Doğum yapmış olan anneler buraya....

Vallahı oyle..
Sankı dogum yapalı 1 ay olmus gıbı..
Ne kadar cabuk gecıyor. yarın bır gun okula baslarlar ben sana soyleyım.. :roflol:
Benımkı basakla terazı arasındakı ılk gunde dogdu.. 22 sı basaktı 23 unde dogdu..
Ama cıdden terazı olucak dıye tahmın edıyordum ben..
20-21 gıbıydı tahmını tarıhı.. aah ahh bır daha hamıle olasım geldı dermısım.. :1ninca:
Aman sımdılık olmaz ı ıhh.. kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar.... Nasılsınız....
bizde kızıma idrar tahlili yaptırdık bugün. Daha öğrenmedim de akşam eşim gelirken alacak sonucu. İnşallah idrar yolu enfeksiyonu geçmiştir. Artık bi sorun çıksın istemiyorum ya. Bi de kafasında biraz konak var. Tam tepede yanlarda yok. Çok saçı vardı kızımın doğduğunda biraz açıldı tepeden. Ama konaklar sarı sarı gözüküyo. Diğer sorunlardan pek ilgilenmemiştim ama arada saçını toplayınca kötü gözüküyo. Ya inşallah bi tek sorunumuz o kalsın, bi onunla uğraşayım....

arkadaşımın kızı ve benim kuzucuk
arkadaşımın kızı 7,5 aylık kızımı sevmeye çalışıyor yavrumda anne beni kurtar der gibi bakıyor
[[img=http://img17.imageshack.us/img17/1193/dilozeynof.jpg]
[img=http://img17.imageshack.us/img17/dilozeynof.jpg/1/w600.png]

:)) INAN BAZEN BENDE DIYORUM KENDI KENDIME BITANEDAHAMI YAPSAK DIYE
AMA ISTER ISTEMEZ ILKLERIN PABUCU DAMA ATILACAK CUNKU ABİ OLACAKLAR
KUCUK ABİYLE KAVGA ETTIGINDE DICEZ SEN ABISIN O DAHA BEBEK ABİSİİİİİ DİCEZ İSTER İSTEMEZ ONLARDA ALINACAKLAR ZATEN ALINGANLAR:roflol: O YUZDEN DAHA DURALIM BACIM ONCE BUNLARIN TADINA VARALIM ILGILENELIM GUZEL YETISTIRELIM ARKADAN HEMEN CALISMALARA BASLARIZ ARTIKIN:sm_cool:

nunnu.. Selam kızlar.... Nasılsınız.... bizde kızıma idrar tahlili yaptırdık bugün. Daha öğrenmedim de akşam eşim gelirken alacak sonucu. İnşallah idrar yolu enfeksiyonu geçmiştir. Artık bi sorun çıksın istemiyorum ya. Bi de kafasında biraz konak var. Tam tepede yanlarda yok. Çok saçı vardı kızımın doğduğunda biraz açıldı tepeden. Ama konaklar sarı sarı gözüküyo. Diğer sorunlardan pek ilgilenmemiştim ama arada saçını toplayınca kötü gözüküyo. Ya inşallah bi tek sorunumuz o kalsın .!.:
cnm merhaba
egeninde konagı vardı banyodan 1 saat oncesınden hakiki zeytınyagı sürmüştüm banyo yaparken yumusak tarkla taradım yavas yavas cıktı sonra kıyadım artık konak yok
konak fazla yag salgıladıkları ıcın olurmus
bıde kış dıye ıkı gunde bır yıkamıyoruz artık o yuzden konak olabılıyor korkma gecer cnm
idrar enfeksıyonu genelde kız bebeklerde goruluyor cok duydum ama korkma olsada cok sorun edılecek birşey degıl cnm
ınsallah olmaz tabikide..a.s.

Nuray canım gecmıs olsun.. İnşallah sonuc ıyı cıkar..

Bu arada gecen sac hakkında konusuyorduk ya kendı profılıne yazmıssın sımdı tesadufen gordum :)
Tesekkur ederım canım..

cnm acılmıyo resım ben acamadımkafamçokkarıştı

slm hanımlar galiba herkes altta sadece kendisini görüyo bende sadece kendimi görüyorum.benim kızda bu aralar pek çingene bağırıp duruyo sesi kısıldı bağırmaktan

yok kızlar ben gırenlerı goruyorum mesela 16:31 ;

betulygt, aytege+, gundogdus+

hatunlar var.. yoksa yanlısmı daha mı fazlayık ?
seren kacmıs oluyor bu tabloya gore :)

Hiç duymadım canım yaa..
Mevlud gıbı bırsey mı nasıl ? :bbo:

Naime canım bunlar ne seker bırsey..
Isırmalık hatta ısırmada yutmalık taze lokumlar .. Şeniz

yok kıss
dişi cıktı dıye aileye kagıttan kendınde yapabılırsın davetiye yazıyorsun
ogun aıleler sevdıklerın sana gelıyor pasta borek corek falan yapılıyor bırde bugday haslanıp şık kaselere suslerle bırlıkte dolduruluyo
bıtanesıne bozuk para koyuyorsun ama sendne baska kımse bılmıcek
mısafırlerıne onu ıkram edıyorsun o yedıklerı bugdayı hangısınde bozuk para cıkarsa
cocugu bastan assagı gıydırıyo:jeyyar:
eglencelı bişey işte:lepi:

ilk defa duydum cıdden yaa... sen yapta bız gelelım barı gıı.. kaydirigubbakcemile3

Bu arada ayten sacları bılmem ama dudaklarının bızım kı kadar kucuk olduguna emınmısınn... :roflol:
Nokta dudaklı yaa anasının bebüklüğüne cekmıs anıme tipli şeyy.. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…