Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlar ben de hoppala almayı düşünüyorum arzucum bende nasıl bişi diye merak ediyrdum bak gözde kullanıyormuş...bana da kayınvalidem söledi valla hoppala alalım diye bakim biraz da alıcam ona göre

Günaydın a.s.

Hicrancım geçmiş olsun grip olmuş Ceylin... Büşra da bazen Ceylin gibi bazı şeylere acayip heyecanlanıyor, nefesini tutuyor sanırım o esnada, sonra birden hhııı diye ses çıkartıyo yaramaz..Allah korusun öyle kötü şeyler getirme sen aklına..

mutlu güzel bir gün olsun hepimize..
:hooray:

canım bak bizim kullandığımız bu
hem oturma yeri falan da normal koltuk gibi olduğu için omurgasına ayaklarına çok baskı yapmıyor diğer hoppalalar gibi
bi de normalde kapı pervazına takılıyor ama ben kapıda beğenmedim gir çık zor oluyor salonun ortasına tavana babam bi kanca taktı kullancağımız zaman takıp işimiz bitince çıkarıyoruz daha iyi oldu böyle hem ayakları halının üzerinde oluyor , hem de bi koltuğa kocam bi koltuğa ben oturup denizi aramızda sallıyoruz :) hoppalayı salıncak gibi de kullanıyoruz yani arada

E-Bebek | Oyuncak | 12 ay-24 ay | Pilsan | Pilsan Müzikli la

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
ya ben çok kötüyüm.. sütüm beni mahvetti... iki gündür bardak bardak süt döküyorum... sağmadan da çok fazla şişiyo tıkanıp iltihap yaparmış... valla çok zormuş ya.. ateşim çıkıyo, hertarafımı ağrıtıyo...

oğlum da dün çok ağladı sürekli emmek istedi ama bugün alıştı biraz.. göğsüme poşet bağladım öyle emzirdim.. hiç birşey gelmeyince umudunu kesti... şimdi pek emmek istemiyo... iştahsız da olsa biberonu emiyo zorla... napsın yavrum...

karnımdaki de kıpırdamaya başladı.. o da oğluma benzeyecek sanırım.. çok hareketli maşallah... oğlum da böyleydi bu aylarda..

gunaydın..ismet yinekabardı...babası dün hero lactum almış..evde golden goat vardı ondanda verdim..bidegece muzlu sütlü milupa verdım..evde yaptgım brokolı patatesı sevmedı yemedı...neden kabardı bılemıyorum ve acayıp gazı vardı..goldengoat iyi gelmemeiş veya bırden mamamlar deişince tepkı vermiş olabılır..heryanı yüzü vücüdü kabarık yavrumun..ve babası henuz bı doktor bulmuş deil..bugun sade mama ver yarına kalıcak mı yarın da devam ederse dr a gotururuz dıyo..bense kafamdakı soru işaretlerınden kurtulmak ıcın bıanonce dr a gıtmek ıstyorum..ılk günler gibi olduk..sütüm yok..yavrum aç..doktora gıdelım ..bişi yapalım dedikçeo göğsümü sımakla mesgul oluyodu...ender bırlıktelıklerımızde göğüslerıme dokunmasında iğrenıyorum...ve kendımgidicem doktora..lapeye gitcem bugun..artık tek başıma kaldıramıyorum..eşimin katı tavırları ve zıvanadan çıkarıyo..ben cok tezcanlı ve pimpirikli bi insanım..kafama takmadan duramıyorum...belkı bunu tedavı ettirebilirim..yoksa yavruma hiçbifaydam kalmicak...doğrudürüst emzıremedım bıle..oyle bedbin öyle yorgunumki..çapaya veya cerrahpaşapsıkıyatrıye gıtcektım ama on dakka dınlemezler bıle hemen ılac verırler yada aşırı kalabalıktır dıye 130 tl olmasına ragmen gıdıcem lapeye..ben bisüregirmeyebılırım..yada akşama girebılırım bılmıyorum...allaha emanet olun..

canım geçmiş olsun üzme kendini allah büyük dert vermesin canım benim. konakta zamanla geçiyor benimkindede oldu bu durum, umarım en kısa zamanda iyi olur a.s.

canımm yaa ne zor bi durum senin için , niye emziremiyomuşun peki canım ne dedi doktor , bebiş bayaa büyümüş 15 haftalık olmuş ondan mı acaba ?

geçmiş olsun umut, ismet yılmazı birkaç şeyin daha kabarttığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam, umarım önemli birşeyi yoktur ,
destek alarak daha kolay atlatırsın inşAllah sen de :teselli: Allah hepimizin yardımcısı olsun..
.. :Saruboceq:

canımm yaa ne zor bi durum senin için , niye emziremiyomuşun peki canım ne dedi doktor , bebiş bayaa büyümüş 15 haftalık olmuş ondan mı acaba ?

