Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merveciim büşbüş nasıl olduuu???
İştahhı yerinde heralde,aman çabucak toparlar inşallhhh...

Yaa grip gibiyim spora gitmesem olur muu???Duygu nerde??Zayıflama koçum o benim...

olmazzz hadi çabukkk git grip gibisen bile terle atarsın 65 olcan bacım güzel arkADAŞIM BENİMŞeniz

Merveciim büşbüş nasıl olduuu???
İştahhı yerinde heralde,aman çabucak toparlar inşallhhh...

Yaa grip gibiyim spora gitmesem olur muu???Duygu nerde??Zayıflama koçum o benim...

sağol teyzesi iyileşti çok şükür :1hug:
eskiye nazaran iştahsız ama iyi yine de maşaAllah
eklere yeni başladım zaten 2 gün oldu... zamanla alışır daha çok yer herhalde :ecrin_bebek: şimdilik tadımlık :icecream:

ayyy en çok beğenilenlerde, 2. sayfadaki BONCUĞUM yazan bebişe bittim ben yaa :teytey:
maşaAllah nazar değmesin çok çok şekermiş ya
bizimkilerden şeker olmasın :CüvCüv:

bana da kız gibi geliyo hayırlısı bakalım...

noluyomuş ki orda seçilince... inşallah eylül anni,şlerinden biri seçilir..

canım ufak hediyeler var ama olayu hedişye değil...bebişleri görmek mutlu edişyor....bizden birinin olması çok güzel...geçen hafta ağustos annelerindendi 2.....şimdi de 1.yine ağustostan...2.cide şimdilik duru bakalım....

nurayın durusuu kaçıncı sayfada fisfisfis yardım

yaa bi de onca güzel bebek hiç puan alamamış haksızlık olmuş bence..
gerçi bebeklerin hepsi tatlı ama

nurayın durusuu kaçıncı sayfada fisfisfis yardım

yaa bi de onca güzel bebek hiç puan alamamış haksızlık olmuş bence..
gerçi bebeklerin hepsi tatlı ama

evet canım haksızlık oluyor bu konuda,erken resim yükleyip ön sayfalara yerleşenler en beğenilen resımlere bakmak isteyenlerın dırek karşısına çıkıyor ve oy verebılıyorlar,diğer sayfalara çok bakmıyorlar.

Mervecim nuray doğan diye arattır istersen. Bende bakmadım hangi sayfada.

buldum canım 10ar puan güzel durumuza :sm_cool:

şimdi büşranın dayısına da gösterdim durunun resimlerini... büşrayı andırıyo dedi ... büşra durunun açık kumralı ve hafif toplusu gibi sanki, gülüşleri acayip benziyo..

bu gece kıyafetiiiiiimmmm

bunlarda gündüüüzzzz,
ahh ahhh nerde bende bunları giyecek vücut yakışmazkiii

ama çok güzeller dimii

Evet canım ya, daha önce bi fotoğrafını bende çok benzetmiştim. Bizim duru ne babası ne de ben tam olarak. Ben beyaz tenli, yeşil gözlüyüm. Babamız da esmer. Gözler babadan, teni, saç rengi, saçının dalgası ve yüz hatları bana benziyo. Melez kızım :teytey:

Büşra kime benziyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…