Doğum yapmış olan anneler buraya....

ooo herkes test yapmaya başlamış... hadi bana arkadaş olun ya.. ben tek başıma kaldım valla... kaydirigubbakcemile3
şaka şaka hadi hayırlısı Allah gönlünüze göre versin....

Ben kacıyorum arkadaslar..
Sınavım cok yaklastı artık derslere bakmam lazım.. Ara ara ugrarım buraya..
Bebişleride anneleride öptüm, görüşürüüz...

sağol deryacım duruya verdim 10 puan... diğer odadaki bilgisayara gideyim ordan da vereyim... 10 puan 10 puan dimi.. merve coşar kim bizim merve mi.. yok ya o bebek hiç büşraya benzemiyo...

slm kızlar az önce eşimle konuştum burda şirket aldıgı projeye başlayamıyomuş santiye sefını turkıyeye çagırmışlar van santıyesıne eşim %95 nisandada biz gideriz diyo buraya gelirken kredi çekmiştik şuanda sadece 2 taksiti yatırdık eşim aralık maasını yeni aldi gecen ay diğer maaşlarını giittiğimizde alamassa nasıl ödeyecez burda 1 senelik ev kiramızı 6 aylık internet paramızı öedik internet neysede kirayı geri vermezler bi anda moralim çok bozuldu türkiyeye gittiğimizde ev kiramız olmayacak esyalarıda çok acil ihtiyaçlarımızı alırız taksitlee bende işe girerim bi hastanede inş şirket eşimi türkiyede biyere yollar işten çıkarırlarsa kötü olur maasını alsa krediyi ödesek baskada bişey istemem az çok evimde idare ederimm yaaaa

inşallah eşini işten çıkarmazlar canım
gönlün hep Türkiyedeydi allah gönlünüze göre versin
şimdi piyasalar kötü bizde 3 aydır maaş alamıyoruz zor oluyor ama işler düzelirse alırız paramızı, eşinde inşlh çıkarılmaz parasını alır.

canım eşim işten çıksa bile içerdeki maaşlarını alırsa kredinın 7 taksıtını falan öderiz 7 aydada allah buyuk eşim bi iş bulur heraldee... kriz çok fena vurdu herkesi bende çalışırım ama bebişime kım bakıcak annemde çalışıyo benım kayınvaldemın sekerı var bide daha once hiç beraber bi arada kalmadık kaynımın düğünunde beraberdık tam anlamıyla kayın valıdemı tanımıyorum çunku biz hep yurt dısındaydık

Maibeyaz canım, ismini hatırlayamadım? Sen nasılsın?
Ne kadar oldu hamileliğin? Cinsiyeti blli oldu mu?

sağol canım.. gülsüm benim adım.. biz iyiyiz allaha şükür... valla tam belli değil ama 20 haftalık falan olduk... yarısı gitti.. iki kere gittik ikisindede sırtı dönüktü... cuma tekrar gideceğiz bakalım gösterecek mi... siz nasılsınız.. kız kaç fotoğrafla katıldın sen...

hakkınızda hayırlısı olsun canım.. inşallah çıkarmazla bu krizde... Allah yardımcınız olsun...

tanger canım, Allah yardımcınız olsun.İnşallah düzelir herşey ve şu kriz de bir an önce geçer. Bende kriz mağduruyum. Ne yazıkki... :çok üzgünüm:
Çok sevdiğim bi işim vardı , kreşimde vardı iş yerinde ama olmadı işte. Tam başalayacakken çıktık. Öyle canım sıkılıyor ki şimdi. Eşimin iş yeri de küçük bi yer. Geçenlerde cuma çalıştırmayıp cuma-cumartesiyi keseceklerini söylemişler, sonra sadece cumartesiyi kesmeye başladılar...
İşimiz zor, şimdilik bi kaç ay işsizlik parası alacam da sonra bişeyler bulmam lazım benim de...

Kendini geç gösterince kız derler ama.. Hayırlısı bakalım. Sen ne hissediyosun...

Ya ben baktım birileri göndermiş bi kaç tane, bende göndereyim dedimdelikafadulden
amannnn seçilsin diye değil de... hoşuma gidiyo kızımı görünce....

bana da kız gibi geliyo hayırlısı bakalım...

noluyomuş ki orda seçilince... inşallah eylül anni,şlerinden biri seçilir..

gülsümcüm, küçük marketlerde satılan eskiden çocukluğumuzda hep içtiğimiz sütler var ya şişesi depozitolu olanlar kaydirigubbakcemile3 günlük taze sütle mayalıyorum...her gün bir minik kavanoza, 2 gündür bitiriyo maşaAllah :ecrin_bebek: kesinlikle 2. gün verme dedi dr... hergün taze yiyecek dedi cokacimcoook

Büşra kasık fıtığı ameliyatı oldu...fıtığı boğulmuş , şişlik belirdi birden bire.... acilen ameliyata alındı yavrum :çok üzgünüm:

muhallebiyi kilolu bebeklere önermiyor dr.lar... kalorisi fazla kof şişmanlık yapar zaten....ama iştahsızsa eğer, mustafa severek yer belki, tatlı tatlı :ecrin_bebek:

sağol deryacım duruya verdim 10 puan... diğer odadaki bilgisayara gideyim ordan da vereyim... 10 puan 10 puan dimi.. merve coşar kim bizim merve mi.. yok ya o bebek hiç büşraya benzemiyo...

ben ve büşra değiliz canım :smiley-cool:

ya bu yarışmada rastgele mi buluyorsunuz tanıdık bebekleri, ben bulamıyorum, aynı bebişler dönüp duruyo sayfada.. delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
Merveciim büşbüş nasıl olduuu???
ıştahhı yerinde heralde,aman çabucak toparlar inşallhhh...

Yaa grip gibiyim spora gitmesem olur muu???Duygu nerde??Zayıflama koçum o benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…