Doğum yapmış olan anneler buraya....

serap neler yapmışsın öyle kaydirigubbakcemile3
lamba cini ipek köftesii :CüvCüv: en çok buna bayıldım :hooray:
umut hepinize mutluluğunuz daim olsun :1hug:
nuray çok güzelsiniz kızınla beraber
gülşahcım maşaAllah mert efe ye ne güzel de gülmüş

Serap Allah iyiliğini versin ya... Bende Grafik Tasarımcı olarak çalışıyodum. İşten çıktım tabii. Güzel şeyler yapılıyo yaa. SAkın bırakma. Bırakınca unutuyosun her şeyi.

Buda benim pamuk kızımdan...

mervecim nasılsın? kızın nasıl 5 aylık olmuşsunuz maaşallah zaman ne çabuk geçiyo,
resimlerini göremedim hiç ,
bende doğumdan sonra pek giremedim hatırlarmısın bilmem hamileyken angelay olarak yazıyodum arada, girmeye girmeye kapanmış herhal bende yeni isimle tekrar başladım,
kızınıda kocaman öptüm

canım benimki amotörce kendi kendime işte olduğu kadar
ooo sen neler yapıyondur.
bu arada kızın çok tatlı

hoşgeldin canım hatırlamaz mıyım ben de merak ediyordum seni, kapsama alanı olduğunu görünce yazamadım da..
sağol iyiyiz canım çok şükür evet zaman hızla geçiyor bi bakmışız 5 yaşındalar..
oğlun nasıl ? normal doğum mu yaptın hep merak etmiştim seni, doğumunu a.s
çok sevindim yeniden seni gördüğüme canım :1hug:

Ya tüm resimlere bayıldım.helal size valla nasıl vakit buluyosunuz ben eve ancak yetişiyorum.
bu arada buluşma mı!:1shok:
istanbulda mı?
ben gelemem demi..senağlama
ne güsel..
hava da güzeldir orda burda her yer kar.
gel yaz geell:a015:

herkese selam kızlar
bugün çok yorgunum sırtım ağrıyor senağlama dün gece minik kuşum huysuzluk yaptı uyumadı bir ara çok sinirlendim bağırdım çocuğa kendime çok kızıyorum sonradan da çok pişman oluyorum. Annemi çağırıdm o baktı biraz sonrada uyudu.
Hicran rüyamda seni gördüm sizin eve uğruyorduk babamlar falan vardı sen ayağında kızını sallıyordun ama mutsuzdun... rüyalar tersine çıkar umarım çok mutlusundur.

kızlar süpersiniz yaa resimler çok güzel bebişler zaten ay parçası maşallah hepsine

Umutcum ben gelemiyorum benim koca kelek attı kendileri adanada telefonda söyledim telefonda olmaz gelince konuşuruz bakarız deyip geçiştirdi zaten geleceği gün belli değil muhtemelen c.tesi akşam yada p.tesi gelecek. Yani malesef gelemiyorum :çok üzgünüm: o kadar çok istiyordum gelmeyi yanımda olsa ikna ederdim aslında

Ayten, Derya (fatihderya) nerede yaa.. CADIARZU
Her sabah onlar acıyordu ya burayıı ??

Emel musaıt oldugunda msn e bı gelıver didret benı olurmu bırsey soracagımm ?

Sağol canım oğlanda bende iyiyiz allaha şükür, sabah suyumun gelmesiyle hastaneye gittim akşama kadar bekledik bişey olmadı enson içerde kakasını yapmış bizim yaramaz (sıkıntıya hiç gelemez şimdide öyle :roflol: ) fazla bekletemeyiz diye acil sezeryana girdim, hayırlısı böyleymiş 5 ay oluyo bile, sende sezeryan olmuştun galiba

Sağolun kızlar;
gülşahcım maşallah seninkide de.Çok yakışıklı çıkmış, cin gibi maşallah...

Sağolun canlarım duruyla büşranında güzelliklerine diyecek yok,maşallah hepside birbirinden tatlı bebişlerimizin
Canım sen uzun zamandır yoktun nasılsın iyisindir umarım bebişin nasıl artık sıkça gel burayaa.s.

Bebişler çok tatlı arkadaşlar,iltifatlarınız için teşekkür ediyoruz.anessa,hilarya,yeniyaşam,rabiyasın,sarı kanarya bu arkadaşlar nerde acaba??

gülşahcım sağol canım oğlumda bende iyiyiz oğlumdan fırsat olursa giriyorum,
sende oğlunda iyisinizdir inşallah
emme sorunu varmış okuduğum kadarıyla aynen benim oğlumda aynı emmiyo ağlıyo kafasını çeviriyo
uyurken kapıştırıyorum bende biberonuda çok iştahla almıyo bugünlerde sanki zayıflamış gibi geliyo bana haftasonu kontrolümüz var bakalım nekadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…