Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bende verdim herbirine 10 puan ama birisi varki ortalamayı düşürmek için herkese 1 puan veriyor hangi terbiyesiz bilmiyorum ama çok ayıp yaptığı:mymeka:Ayteninde dediği gibi sanırım kendi çocuğuda orda hemen 1 puan verip ortalamayı düşürüyor..

Kız Hicaran senin kız belediye başkanı adayı mı,Betül Aslan da muhtar adayı mı bacılar bu ne bu iş böyleee
nereye oy veriyoz bacıımmmmm

mervecim canım geçmiş olsun hayrola neden ameliyat oldu... benim habeim yok... bi de yoğurdu neyle mayalıyosun... sütle mi mamayla mı...

yaaa muhallebi yiyince kilo mu alıyolar ben de yedireyim bari... gören çok zayıf diyo...

yok canım hiç belli değil... nerdeyse 4 aylık oldu... ama hareketlerini hissediyorum... sanırımm kız olacak oğumdan çok farklı geçiyo çünkü...

geçmiş olsun canım bende serum fizyolojik ve aspiratörle açıyorum neden zararlıymış acaba...
sasğol canım... çok çekince kılıcal damarlara zarar veriyomuş diyr duydum.. doğruluk payını bilemiyorum...
canım ben bi sürü eczaneye gittim okyanus suyu dedim hep serum fizyolojik verdiler... fatmaya bi sorayım bakalım neymiş o damla nerden alınıyomuş...

canım ya kulak çubuğuyla nasıl temizliyosun anlamadım ki... genzi tıkalı taa içerden... zor nefes alıyo... bildiğin nezle olmuş...
ben tuzlu su kaynatıyorum şırıngayla veriyorum sadece buna bakan dr.a gittik tuzlu su yapın dedi bize hiçbir zararını da görmedik hem daha kolay oluyor
onu hiç duymadım... ama serum fizyolojiklerde NaCl tuzlu suyla yakın diye biliyorum... olmasa akşam bi de onu deneyeyim.. sağol canım..
buda benim kızzzzzzz

****************silinmiştirrrrrrrrrrrr*******************

alıntı yapmayın okişşş

yaaa ben de istiyorum...

benim profil resmim neden gözükmüyo arkadaşlar acaba

canım profil resmini değil avatarını değiştir.. ikisi farklı..

3.cü haftada ceylin azra yazınca çıkan sonuçlarda 2.sayfada benim kızz

ne yarışması ne sonucu ben anlamadım... kafam basmadı sanırım..

Mevlüdecim burnunda görünmüyormu yani baktıgın zaman?Yatarken alıyorum ben pamuklu çubukla..

Mevlüdecim burnunda görünmüyormu yani baktıgın zaman?Yatarken alıyorum ben pamuklu çubukla..

bana mı dedin canım.. bana dediysen görünmüyo.. bakınca tertemiz... ama nefes alırken zorlanıyo...burnundan hiç alamıyo ağzından alıyo sürekli...

Emekleyen bebek var mı kızlar
Ayça hala yuvarlanarak ilerleyebiliyor,ya da sürünüyor dizleri üstüne çıkamadı henüz...
Dişimiz de çıkmadı daha,sizden ne haber???

Derya Baykalı seyrediin offf offfff
meyveli çörek yaptı valla kokusu geldi sanki
canım çektitiii:1no2:sositososito

kızlar bengeldim baya ütü yaptım bu bıcırıgın minik minık elbiselerı ütüle ütüle bitmiyo yaaa
mommy sen test mı yapacaktın ne yaptınmı sonucu yazdınmı ben geçmişe bakamadım da....

gül test dediler de aklıma gelsi. Bende bu akşam alıp yapacam.
Bu arada duygu senden ne haber? SEnde regl olmamıştın daha?
Uffff...

Ben puanlamayı anlamadım yalnız bu yarısmada.. asıl bakılan ortalama mı ? puan mı ?
Bende ekledım bu ara Aslanı :) Gozde tesekur ederım canım..

evet kımısı oy ver yerıne tıklıyor dırek puan secmeyı bılmıyor sanırım aklına gelmıyordur..
bende ılk bu yarısmayı gordugumde oyle verdım cunku bı bebege sonra sızden 10 fıln duyunca secıldıgını farkettım.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…