Doğum yapmış olan anneler buraya....

Allah razı olsun Mervecim allah butun dualarını kabul etsın..
Duygu Canım başın sağolsun..MEkanı cennet olsun Rabbim günahlarını affetsin inş...Kalanlara da sağlık sıhhat versin..

Çok teşekkür ederim Zeynepçim...
Umutcum anneannen ne guzel söylemiş aynen bende oyle dıyorum..Keske var olsa her haline razıyım ama malesef giden geri gelmiyor...senağlamaTeşekkür ederim canım..

Mekanı cennet olsun ınsallah,
Anneciğin senınle ve egenle gurur duyuyordur emınım..
Hepimiz için gercek kavusma otekı dunyada olacak inşallah..
Allah guzel hallerde kavustursun..

Allah razı olsun canım teşekkür ederim..

eminim annen seninle gurur duyuyordur canım mekanı cennet olsun :Saruboceq:annecğinin mevlüt yap iyi olur allah kabul

etsinnn:Saruboceq:

ALLAH ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİNNN

Amin Hicrancım Allah kimseyi annesınden ayırmasın..

Teşekkür ederim Güldencim..

Sözün bittiği yer bu olsa gerek,Allah mekanını cennet etsin inşallah,duygucum emin ol annen senle gurur duyuyor sen onun gibi çok iyi bi annesin evladına,ruhu şad olsun ve tekrar başın sağolsunsenağlama

Amin canım teşekkür ederim..
cnm duygucum tekrardan başın sağolsun.mekanı cennet olsun anneciğinin.anneciğinin seninle eminim gurur duyuyordur.ne mutlu ona ki böyle vefalı,güzel bi evlat yetiştirmiş.

Halimecım çok teşekkür ederım

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun..İyiki varsınız ne kadar ınce ne kadar düşüncelisiniz..Benı o kadar mutlu ettınız ve manevi olarak güçlendirdinizki...İyiki zileri tanımışım..
Annesını kaybetmıs bıri olarak annelerınızın kıymetını bılın canlarım onlara hiç saygıda kusur etmeyin ve kırmayın..Bazen ister istemez kırıcı oluyoruz ama yarın ne olcagımız belli değil..Pişmanlıklar yaşamamak ıcın onları hep mutlu edin..Cennet anaların ayaklarının altındaymış unutmayın arkadaşlar...

duyduuuuuuuu ağladım yaaa, nasıl yazmışsın sen öyleee, duygulandım çokk canım benim allah mekanını cennet yapsın anacığının:teselli:

hicrancım tubanın yeni yaşı hayırlı olsun..sağlıklı uzun ömürleri olsun inşAllah..
resimler de süper, mutluluğunuzu bozmasın Allah a.s.
erkek arkadaşı da mı var yaaw :1rolleyes:

umutcum yazdıklarını seçili hale getirip sonra renk seçeceksin.. o zaman olur :1rolleyes:

gözdeeeeeeeeee napıon şekerrrrrrrrrrr sütüm yetmiyo demişsin benimli sadece uyurken emiyor başka türlü emmiyor beni.

hee yetiştiremiyorum Hüsmen'e süt...
sabah emzirip+sağıp çıkıyorum gün içinde de sağıyorum 2 kere ...bizimki biberondan içmeyi rahat buldu herhalde löp löp içiyo sütleri hiç demiyo bunlar nasıl geliyo acaba diye :)
sabah emziriyorum saat 6 da .... onun haricinde ben akşam eve gelene kadar da 450 cc içiyor 3 öğünde ....stoktan yiyoruz bakalım c.tesi doktora gidince en azından 1 öğün mama verelim diycem ne diycek bakalım yoksa yetişmez yani buzluktakiler bitince
bizimkinin emmesi iyi bakalım şimdilik gerçi kendileri bütün gece uyuduğu için toplam 3 kere falan emziriyorum biri sabah ,biri akşam işten gelince ,biri de gece yatarken...
sen napıyosun canım ege niye emmiyoki acaba , bence karanlıkta emzir sesten falan çok dikkatleri dağılıyor ben aylar varki kimsenin yanında emzirmiyorum hep gidip başka odalarda karanlık ve sessizlikte emziriyorum

