Doğum yapmış olan anneler buraya....

ortalamamı düşüyor bak sen hain domdoma banada vermiş aynı kişimi acep ama zamanını bütün resimlere bakarak harcarmıki bu deliii:roflol:

ohh maşallahhh oynamaya başladı demekkk hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallahhh

milliyetin bebek yarışması bacımmm kaydirigubbakcemile3

Emekleyen bebek var mı kızlar
Ayça hala yuvarlanarak ilerleyebiliyor,ya da sürünüyor dizleri üstüne çıkamadı henüz...
Dişimiz de çıkmadı daha,sizden ne haber???

benim kız daha emeklemiyor diş yokkkk sağa sola bile dönemiyorr yarım dönebiliyorr ama kafasını yukarı kaldırıp yarı oturur şekle geliyor nerdeyse yatmayı hiç svmiyor hep kucakta otursun istiyor zillim

canım allah yardımcınız olsunn nşallah düzelir işler herşey gönlünüzce olur umarımm kriz var işsizlik var herkes kendine göre bir sıkıntı yaşıyorr ben pek bahsetmek istemedim ama benimde eşimin işleri pek iyi değil daha doğrusu işler değilde alacaklar alınmayınca kötü olduk biz bizimkide böle bir dert paran var ama yokkk herkesin başka başka derdi var işt allah hepimizin yardımcısı olsunn

milliyette bebek çocuk bölümüne gir en çok beyenilenleri tıkla sırayla git benimki 6. sayfada diğerleride 1 ile 5. sayfada hepsine bak görrüsn canım

galiba buldum onuuu adını yazmamışsın sadece aytenden buldum bebişi tanıdım sanırım yada benzettim ula ben kime 10 puan verdim süveter var değilmi üzerinde kırmızı turunculu yeşilli bişiidi

kimseler yokk bari bende gidemmm ayşe görünüyor ama bişi yazmıyor sanırım geçmişi okuyorrr ben kıız yatırıcam babasının kucağında ağlıyorr uyutmaya çalışıyor ama ben gitmeden uyumaz o zilli gideyim bari onu yatırayımda bende yatayım erkenden zaten 1 saat sonra mama saati kalkar onuda yediririm

ayşe kız senin kızn saçları gür değil sanırım ama bağlamışsın seninkinindemi uzun tepeleri bizimki gibi habire gözüne giriyor bende bağlıyorum kesmeyede kıyamıyorum şimdiden uzuyor habire bağlayıncada dikkat etmek lazım sıkmasın toka diye ama resme bakınca sanki senin kızın kafasıının sıkmışsın gibi görünüyorrr

geçmiş olsun canım... mustafa da 35 günlükken olmuştı... iki tarafından... çıkınca çok ağlamıştı... allah beterinden saklasın... bütün bebişleri korusun...

mustafa iştahsız değil ama çok zayıf...muhallebiyi de sevmiyo... ben hepsini mamayla yapıyorum... yoğurdu muhallebiyi...süt vermek istemiyorum ondan sordum... anne sütü almıyo ya hiç bağışıklık sistemi zayıf olabilirmiş...

hadi bakalım kim kazanacak.. inşallah bizimkilerden biri olur...ben çoğunu bulamadım bebişlerin...

betülcüm msn de arkadaşıma söyledim benim yerime 10 puan verdi.. ödedim borcumu... kaydirigubbakcemile3

kızlar yarın burda haftasonu eşimde evde cumada gezmeye gittcez arda ugrarım hadi iyigecelerrrr

sen nerdesin canım... merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…