Doğum yapmış olan anneler buraya....

naime napalım sağlık olsun canım..bidahaki buluşmaya işalllah...derya geçmiş olsun kuzuna..gözdecim haklısın amaiyiki annen var.....foto yorumları için hepınıze teşekkürler..

Saliha canım tebrık ederım bebıslerın ıncıler gorunmeye basladıı..
Allah ılk adımlarını da gormeyı nasıp etsın.. arkadaslıklar guzel, hele hatırlanmak daha guzel gercekten..

saol betülcüm eksik olma..:1hug: ewet göründü ama gelene kadar da bebişleri cok üzcek bu
dişler...amin canım inşallah rabbim nasip eder ilk adımlarını anne deyişlerini...:Saruboceq:he canım ya cok güsel bi süprizdi hele dediğin gibi değer vererek hatırlanmak daha süper..hihoyyythihoyyyt

yok bacım ya nerde dikti beni ayağa:1no2: saat başı gözler kapalı ağlıyo..bende başaldım ağlamaya kafamçokkarıştıderdinide cözemedim yavrumun halbuki yatarken fitilini de atmıştım ama huzursuzdu yinede...meleğim... bide cnm ağzı acayip ateşlli damakları falan...he valla ya bide arka dişler var daha zor olcak oda allah kolaylık versin inş..he yaww feci bastı afakanlar ne yapsam susmadı kuzucuk..tamam örtmenim bida olmaskaydirigubbakcemile3 he cnm ya bni cok şaşırttılar..kafamı dağıttım saolsunlar ilaç gibi geldiler zaten
kafamızı bide burda dağıtıyok...delikafadulden
bugunün kapanışıda bendeeeenn:dance:
oğluş uyuyo bakalım ne kadar sürcekmirmirmirmir

Son düzenleme:
gözdeeeeeeeeee napıon şekerrrrrrrrrrr sütüm yetmiyo demişsin benimli sadece uyurken emiyor başka türlü emmiyor beni.

Günaydın arkadaşlar giriyorum çıkıyorum okuyamadım doğru düzgün nasılsınız neler yapıyorsunuz..İstanbulun buluşmasına 1 gün kaldı diyebiliriz ben bile heyecanlandım walla resimlerinizi bekleriz artık...

Günaydın arkadaşlar...
Bugün benim anneciğimin ölüm yıldönümü:çok üzgünüm:Onsuz geçirdiğim tam 5 sene..Nasıl zor,nasıl eksik geçti 5 yılım.Anladım ki Allah insana sabrını veriyor...Ege doğduktan sonra annemin yokluğu bir yandan içimi daha çok yakarken,diğer yandan hayata daha fazla bağladı..Artık benimde sorumlu olduğum bir yavrum vardı...Onun için ayakta durmalı ve ona layık bir anne olmalıydım.Aynı benim anneciğim gibi dimdik ve evladına sahip çıkan bir anne..Ozaman belki annem beni görür ve benle gurur duyar dedim hep..
Bugün anneciğimin mezarına gidicem,onan sevdiği kırmızı karanfillerden,güllerden alıcam:çok üzgünümazar günüde mevlütünü yapıcam...Mekanın cennet,ruhun şad olsun annecim..Seniçok amaa çok seviyorum...senağlama
Herkese sevgiler...

duygucum ağlattın beni :çok üzgünüm:
Allah geçmiş günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin inşAllah..
ardında senin gibi bi evladı var ne mutlu, hayır dua eden.. mevlüdünü yapan...
Allah sabır veriyor çok zor evet ama kaldıramayacağımız yükü vermezmiş zaten Allah..
ben de annen için dua okuyacağım bugün inşAllah..
:1hug:

Duygu Canım başın sağolsun..MEkanı cennet olsun Rabbim günahlarını affetsin inş...Kalanlara da sağlık sıhhat versin..

canımbenim...ana gibi yar bağdat gibi diyar yoktur dıyenler ne haklıymış..rahmetlı ananem onca gücüne dirayetıne ragmen ah derdı anacım sağ olsaydı bir torba kemik olsaydı..benım annem cok hastalıklar atlattı..koca eziyeti çekti..bizi çekti...ama hala gece yatarken anacığıma bişi olsa naparım dıye gözümden damlalar düşer..rabbıme şükürki bizlerede analık şerefini bahşettti..dünyada tattıgım hiçbişiye benzemıyo ve anladımki hiç bi evlat nekadar severse sevsın annesının onu sevdiği kadar sevemez..boyle karşılıksız,cana can birsevgi işte..allah cümlemize iyi birer anne olmayı,yavrularımıza doymayı nasıp etsin..sağlıklı,çok eza cefa çekmeden yaşamayı nasıp etsın sevdıklerımızle..senedımız yok yarına.ecel ne güzelliğe ne yaşa başa bakmıyo..allah iyi yazılar,sıralı ölümler nasip etsin..anacığınında ruhu şad olsun..cennet mekanı olsun..allah gani gani rahmet eylesin...tüm ölmüşlerimizin ruhuna okudugumuz dualarımızı kabuletsin inşallah..

