- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.241
Saliha canım tebrık ederım bebıslerın ıncıler gorunmeye basladıı..
Allah ılk adımlarını da gormeyı nasıp etsın.. arkadaslıklar guzel, hele hatırlanmak daha guzel gercekten..
dün akşam güzel uyuyabildi mi buğracık kıyamam ya nasıl kaşınıp acıyo damakları kim bilir fisfisfis bir de ön dişler kolay çıkar diyolar asıl problem arkadakiler çıkarken oluyormuş :bbo: kolayca çıksa dişcikleri de bebişler rahatlasa :ecrin_bebek:
bunalımdaymış hanfendi :mymeka: ne bunalımı yaw duymiyiiim bi daha laelaelaelaelae
arkadaşların tam zamanında gelmiş o zaman, ne güzel..hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/255220-yazi-rengi-hk-onerim.html
Kızlar bır gozatıverın sız ne dusunuyorsunuz ?
Günaydın arkadaşlar...
Bugün benim anneciğimin ölüm yıldönümü:çok üzgünüm:Onsuz geçirdiğim tam 5 sene..Nasıl zor,nasıl eksik geçti 5 yılım.Anladım ki Allah insana sabrını veriyor...Ege doğduktan sonra annemin yokluğu bir yandan içimi daha çok yakarken,diğer yandan hayata daha fazla bağladı..Artık benimde sorumlu olduğum bir yavrum vardı...Onun için ayakta durmalı ve ona layık bir anne olmalıydım.Aynı benim anneciğim gibi dimdik ve evladına sahip çıkan bir anne..Ozaman belki annem beni görür ve benle gurur duyar dedim hep..
Bugün anneciğimin mezarına gidicem,onan sevdiği kırmızı karanfillerden,güllerden alıcam:çok üzgünümazar günüde mevlütünü yapıcam...Mekanın cennet,ruhun şad olsun annecim..Seniçok amaa çok seviyorum...senağlama
Herkese sevgiler...
Günaydın arkadaşlar...
Bugün benim anneciğimin ölüm yıldönümü:çok üzgünüm:Onsuz geçirdiğim tam 5 sene..Nasıl zor,nasıl eksik geçti 5 yılım.Anladım ki Allah insana sabrını veriyor...Ege doğduktan sonra annemin yokluğu bir yandan içimi daha çok yakarken,diğer yandan hayata daha fazla bağladı..Artık benimde sorumlu olduğum bir yavrum vardı...Onun için ayakta durmalı ve ona layık bir anne olmalıydım.Aynı benim anneciğim gibi dimdik ve evladına sahip çıkan bir anne..Ozaman belki annem beni görür ve benle gurur duyar dedim hep..
Bugün anneciğimin mezarına gidicem,onan sevdiği kırmızı karanfillerden,güllerden alıcam:çok üzgünümazar günüde mevlütünü yapıcam...Mekanın cennet,ruhun şad olsun annecim..Seniçok amaa çok seviyorum...senağlama
Herkese sevgiler...
saol betülcüm eksik olma..:1hug: ewet göründü ama gelene kadar da bebişleri cok üzcek bu
dişler...amin canım inşallah rabbim nasip eder ilk adımlarını anne deyişlerini...:Saruboceq:he canım ya cok güsel bi süprizdi hele dediğin gibi değer vererek hatırlanmak daha süper..hihoyyythihoyyyt
Günaydın arkadaşlar...
Herkese sevgiler...
Günaydın arkadaşlar...
Herkese sevgiler...
herkese günaydınnn
duygu annenin mekanı cennetr olsun canım evet çok zor olmalı çok üzüldüm
hicran kızının dogum günü kutlu olsun canım bu arada süper çıkmışsınız rabbim nazardan korusun
karçiçeği 1 inciniz çıktı hee ne güzel hadi gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?