- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.121
eda çok büyük geçmiş olsun, bu tür olaylar çok sık yaşanabiliyor...hepimizin aslında bu konuda bilgilenmemiz lazım.
kızlar ben çok heyecanlıyım çünkü nazlının alt çenesinde minik bir beyazlık belirdi, ama etin içinde daha acaba dişmi diye düşünüyorum ay hadi inşallah diş olsun, birde dua edin kızlar bugün ilk defa sebze çorbasına kıyma koydum, 15 gün deneme sürem var aleji tespiti için inşallah alerji yapmazzzz....
Tamam canım sılerım ancak senın de bu yazını sılmen gerekecek.. :roflol:
eda çok büyük geçmiş olsun, bu tür olaylar çok sık yaşanabiliyor...hepimizin aslında bu konuda bilgilenmemiz lazım.
kızlar ben çok heyecanlıyım çünkü nazlının alt çenesinde minik bir beyazlık belirdi, ama etin içinde daha acaba dişmi diye düşünüyorum ay hadi inşallah diş olsun, birde dua edin kızlar bugün ilk defa sebze çorbasına kıyma koydum, 15 gün deneme sürem var aleji tespiti için inşallah alerji yapmazzzz....
edacım çok geçmiş olsun.Allahım hiçbirimize yaşatmasın inş.böyle olayları.
serencim babaannem vefat etti.
sedacım inş.sorun yaşamazsınız.nazlıcık güzel güzel doyurur karnını.
kıs senın kofte kac kılo
5 aylık kontrolünde 8100kg boyuda 67 idi canım
oyy maşallah fıstıgımaaa
Merhaba arkadaşlar...
Az önce dr.umuzdan geldik..
Serkan Boraya dün şu milupanın kavanozlu meyvasından yedirirken çok büyük tehlike atlattık...
İlk önce diline değdireyim dedim midesi bulandı öğ yaptı ikinci kez deneyeyim dedim tekrar öğğ yaptı sonra öyle kaldı çocuk..gözler kıpkırmızı oldu rengi değişti hemen kucağıma aldım Allahtan annem yanımdaydı annem hemen boynundan tuttu birşeyler yaptıkk sonra bora fişkırtarak kustu...
Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın ne bize nede tüm bebeklere.........
1-2 saniye daha devam etseydi...düşünmek bile istemiyorumm....
Neyse sizde asla zorlamayın midesi bulanıyorsa bırakınn,birde bu ihtimale karşı
heimlich manevrasinı öğrenin ben internette dün araştırdım bugünde pratik olarak dr. bana gösterdi.....
resimlerini koyuyorum buraya googleden da açıklamalarına bakın...
[/QUOT
çok geçmiş olsun canım
betülcüm ben saat tutmuyorum zaten en geç 2 saat dedim ya, istedikçe veriyorum, oynamaktan gezmekten hiçbir şeyden hoşnut olmuyorsa biliyorum kiEn gec 2 saat mııı.. :bbo:
Ben 3 saatte bır emzırıyorum.. o da 3 aylıkken sormustum doktora..
2 saatte bır emzırıyorum artık kac a cıkarmalıyım demıstım.. 3 saatte bır emzırebılırsın bazen 4 bıle olabılır demıstı.. 3 aydan sonra 3 e cıkardım 2 den..
4. ay kontrolumuzde sormayı unuttum.. hala 3 teyız..
ınternetten beslenme saatlerıne fılan bakıyorum da 4 ay ıcın 4 saat 5. ay ıcın 5 saat yazıyor.. :bbo:
Ama bırde soyle bırsey var tabıı.. cocugu 2 saatte de emzırsen 4 saatte de emzırsen aynı hesaba gelıyor sanırım 2 saatte emınce daha az emıyor bu yuzden daha cabuk acıkıyor 2 4 saatte emınce daha cok acıktıgı ıcın cok emıyor daha uzun sure duruyor boyle bır denge sanırım.. CADIARZU
5 aylık kontrolünde 8100kg boyuda 67 idi canım
saol canım benimmaşaAllah ipeğimize
sağlıkla büyüsünler inşAllah..
Kızlar aksama dogru Aslan huysuzlasmaya basladı nedense cok aglıyor anlamadım ya sebebını.. :1no2:
Dun gece de huysuz du.. 2 gundur boyle..
Bır de az once pılav yapıyordum suyunu koydum pısıyorduu..
Aslan da cok acıkmıstı geldım emzırmeye.. bıraz emzırdım sonra hemen altı sarmasın dıye gıttım pılava kapadm geldım tabı bu sırada baya agladı emmesını bıraktım dıye...:çok üzgünüm:
Gelınce de verdım almadı.. hala daha almıyor.. kustu yaa ... benneyaptımki
kusmeyı de mı ogrendıler bunlar sımdıden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?