- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.941
heee kızlar bu arada reflüsü olan bebeklere dr brown un biberonunu tavsiye ediyolar... hemen azalma oluyomuş kusmalarında... haberiniz olsun...
serencim şu anda annecim burda o bakıor sonra gene kayınvalide bakacak ama kedisi gitmezse ben işi bırakıp kendim bakıcam, sen ne zaman planlıyosun iş hayatına dönmeyi :içelim:
cnm ben yazdan sonra calışim diyorum aslında hiç istemıyorum calısmatı bebişim için ama hersey para işte...
bide benim egeme kimse bakmak istemiyor yani laflardan anlıyorum:dilcikar:
kayınvalidem cocugu annne buyutmeli falan dıyo tmmm bende ıstemezmıyım kendım egıteyım ama ev kıra tk maasla zor oluyo
kendı annemde babaannesı bakar dıyo oda calısıyo cunku napıcam bılmıyorum suan calısmam hayal gıbı...
gulden kıs bulusma resmını nerde gordun banada yolayın bende bakimm yawwwww
Gülcüm kayınvaldenle oturabilmen senin melek gibi, uyumlu bir bayan olduğunu gösteriyor..Bu herkesin harcı değildir hani..kaynanayla aynı evde yaşamak..Ben 2 saat sonra bile sıkılıyorum, aman sen bana bakma mülayim ol, ama allah sana sabır versin, dediğim gibi ben kesinlikle yapamam...(Büyük sözüme tövbe)
arzucum
Aytencim iltifatlarınıza teşekkür ederiim...,benim kuzum emekleme çalışmaları yapıyor
yerde sürünerek ilerliyor artık şimdi gördüm önceden geri geri gidiyordu şimdi ileri de gidebildi...,ayy çok heyecanlıyım.kameraya çekip duruyorum....
cnm ben yazdan sonra calışim diyorum aslında hiç istemıyorum calısmatı bebişim için ama hersey para işte...
bide benim egeme kimse bakmak istemiyor yani laflardan anlıyorum:dilcikar:
kayınvalidem cocugu annne buyutmeli falan dıyo tmmm bende ıstemezmıyım kendım egıteyım ama ev kıra tk maasla zor oluyo
kendı annemde babaannesı bakar dıyo oda calısıyo cunku napıcam bılmıyorum suan calısmam hayal gıbı...
AL BENDENDE O KADAR KİMSE HERKES BAKARIM YAP YAP DİYORDU ETRAFTA KİMSE YOK
BU ARADA ATANIN DAHA DİŞİ ÇIKMAI SERENCİM
BENİMKİ HUYSUZLANDI HERKESE HAYIRLI GÜNLERa.s.
geçmişte vardı canım fotograflar ama sanırım arkadaşlar sildi tekrar bi bakmak lazım geçmişe özel sayfalarında varmı bilmiyorum ki ama söyleyim 3 de süperdi maşallahkim demiş dogum yapmışlar diye çıtırlardı anlıycan off offf darısı başıma klava:
hicran bende anlamadım ki şimdi azaldı canım dr gitcem artık da eşimin izin almasını bekliyorum inşallah önemli bişey olmaz
Sağol canım akşam çıkmıştım yeni gördüm,pek iyi değil iştahı dün gece tam kabustu ne meme emiyo ne mama yiyo ne olacak halimiz bugün dr.a gidecektik babamızın işi çıktı perş.ye gidicez nasıl öyle aç yaşanır aklım almıyo ya emdiği iki yudum bu ay hiç kilo almadı sanırım kilo falanda önemli değilde sağlığı bozulmasın inşallah çok üzülüyorumsenağlama:ecrin_bebek:
sağol canım Şeniz
hepsi birbirinden tatlı, hepsi melek :CüvCüv:
mert efe nasıl oldu, iştahı yerine gelmiştir umarım :ecrin_bebek:
Canım bizde ilk ferro sanol kullanıyoduk acaip kabız yapmıştı sonra ferruma geçtik o iyi geldi hem tadıda fena değil hiç olmazsa iğrenç kokmuyodelikafaduldenyaa bu ferro sanol dışında başka demir ilacı yok mu?
kabız yapıyor tadı da çok iğrenç veremiyorum ben..
siz ne kullanıyorsunuz?
