E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.201
saol canım photoshop programını biliyonmu.mustim putin ile......
[
Allah iyiliğini versin çok ilginç olmuş:sm_cool:, kızının resimlerinede bayıldım çok şeker
bende resimlerle oynamaya bayılıyorum
ben kendi kendime öğreniyom bakalım beğenmene sevindim.
saol canım photoshop programını biliyonmu.
ben kendi kendime öğreniyom bakalım beğenmene sevindim.
yok canım onu indirmedim bilmiyom, picassa var bide photoshine diye bir program var
bunuda yüklersem :roflol: bilg. çökmesin
yok canım onu indirmedim bilmiyom, picassa var bide photoshine diye bir program var
bunuda yüklersem :roflol: bilg. çökmesin
heee onları biliyom canım.
ama bu photoshop çok kapsamlı rotuş makyaj saç göz rengi değiştirme montaj ne istersen yapabiliyon ama çok karışık
canım benimki amotörce kendi kendime işte olduğu kadarSerap Allah iyiliğini versin ya... Bende Grafik Tasarımcı olarak çalışıyodum. İşten çıktım tabii. Güzel şeyler yapılıyo yaa. SAkın bırakma. Bırakınca unutuyosun her şeyi.
Buda benim pamuk kızımdan...
mervecim nasılsın? kızın nasıl 5 aylık olmuşsunuz maaşallah zaman ne çabuk geçiyo,
resimlerini göremedim hiç ,
bende doğumdan sonra pek giremedim hatırlarmısın bilmem hamileyken angelay olarak yazıyodum arada, girmeye girmeye kapanmış herhal bende yeni isimle tekrar başladım,
kızınıda kocaman öptüm
hoşgeldin canım hatırlamaz mıyım ben de merak ediyordum seni, kapsama alanı olduğunu görünce yazamadım da..
sağol iyiyiz canım çok şükür evet zaman hızla geçiyor bi bakmışız 5 yaşındalar..
oğlun nasıl ? normal doğum mu yaptın hep merak etmiştim seni, doğumunu a.s
çok sevindim yeniden seni gördüğüme canım :1hug:
Sağolun kızlar;
gülşahcım maşallah seninkide de.Çok yakışıklı çıkmış, cin gibi maşallah...
Sağolun canlarım duruyla büşranında güzelliklerine diyecek yok,maşallah hepside birbirinden tatlı bebişlerimizinserap neler yapmışsın öyle kaydirigubbakcemile3
lamba cini ipek köftesii :CüvCüv: en çok buna bayıldım :hooray:
umut hepinizemutluluğunuz daim olsun :1hug:
nuray çok güzelsiniz kızınla beraber
gülşahcım maşaAllah mert efe ye ne güzel de gülmüş
Canım sen uzun zamandır yoktun nasılsın iyisindir umarım bebişin nasıl artık sıkça gel burayaa.s.mervecim nasılsın? kızın nasıl 5 aylık olmuşsunuz maaşallah zaman ne çabuk geçiyo,
resimlerini göremedim hiç ,
bende doğumdan sonra pek giremedim hatırlarmısın bilmem hamileyken angelay olarak yazıyodum arada, girmeye girmeye kapanmış herhal bende yeni isimle tekrar başladım,
kızınıda kocaman öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?