Doğum yapmış olan anneler buraya....

gözdecim bizimki hoppalasını annanesinin kucağınd yapıyor he he hobbidi hobbidi oğlum diyoruzzzz zıp zıp zıplıyor.

aytennn kuzummmm napıyosun
ege paşam nasıl ... foto koymuşun ama göremedim akşam açmadığım için
hee bu arada bizim fotoları gönderektin bana yalan oldu :)))

gözdecim bizimki hoppalasını annanesinin kucağınd yapıyor he he hobbidi hobbidi oğlum diyoruzzzz zıp zıp zıplıyor.

biliyorummmmm çok tatlı yaaaa
tombili tombiliii tombiliii oğlummmm tombili tombiliii
yawrum nası ciddi bi iş yapar gibi heyecanlanıyodu ısırırım onun tombul yanaklarını ...
senin annen kullandırmaz zaten sana hoppala o gün demişti ya zararlı diye ... egeye kucakta hoppallaaaa devammmmm :)

yok canım vermedi.. hepsini bpşaltmıyorum sağarken... rahatlatacak kadar sağıyorum.. sağmazsam iltihap kaparmış sonra kitle oluşurmuş... azar azar sağıp damarları açacakmışım....

aynen annem diyor kollarım dayanmıyor, amam hoppalayıda annemin kucağına gelince yapıyor.:roflol:

Kızlar yaa sımdı haber gırdı.. Tekırdag-amsterdam ucagı dusmus.. thy..
135 yolcu varmıs, ucak 3 e bolunmus yaa Allah yardımcıları olsun ıcım bır tuhaf oldu.. (

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hayırlı günler dilerimmm ne var ne yokkk geçmişi okumaya fırsatım yok şuan umarım herşey yolundadırrr

allah cümlenizden razı olsun..saolun..doktordan geldık..kızılaya götürmeye ıkna oldu babası..muzdan büyük ihtimal gözdenın dediği gibi..bide ben yavrum zayıf dıye yok keçi sütü mamayıda tıkınca perişan olmuş yavrum..idrar yolları ıltıhabımızda varmış ve sünnete derisi yapışık oldugundan tekrar ıltıhap olmarıskı yuksek..buyuzden ıltıhap gecınce hemen sünnet..azkılo almasının sebebı bu ıltıhapda olabılırmış..okadar doktora kontrole gıttı bı tanesı bakmadı pipisine..bu doktor şıp dıye muz verdınmı dıye sordu ve pipisinede baktı..allah görevını ınsan sevgısı ve dürüstlükle yapan doktorlardan razı olsun...iyi doktorun nerde cıkacagı hiç bellı deil işte...yorgun ve iştahsız yavrum uyuyo..aptamıl ha verdı..düzelirse eskı maması olan aptamıl e dönerız dedi..nerde hasta yavru varsa allah yardımcısı olsun...allahım sen beni yavrumla sınama dıyorum..çünki buna dayanacak gücüm yok......cümlemizi sınamasın........bıdahada yok muzmuş,keçi sütüymüş tövbe..bısürü organık sebze alıcam yavruma...

canım yaa o süt ağrısını biliyorum tuhaf olan bende süt yok sıksan ancak 3-5 damla çıkar ama yinede göğüslerim ağrıyor yanıyorr nedense bu biraz daha sürer dedi dr bana da hayırlısı artıkk
sütün varken bebiişini emzirememek kötü oluyor yaa zararlımıymış dedi dr ben okuyamadım geçmişii karnındaki bebişemi sana mı zararlıymış orasını anlamadım ben pek neden emziremezsin açıklarmısın canımm
karnındaki bebişte kıpırdanmaya başladı demek heee ay ne hoşşş yaa biri kucakta biri karnında iki kardeş yaş farkları da fazla değil ikiz gibi olacak ne güzel allah sağlıkla sıhhatle huzur içinde kucağına almayı nasip etsin inşallahh

