- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.001
herkese merhabalarrr. kızlarrr sizleri çok özlüyorum ama gelemiyormmm ne yapacagımm merak ediyorum sizleri. geçmişi hatta bu sayfayı bile okuyamadım. sadece duygucugumun yazısında alıntıyı gördüm GÜL canım buluşmamı var ne zaman bana haber verin olurmu lütfenn.
inşllah bütün kuzucuklarr ve annelerimiz hepiniz iyisinizdir inşllah.
Ay Mervecim bende seninle aynı fikirdeyim 2 3 4 neyse arka sayfalarda o kadar güzel bebekler varkiHepsi çok gerilerde..Hele ben bir tane beğendim Çılgın pilotmuş Allahım bayıldım ona ama 3.sayfadabenneyaptımki
Çevresi çok olan kazanıyor işte yazık gerçekten:1no2:
Ne yazıkki:a015:
[/I][/B
Tünaydın Arkadaşlar.........:içelim:
Serkan Boranın iki dişi çıkmış :teytey:ama çok minikler nokta kadar birşey ama beyaz durmuyor saydam bir renk..
yarışma olacak siteyi açmaya çalışıyorum ama açılmıyor..başarılar tüm bebişlere..
Biz yürüteç aldık,dr.umuz almayın dedi ama dayanamadım,hiç değilse bir 10 dak. oyalarım..
Bu arada bora çok kabızlık sorunu çekiyor 3 -4 günde bir yapmaya başladı..
Doktorumuz kulak çöpüyle uyarın dedi ama sürekli yapmakta zararlı..
kayısı,z.yağı,rezene işe yaramıyor..
kızlar bana durmadan mailler geliyo bana da oy atın diye.. hiç de tanımadığım insanlar... ne yarışmaymış bu ya.. valla üye oldukları forumlardan özel mesajla topluyolar... derya sen de öyle yap bari.. baktım şimdi 3. sırada duru... kaptırma birinciliği...
herkese iyi günle hatunlarrrrhihoyyyt
bende yoktum 5 gündür bizim pc çöktü :bbo:hala tamirde eşim iş yerinden getidi pc yi
onla yazıyorum herkes iyidr inşallah..
ya bu bebişlerin bi kaçına oy verdim ben ama bazı eylül bebişlerini bulamadım yaw:bbo:
herkese mucuuukŞeniz
nuray örgünün nsini soruyosun ben anlatayım canım...
ayy bende bayıldım o çılgın pilotaa :)
bu tamamen reklam işi ne kadar çok tanıdığına oylatırsan o kadar puan alıyosun .
gerçekten arka sayfalarda kalmış çok tatlı bebekler var bide ilk sayfada boncuğum diye bi oğlan var o da çok tatlııı
hoşgeldin canım iyisindir inşallah.Eguş 1.sayfadaydı bir ara en çok beğenilenlerde ama şimdi ne oldu bilmiyorum:1no2::1no2:herkese iyi günle hatunlarrrrhihoyyyt
bende yoktum 5 gündür bizim pc çöktü :bbo:hala tamirde eşim iş yerinden getidi pc yi
onla yazıyorum herkes iyidr inşallah..
ya bu bebişlerin bi kaçına oy verdim ben ama bazı eylül bebişlerini bulamadım yaw:bbo:
herkese mucuuukŞeniz
burdayım şekerlerhihoyyyt eşim dsmart aldı ama 5günde adsl baglama sözu vermelerıne ramen baglamayınca eşim kavga etti..herbiyere şikayet etti..son derece çirkeftir kendisi..trafıkte falan hep kavga eder..buyuzden bendenız aranıza anca bluetoothla baglanarak katılabılıyorum..oda tele fazla yazıyo buyuzden malum meeemur karısı oldgumdan pek gıremıyorum..allaha şükür bı yaramazlık yok..kelkafama boncuklu kaynak yptrdım oh keyfım yerıne geldı..takma kakma ama daha bı kadına benzıyo ınsan..yoksa tesetture gırecektım valla:))şaka şaka..saç kadının süsüymüş derleeöyle hakketen..eh bızde pırlantalar,gucciler takamıyos barı kafayı döşeyelım dedük...hava kapalı..ama gün saıyorum ..mervenın dogum gunune ve benım için bahara 20 gün kaldı..buarada şu yarışmada hakketen tanıdıgı olan kazanıyo artık herşeyde oldgu gibi..bide şimdi ceylınemı verıcez duruyamınaniknanik
Günaydın herkese....:teytey:
Bugün çok dertli bi hava var burada... Dün ne güzel asbahtan güneşliydi. Akşamda yapmur yağmış zaten..
Yaz gelsin artık ya... Şöyle sereserpe gezelim.. Tatile gidelim....
Bıdıklarımızı denize götürelim....
Bu arada bende akşam test yaptım negatif çıktı ama neden hastalanmaadım ya.....CADIARZU
akşam eşime test al dedim, alışveriş de yapacaktı. Sonra duruyu yıkadık, arkadaşlar geldi biraz oturdu, duruyu uyuttum.Tam bizde yatacağız aklıma geldi test aldı mı diye. Uyuyodu o sırada sordum , montumun cebinde diyo. Ayyy ne rahat ya, insan merak eder. Acaba tekrar hamile olabilirmiyim diye, ne bileyim yaniii. Neyse akşam yaptım tasti nagatif çıktı. Bi arada korktum ya pozitif çıkarsa naparım dddiye, dua ettim hep çıkmasın diye.
Maddi, manevi hazır değilim çünkü.. Eşim dün test al derken bana, "şu anda düşünmüyoruz dimi?" diyo. Senden habersiz kalacak halim yok heralde dedim bende.
Sabah oldu yine sormadan sonucu gitti:çok üzgünüm:. Ne rahatlar ya....
külotlu çorabıyla şişman bacaklarını yerim yaakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım iyisindir inşallah.Eguş 1.sayfadaydı bir ara en çok beğenilenlerde ama şimdi ne oldu bilmiyorum:1no2::1no2:
Amanin kım gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş:)Kız merak ettık valla senı.Ama ıyı olmana sevındım yenı saçın hayırlı olsun arkadaşım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?