlar umarım diştendirde çektiğimiz sıkıntıya değer..
Mervecim geçmiş olsun büşraya canım ya 2 tane aşıda ağır geliyo bebişlere fitil vermekle iyi yapmışsın biraz rahatlar hiç olmazsa..Canım bu arada rota virüsü aşısı özeldi değilmi ne kadardı fiyatı bende bu ay yaptırırım belki..Menünüzde belli olmuş artık yoğurtlu dolmaları yersiniz birliktekaydirigubbakcemile3
Bende eşime akşam gelirken mama al dedim ne olur ne olmaz bizimki yine emmezse onu veririm,bi 5 dk.emdi bakalım onunla duruyo:ecrin_bebek:
edacım çok geçmiş olsun.Allahım hiçbirimize yaşatmasın inş.böyle olayları.
serencim babaannem vefat etti.
sedacım inş.sorun yaşamazsınız.nazlıcık güzel güzel doyurur karnını.
Ah canım ya kıyamam ben ona düzeldiğine çok sevindim betülcüm bebek işte gün güne uymuyo sağlıkları yerinde olsunda kuzuşların..Bende kalkamıyorum artık hele benimki son zamanlarda emmedede sorunlar yaşıyo inanmazsınız ama sütüm çok gaz yapıyo oğluma eskidende yapardı ama şimdi had safhada napıcağımı bilemiyorum çocuk iki fırt çekip kıvranmaya başlıyo kafatı yicem bu gaz yüzünden ne kadar gazlı bi kadınmışım ya bebeğimde benim yüzümden yaşıyo bunları bakalım ne kadar süre emzirebilicem..Canım öğlenleri aslan yatarsa sende yat biraz uyumasan bile uzanırsın iyi gelir vücuduna çok yoruluyoruz sonuçta dinlen her fırsatta:içelim:Gunaydın,
Aslan gece de agladı, uykusunda gozler kapalı ama aglıyordu
3 e kadar ayagımda salladım uyuyarak sonra da esıme devrettım..
Allahtan sımdı ıyı cok sukur.. Rahatlamıs demekkı gectı sıkıntısı..
Ben de kalktıgımdan berı dayak yemıs gıbıyım her tarafım agrııyor.. benneyaptımki
Artık sabahları erken kalkmak zor gelıyor hergun.. 3-4 aylıga kadar 7 de en gec 8 de dıkılırdıık ayaga hala aynı saatlerde kalkıyoruz gercı ama o zaman cıvı gıbı kalkardım dınc bır sekılde.. :sm_confused:
Ama sımdı yarım saat daha 5 dk daha dıye dıye ayılamıyorum neden anlamadım.. benneyaptımki
Uykusuzluk bırıktıkce fazla mı geldı vucuda ne.. :)
Hepınıze ılgınız ıcın tesekkur edıyorum arkadaslar.. a.s.
Gülşahcım selam;
bende rotavirüs aşısını yaptırmak istiyordum ama, ilk aşısı 3.ayı içinde yapılıyormuş.Bende bi daha doktora soracam bundan sonra hiç yapılma şansı yok mu diye?
gülşahcım nasıl oldu bebeğin emdimi dün mamamı verdin, benimki dün akşam zar zor ı-uyumaya yakın zamanda 3-4 dk emdi gecede 2-3 kere emdi inşallah geri döner memeye.
selam kızlarr yine araziydim ben bugün ama malum yetişmem gereken bir sürü iş var
bende dışardaydım bugün ceylinin aşısı vardı pnömokok benim fizik seansı tubanın psikiyatr randevusunu ayarladım gittim görüştüm dikkat eksikliği var benim büyük kızda hiperaktive idi küçükken ama dikkat eksikliği kaldı işte buda derslerini etkiliyor o nedenle tekrar psikoloğa gitmeye başlayacak bir takım tesler yapılacak zeka testleri vss dikkat ölçümleri yapılıp nasıl bir tedaviye devam edeceği belirlenecekmişş bakalım hayırlısı ve bende dr da bugün bir film çektirdim boynum ile ilgili boyunda düzleşme ve erken kireçlenme başlangıcı var dedi dr bir bu eksikti yahuuu offffffffff offffffffffffffffff
ceylinde yine yemiyorr bu ay kilo aldı diye sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı zayıflayacak bu gidişle offf bu gün yine sabah 6 dan beri bu saat oldu 120+60+60 yedi ve enson öğlen 2,5 ta yemişti 60 cc yi ve yemiyor ne yaptıysam yemiyor ağlıyorr dr düzelecek dedi bugün ishal nedeni ile iştahıda gitti mide de bulanıyor ondan dedi inşallah düzelir yaaa ishal accık kıvamlı olmaya başladı sanki ilaçlar etkisini gösterdi sanırım ama bilemiyorum sinirlerim bozuldu gene offf şu sokakta yaşayan insanlarda bu kadar hastalık yoktur herhalde üzerine düştükçe dikkat ettikçemi böle oluyor bu kız yahuuu
Gunaydın,
Aslan gece de agladı, uykusunda gozler kapalı ama aglıyordu
3 e kadar ayagımda salladım uyuyarak sonra da esıme devrettım..
