Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam herkese biz istanbuldan bu sabah döndük kızlar evimi çok özlemişim babaannesi ve dedesi de onuru çok özlemişler daha yeni eve geldi onur uyuttum bu saate kadar onlardaydı....

edacım geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız
betülüm size de geçmiş olsun onurda kaç gündür öye yapıyo uyuduğunda da homurdanıyor bazen sanki sayıklar gibi...
geçmişi okudum ama unuttuklarım varsa affedin yol yorgunluğu işte hasta olan bebişlere acil şifalar inşallah

betül Aslan çok tatlı çıkmış ya avatarında nazar değecek kız valla tam net çıkmış

hayırlısı buymuş demek ki bizler için de canım evet ben de aynı şekilde akşama kadar suni sancı ile bekledim ancak ilerleme olmadı :bbo: sezeryan oldum a.s

iyi akşamlar hatunlarr
benim bugun şehirdışından arkadaşım geldiii..hihoyyytarkadaşlar bana toplanıp süpriz yapmışlar..1 yıldır görüşmemişdik :dance::dance: ankaradaydı ama evlenince taşınmışlardı üniversiteden arkadaşlarım:teytey::teytey:
onun gelcenden haberimde yoktu..:uhm:ve bende bunalımdaydım bugün..:1no2:
buğra sabah çok huysuzdu sanırsam dişten..az bişey görünüyo incimiz :1rolleyes: bayağı bi sert..fisfisfis
kuzum cok huzursz habire ağlıyo..senağlamauyamıyo en fazla 15 dk gözü kapalı feryat figan..
ve bana gelmeleri çook iyi geldi bi rahatladım anlatamam :teytey:eski günlere döndük ..:içelim:
benim günüm böleydi...resimler konmuş hepsi süper..:hooray:
hepinizi öptm...Şeniz

Son düzenleme:
Tesekkur ederım canım..
İstanbula geldıgınden haberım yoktu ne ıcın gelmıstın ?
Gelmısken bana da ugrasaydınn bır kahvemı ıcerdın, onuru severdın saskın bakıslı seyıı.. Şeniz

hoşbulduk canım özlemişim burayı ve sizleri,a.s.
oğluşun çok tatlı maaşallah yerim ben onun yanaklarını allah nazarlardan saklasın

Amın canım tesekkur ederım hepımzınkıler cok fena yaa..

betül Aslan çok tatlı çıkmış ya avatarında nazar değecek kız valla tam net çıkmış
Tesekkur ederım canım.. valla senınkının de her msn de gorusumde yıyesım gelıyoor.. kaydirigubbakcemile3

Sağol canım iyiyiz,bikaç gündür emme problemi yaşıyoruz ne yazıkki umarım geçici bi durumdur bu bebekleri anlamak çok zor gerçekten bugün yine aynı bu gidişle kilo verecek geceleri mama falan veriyorum işte biraz faydası olur belki canım,seninkindede sorun var demek inş.iyidir annesi sağlıkları yerinde olsunda belki dişleri falan gelecektir ondanda emmeyebilirlerCADIARZU

Saliha canım tebrık ederım bebıslerın ıncıler gorunmeye basladıı..
Allah ılk adımlarını da gormeyı nasıp etsın.. arkadaslıklar guzel, hele hatırlanmak daha guzel gercekten..

dün akşam güzel uyuyabildi mi buğracık kıyamam ya nasıl kaşınıp acıyo damakları kim bilir fisfisfis bir de ön dişler kolay çıkar diyolar asıl problem arkadakiler çıkarken oluyormuş :bbo: kolayca çıksa dişcikleri de bebişler rahatlasa :ecrin_bebek:
bunalımdaymış hanfendi :mymeka: ne bunalımı yaw duymiyiiim bi daha laelaelaelaelae
arkadaşların tam zamanında gelmiş o zaman, ne güzel..hihoyyyt

herkese iyi akşamlar

ben gelip okuyuncaya kadar kimsecikler kalmamış.hasta olan bebişlere geçmiş olsun.

foto koyan arkadaşlar çok güzelsiniz maşallah.Allah herkese yuvasında ailesiyle huzur versin.

Dünden beri bizde emme problemi yaşıyoruz,gece emiyor fakat gündüz zar zor,iki çekiyo sonra arkasını dönüp huysuzlanıyor,bağırıyor,birdahada emmiyor:çok üzgünüm:Anlamadığım bi huzursuzluk var,sıkıntı halinde..

resimlerinizi koymuşsunuz ne güzel çıkmışsınız maşallah

mavili06 karçiçek bebeklerinizin huysuzlukları hemen geçer inşallah dişiniz hayırlı olsun

Selam kızlarrr benim büyük kızın doğum günü bugün evde feci bir kalabalık varrrr bu arada kızkardeşime seyrettirmek istiyorum hani vardı ya anne karnında yaşama yolculuk diye bir belgesel onu nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz bana bulamadım da

Gözüm link vermek yasak burada o yuzden veremıyorum ama cok kolay bulabılırsın..
Google a gır anne karnında yolculuk yaz dırek gelıyor vıdeoo..a.s

İyi akşamlar herkese...
Bugün bütün gün dışardaydım...Oğluşumuda bıraktım yalnız başıma gezdim tozdum:)İyi geldi baya kendime geldim günlerdir evden dışarı çıkmıyordum..Baya yazılmış bugun bol bol fotoğraflar koyulmuş hepsine maşallah paşaların allah nazardan saklasın...

Hicrancım nice mutlu yaşlara kızını öp benim yerime:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…