- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.981
buldum oniiiiiiiiiii dünki resmi koymuşsunnn oy verdik 10 puan 10 puan 10 puannnn valla beim kızı geçmişsinnn maşallah benim kıza pek oy gelmedi bu defaaakaydirigubbakcemile3
Sedacım nasılsıın...Nazo nasııl???
Biz de baya baya geçtik ek gıdalara fakat Ayça hala pütürüklü yiyemiyor
boğazına takılınca öğürüyor,üstelersem de çıkarıyor...
geçmiş olsun canım... mustafa da 35 günlükken olmuştı... iki tarafından... çıkınca çok ağlamıştı... allah beterinden saklasın... bütün bebişleri korusun...
mustafa iştahsız değil ama çok zayıf...muhallebiyi de sevmiyo... ben hepsini mamayla yapıyorum... yoğurdu muhallebiyi...süt vermek istemiyorum ondan sordum... anne sütü almıyo ya hiç bağışıklık sistemi zayıf olabilirmiş...
Günaydın herkese....:teytey:
Bugün çok dertli bi hava var burada... Dün ne güzel asbahtan güneşliydi. Akşamda yapmur yağmış zaten..
Yaz gelsin artık ya... Şöyle sereserpe gezelim.. Tatile gidelim....
Bıdıklarımızı denize götürelim....
Bu arada bende akşam test yaptım negatif çıktı ama neden hastalanmaadım ya.....CADIARZU
akşam eşime test al dedim, alışveriş de yapacaktı. Sonra duruyu yıkadık, arkadaşlar geldi biraz oturdu, duruyu uyuttum.Tam bizde yatacağız aklıma geldi test aldı mı diye. Uyuyodu o sırada sordum , montumun cebinde diyo. Ayyy ne rahat ya, insan merak eder. Acaba tekrar hamile olabilirmiyim diye, ne bileyim yaniii. Neyse akşam yaptım tasti nagatif çıktı. Bi arada korktum ya pozitif çıkarsa naparım dddiye, dua ettim hep çıkmasın diye.
Maddi, manevi hazır değilim çünkü.. Eşim dün test al derken bana, "şu anda düşünmüyoruz dimi?" diyo. Senden habersiz kalacak halim yok heralde dedim bende.
Sabah oldu yine sormadan sonucu gitti:çok üzgünüm:. Ne rahatlar ya....
nuray özel mesaj bölümünü açarmısın canım..
nurayın durusuu kaçıncı sayfada fisfisfis yardım
yaa bi de onca güzel bebek hiç puan alamamış haksızlık olmuş bence..
gerçi bebeklerin hepsi tatlı ama
Ne yazıkki:a015:evet canım haksızlık oluyor bu konuda,erken resim yükleyip ön sayfalara yerleşenler en beğenilen resımlere bakmak isteyenlerın dırek karşısına çıkıyor ve oy verebılıyorlar,diğer sayfalara çok bakmıyorlar.
Buluşma dediniz de Umut nerde haberi olan var mıııı???
Ne zamndır girmiyorr??:uhm:
kaydirigubbakcemile3Ay evet ne deliler var yaaa...ortalamamı düşüyor bak sen hain domdoma banada vermiş aynı kişimi acep ama zamanını bütün resimlere bakarak harcarmıki bu deliii:roflol:
teşekkürler şekerimvideo sitelerinden birine üye ol bacım yada g mail hesabı kur ben ordan pc den yüklüyorum mail hesabım var ordanda linki veriyom size sonra siliyom öle yanii
Bugün çok dertli bi hava var burada... Dün ne güzel asbahtan güneşliydi. Akşamda yapmur yağmış zaten..
Bu arada bende akşam test yaptım negatif çıktı ama neden hastalanmaadım ya.....CADIARZU
akşam eşime test al dedim, alışveriş de yapacaktı. Sonra duruyu yıkadık, arkadaşlar geldi biraz oturdu, duruyu uyuttum.Tam bizde yatacağız aklıma geldi test aldı mı diye. Uyuyodu o sırada sordum , montumun cebinde diyo. Ayyy ne rahat ya, insan merak eder. Acaba tekrar hamile olabilirmiyim diye, ne bileyim yaniii. Neyse akşam yaptım tasti nagatif çıktı. Bi arada korktum ya pozitif çıkarsa naparım dddiye, dua ettim hep çıkmasın diye.
Maddi, manevi hazır değilim çünkü.. Eşim dün test al derken bana, "şu anda düşünmüyoruz dimi?" diyo. Senden habersiz kalacak halim yok heralde dedim bende.
:roflol::roflol::roflol: ADAMIN KORKUSU YOK GELEN AĞAM GİDEN PAŞAM DİYO DEMEKKİ:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?