Allahtan sımdı ıyı cok sukur.. Rahatlamıs demekkı gectı sıkıntısı..
Ben de kalktıgımdan berı dayak yemıs gıbıyım her tarafım agrııyor.. benneyaptımki
Artık sabahları erken kalkmak zor gelıyor hergun.. 3-4 aylıga kadar 7 de en gec 8 de dıkılırdıık ayaga hala aynı saatlerde kalkıyoruz gercı ama o zaman cıvı gıbı kalkardım dınc bır sekılde.. :sm_confused:
Ama sımdı yarım saat daha 5 dk daha dıye dıye ayılamıyorum neden anlamadım.. benneyaptımki
Uykusuzluk bırıktıkce fazla mı geldı vucuda ne.. :)
Hepınıze ılgınız ıcın tesekkur edıyorum arkadaslar.. a.s.
yav sorma ne karızzmaa ne karızmmaa..şimdi oldum prizmaa..valla tam karışım olmuş..bı esmerbı sarısının yavrusu melez oluyo boyle..maşallah suphanallah..asıl senın oglan buyusunde sen gör karızmayı..ben on metreden anlarım kuzunun karızmalısını:)canım ya heryanımağrıyo..özellıkle emelcım iki belımın boşluğu..ben böbrekten pimpiriklenıyorum..yorgunluğun sebebı o olabılır..bakalım bişi cıkmasada hembı hava almış olucam..bahane yani..yoksa biyere gideceğim yok..sen nasılsın şusıralar..ağrılar devam galıba..tedavıye başlıcakmısın..
:roflol:yav sorma ne karızzmaa ne karızmmaa..şimdi oldum prizmaa....
Allah acıl sıfalar versın canım ne dıyeyım..İyi hadi gözünaydın Aslanın keyfi yerine gelmiş.Hele ben nasıl kalıyorum bi görsen,1 haftadır bütün etlerim acıyor,sandalyeye otururken kalçam bile,her yerim çürük içinde yada iğne yapmışlar sanki..2 aydır sadece bel kısmımda vardı şimdi her tarafımı kapladı..anlamadım bu nerden çıktı?kaşıyınca bile acıyor.biri geçmeden biri başlıyor.zaten doğru dürüst uyuyamadım,kulaklarım sürekli çınladı(2 aydır sürekli çınlıyor gece olursa dayanılmaz oluyor) ve çarpıntım vardı gece,kalbim 100 atıyor bazende normal ama sert vuruyor,nefes problemide eşlik ediyor..hep aklımı başka şeylere veriyorum takmayayım diye..kendimi incelemeye ve dinlemeye kalkarsam sabahı ederdim yatakta..bugün psikologla randevum var.ay öleceğim herhalde artık,vücut bu şekilde ne kadar daha direnir bilmiyorum..hiç tadım yok..bi gün küt gideceğim..yada iş yapamaz duruma geleceğim..gerçi şu an hiç bi ilaç kullanmıyorum emzirmeyi kesmemek için.Kızlar buluşmanıza az kaldı bol bol resim isterizzzzzzzzzzzzzzz.delikafaduldendelikafadulden
canım ya kıyamam ben ona düzeldiğine çok sevindim betülcüm bebek işte gün güne uymuyo sağlıkları yerinde olsunda kuzuşların..Bende kalkamıyorum artık hele benimki son zamanlarda emmedede sorunlar yaşıyo inanmazsınız ama sütüm çok gaz yapıyo oğluma eskidende yapardı ama şimdi had safhada napıcağımı bilemiyorum çocuk iki fırt çekip kıvranmaya başlıyo kafatı yicem bu gaz yüzünden ne kadar gazlı bi kadınmışım ya bebeğimde benim yüzümden yaşıyo bunları bakalım ne kadar süre emzirebilicem..Canım öğlenleri aslan yatarsa sende yat biraz uyumasan bile uzanırsın iyi gelir vücuduna çok yoruluyoruz sonuçta dinlen her fırsatta:içelim:
Bende duydum nuraycım açıkçası yaptırmamıştım bakalım soralım dr.a kontrolünüz daha erkense önce sen sor banada hbr.ver ona görede yaptıralım olabiliyosa
Emel kıızz ne güzel çıkmışsınız öyle merte bayıldım valla yerim onu ben,bu arada sende hiç fena değilsin yani:1hug:
Herkese güzel bi gün olsun arkadaşlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?