Doğum yapmış olan anneler buraya....

İnşallah alerji yapmaz canım afiyetle yer nazlıcık:Saruboceq:

ilk inciniz hayırlı olsun annesi

edacım çok geçmiş olsun.Allahım hiçbirimize yaşatmasın inş.böyle olayları.

serencim babaannem vefat etti.

sedacım inş.sorun yaşamazsınız.nazlıcık güzel güzel doyurur karnını.

edacım çok geçmiş olsun.Allahım hiçbirimize yaşatmasın inş.böyle olayları.

serencim babaannem vefat etti.

sedacım inş.sorun yaşamazsınız.nazlıcık güzel güzel doyurur karnını.

oww cnm bılmıyordum tekrardan başınızsaolsun allah mekanını cennet etsın gunahlarını affetsın cnm allah babana ve sızlerede sabır versın guluma.s.

çok şükür valızler bitti. alp de çok huysuz durmuyo hıç işim varya onu anladı sankı tam 2 buyuk 1 orta bir küçuk çantam salp in park yatağı çantası arabası varkaydirigubbakcemile3 birazdan mısafirler gelıcek vedalaşmaya zaman hemen geçer sabahda erken çıkıcaz allahım yenı işimiz evimiz ülkemız inş hayırlara vesıle olur şimdi çıkıyorum gece gene gelırım vedalaşırız iyi akşamlarrra.s.a.s.

HERKESE ve tüm meleklere merhaba.
uzzzuuun bi süredir gelemedim.geçmişi tam okuyamadım ama umarım hepiniz ve tüm bebeklerimiz iyidir.
internetimiz yoktu bi ara,sonra oğluşumdan vakit bulupta giremedim ev işleri ,yemek derken yetiştiremiyorum işin aslı eşime de vakit ayıramıyorum tam anlamıyla.öyle işte hayatın içindeydim yani.bir de ben ek besinlere başlayalı çok oldu.sütümü artık tamamen çay kahve niyetiyle içtiği için -hatta zorla emziriyorum diyebilirim-başladım.
sabahları devam sütü,sonra sırasıyla meyve püresi, artık yavaş yavaş yumurta sarısı ve labne peynir de katmaya başladım. sebze püresi artık yavaş yavaş et suyu da katmaya başladım. bunları bir gün ben yapıyorum bir gün hazır kavanoz veriyorum.sıkılmasın diye.
yogurt yapıp veriyorum.sonra muhallebi ve yine devam maması.aralarda da emziriyorum.artık gecelri daha az uyanıyo sütümü veriyorum ama aç mı uyuyor diye düşünmüyor da değilim.:sm_confused:

bunlar ile geçiyor zamanım.akşamları babası kitap okuyor bizimki nasıl mutlu oluyo görmelisiniz.dr a sorup ben de başlayacağım yürütece koymaya.dişleri kaşınıyor bulduğu her şeyi kemiriyor küçük sevgilim.
özlemişim sizi sevgiler.

betülcüm ben saat tutmuyorum zaten en geç 2 saat dedim ya, istedikçe veriyorum, oynamaktan gezmekten hiçbir şeyden hoşnut olmuyorsa biliyorum ki
:ecrin_bebek:
o acıktığını daha iyi anlıyor benden sonuçta, dediğin gibi sık sık ama az yiyo o zaman.. uzmanları dinliyo formunu koruyo cadım :CüvCüv: bi de benimki bi hayli iştahlı..bu da çabuk acıkmasında 1 etken tabii kaydirigubbakcemile3

Kızlar aksama dogru Aslan huysuzlasmaya basladı nedense cok aglıyor anlamadım ya sebebını.. :1no2:
Dun gece de huysuz du.. 2 gundur boyle..

Bır de az once pılav yapıyordum suyunu koydum pısıyorduu..
Aslan da cok acıkmıstı geldım emzırmeye.. bıraz emzırdım sonra hemen altı sarmasın dıye gıttım pılava kapadm geldım tabı bu sırada baya agladı emmesını bıraktım dıye...:çok üzgünüm:
Gelınce de verdım almadı.. hala daha almıyor.. kustu yaa ... benneyaptımki
kusmeyı de mı ogrendıler bunlar sımdıden...

selam kızlarr yine araziydim ben bugün ama malum yetişmem gereken bir sürü iş var
bende dışardaydım bugün ceylinin aşısı vardı pnömokok benim fizik seansı tubanın psikiyatr randevusunu ayarladım gittim görüştüm dikkat eksikliği var benim büyük kızda hiperaktive idi küçükken ama dikkat eksikliği kaldı işte buda derslerini etkiliyor o nedenle tekrar psikoloğa gitmeye başlayacak bir takım tesler yapılacak zeka testleri vss dikkat ölçümleri yapılıp nasıl bir tedaviye devam edeceği belirlenecekmişş bakalım hayırlısı ve bende dr da bugün bir film çektirdim boynum ile ilgili boyunda düzleşme ve erken kireçlenme başlangıcı var dedi dr bir bu eksikti yahuuu offffffffff offffffffffffffffff
ceylinde yine yemiyorr bu ay kilo aldı diye sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı zayıflayacak bu gidişle offf bu gün yine sabah 6 dan beri bu saat oldu 120+60+60 yedi ve enson öğlen 2,5 ta yemişti 60 cc yi ve yemiyor ne yaptıysam yemiyor ağlıyorr dr düzelecek dedi bugün ishal nedeni ile iştahıda gitti mide de bulanıyor ondan dedi inşallah düzelir yaaa ishal accık kıvamlı olmaya başladı sanki ilaçlar etkisini gösterdi sanırım ama bilemiyorum sinirlerim bozuldu gene offf şu sokakta yaşayan insanlarda bu kadar hastalık yoktur herhalde üzerine düştükçe dikkat ettikçemi böle oluyor bu kız yahuuu

canım dişleri kaşınıyordur oda huysuzluk veriyor rahatsız oluyorlar bu nedenle birde artık kızıyorlar evet benim kız kızıyor sinirleniyor en azından ben bunu anladım artıkk allah kolaylık versin hepimize :Saruboceq::Saruboceq:

ben sofrayı kurayım yemekten sonra gelirim geciktik bu akşam sokaklardan eve gelene kadar akşam oldu zaten yemek hazırla derken bu saat oldu uykumda var yine 4 gündür 3 ten aşağı uyumuyorum sabahta uyuyamıyorum ama bu sabah eşim uyandırmamış beni valla allah razı olsun ondan 11 de uyandım kızı yedirmiş ama altını temizlememiş tabiii gece 3 te değişmiştim onla sabah 11 e kadar durmuşşş allahtan kaka yapmamıştı o kadarına banktım yapsaydı uyandırırdım seniii kızın altı zaten pişik dediii:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…