- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.881
CEYLİN AZRA yı unuttun kızzz aaaaaa yoksa puan vermedinmi kızımaaaa
aslanla , aytenin egeyi de buldum onlara da 10 puannnn :)
bütün eylül bebişleri yarışmada :)
bende denizi koymuştum önceden ama sonradan unutmuştum bakmayı bile
Günaydın mutlu günler olsun hepimize..
sağol teyzesi Şeniz ameliyat old. hastanedeki çocuk dr.una götürdüm o bir liste verdi ona göre başladım dün..sebze püresini sevmedi tabiii tatsız tuzsuz bişey ben de sevmedim şutarafagitti ama yoğurdunu sildi süpürdü ee güzel olmuş sever tabii kim mayaladı :icecream:
8. aya kadar anne sütü ile giderdi ama ;pütürlü şeyleri yutmayı, çiğnemeyi öğrenmesi için azar azar da olsa yedir dedi o dr. canım... bilgin olsun..
bakalım cuma günü kendi dr.umuz ne diyecek ...
sağol duygucum toparlar inşAllah....
o dr. bizim eski kilomuzu ve zayıfladığını bilmediği için; menüyü hazırlarken, kilolu zaten muhallebi koymuyorum menüye dedi...sen de yedirme dedi kaydirigubbakcemile3
bizim kendi dr.umuz 6. ay bitiminde başlatacağım demişti ek gıdayı, evet doğru hatırlıyorsun canım.. cuma gidince konuşacağız bakalım detaylı....
ben de toparlasın diye kendi aklımca yesin diyorum da, zaten eski iştahıyla yemiyo meyveyi bile...iştahla emmeye devam :ecrin_bebek: en iyi anne sütüyle toparlar zaten...inşAllah :CüvCüv:
Gulden hadı hayırlı olsun dısınız gelıyormus :) sana da gecmıs olsun canım once tedavını ol ne gerekıyor sa da sonra dıyete bakarsın sıkma canını...
Gulsum nasılsın, karnın buyumeye basladımı hıssedıyormus o tatlı tatlı hareketlerı... :)
sasğol canım... çok çekince kılıcal damarlara zarar veriyomuş diyr duydum.. doğruluk payını bilemiyorum...geçmiş olsun canım bende serum fizyolojik ve aspiratörle açıyorum neden zararlıymış acaba...
canım ben bi sürü eczaneye gittim okyanus suyu dedim hep serum fizyolojik verdiler... fatmaya bi sorayım bakalım neymiş o damla nerden alınıyomuş...canım ben okyanus suyu spreyi kullanıyorum
birde fatma cold mix diye bi damla önermişti
kıyafetlerinin yakasına ve yastığa damlatılıyormuş .açıyormuş tıkanıklığı.
doktoruma da sormuştum o da kullanabilirsin demişti.
geçmiş olsun bu arada kuzucuğa
canım ya kulak çubuğuyla nasıl temizliyosun anlamadım ki... genzi tıkalı taa içerden... zor nefes alıyo... bildiğin nezle olmuş...Bende verdim bendeeekaydirigubbakcemile2Egede katılcak teyzesi ama daha koyulmadı fotosu haber veririz:))
Güldencim dişleriniz hayırlı olsun maşallah.Sanada geçmiş olsun canım
Canım biz kulak pamuğu ile alıyoruz çekmek zararlıymış bende öyle duydum..Birde popolinin bir ürünü varmış bebeğin yakasına yada suyun içine damlatıyormuşsun hemen açıyormuş burnu..
onu hiç duymadım... ama serum fizyolojiklerde NaCl tuzlu suyla yakın diye biliyorum... olmasa akşam bi de onu deneyeyim.. sağol canım..ben tuzlu su kaynatıyorum şırıngayla veriyorum sadece buna bakan dr.a gittik tuzlu su yapın dedi bize hiçbir zararını da görmedik hem daha kolay oluyor
buda benim kızzzzzzz
****************silinmiştirrrrrrrrrrrr*******************
alıntı yapmayın okişşş
benim profil resmim neden gözükmüyo arkadaşlar acaba
3.cü haftada ceylin azra yazınca çıkan sonuçlarda 2.sayfada benim kızz
Mevlüdecim burnunda görünmüyormu yani baktıgın zaman?Yatarken alıyorum ben pamuklu çubukla..
bana mı dedin canım.. bana dediysen görünmüyo.. bakınca tertemiz... ama nefes alırken zorlanıyo...burnundan hiç alamıyo ağzından alıyo sürekli...
burada link verilmiyor ya
milliyet yarışması
beğenilenler de zaten şuan duru'm benim....
Ben puanlamayı anlamadım yalnız bu yarısmada.. asıl bakılan ortalama mı ? puan mı ?
Bende ekledım bu ara Aslanı :) Gozde tesekur ederım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?