- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.021
Maşaallah betül ve ayten Allah nazarlardan saklasın...
betül ayten kuzularınız çok tatlı çıkmış Allah nazarlardan korusunkaydirigubbakcemile2
:)) INAN BAZEN BENDE DIYORUM KENDI KENDIME BITANEDAHAMI YAPSAK DIYE
AMA ISTER ISTEMEZ ILKLERIN PABUCU DAMA ATILACAK CUNKU ABİ OLACAKLAR
KUCUK ABİYLE KAVGA ETTIGINDE DICEZ SEN ABISIN O DAHA BEBEK ABİSİİİİİ DİCEZ İSTER İSTEMEZ ONLARDA ALINACAKLAR ZATEN ALINGANLAR:roflol: O YUZDEN DAHA DURALIM BACIM ONCE BUNLARIN TADINA VARALIM ILGILENELIM GUZEL YETISTIRELIM ARKADAN HEMEN CALISMALARA BASLARIZ ARTIKIN:sm_cool:
cnm merhaba
egeninde konagı vardı banyodan 1 saat oncesınden hakiki zeytınyagı sürmüştüm banyo yaparken yumusak tarkla taradım yavas yavas cıktı sonra kıyadım artık konak yok
konak fazla yag salgıladıkları ıcın olurmus
bıde kış dıye ıkı gunde bır yıkamıyoruz artık o yuzden konak olabılıyor korkma gecer cnm
idrar enfeksıyonu genelde kız bebeklerde goruluyor cok duydum ama korkma olsada cok sorun edılecek birşey degıl cnm
ınsallah olmaz tabikide..a.s.
Slm kızlar
Biz doktordan yeni geldik rutin kontrolümüz vardı...Allah şükür bir sorunumuz yokmuş..Huysuzlukları,poposunun kızarmasınında dişiyle alakası yokmuş..Yani diş henüz görünürde yok..Kilosu ve boyuda gayet iyi..40 günde 860 gr almış..Buay sadece ben istediğim için meyve ve yoğurt 2 ara öğn başlayabilirsin dedi.Onun dışında 7 hatta 8.aya kadar ek gıdaya hiç gerek yok dedi..7.ayda gel önümğzdeki ay önemeli birşey olmadıgı surece gelmene gerek yok dedi..
Bu arada yoğurt içinde güvendiğiniz bir markanın tek kullanımlık küçük yoğurtlarından verebilirsin dedi..
işte böyle..Homoroidimi söyledim ilaç kullanabilirmiyim diye Parol agrı kesıcı olarak ve fitil kullanabılırsın birşey olmaz dedi..Bende hemen gelir gelmez bir ağrı kesici içtim..Umarım şu dertten biran önce kurtulurum...
Geçmişi okuyamadım ama sadece resimleri gördüm..Kusura bakmayın oturamıyorum bile arkadaşlar
Ayten ve Betül maşallah kuzulara allah nazardan saklasın..Çok tatlılar...Öpün benim için..
kızlar acil bişi sorucam bu zıp zıp nası bişi kullanan var mı?
Tesekkur ederız duygu.. Ege ye de masallah..
Allah nazardan saklasın.. Sana da gecmıs olsun..
merhaba hatunlarrr iyi akşamlar...hihoyyythihoyyyt
betül oğluşun cook dadlı cıkmış özelliklede hani şu cenesini kaldırmış ya o süper cıkmış maşallah kuzuna..canım
duygu egenin kg su kactı canım 860 kg almış maşallah tosuna..oğluşunda bugun 5.bucuk aylık olmş annesi daha nicelerini görürsünüz inş../COLOR]
oy maşallah tontona nazar değmesin
maşallah tosunuma duygucum:ecrin_bebek:
bu arada geçmiş olsun sanada canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?