Doğum yapmış olan anneler buraya....

Serencim sağol;
sarı olmuş konakları, tam tepesindde sadece. Dediğin gibi bende süreyim bakayım.

Bide biraz önce aradım idrar testi için dayanamadım.Geçen sefer 117 çıkmıştı, bu sefer 114 çıkmış.Az ama yine ,altında bişeyler görüldü yazıyomuş... 110-120 arası olması gerekiyor yazıyordu. Yine biraz var galiba yaaaaaaa....Canım sıkıldı yine çok.Yarın eşim doktora gösterecek.İnşallah kötü bişey yoktur.
:Saruboceq:

Betül,ayten ve naimE Allah ım nazarlardan saklasın hepsini yicem bunların çok tatlılar maşallah...
Nuraycım inşallah durunun enfeksiyonu geçmiştir hayırlı haberlerini duyarız inşallah..
Mervecim sağol teyzesi inşallah arkadaşım dediğin gibi olmuştur bakalım perş.götürücez dr.a,büşramıda öp annesi yerime

Slm kızlar
Biz doktordan yeni geldik rutin kontrolümüz vardı...Allah şükür bir sorunumuz yokmuş..Huysuzlukları,poposunun kızarmasınında dişiyle alakası yokmuş..Yani diş henüz görünürde yok..Kilosu ve boyuda gayet iyi..40 günde 860 gr almış..Buay sadece ben istediğim için meyve ve yoğurt 2 ara öğn başlayabilirsin dedi.Onun dışında 7 hatta 8.aya kadar ek gıdaya hiç gerek yok dedi..7.ayda gel önümğzdeki ay önemeli birşey olmadıgı surece gelmene gerek yok dedi..
Bu arada yoğurt içinde güvendiğiniz bir markanın tek kullanımlık küçük yoğurtlarından verebilirsin dedi..
işte böyle..Homoroidimi söyledim ilaç kullanabilirmiyim diye Parol agrı kesıcı olarak ve fitil kullanabılırsın birşey olmaz dedi..Bende hemen gelir gelmez bir ağrı kesici içtim..Umarım şu dertten biran önce kurtulurum...
Geçmişi okuyamadım ama sadece resimleri gördüm..Kusura bakmayın oturamıyorum bile arkadaşlar
Ayten ve Betül maşallah kuzulara allah nazardan saklasın..Çok tatlılar...Öpün benim için..

merhaba hatunlarrr iyi akşamlar...hihoyyythihoyyyt
betül oğluşun cook dadlı cıkmış özelliklede hani şu cenesini kaldırmış ya o süper cıkmış maşallah kuzuna..canım
duygu egenin kg su kactı canım 860 kg almış maşallah tosuna..oğluşunda bugun 5.bucuk aylık olmş annesi daha nicelerini görürsünüz inş../COLOR]

Son düzenleme:

oy maşallah tontona nazar değmesin

Maaşallah kılzar ya, ne güzel bebekleriniz kilolu...
Nazar değmesin, Allah korusun hepsini, hepsi çok güzeller..

Benim kızım geçen hafta 7 kg. idi . Çok mu zayıf benimki kızlar, boyu 64.5 tu. Az yiyiyo bu aralar da zorla yediriyom nerdeyse. Şu iltihap yüzünden mi , dişler mi gelecek bilmiyom ama...

Tesekkur ederız duygu.. Ege ye de masallah..
Allah nazardan saklasın.. Sana da gecmıs olsun..

oy maşallah tontona nazar değmesin

maşallah tosunuma duygucum:ecrin_bebek:

bu arada geçmiş olsun sanada canıma.s.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Arzu msnden yazmışın yeni gördüm ordaysan açasana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…