evet canım... 12 haftaya kadar sebestmiş...daha sonra zehirleyebilirmiş ve düşük yaptırabilirmiş... zaten hiç faydası yokmuş artık emzirmemin... iki dr a sordum ikisi de öyle söyledi...

canım geçmiş olsun ismete de sana da .... git doktora , iyi gelecek bu sana eminim ... ismet muzdan kabarmıştır belki muz bazı bebeklerde çok alerji yaparmış sırf mama ver bakalım nolcak ... umutsuzluğa kapılma kendini çok dinleme kötü düşünme canım benim
buraya da girmemezlik yapma yalnız oldukça daha da kurarsın kafanda burda rahatlarsın . sende allah emanet ol bizi habersiz bırakma

kıyamam ben o yavruya ya :çok üzgünüm: boş boş emince umudunu kesmiş akıllı yavrum benim maşaAllah ona..
sütün de bi müddet sonra kesilir herhalde rahatlarsın sen de canım Allah yardımcın olsun, iki bebişine de çok iyi bak :1hug:

yaa umutcum senin eşinde de amma damar var yaaa, insan bir kez olsun eşinin söyledğini yapmazmı yaaa seni üzmek içinmi yapıyor anlamıyorum, bu çocuğun heryeri kızarmış belli doktora görünmesi lazım. sen bence normalsin canım her annee bebeğine pimpirklnir ben de hiç rahat değilim bebeğim söz konusu olduğu zaman ben sende bir sorun olduğuna innaamıyorum eşinin ağır kanlı davranması seni gıcık ediyorrr bebeğine faydalı olamadığını düşünüyorsun bende 2 ay kedili eve gittiği için bebeğimi koruyamadığımı ona annelik yapamadığımı düşünüyordum çok kötüydüm bu anne olmak la ilgili bence sen eşini dinleme götür yavrunu yaaaa.s.

canım yaa ne kadar zor bir durum iki evlat var ikisinide düşünmen gerekiyor. kıyamam demek boş emdi valla ağlayasım geldi yaaa, bence sütünüde şöyle yap ilk 3 gün günde 3 kere sağ sonraki 3 gün günde 2 kere sağ sonra günde 1 e düşür sonra kendiliğinden kesilsina.s.

sağolasın canım eşime söyledim demin inşlallah alıp gelirkaydirigubbakcemile2

ayy yavrum ya bir anda bırakmak onun içinde zor gelir alışır ama :Saruboceq:senin içinde zzor belki ama hayırlısı bebeğinde kocaman olmuş maşallah kızmı erkekmi ne zaman belli olacakki:uhm:

umutcum üzülme canım:Saruboceq:ben mamadan fazla anlamam ama milupa broşürü vardı özel mamaları var alerjisi olan değeri az veya yüksek diye baya çoktu belki kullandın ama ben diyem gene belki faydası olurbenneyaptımki

günaydın hanımlar bende dün ilk defa sebze çorbası verdim kızıma severek yedi eğer problem olmazsa günde 1 kez vermeye devam edeceğim.

umutçum canım çok geçmiş olsun aytenin dediği gibi bence de götür dr.a...erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar ve zaten hiçb,irşeyi kafalarına takmıyolar o yüzden boşver sen git dr.a ona göre hareket edersin en azından görüşürüz canım iyi haberlerle gel inşallah....
maibeyaz ya ben sana hayırlı ıolsun diyemedim b, türlü uzun bi süre yoktum çünkü canım hayırlısı olsun bizde abimle peşpeşe olmuşuz annelerimizin zamanına bakarsan zaten genelde hep peşpeşe kardeşler bi şekilde büyüyecekler inşallah...

Oyy canım benım kıyamam..
Hayatım dr sutun kesılmesı ıcın bır hap vermedı mı sana..
Yoksa onu sagdıkca gelır sagdıkca gelır.. sagmak emmek gııb cıkartmıyor da ..
Rahatsız eder hep senı ? :teselli:
Karnındakını de yirim mustiyi de yirim hee.. Şeniz

Umutcum cok gecmıs olsun canım benım..
Sıkma canını gecer olur boyle seyler bebeklerde..
Pişiği de olur kabarıklıgı da, alerjısı de, hastalıgıda ... bunlar olagan seyler..
Allah bunları aratıcak hastalık vermesın.. kendını depresyona sokma hemen..
Bır sure ek bırseyler vermeyı keser ve sadece mamasını verırsın zaten rahatlar yavrum..
Dr a goturursen zaten sana yardım edıcektır.. strese gırme canım.. cocuga da yansır bu...
Tekrar gecmıs olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…