- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.901
nuray doğan kim... tanıdık mı.. sanki bana tanıdık gibi geldi...
slm kızlar az önce eşimle konuştum burda şirket aldıgı projeye başlayamıyomuş santiye sefını turkıyeye çagırmışlar van santıyesıne eşim %95 nisandada biz gideriz diyo buraya gelirken kredi çekmiştik şuanda sadece 2 taksiti yatırdık eşim aralık maasını yeni aldi gecen ay diğer maaşlarını giittiğimizde alamassa nasıl ödeyecez burda 1 senelik ev kiramızı 6 aylık internet paramızı öedik internet neysede kirayı geri vermezler bi anda moralim çok bozuldu türkiyeye gittiğimizde ev kiramız olmayacak esyalarıda çok acil ihtiyaçlarımızı alırız taksitlee bende işe girerim bi hastanede inş şirket eşimi türkiyede biyere yollar işten çıkarırlarsa kötü olur maasını alsa krediyi ödesek baskada bişey istemem az çok evimde idare ederimm yaaaa
Maibeyaz canım, ismini hatırlayamadım? Sen nasılsın?
Ne kadar oldu hamileliğin? Cinsiyeti blli oldu mu?
canım eşim işten çıksa bile içerdeki maaşlarını alırsa kredinın 7 taksıtını falan öderiz 7 aydada allah buyuk eşim bi iş bulur heraldee... kriz çok fena vurdu herkesi bende çalışırım ama bebişime kım bakıcak annemde çalışıyo benım kayınvaldemın sekerı var bide daha once hiç beraber bi arada kalmadık kaynımın düğünunde beraberdık tam anlamıyla kayın valıdemı tanımıyorum çunku biz hep yurt dısındaydık
sağol canım.. gülsüm benim adım.. biz iyiyiz allaha şükür... valla tam belli değil ama 20 haftalık falan olduk... yarısı gitti.. iki kere gittik ikisindede sırtı dönüktü... cuma tekrar gideceğiz bakalım gösterecek mi... siz nasılsınız.. kız kaç fotoğrafla katıldın sen...
Kendini geç gösterince kız derler ama.. Hayırlısı bakalım. Sen ne hissediyosun...
Ya ben baktım birileri göndermiş bi kaç tane, bende göndereyim dedimdelikafadulden
amannnn seçilsin diye değil de... hoşuma gidiyo kızımı görünce....
mervecim canım geçmiş olsun hayrola neden ameliyat oldu... benim habeim yok... bi de yoğurdu neyle mayalıyosun... sütle mi mamayla mı...
yaaa muhallebi yiyince kilo mu alıyolar ben de yedireyim bari... gören çok zayıf diyo...
.
sağol deryacım duruya verdim 10 puan... diğer odadaki bilgisayara gideyim ordan da vereyim... 10 puan 10 puan dimi.. merve coşar kim bizim merve mi.. yok ya o bebek hiç büşraya benzemiyo...
kızlar banada oy verin 5. syfadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?