- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.261
teşekkür ederim canımmm rabbim hepimize çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
duygucum ağlattın beni :çok üzgünüm:
Allah geçmiş günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin inşAllah..
ardında senin gibi bi evladı var ne mutlu, hayır dua eden.. mevlüdünü yapan...
Allah sabır veriyor çok zor evet ama kaldıramayacağımız yükü vermezmiş zaten Allah..
ben de annen için dua okuyacağım bugün inşAllah..
:1hug:
Duygu Canım başın sağolsun..MEkanı cennet olsun Rabbim günahlarını affetsin inş...Kalanlara da sağlık sıhhat versin..
Umutcum anneannen ne guzel söylemiş aynen bende oyle dıyorum..Keske var olsa her haline razıyım ama malesef giden geri gelmiyor...senağlamaTeşekkür ederim canım..canımbenim...ana gibi yar bağdat gibi diyar yoktur dıyenler ne haklıymış..rahmetlı ananem onca gücüne dirayetıne ragmen ah derdı anacım sağ olsaydı bir torba kemik olsaydı..benım annem cok hastalıklar atlattı..koca eziyeti çekti..bizi çekti...ama hala gece yatarken anacığıma bişi olsa naparım dıye gözümden damlalar düşer..rabbıme şükürki bizlerede analık şerefini bahşettti..dünyada tattıgım hiçbişiye benzemıyo ve anladımki hiç bi evlat nekadar severse sevsın annesının onu sevdiği kadar sevemez..boyle karşılıksız,cana can birsevgi işte..allah cümlemize iyi birer anne olmayı,yavrularımıza doymayı nasıp etsin..sağlıklı,çok eza cefa çekmeden yaşamayı nasıp etsın sevdıklerımızle..senedımız yok yarına.ecel ne güzelliğe ne yaşa başa bakmıyo..allah iyi yazılar,sıralı ölümler nasip etsin..anacığınında ruhu şad olsun..cennet mekanı olsun..allah gani gani rahmet eylesin...tüm ölmüşlerimizin ruhuna okudugumuz dualarımızı kabuletsin inşallah..
Mekanı cennet olsun ınsallah,
Anneciğin senınle ve egenle gurur duyuyordur emınım..
Hepimiz için gercek kavusma otekı dunyada olacak inşallah..
Allah guzel hallerde kavustursun..
eminim annen seninle gurur duyuyordur canım mekanı cennet olsun :Saruboceq:annecğinin mevlüt yap iyi olur allah kabul
etsinnn:Saruboceq:
ALLAH ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİNNN
herkese günaydınnn
duygu annenin mekanı cennetr olsun canım evet çok zor olmalı çok üzüldüm
hicran kızının dogum günü kutlu olsun canım bu arada süper çıkmışsınız rabbim nazardan korusun
karçiçeği 1 inciniz çıktı hee ne güzel hadi gözünüz aydın
Sözün bittiği yer bu olsa gerek,Allah mekanını cennet etsin inşallah,duygucum emin ol annen senle gurur duyuyor sen onun gibi çok iyi bi annesin evladına,ruhu şad olsun ve tekrar başın sağolsunsenağlama
cnm duygucum tekrardan başın sağolsun.mekanı cennet olsun anneciğinin.anneciğinin seninle eminim gurur duyuyordur.ne mutlu ona ki böyle vefalı,güzel bi evlat yetiştirmiş.
amin canım a.s.
gülşah sizin inci gözükmedimi?
ben renklere basıyorum ama yınede renklı yazamıyorum neden acaba
gözdeeeeeeeeee napıon şekerrrrrrrrrrr sütüm yetmiyo demişsin benimli sadece uyurken emiyor başka türlü emmiyor beni.
Güldencim bi beyazlık var ama tam olarak gözüktü diyemem onun sıkıntısı içinde canım inş.bi an önce tam anlamıyla görürüz sizde varmı bişey
Günaydın arkadaşlar...
Bugün benim anneciğimin ölüm yıldönümü:çok üzgünüm:Onsuz geçirdiğim tam 5 sene..Nasıl zor,nasıl eksik geçti 5 yılım.Anladım ki Allah insana sabrını veriyor...Ege doğduktan sonra annemin yokluğu bir yandan içimi daha çok yakarken,diğer yandan hayata daha fazla bağladı..Artık benimde sorumlu olduğum bir yavrum vardı...Onun için ayakta durmalı ve ona layık bir anne olmalıydım.Aynı benim anneciğim gibi dimdik ve evladına sahip çıkan bir anne..Ozaman belki annem beni görür ve benle gurur duyar dedim hep..
Bugün anneciğimin mezarına gidicem,onan sevdiği kırmızı karanfillerden,güllerden alıcam:çok üzgünümazar günüde mevlütünü yapıcam...Mekanın cennet,ruhun şad olsun annecim..Seniçok amaa çok seviyorum...senağlama
Herkese sevgiler...
hee yetiştiremiyorum Hüsmen'e süt...
sabah emzirip+sağıp çıkıyorum gün içinde de sağıyorum 2 kere ...bizimki biberondan içmeyi rahat buldu herhalde löp löp içiyo sütleri hiç demiyo bunlar nasıl geliyo acaba diye :)
sabah emziriyorum saat 6 da .... onun haricinde ben akşam eve gelene kadar da 450 cc içiyor 3 öğünde ....stoktan yiyoruz bakalım c.tesi doktora gidince en azından 1 öğün mama verelim diycem ne diycek bakalım yoksa yetişmez yani buzluktakiler bitince
bizimkinin emmesi iyi bakalım şimdilik gerçi kendileri bütün gece uyuduğu için toplam 3 kere falan emziriyorum biri sabah ,biri akşam işten gelince ,biri de gece yatarken...
sen napıyosun canım ege niye emmiyoki acaba , bence karanlıkta emzir sesten falan çok dikkatleri dağılıyor ben aylar varki kimsenin yanında emzirmiyorum hep gidip başka odalarda karanlık ve sessizlikte emziriyorum
canım biz 6 aylık oldu ama henüz bi belirti yok sadece damakları sertleşti bide emziği sürekli gıyır gıyır kemiriyor hayırlısı bakalım
yok canım neler denedim olmadı karanlıkla ilgisi yok sanırım unuttu memeyi.senağlama
hicrancım tubanın yeni yaşı hayırlı olsun..sağlıklı uzun ömürleri olsun inşAllah..
resimler de süper, mutluluğunuzu bozmasın Allah a.s.
erkek arkadaşı da mı var yaaw :1rolleyes:
umutcum yazdıklarını seçili hale getirip sonra renk seçeceksin.. o zaman olur :1rolleyes:
Hicran kızının yeni yaşı kutlu olsun canım bi ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim,resimlerinizde pek şeker Allah bozmasın canım
Hıcraaan oo kızımızın erkek arkadası da varmıss vay bee... kaydirigubbakcemile3
Dogum gununu kutlarım, nıce saglıkla mutlu guzel yaslara ersın aılesıyle sevdıklerıyle ınsallahh... :Saruboceq:
saol canım rabbim hepimize nasip etsin bu günleri kızım 15 ine girdi çok şükürr genç kız olduk maşallahhevet erkek arkadaşımızda oldu ve ben çıldırıyorummm zormuş annelik valla bu dönemlerde gerçekten zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?