Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın herkese....:teytey:
Bugün çok dertli bi hava var burada... Dün ne güzel asbahtan güneşliydi. Akşamda yapmur yağmış zaten..
Yaz gelsin artık ya... Şöyle sereserpe gezelim.. Tatile gidelim....
Bıdıklarımızı denize götürelim....

Bu arada bende akşam test yaptım negatif çıktı ama neden hastalanmaadım ya.....CADIARZU
akşam eşime test al dedim, alışveriş de yapacaktı. Sonra duruyu yıkadık, arkadaşlar geldi biraz oturdu, duruyu uyuttum.Tam bizde yatacağız aklıma geldi test aldı mı diye. Uyuyodu o sırada sordum , montumun cebinde diyo. Ayyy ne rahat ya, insan merak eder. Acaba tekrar hamile olabilirmiyim diye, ne bileyim yaniii. Neyse akşam yaptım tasti nagatif çıktı. Bi arada korktum ya pozitif çıkarsa naparım dddiye, dua ettim hep çıkmasın diye.
Maddi, manevi hazır değilim çünkü.. Eşim dün test al derken bana, "şu anda düşünmüyoruz dimi?" diyo. Senden habersiz kalacak halim yok heralde dedim bende.
Sabah oldu yine sormadan sonucu gitti:çok üzgünüm:. Ne rahatlar ya....

Yavvv kızlar aranızda örgü olarak hiç süeter yapan var mı?
Ben daha önce atkı falan ördüm de , hiç süeter örmemiştim. Şimdi bi yün aldım biraz kalıncana ama deneme olsun da.. Şimdi kol kesimine geldim de...
3..2..1..1 kesilecekmiş aynı zamanda da haraşo oluyo ya kol kenarları ikisi birden nasıl olacak ya. 3 kere bi alıp 3-5 sıra haraşo örüp düz örgüye devam mı edecem yani? Bide düz tarafındayken mi sadece kesilecek?
Yani düz de iken 3 kesip arka tarafından kesmeden bi dahaki düze döndüğümde mi 2 keseceğim?????

Ay bana bi yardımmmmmmdelikafadulden

Sedacım nasılsıın...Nazo nasııl???
Biz de baya baya geçtik ek gıdalara fakat Ayça hala pütürüklü yiyemiyor
boğazına takılınca öğürüyor,üstelersem de çıkarıyor...

Canım sağol nazlıcık iyi, ayçaçık nasıl?

günaydın herkese...müge anlıyı izliyorum nerde acep bu cem ?
:roflol:

Günaydın arkadaşlar..
Burda da hava çok kapalı yağmur yağıyor..
Nuraycım bilsemde tarif etsem keşke ama şu dünyada ördüğüm bir parça bile bişey yok hiç anlamam kusura bakma...

Günaydınlar a.s.
sağol canım eksik olma...bizim şanssızlığımız hastaneye gidene kadarki bikaç saat içinde fıtık boğulması olmuş..ameliyatı uzun sürdü o yüzden...
mustafaya da geçmiş olsun iki taraftan da çıkmış onda, bizde yalnızca sağda çıktı...soldada da görülme olasılığı %30 muş umarım çıkmaz orada da..

benim en son konuştuğum dr.; yoğurt ve muhallebiyi günlük pastörize sütle yapmamı önerdi...ama kutuda olan uht sütler değil, onlar da koruyucu madde içeriyor çünkü.... şişedeki pastörize sütlerle olacak bebişlerin mamaları... afiyet bal şeker, bol bol kilo olsun mustafaya cokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:

gözün aydın canım negatif çıkmış..şu dönemde zor olur bizler için 2. bebiş..aman dikkat
örgü örmeyi biliyorum ben ama kol kesme işlerini anneme yaptırırım hep..ona sorar söylerim sana, buradan bilen bir arkadaş çıkmazsa ..kaydirigubbakcemile5

Günaydın herkese...Ben bugün yürüyüşe çıkmadım çünkü gece saat 3tü hala uyumamıştım sebepsiz neden oldu anlamadım...Zaten saat 3.30da Ege bey kalktı derken 4 oldu ondan sonrada ne kadar uyunursa...8de eşim aldı Egeyi odadan gitti uyuyayım diye 10 da kalktım bende..
nurayın durusuu kaçıncı sayfada fisfisfis yardım

yaa bi de onca güzel bebek hiç puan alamamış haksızlık olmuş bence..
gerçi bebeklerin hepsi tatlı ama

Ay Mervecim bende seninle aynı fikirdeyim 2 3 4 neyse arka sayfalarda o kadar güzel bebekler varkiHepsi çok gerilerde..Hele ben bir tane beğendim Çılgın pilotmuş Allahım bayıldım ona ama 3.sayfadabenneyaptımki
Çevresi çok olan kazanıyor işte yazık gerçekten:1no2:
Ne yazıkki:a015:
Buluşma dediniz de Umut nerde haberi olan var mıııı???
Ne zamndır girmiyorr??:uhm:

Ay bende çok merak ediyorum onu kaç gündür aklımda sende telefonu vardır bir arasana ya yada özelden bana at numarasını ben arayım..
ortalamamı düşüyor bak sen hain domdoma banada vermiş aynı kişimi acep ama zamanını bütün resimlere bakarak harcarmıki bu deliii:roflol:
kaydirigubbakcemile3Ay evet ne deliler var yaaa...
video sitelerinden birine üye ol bacım yada g mail hesabı kur ben ordan pc den yüklüyorum mail hesabım var ordanda linki veriyom size sonra siliyom öle yanii
teşekkürler şekerim
Canım ya sevindim hamış olmadığına Allah herşeyi hayırlı zamanda versin valla.Bende regli olmadım biraz daha bekleyip alıcam test bendebenneyaptımki
Gerçekten bende yazı dört gözle bekliyorum havalar ısınsın oğluma kısa şortlar giydireyim lacoste yaka t shirtler şapkalarsırnaşık şey
amannn yapıştırmamışım :sm_cool:

Ellerine sağlık canım ama bende hiç bitirmeyi falan bilmem sadece örerim yanikaydirigubbakcemile3Eşimin annesi çok iyi bilir hep Egeye o yaptı..[/B

:roflol::roflol::roflol: ADAMIN KORKUSU YOK GELEN AĞAM GİDEN PAŞAM DİYO DEMEKKİ:roflol::roflol:

herkese merhabalarrr. kızlarrr sizleri çok özlüyorum ama gelemiyormmm ne yapacagımm merak ediyorum sizleri. geçmişi hatta bu sayfayı bile okuyamadım. sadece duygucugumun yazısında alıntıyı gördüm GÜL canım buluşmamı var ne zaman bana haber verin olurmu lütfenn.
inşllah bütün kuzucuklarr ve annelerimiz hepiniz iyisinizdir inşllah.

Tünaydın Arkadaşlar.........:içelim:
Serkan Boranın iki dişi çıkmış :teytey: ama çok minikler nokta kadar birşey ama beyaz durmuyor saydam bir renk..
yarışma olacak siteyi açmaya çalışıyorum ama açılmıyor..başarılar tüm bebişlere..
Biz yürüteç aldık,dr.umuz almayın dedi ama dayanamadım,hiç değilse bir 10 dak. oyalarım..
Bu arada bora çok kabızlık sorunu çekiyor 3 -4 günde bir yapmaya başladı..
Doktorumuz kulak çöpüyle uyarın dedi ama sürekli yapmakta zararlı..
kayısı,z.yağı,rezene işe yaramıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…