Canım benimkide aynı çığlık atıyo öyle kendi kendine bağıra bağıra bişeyler diyoYa kızlar Ege de iki değişik huy başladı yaklasık 10 gundur falan..Birincisi deliler gibi çığlık atıyor(Ben bıle o kadar bağıramam)2.side sabah mesela kalkınca yanımda yatarken yada emzirirken bir eliyle deli gibi vuruyor..Resmen canımıda yakıyor yani..Sizin kuzularda yapıyormu??
Bizde dvit kullanıyoruz canım günde 3 damla bide demiri var başkada bişey vermedi dr.Canım bizimkisi de çok kötü bağırıyorrr,sesini inceltiyorr,acayip bir şekilde sanki kuyruğuna basıyor birisi:mymeka:....
bağırmaktan boğazları tahriş oluyor sonra öksürüyoorr sıpaa..
emerkende vurmuyor ama üstümdekilerle oynuyor,saçımı çekiyor hımmm birde pantolonunu yukarıya doğru çekiyor sanki dereye girecekte paçasını topluyoo akıllıkaydirigubbakcemile3
Bu arada kimse soruma cvp yazmamışşş Merve hariçklava:
multivitamin ne kullanıyorsunuz arkadaşlarr
Bide benimki yüzüne filan vurmaya başladı öyle kendini dövüyo resmen bizim elimize kolumuza vuruyo amaaan şimdiden şiddet düşkünü oldu bunlarda bi yerlerini acıtmasalar barikaydirigubbakcemile3Gunaydın kızlarr...
Benım kı de çığlık atmayı alıskanlık ettı bu ara..
ve ellerı zaten meshurdu delı gıbı hırsla hem kendı karnına fılan vuruyr hemde emzırırken saga sola carpıyor bana da vuruyor tabıı :))klava:
çığlık atmayı yenı ogrendıler sanırım degısık geldıgı ıcın mı sureklı yapıyorlar nee... kaydirigubbakcemile3
bagırıyor bagırıyor hele bır de dılını cıkararak bagırması var sonra bogazı kuruyor heralde bagırmayı kesıyor ehe ehe yapıyor devam edıyorr... :roflol:
AL BENDENDE O KADAR KİMSE HERKES BAKARIM YAP YAP DİYORDU ETRAFTA KİMSE YOK
BU ARADA ATANIN DAHA DİŞİ ÇIKMAI SERENCİM
BENİMKİ HUYSUZLANDI HERKESE HAYIRLI GÜNLERa.s.
aynen banada ole dedıler yap bakarız sevmeye gelınce sevıyolar ama bakmaya gelınce herkes bırbırıne atıyo
ah su para meselesı olmasa kımseye mınnetetmem vlla kendı anama bıle :dilcikar:
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...mis-olan-anneler-buraya-1470.html#post5428431 serencim burdan bak istersen
ah serencim benim evim kendimizin olsaydı bende asla çalışmazdım bebeişim için vallaa:1closedeyes:
işallah serencim..yapıcaz avrupa buluşması...mart sonu nısan gibi kısmetse..
Sağol canım akşam çıkmıştım yeni gördüm,pek iyi değil iştahı dün gece tam kabustu ne meme emiyo ne mama yiyo ne olacak halimiz bugün dr.a gidecektik babamızın işi çıktı perş.ye gidicez nasıl öyle aç yaşanır aklım almıyo ya emdiği iki yudum bu ay hiç kilo almadı sanırım kilo falanda önemli değilde sağlığı bozulmasın inşallah çok üzülüyorumsenağlama
Kızlar az once cok uyku bastırdı.. Benımkı uyuyorken bıraz kestıreyım dedım...mirmirmirmir
Ayagım da da Aslan.. kafayı koydum.. derın dalmısım.. bızımkı kıpırdan dı uyandım bırden ..
Ben sandım kı 1-2 saat oldu.. saate bır baktım tam tamına 5 dakka olmus.. :bbo:
Emzırdım sımdı o uykuya devam edıyor ama benım tum uyku kactıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?