aytencan sende yorma kendını artık..yapabılıcein bişi yoktuki..çaresizlik içindeki eniyi çareyıne kayınvalıdenın bakmasıydı..ama tabıkı ne gerek vardı bebekli evde kediye..onu allaha havale edıyorum..ama dedıgım gıbı yınede bılıyorumkı yedıkat elden çook daha iyi bakılıyo kuzun..sütler sağılıp anneciği bir saat yollar gidiyo..sırf yavrusu daha güzel yaşıyabilsin diye...annemin tuhaf bi lafı vardır..köpekler ana olmasın...galıba hayvanken bıle anne olunca duyarlılıklarımızın nekadar arttıgını anlatımak ıstıyo bu laf ve ben hergecen gün bunları daha iyi anlıyorum.........

canım bebişin için geçmiş olsun sende sakin olmaya çalış bebeğin için yap bunu kolay değil ama allah yardımcın olsunnn seninde sütün kesilmişti değilmiii mama olarak çok fazla değişim yapma bence dr dedimi değiştirirken senmi değiştiriyorsun mamayı bölee pirinç unlu mamaları dene yer bebek önceleri istemiyorlar ama sonra alışıyorlarr benim kzıda reflü çin milupa AR yiyor biliorsun iğrenç bir tat ve kokusu var bence kızımda ilk dönemlerde 2-3 gün pek sevmedi yemedi 1 kutunun yarısı lavaboya gitti diyebilirim ama sonra alıştı çok şükür az yiyor şimdilerde ama ar yi genelde yiyorr arada iteliyor burun kıvırıyor ama hemen pirinç unlu devam sütlü muhallebiye saldırıyorum çorbasını meyvesini o ana ne yerse hemen ona saldırıyorum bende bebişlerimiz bölee işte onların iyiliği için hırpalıyoruz kendimizi inşallah herşey yoluna girer senin içinde hepimizi içinde canımm eşin konusunda da takma fazla kafana anne gibi olmaz babalar bende dünden beri kızımın aşırı heyecan ve nefes alamıyormuş gibi hareketlerini kafaya takıyorum mesela eşimm aman sende çıkardın yine bişii diyor zorla hasta ediyon çocuğu diyorr:roflol:ama dikkat etmek zorundayız işte bişey olmasada kontrolü elden bırakmamak lazım onlar anlamıyorlar işte benim kızın reflüsü içinde öle diyordu bana eşim geçer demişti önceki dr çünki ben üzerine gitmesem film leri çektirmesem dr değişmesm kız nolucaktı kimbilirr o nedenle sen eşine aldırma bildiğin gibi yap için rahatlasın en azından ama güçlü olmaya çalışşş sakin ol inşallah bişey yokturr:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar yaa sımdı haber gırdı.. Tekırdag-amsterdam ucagı dusmus.. thy..
135 yolcu varmıs, ucak 3 e bolunmus yaa Allah yardımcıları olsun ıcım bır tuhaf oldu.. (

evet canım yaaa bende ona baktım az önce allah yardımcıları olsun bende 143 kişi var diye dinledim :uhm: inşallah ölü yoktur yaaaa

canım geçmiş olsun allah acil şifa versinn rabbim bizi iyi doktorlarla karşılaştırsınnn en yi dediğimiz bile bazen boş çıkabiliyor böle ufak bir dikkatsizlikleri olayların büyümesine yol açıyorrr yemeklerini de dediğin gibi dikkat et oğluşunun fazla karıştırma bencede yavaş yavaş ilerle yemekler konusunda fazla karışıklık bünyelerini bozuyor neyseki farkına vardınız erkenden

merak ettim eşin ne dedi bu duruma senin hassasiyetin (pimpirikliliğin) olmasaymışşş nolurmuşş anlamışmı olayı bariii ders olmuyor bunlara anacım olmuyorrr

ben kaçtımmm mutfağı toparlamam lazımm öğle yemeğni hazırlıcam kociş evde kız uyudu az önce bari fırsat bu fırsat biraz iş yapayım zaten yarım saat sonra mama saatimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…