Mekanı cennet olsun ınsallah,
Anneciğin senınle ve egenle gurur duyuyordur emınım..
Hepimiz için gercek kavusma otekı dunyada olacak inşallah..
Allah guzel hallerde kavustursun..

SELAM KIZLARRRR dün kızımın doğum günüydü TUBA nın yaniisırnaşık şey

önceki gece saat 11:40 ta ortanca kardeşim aradı abla geliyoruz süpriz yapacağız tam 12 de kutlayacağız tuba yı dedi tabii geldiler salona saklandılar tubanın hiçbişeyden haberi yokkk:roflol: sonra pasta vss herşey hazırlandı çağırdım tubayı salona bir girdi ayyyyyy diye ödü patladı 2 teyzesini eniştesini anane ve dedeyi dayısını yengesini karşısında görünce ama çok hoş olduuu neyse gece bizde kaldılar hep birlikte oturduk yedik içtik saat 3:30 da ceylinle beraber herkes yatağa gitti:roflol: sonraki gün komşularım ve birkaç arkadaşımda katıldı bizlere ev curcuna tabiiia.s:roflol: ben haber vermiştim çünki yarın kızımın doğumgünü gelin diye oldumu size 2. doğum günüüüüü tubada haftasonu arkadaşlarıyla bir parti planlamıştı cumartesi evde bir doğum günü partisi daha varrrr pazar günü de erkek arkadaşı ile kutlayacaklarrr alın sizee 4 doğum günü kutlaması 4 pastaaa tabii ben bu arada ceylinle uğraşıyom bir taraftan fizik seansına gidiyorummm ama allahtan bize yakın bir hastane var kolan hospital diye fizik seanslarına orda devam ediyorum artık dünden beri daha rahat olucak böleee internatıonal hospital çok uzak kalıyordu gitmek gelmek sorun oluyorduuu bu son 2 gün yoğun geçti hafta sonuda öle olacakkk bittim bennnnn:roflol: siz nasılsını neler yapıyorsunuzz
--------------------------
----------------------------

resimleri silicem alıntı yapmayın emi resimleri

Son düzenleme:

dişlermi göründü ay ne hoşşş hayırlı olsun yeni incilerrr sağlıkla çıksın hepsi çürüksüz büyüsün inşallah canımm gözünüz aydınn darısı başımıza beninkide yakındır iyice şişti diş etleri dr bugün yarın patlatır dediiii feci huysuzlaştı kızcağız jelde pek rahatlatmıyor sanırımm zilli diş kaşıyıcısınıda kullanmıyor 4-5 çeşit aldım ısırıp kaşır da rahatlar diye ama o parmağımı tercih ediyor yıkıyorum protex le ellerimi iyice veriyorum ağzına napiiimmm:roflol:

eminim annen seninle gurur duyuyordur canım mekanı cennet olsun :Saruboceq:annecğinin mevlüt yap iyi olur allah kabul

etsinnn:Saruboceq:

ALLAH ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİNNN

Son düzenleme:
herkese günaydınnn
duygu annenin mekanı cennetr olsun canım evet çok zor olmalı çok üzüldüm
hicran kızının dogum günü kutlu olsun canım bu arada süper çıkmışsınız rabbim nazardan korusun
karçiçeği 1 inciniz çıktı hee ne güzel hadi gözünüz aydın

Sözün bittiği yer bu olsa gerek,Allah mekanını cennet etsin inşallah,duygucum emin ol annen senle gurur duyuyor sen onun gibi çok iyi bi annesin evladına,ruhu şad olsun ve tekrar başın sağolsunsenağlama

teşekkür ederim canımmm rabbim hepimize çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

cnm duygucum tekrardan başın sağolsun.mekanı cennet olsun anneciğinin.anneciğinin seninle eminim gurur duyuyordur.ne mutlu ona ki böyle vefalı,güzel bi evlat yetiştirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…