- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.081
günaydın canım sebze çorbasının içine neler koydun
gözdecim bizimki hoppalasını annanesinin kucağınd yapıyor he he hobbidi hobbidi oğlum diyoruzzzz zıp zıp zıplıyor.
Oyy canım benım kıyamam..
Hayatım dr sutun kesılmesı ıcın bır hap vermedı mı sana..
Yoksa onu sagdıkca gelır sagdıkca gelır.. sagmak emmek gııb cıkartmıyor da ..
Rahatsız eder hep senı ? :teselli:
Karnındakını de yirim mustiyi de yirim hee.. Şeniz
aytennn kuzummmm napıyosun
ege paşam nasıl ... foto koymuşun ama göremedim akşam açmadığım için
hee bu arada bizim fotoları gönderektin bana yalan oldu :)))
kısss gönderdim yaaaaaaaaaa
biliyorummmmm çok tatlı yaaaa
tombili tombiliii tombiliii oğlummmm tombili tombiliii
yawrum nası ciddi bi iş yapar gibi heyecanlanıyodu ısırırım onun tombul yanaklarını ...
senin annen kullandırmaz zaten sana hoppala o gün demişti ya zararlı diye ... egeye kucakta hoppallaaaa devammmmm :)
aaaa yok yaw gelmedi.
iş mailime gönderdin dimi ? yanlış mı gönderdin acaba
yada bizim aptal sistem blokeledimi acaba
Günaydın kızlar..
ya ben çok kötüyüm.. sütüm beni mahvetti... iki gündür bardak bardak süt döküyorum... sağmadan da çok fazla şişiyo tıkanıp iltihap yaparmış... valla çok zormuş ya.. ateşim çıkıyo, hertarafımı ağrıtıyo...
oğlum da dün çok ağladı sürekli emmek istedi ama bugün alıştı biraz.. göğsüme poşet bağladım öyle emzirdim.. hiç birşey gelmeyince umudunu kesti... şimdi pek emmek istemiyo... iştahsız da olsa biberonu emiyo zorla... napsın yavrum...
karnımdaki de kıpırdamaya başladı.. o da oğluma benzeyecek sanırım.. çok hareketli maşallah... oğlum da böyleydi bu aylarda..
gunaydın..ismet yinekabardı...babası dün hero lactum almış..evde golden goat vardı ondanda verdim..bidegece muzlu sütlü milupa verdım..evde yaptgım brokolı patatesı sevmedı yemedı...neden kabardı bılemıyorum ve acayıp gazı vardı..goldengoat iyi gelmemeiş veya bırden mamamlar deişince tepkı vermiş olabılır..heryanı yüzü vücüdü kabarık yavrumun..ve babası henuz bı doktor bulmuş deil..bugun sade mama ver yarına kalıcak mı yarın da devam ederse dr a gotururuz dıyo..bense kafamdakı soru işaretlerınden kurtulmak ıcın bıanonce dr a gıtmek ıstyorum..ılk günler gibi olduk..sütüm yok..yavrum aç..doktora gıdelım ..bişi yapalım dedikçeo göğsümü sımakla mesgul oluyodu...ender bırlıktelıklerımızde göğüslerıme dokunmasında iğrenıyorum...ve kendımgidicem doktora..lapeye gitcem bugun..artık tek başıma kaldıramıyorum..eşimin katı tavırları ve zıvanadan çıkarıyo..ben cok tezcanlı ve pimpirikli bi insanım..kafama takmadan duramıyorum...belkı bunu tedavı ettirebilirim..yoksa yavruma hiçbifaydam kalmicak...doğrudürüst emzıremedım bıle..oyle bedbin öyle yorgunumki..çapaya veya cerrahpaşapsıkıyatrıye gıtcektım ama on dakka dınlemezler bıle hemen ılac verırler yada aşırı kalabalıktır dıye 130 tl olmasına ragmen gıdıcem lapeye..ben bisüregirmeyebılırım..yada akşama girebılırım bılmıyorum...allaha emanet olun..
Kızlar yaa sımdı haber gırdı.. Tekırdag-amsterdam ucagı dusmus.. thy..
135 yolcu varmıs, ucak 3 e bolunmus yaaAllah yardımcıları olsun ıcım bır tuhaf oldu.. (
allah cümlenizden razı olsun..saolun..doktordan geldık..kızılaya götürmeye ıkna oldu babası..muzdan büyük ihtimal gözdenın dediği gibi..bide ben yavrum zayıf dıye yok keçi sütü mamayıda tıkınca perişan olmuş yavrum..idrar yolları ıltıhabımızda varmış ve sünnete derisi yapışık oldugundan tekrar ıltıhap olmarıskı yuksek..buyuzden ıltıhap gecınce hemen sünnet..azkılo almasının sebebı bu ıltıhapda olabılırmış..okadar doktora kontrole gıttı bı tanesı bakmadı pipisine..bu doktor şıp dıye muz verdınmı dıye sordu ve pipisinede baktı..allah görevını ınsan sevgısı ve dürüstlükle yapan doktorlardan razı olsun...iyi doktorun nerde cıkacagı hiç bellı deil işte...yorgun ve iştahsız yavrum uyuyo..aptamıl ha verdı..düzelirse eskı maması olan aptamıl e dönerız dedi..nerde hasta yavru varsa allah yardımcısı olsun...allahım sen beni yavrumla sınama dıyorum..çünki buna dayanacak gücüm yok......cümlemizi sınamasın........bıdahada yok muzmuş,keçi sütüymüş tövbe..bısürü organık sebze alıcam yavruma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?