- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.221
angelay=özlemim hosgeldın tekrar aramıza :))..
Sağol canım oğlanda bende iyiyiz allaha şükür, sabah suyumun gelmesiyle hastaneye gittim akşama kadar bekledik bişey olmadı enson içerde kakasını yapmış bizim yaramaz (sıkıntıya hiç gelemez şimdide öyle :roflol: ) fazla bekletemeyiz diye acil sezeryana girdim, hayırlısı böyleymiş 5 ay oluyo bile, sende sezeryan olmuştun galiba
Tesekkur ederım canım..selam herkese biz istanbuldan bu sabah döndük kızlar evimi çok özlemişim babaannesi ve dedesi de onuru çok özlemişler daha yeni eve geldi onur uyuttum bu saate kadar onlardaydı....
edacım geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız
betülüm size de geçmiş olsun onurda kaç gündür öye yapıyo uyuduğunda da homurdanıyor bazen sanki sayıklar gibi...
geçmişi okudum ama unuttuklarım varsa affedin yol yorgunluğu işte hasta olan bebişlere acil şifalar inşallah
hoşbulduk canım özlemişim burayı ve sizleri,a.s.
oğluşun çok tatlı maaşallah yerim ben onun yanaklarını allah nazarlardan saklasın
Tesekkur ederım canım.. valla senınkının de her msn de gorusumde yıyesım gelıyoor.. kaydirigubbakcemile3betül Aslan çok tatlı çıkmış ya avatarında nazar değecek kız valla tam net çıkmış
gülşahcım sağol canım oğlumda bende iyiyiz oğlumdan fırsat olursa giriyorum,
sende oğlunda iyisinizdir inşallah
emme sorunu varmış okuduğum kadarıyla aynen benim oğlumda aynı emmiyo ağlıyo kafasını çeviriyo
uyurken kapıştırıyorum bende biberonuda çok iştahla almıyo bugünlerde sanki zayıflamış gibi geliyo bana haftasonu kontrolümüz var bakalım nekadar olmuş
selam kızlar okuldan dolayı pek giremiyorum hepiniz iyisinizdir inşallah.Kızım hasta oldu benden geçti heralde grip oldu.Burnu tıkanıyo şimdide.
iyi akşamlar hatunlarr
benim bugun şehirdışından arkadaşım geldiii..hihoyyytarkadaşlar bana toplanıp süpriz yapmışlar..1 yıldır görüşmemişdik :dance::dance: ankaradaydı ama evlenince taşınmışlardı üniversiteden arkadaşlarım:teytey::teytey:
onun gelcenden haberimde yoktu..:uhm:ve bende bunalımdaydım bugün..:1no2:
buğra sabah çok huysuzdu sanırsam dişten..az bişey görünüyo incimiz :1rolleyes: bayağı bi sert..fisfisfis
kuzum cok huzursz habire ağlıyo..senağlamauyamıyo en fazla 15 dk gözü kapalı feryat figan..
ve bana gelmeleri çook iyi geldi bi rahatladım anlatamam :teytey:eski günlere döndük ..:içelim:
benim günüm böleydi...resimler konmuş hepsi süper..:hooray:
hepinizi öptm...Şeniz
geçmiş olsun deryacım :teselli: ikinize de..
bir an evvel iyileşirsiniz inşAllah a.s.
Sağol canım iyiyiz,bikaç gündür emme problemi yaşıyoruz ne yazıkki umarım geçici bi durumdur bu bebekleri anlamak çok zor gerçekten bugün yine aynı bu gidişle kilo verecek geceleri mama falan veriyorum işte biraz faydası olur belki canım,seninkindede sorun var demek inş.iyidir annesi sağlıkları yerinde olsunda belki dişleri falan gelecektir ondanda emmeyebilirlerCADIARZU
Selam kızlarrr benim büyük kızın doğum günü bugün evde feci bir kalabalık varrrr bu arada kızkardeşime seyrettirmek istiyorum hani vardı ya anne karnında yaşama yolculuk diye bir belgesel onu nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz bana bulamadım da
Selam kızlarrr benim büyük kızın doğum günü bugün evde feci bir kalabalık varrrr bu arada kızkardeşime seyrettirmek istiyorum hani vardı ya anne karnında yaşama yolculuk diye bir belgesel onu nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz bana bulamadım da
Gözüm link vermek yasak burada o yuzden veremıyorum ama cok kolay bulabılırsın..
Google a gır anne karnında yolculuk yaz dırek gelıyor vıdeoo..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?