Doğum yapmış olan anneler buraya....

heee kızlar bu arada reflüsü olan bebeklere dr brown un biberonunu tavsiye ediyolar... hemen azalma oluyomuş kusmalarında... haberiniz olsun...

ben onuda kullanıyom ama bi fark göremedim tabii sadece onu kullanmıyom avent ve chıcco da var karışık olarak kullanıyom şuan ama ilk zamanlarda hep dr brown kullanmıştım pek fark etmez bence

gulden kıs bulusma resmını nerde gordun banada yolayın bende bakimm yawwwww

geçmişte vardı canım fotograflar ama sanırım arkadaşlar sildi tekrar bi bakmak lazım geçmişe özel sayfalarında varmı bilmiyorum ki ama söyleyim 3 de süperdi maşallah kim demiş dogum yapmışlar diye çıtırlardı anlıycan off offf darısı başımaklava:

hicran bende anlamadım ki şimdi azaldı canım dr gitcem artık da eşimin izin almasını bekliyorum inşallah önemli bişey olmaz

KATILIYORUM VALLA yeri geliyor insan anasına bile offf idiyor bazen kaldı ki kayınvalde insan kayın valdesine heleki gıcık sa düşüncesizse dayanabilmesi mucizee valla ben biliyorsunuz 2.evliliğim şimdiki kayınvaldem uzakta başka şehirde ama sesszidir kendüleri zaten 60 yaşında hastada biraz ancak kendi ile uğraşıyor ve kaldı kiii onunda kayınvalde sıkıntısı var o nedenle gelinlere fazla vakit bulamıyor olabilirr çünki eşimin babanesi 87 yaşında hayatta maşallah ve kaynanalığın hasını ediyor benim kaynanaya :roflol:
ama gelgelelim ilk kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalııı ondan nefret ediyorum valla bana az çektirmedi hakaretmi dersiniz dedikodu iftiramı dersiniz hinlikmi dersiniz büyücülerde dolaşmakmı dersiniz allah seizi inandırsın aklınıza ne gelirse vardı o şeytanda valla vardı abartmıyorum birkaç kere bana tokat bile attı annemdir diye sineye çektik tabii ozamanlar büyüğe el kalkmaz haklıda olsan susacaksın diye öğrettiler bize bende daha 18 imdeyim tabii saftirikk saftirik gidip ağlardımmm heryanım ağrırdı kendi evimi temizlemeye mecalim yokken haftada bir gidip evini temzlerdimmm o kadar yaniii ama karıya yaranamazdımmm ayyy nerden açıldı bu konuu valla allahtan korkmasam o karıyı öldürebilirdim yanii neysee geçmişte kaldı ya neysekiii ben aklımı başıma topladım hem ondan hem oğlundan kurtuldum kısa zamanda tabii 3,5 yıl çektim onları ama bende mahvoldum bittim yanii odönemde nerdeyse bakırköye yatıracaklardı beniii

ohhh maşallahhhh maşallahhhh benimki daha sağa sola dönemiyor valla ayaklarından ittirince kendini iteliyor ilerliyor ama destek vermeyince kıpırdamıyor bile ve yüzükoyun yatırınca 1 dk sonra ağlıyor hiç sevmiyorrr sanırım ablasına çekti benim büyük kızda hiçç emeklemedi ama 11.ayda yürüdü buda öyle olcak herhalde:1rolleyes:

gül-umut- vardı 3.su kım??? ya sıldılermı acaba merakettım bende gorseydımmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

yüüüttfeeennnnnn:Saruboceq:

buarada betüşşşşş naberrr bişi sorucam sana
sen aslana gece lambası almıstın odasına bende oda yapmayı dusunuyorum besıge sıgmıyor nerdeyse
lamban hosuma gıtmıstı degısık yani
nerden kaca almıstın sorması ayıp:uhm:

:ecrin_bebek:

sağol canım Şeniz
hepsi birbirinden tatlı, hepsi melek :CüvCüv:
mert efe nasıl oldu, iştahı yerine gelmiştir umarım :ecrin_bebek:
Sağol canım akşam çıkmıştım yeni gördüm,pek iyi değil iştahı dün gece tam kabustu ne meme emiyo ne mama yiyo ne olacak halimiz bugün dr.a gidecektik babamızın işi çıktı perş.ye gidicez nasıl öyle aç yaşanır aklım almıyo ya emdiği iki yudum bu ay hiç kilo almadı sanırım kilo falanda önemli değilde sağlığı bozulmasın inşallah çok üzülüyorumsenağlama
yaa bu ferro sanol dışında başka demir ilacı yok mu?
kabız yapıyor tadı da çok iğrenç veremiyorum ben..
siz ne kullanıyorsunuz?
Canım bizde ilk ferro sanol kullanıyoduk acaip kabız yapmıştı sonra ferruma geçtik o iyi geldi hem tadıda fena değil hiç olmazsa iğrenç kokmuyodelikafadulden
Canım benimkide aynı çığlık atıyo öyle kendi kendine bağıra bağıra bişeyler diyoGerçi şu aralar pek emmiyo ama emersede kazara sürekli vuruyo göğsüme eli hiç durmuyonaniknanik
Bizde dvit kullanıyoruz canım günde 3 damla bide demiri var başkada bişey vermedi dr.
Bide benimki yüzüne filan vurmaya başladı öyle kendini dövüyo resmen bizim elimize kolumuza vuruyo amaaan şimdiden şiddet düşkünü oldu bunlarda bi yerlerini acıtmasalar barikaydirigubbakcemile3

Bu arada herkese mutlu ve güzel günler dilerima.s.

kızlar biz en son aşıya gittiğimizde dr.hiçbişi vermeyin dedi anne sütü dışında biz arada elma suyu felan veriyoduk ama valla gene de haftada bir veriyorum banane yaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canum benımmmmm cok saol super resımler yaaaa bayıldımmm offf butarafta olsaydı bende gıderdım yaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffsenağlama
valla aralarında olmayı cok ıstedım suan ya bızde bulusalımmm heyy avrupa yakasııı alooooo bulusalım gul umut canada gelsınnnn kalabalık olalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:

gülşahcım sevdiği mama var demiştin pirinçli bebelac ondan da mı yemiyor ?
iştah için multivitaminler de işe yarıyormuş bir yerde okumuştum..
ama siz kullanmıyordunuz sanırım..dr. ne diyecek bakalım..
üzme kendini canım ya, birşey olmaz Allahın izniyle..bugünler de geçicek, düzelicek inşAllah :teselli:

Kızlar az once cok uyku bastırdı.. Benımkı uyuyorken bıraz kestıreyım dedım...mirmirmirmir
Ayagım da da Aslan.. kafayı koydum.. derın dalmısım.. bızımkı kıpırdan dı uyandım bırden ..
Ben sandım kı 1-2 saat oldu.. saate bır baktım tam tamına 5 dakka olmus.. :bbo:
Emzırdım sımdı o uykuya devam edıyor ama benım tum uyku kactıı..

Son düzenleme:

:roflol: OH BEYFENDI UYUYO ANASINI UYUTMUYO HEPSI OLE ANACIM YINE SENINKI OGLE UYKUSUNDA UYUYOR BAK BIZIMKI 7 DE KALKTI SAAT 2 HALA UYUMADI GECEDE KALKIYOR BİZE UYKU TAMAMEN HARAM ANACIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…