- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.961
Bende verdim herbirine 10 puan ama birisi varki ortalamayı düşürmek için herkese 1 puan veriyor hangi terbiyesiz bilmiyorum ama çok ayıp yaptığı:mymeka:Ayteninde dediği gibi sanırım kendi çocuğuda orda hemen 1 puan verip ortalamayı düşürüyor..
mervecim canım geçmiş olsun hayrola neden ameliyat oldu... benim habeim yok... bi de yoğurdu neyle mayalıyosun... sütle mi mamayla mı...
yaaa muhallebi yiyince kilo mu alıyolar ben de yedireyim bari... gören çok zayıf diyo...
yok canım hiç belli değil... nerdeyse 4 aylık oldu... ama hareketlerini hissediyorum... sanırımm kız olacak oğumdan çok farklı geçiyo çünkü...
sasğol canım... çok çekince kılıcal damarlara zarar veriyomuş diyr duydum.. doğruluk payını bilemiyorum...
canım ben bi sürü eczaneye gittim okyanus suyu dedim hep serum fizyolojik verdiler... fatmaya bi sorayım bakalım neymiş o damla nerden alınıyomuş...
canım ya kulak çubuğuyla nasıl temizliyosun anlamadım ki... genzi tıkalı taa içerden... zor nefes alıyo... bildiğin nezle olmuş...
onu hiç duymadım... ama serum fizyolojiklerde NaCl tuzlu suyla yakın diye biliyorum... olmasa akşam bi de onu deneyeyim.. sağol canım..
yaaa ben de istiyorum...
canım profil resmini değil avatarını değiştir.. ikisi farklı..
ne yarışması ne sonucu ben anlamadım... kafam basmadı sanırım..
Hicran kız anlatsana nasıl koycaz video yaa:uhm:
Emekleyen bebek var mı kızlar
Ayça hala yuvarlanarak ilerleyebiliyor,ya da sürünüyor dizleri üstüne çıkamadı henüz...
Dişimiz de çıkmadı daha,sizden ne haber???
evet kımısı oy ver yerıne tıklıyor dırek puan secmeyı bılmıyor sanırım aklına gelmıyordur..
bende ılk bu yarısmayı gordugumde oyle verdım cunku bı bebege sonra sızden 10 fıln duyunca secıldıgını farkettım.. :))
Benim canım delikafadulden
slm kızlar az önce eşimle konuştum burda şirket aldıgı projeye başlayamıyomuş santiye sefını turkıyeye çagırmışlar van santıyesıne eşim %95 nisandada biz gideriz diyo buraya gelirken kredi çekmiştik şuanda sadece 2 taksiti yatırdık eşim aralık maasını yeni aldi gecen ay diğer maaşlarını giittiğimizde alamassa nasıl ödeyecez burda 1 senelik ev kiramızı 6 aylık internet paramızı öedik internet neysede kirayı geri vermezler bi anda moralim çok bozuldu türkiyeye gittiğimizde ev kiramız olmayacak esyalarıda çok acil ihtiyaçlarımızı alırız taksitlee bende işe girerim bi hastanede inş şirket eşimi türkiyede biyere yollar işten çıkarırlarsa kötü olur maasını alsa krediyi ödesek baskada bişey istemem az çok evimde idare ederimm yaaaa
kızlar banada oy verin 5. syfadayım.
milliyette bebek çocuk bölümüne gir en çok beyenilenleri tıkla sırayla git benimki 6. sayfada diğerleride 1 ile 5. sayfada hepsine bak görrüsn canım
mertimede oy verin,bu takvimdekı resmını koydum,5.sayfadayız
hicran iyi geceler
hicran iyi geceler
gülsümcüm, küçük marketlerde satılan eskiden çocukluğumuzda hep içtiğimiz sütler var ya şişesi depozitolu olanlar kaydirigubbakcemile3 günlük taze sütle mayalıyorum...her gün bir minik kavanoza, 2 gündür bitiriyo maşaAllah :ecrin_bebek: kesinlikle 2. gün verme dedi dr... hergün taze yiyecek dedi cokacimcoook
Büşra kasık fıtığı ameliyatı oldu...fıtığı boğulmuş , şişlik belirdi birden bire.... acilen ameliyata alındı yavrum :çok üzgünüm:
muhallebiyi kilolu bebeklere önermiyor dr.lar... kalorisi fazla kof şişmanlık yapar zaten....ama iştahsızsa eğer, mustafa severek yer belki, tatlı tatlı :ecrin_bebek:
canım ufak hediyeler var ama olayu hedişye değil...bebişleri görmek mutlu edişyor....bizden birinin olması çok güzel...geçen hafta ağustos annelerindendi 2.....şimdi de 1.yine ağustostan...2.cide şimdilik duru bakalım....
kızlar yarın burda haftasonu eşimde evde cumada gezmeye gittcez arda ugrarım hadi iyigecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?