Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoşgeldin aslıcım telefonda olmasa zaten hasret kalcaz birbirimize bende çok özlüyorum seni valla ama zaten bende giremiyorum eskisi gibi eşim şuan uyuyorda fırsattan istifade girdim
iyimisin canım Ozancım nasıl öpüyorum ikinizideŞeniz

ayy bende bayıldım o çılgın pilotaa :)
bu tamamen reklam işi ne kadar çok tanıdığına oylatırsan o kadar puan alıyosun .
gerçekten arka sayfalarda kalmış çok tatlı bebekler var bide ilk sayfada boncuğum diye bi oğlan var o da çok tatlııı

herkese iyi günle hatunlarrrrhihoyyyt
bende yoktum 5 gündür bizim pc çöktü :bbo:hala tamirde eşim iş yerinden getidi pc yi
onla yazıyorum herkes iyidr inşallah..
ya bu bebişlerin bi kaçına oy verdim ben ama bazı eylül bebişlerini bulamadım yaw:bbo:
herkese mucuuukŞeniz

kızlar gene buluşmamı var anlamadım ben kaçırdım o kısımları....bu arada umut gerçekten de nerelrde yaw?ben birazdan bi arayaym bakalım...

burdayım şekerlerhihoyyyt eşim dsmart aldı ama 5günde adsl baglama sözu vermelerıne ramen baglamayınca eşim kavga etti..herbiyere şikayet etti..son derece çirkeftir kendisi..trafıkte falan hep kavga eder..buyuzden bendenız aranıza anca bluetoothla baglanarak katılabılıyorum..oda tele fazla yazıyo buyuzden malum meeemur karısı oldgumdan pek gıremıyorum..allaha şükür bı yaramazlık yok..kelkafama boncuklu kaynak yptrdım oh keyfım yerıne geldı..takma kakma ama daha bı kadına benzıyo ınsan..yoksa tesetture gırecektım valla:))şaka şaka..saç kadının süsüymüş derleeöyle hakketen..eh bızde pırlantalar,gucciler takamıyos barı kafayı döşeyelım dedük...hava kapalı..ama gün saıyorum ..mervenın dogum gunune ve benım için bahara 20 gün kaldı..buarada şu yarışmada hakketen tanıdıgı olan kazanıyo artık herşeyde oldgu gibi..bide şimdi ceylınemı verıcez duruyamınaniknanik

geçmişe bende bakamadım..aslıcım öpüyorum seni...buluşma varsa banada haber verin gelirim vınnturızmahh bı yaz gelse evde duran 130 kilo olsun..işşallah herkez iyidir..ben bi geçmişe bakınayım...

kızlar bana durmadan mailler geliyo bana da oy atın diye.. hiç de tanımadığım insanlar... ne yarışmaymış bu ya.. valla üye oldukları forumlardan özel mesajla topluyolar... derya sen de öyle yap bari.. baktım şimdi 3. sırada duru... kaptırma birinciliği...

oyyyyyyyyyy maşallah sağlıkla çıksın büyüsün incileriniz maşallah maşallahhh

banada öle geliyor bende atıyom arada bazılarına ama gelen oy yok giden oy yokkk kaydirigubbakcemile3verendende vermeyendende allah razı olsun ne diyyiim heves işte koyduk bizde kızı kaydirigubbakcemile3

edacım armudu cam rendederendeleyıp versen?üstünede ılık su..olmassa ducalax dıye bı şurup var bagırsak duzenleyıcı bıtkısel..ben ondan vermıstım oncelerı...gözünaydın..zyfloaumur dıye bı diş vıtamını vermişti bide bızımkıne dr..suda erıtıp verıyosun gunde 1 tane..bayadır vermedım unuttum savsakladım..bende verıım şuaralar...

derya teşekkür ederim canımbenim..hatırlayıp,düşünen herkesede...iyi allaha şükür...bende yürütec aldım..enhoştoys markakaydirigubbakcemile3ama oyalanıyo valla napayım....

nasıl görmezsin kızz ben yeni resim bile ekledim en yenilere bak bak 5.sayfada en altta ortada pembiş yanaklımmm :)

nuray örgünün nsini soruyosun ben anlatayım canım...

Canım kol oyuntusu vereceğim de, ben de anca örerim, ananem çok güzel şeyler yapar , o gösterirdi kalan yerlerini de.
Şimdi kol oyuntusu için 3..2..1..1.. kesilecelmiş ondan sonra mı 6 sıra haraşo örülüyo.
Yani ilk ön tarafta 3 kesip 6 sıra haraşo sonra düz örgü devam...? sonra arkada da kesilecek mi? arka normal kesilemeden mi devam ediliyo? yine öne gelindiğinde 2 kesip 6 haraşo mı olarak gidecek?

aynen öyle canım ya çevren varsa puanı topluyorsun
ama çılgın pilotta puan alsın ya ben onun beyaz külotlu çorabıyla şişman bacaklarını yerim yaakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım iyisindir inşallah.Eguş 1.sayfadaydı bir ara en çok beğenilenlerde ama şimdi ne oldu bilmiyorum:1no2::1no2:
Amanin kım gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş:)Kız merak ettık valla senı.Ama ıyı olmana sevındım yenı saçın hayırlı olsun arkadaşım:))

kız bu erkeler aynı tornadan çıkmış gibi yaaa :roflol::roflol::roflol:

Aytencim çok bildiklerini zannediyolar, biz onlardan daha iyisini yapınca da uyuz oluyolar...
Halbuki onları toplayan hep anneleri imiş. Vee bizde bi anneyiz.. Unutuyolar...

hoşbulduk duygucum iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah sende bon bonunda iyidir...ben o
bonibonunuma 10 puan verdim inş..kazanır mavi boncuğumkaydirigubbakcemile5
ya o pilota ve bi kac bebiş daha va bittim ya allah hepimizin evladını bağışlasın:Saruboceq:

Amin Salihacım bızde ıyıyız cok sukur.Eguşla ugrasıyoruz napcan baska bırsey yok:)
Birde Derya Baykala bakıyorum kısır yapıyor dibim düştü yaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…