Doğum yapmış olan anneler buraya....

bendeğil eşim merak etii kızlar var giydirip süslüyo arkadaslar dedimde oda bikacının resmını göstersene demişti aksam baktım resım göremedım şimdi senın kızı görunce resımlerıde pek hoş baksın istedimmm

Denize ve ceyline 41 kere maşallah ikiside çok tatlı
Bizde katıldık yarışmaya oylarınıza talibiz:1hug:

duygu kız hakikaten çatmış kaşları oy vermeyeni yakarım hee diyor oğluşun ama çok şeker karizma bakmışşş aldı benden de 10 puanını

ben yarışmada mert,onur,ege,eylül,duru ayy bir kaç kişi daha vardı gördüm hepsinede 10 numara bebek oldukları için 10 puan verdim kaydirigubbakcemile3

bizde katılalım dedik ama çok yoğun site herhalde olmadı bi türlü napalım bizim arkadaşlarımız katılmış zzaten fazla gerek de yok hadi birinci bizden biri olur inşallah

Nerde kız hanı gelınım ben gormedım valla yarısmadakı tum bebeklere oy verdım nerdeyse.. :))
Gelınımden mı sakınıcam.. Şeniz ama sende damadına verırsın heraldee.. kaydirigubbakcemile3 herkes bırbırıne 10 10 kım kazanacak boyle merak edıyorum.. :roflol: Sıte cok agır acamıyorum ozel mesajları msn ı acabılın mı acep.. CADIARZU

duygu kız hakikaten çatmış kaşları oy vermeyeni yakarım hee diyor oğluşun ama çok şeker karizma bakmışşş aldı benden de 10 puanını

duygucum bende oyladımm

ben yarışmada mert,onur,ege,eylül,duru ayy bir kaç kişi daha vardı gördüm hepsinede 10 numara bebek oldukları için 10 puan verdim kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler arkadaşlar:))
Ege malesef makineyi görünce anında suratını asıyor ama videolarda gülüyor.Hatta flaş patlayınca gözüde kapatır genelde arada yakalıyoruz böyle..Gözler renkli olduğu için inanılmaz hassaskaydirigubbakcemile3Normalde bütün gün ağzı açık maşallah sinek kaçıcak nerdeysekaydirigubbakcemile3
Video koyayım ordaki gülüşüne bakın dicemde nasıl koyuluyorki video hİCRAN SEN BİLİRSİNfisfisfis

aslanla , aytenin egeyi de buldum onlara da 10 puannnn :)
bütün eylül bebişleri yarışmada :)
bende denizi koymuştum önceden ama sonradan unutmuştum bakmayı bile

3.cü haftada ceylin azra yazınca çıkan sonuçlarda 2.sayfada benim kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…