Güldencim bi beyazlık var ama tam olarak gözüktü diyemem onun sıkıntısı içinde canım inş.bi an önce tam anlamıyla görürüz sizde varmı bişey

canım biz 6 aylık oldu ama henüz bi belirti yok sadece damakları sertleşti bide emziği sürekli gıyır gıyır kemiriyor hayırlısı bakalım

duygucum anneciğinin mekanı cennet olsun ona ne mutluki senin gibi bir evlat yetiştirmiş...
doğum yaptıktan sonra iyice duygusallaştım valla hemen gözlerim doluveriyo bu tür şeyleri okurken

yok canım neler denedim olmadı karanlıkla ilgisi yok sanırım unuttu memeyi.senağlama

Hicran kızının yeni yaşı kutlu olsun canım bi ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim,resimlerinizde pek şeker Allah bozmasın canım

canım biz 6 aylık oldu ama henüz bi belirti yok sadece damakları sertleşti bide emziği sürekli gıyır gıyır kemiriyor hayırlısı bakalım

Canım biraz anneye babayada bağlıymış hayırlısı bakalım bende babasıda erken çıkarmışız ama belli olmaz tabi çok huysuz şuan kucağımda beraber yazıyoruz sabahtan beride yine emmiyo doğru düzgün

yok canım neler denedim olmadı karanlıkla ilgisi yok sanırım unuttu memeyi.senağlama

hiç üzülme hayatım ne mutluki egeye aylardır çalışıyo olmana rağmen hiç vazgeçmedin emzirmekten ve sağmaktan .... artık 5 aylık oldular şimdiye kadar aldıkları bile kardır onlara
bakalım ben ne kadar direnebileceğim

Hıcraaan oo kızımızın erkek arkadası da varmıss vay bee... kaydirigubbakcemile3
Dogum gununu kutlarım, nıce saglıkla mutlu guzel yaslara ersın aılesıyle sevdıklerıyle ınsallahh...
:Saruboceq:

kızlar bizde beyazlık kabarıklık falan yok :1no2:
damakları çok sert ama, parmağımı ısırıyor bazen de feci acıtıyor şutarafagitti

bu arada aspirin-özlem yok ne zamandır..
nerelerde acaba iyilerdir umarım .. haberi olan yok değil mi fisfisfis

saol canım rabbim hepimize nasip etsin bu günleri kızım 15 ine girdi çok şükürr genç kız olduk maşallahh evet erkek arkadaşımızda oldu ve ben çıldırıyorummm zormuş annelik valla bu dönemlerde gerçekten zorrr

Hıcraaan oo kızımızın erkek arkadası da varmıss vay bee... kaydirigubbakcemile3
Dogum gununu kutlarım, nıce saglıkla mutlu guzel yaslara ersın aılesıyle sevdıklerıyle ınsallahh...
:Saruboceq:

sağol canım evet erkek arkadaşımızda varrr doğru ama 15 yaşında artıkk engel de olamıyorsun bizimde yokmuyduki o dönemlerde sankiiii:jeyyar: sizi bilmem ama benim vardı benimde ilk 15 imde olmuştu erkek arkadaşım e anasına çekmişşş:roflol:

ben acıktım gidip yemek yiyeyim benim minik kuşum uyuyor şuan maşallah inşallah hep gündüzleri uyur bölee yaw sabah 8 de uyandı 1 saat öncesine kadar uyanıktı yedirdim altını temizledim yattı çok şükür inşallah biraz uyurrr böleee

ayy ben olsam ben de çıldırırım ya kız çocuğu sahibi olmanın en zor yanı bu olsa gerek..
şu anda tek yol arkadaş gibi herşeyini anlatmasını sağlamak..gizli saklı işler yapmasındansa paylaşmasını yeğlerim.

Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı.. :Saruboceq:
benim o yaşta sefgilim yoktu valla kız lisesindeydim ilk sevgilim eşimdi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…