- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.041
Çoğlık atma ve emerken vurma yaklaşık 1 aydır ayça da yapıyor eliyle çenemi tutup çeviriyor,elini ağzıma sokuyor,boynuma vuruyor...Ya kızlar Ege de iki değişik huy başladı yaklasık 10 gundur falan..Birincisi deliler gibi çığlık atıyor(Ben bıle o kadar bağıramam)2.side sabah mesela kalkınca yanımda yatarken yada emzirirken bir eliyle deli gibi vuruyor..Resmen canımıda yakıyor yani..Sizin kuzularda yapıyormu??
ayy bu resim çok hoş yaaaaaaaaa:roflol: ismet yılmaza bak nasıl pısmış çocuk oda pek yakışıklı yaaaa kimselere passs vermeyecek gibi sanki, gülcüm senin kızzz ne bakıyon diye sıkıştırmış yılmazı ama yılmaz da sanamı bakıyodum bee der gibi bakmışşşşşşş:roflol::roflol: kendi kendine gelin güvey olmaaa demişş sankiiiiiiiiisengözlerimebaksanab:roflol:
Babası da öyle der japon çizgi filmlerindeki koca gözlü kızlara benziyor diyorhihoyyytyaa aytencim,fotojenık deil bunlar..benım yavrum valla daha güzel..ama mübala etmıyorum ayçaçizgifilmden fırlamış gibi..gördüğüm en tatlı kız bebeklerden..hakıkaten müthiş..valla acayıp özendimkız çocuguna onu yakından gördükten sonraama kıvanç geldı..forsumuz fena bozuldu..anamkafamın etini yedi meme ver şu çocuga bak şu paşaya nasıl büyümüş diye..yahu anne dıyorum yok olsa dukkan senın..depresyona sokcak benı farkında deil..zaten saolsun mısafırler sankı onundu..gün onun günüydü..bi yakamı bırakmıyo anacım..sayesınde şımarık kız çocugu tribinden kurtulamadım beaa..ama kıvanç benımkıyle yanyanayken noktayla virgül gibiydirlerkaydirigubbakcemile3
bende hazır mamadan yana degılım eklere gecınce kendım yapıcam ınsallah
masallah bebişine secmeden yıyor, et olsun saglıklı tombık olsun yarasın bebişine
ınsallah bızımkıde secmez gercı secse dunku mamayı yemezdı lop lop goturdu bızımkıde
pekı dişi cıktımı?? bızımkının elı sureklı agzında bıde artık nerdeyse onluksuz gezdıremıyorum cok ıslatıyor onunu kabaran bısey yok ama 1-2 aya kadar dımızde ıkar herhalde:uhm:
Tesekkur ederız arkadaslar... :)a.s.
Çoğlık atma ve emerken vurma yaklaşık 1 aydır ayça da yapıyor eliyle çenemi tutup çeviriyor,elini ağzıma sokuyor,boynuma vuruyor...
Bir de bu aralar çıktı yeni bişey ama sinirlerimi bozuyor,2,3 gecedir gece uyanıyor gözlerini de açıyor,ayy hadi uğraş tekrar uyutmak için ağlıyor mızıklanıyor,emmiyor da.Gözü kapalı emer uykuya devam ederdi,gece birden uyanmak da nerden çıktı,helak oluyorum geceleri yaa.Emziriyorum hemen arkasından hık mık ederek uyanıyor.aaaa,ooo başlıyor konuşmaya uyutmaya çalışınca da ağlıyor sıpaa...klava:
Çok zilli benimki yaa,İsmette bir haşin bakışlı valla ben bile korkuyorum,Asabiyiiim,psikopatııım,ama perdelerimi kaldırınca özümde kedi gibi bir insanım der gibi...:roflol:
Babası da öyle der japon çizgi filmlerindeki koca gözlü kızlara benziyor diyorhihoyyyt
Ama İsmetimşn de karizması yeter bee,sarı kafa Kıvanç tam ıssırmalıktı o da ayrı,koca bebeeekkkk...
ben milupa organik meyve ve sebzeleri gönül rahatlığıyla veriyorum valla kendim yaptığım da oluyor ama organikler daha çok içime siniyor,bizim aldığımız sebzeler tamam ev yapımı ama ne kadar organik,ne kadar saf yetiştirilmişki,kimbilir ne çeşit zirai ilaçlar,gübreler kullanılarak yetiştiriliyor.Valla organikler sertifikalı falan bence daha sağlıklı.Güveniyorum ben.:sm_confused:
Maşallah kara gözlü kuzu olmuş buu,Aslan oğlan
Organik Kavanoz Serisi
4. - 6. Aydan sonra ek besinlerle tanışacak olan bebeğinize Milupa uzmanlığında, organik tarımla yetiştirilen sebze ve meyvelerden üretilen Milupa Organik Kavanoz Serisi'ni verebilirsiniz.
Organik tarım en kontrollü ve doğal üretim şeklidir. Kesinlikle suni gübre ve tarımsal ilaç kullanılmaz. Milupa Organik Kavanoz Serisi, organik tarımla yetiştirilen sebze ve meyvelerle üretildiği için tamamen doğaldır. Hiçbir katkı maddesi ve hormon içermeyen bu ek besinleri güvenle ve rahatlıkla bebeğinize verebilirsiniz.
Ay biraz reklam gibi oldu ama ben de içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Sitesine baktım şimdi böyle diyor ben yediriyorum kuzuma severek de yiyor.Siz ne diyorsunuz kullanan yok mu?
gülcüm naber kızzz.bursdasın.nasılsın.. duygu ve arzu sizlerde..
kızlar pediatri portalında dolaşıyodum bi anne doktora şu soruyu sormuş
merhaba benim kızım 13.ay 24 günlük geçen haftaki kontrollerinde 9.100 gr boy 77 cm idi doktorumuz gayet iyi gördü doktoruma bana göre çok zayıf dedim çünkü doktor sırası beklerken diger çocuklar tombiş tombiş analarının kucaklarında oturuyorlar ama benim kızım sadece ya koşuyor yada birşeyleri karıştırıyor herneyse doktora çok zayıf degince olsun ileride seningibi şişman olmasın dedi ( biraz kilo sorunum varda) çok uzattım sizce normalmi yoksa benim kafamdamı bir sorun var lütfen cevaplarsanız sevinirim.
çok güldüm hemde çok sevimli buldum biz anneler bir alemiz valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kızlar pediatri portalında dolaşıyodum bi anne doktora şu soruyu sormuş
merhaba benim kızım 13.ay 24 günlük geçen haftaki kontrollerinde 9.100 gr boy 77 cm idi doktorumuz gayet iyi gördü doktoruma bana göre çok zayıf dedim çünkü doktor sırası beklerken diger çocuklar tombiş tombiş analarının kucaklarında oturuyorlar ama benim kızım sadece ya koşuyor yada birşeyleri karıştırıyor herneyse doktora çok zayıf degince olsun ileride seningibi şişman olmasın dedi ( biraz kilo sorunum varda) çok uzattım sizce normalmi yoksa benim kafamdamı bir sorun var lütfen cevaplarsanız sevinirim.
çok güldüm hemde çok sevimli buldum biz anneler bir alemiz valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selam kızlar....be geldim..ama artık çok fazla giremiyorum vaktim olmuyor...eczanede tadilat var kaç gündür....umarım herkes iyidir....geçmişi okuyamam çok fazla çünkü :)
selam kızlar....be geldim..ama artık çok fazla giremiyorum vaktim olmuyor...eczanede tadilat var kaç gündür....umarım herkes iyidir....geçmişi okuyamam çok fazla çünkü :)
burdayız şekerim ama ben çok yoruldum kucakta taşımaktan yaa dayanmıyor artık aynı bu canavarlar elleri kolları hiç durmuyor burnumu sıkıyor saçlarım kalmadı zaten çekeçeke birde hep zıplasa valla derya hoppalamı dediydi zararlı mararlı demicem alcam yoksa kaburgalarımı kırcak bu benimklava::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?