Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlarr herkes nereye gitti alpberk babasıyla dışarı çıkcak şimdi bende biraz iş yapıcam bi bakayım dedim ama burası u gun boş herkesnereye gittii

Benim ekran donmuş , açamadım sayfayı bi ara... Şimdi tekrar kapatıp açtım. Heralde yemekle uğraşıyolar yada bıdıklarla...

Aslıcım gene karşılaşamadık hayatımm,buluşma falan yok,olunca ben seni aramaz mıyım hiç,sen buluşmayı bekleme,misafir ol gel bana,börekler açarım sanaaaa...:lepi:

Dşiniz hayırlı olsuuunnn,tebrik ederiiiz...a.s.
Bir ara Ayça da öyleydi zeytinyağı içirdik bir iki kere düzeldiii

derya teşekkür ederim canımbenim..hatırlayıp,düşünen herkesede...iyi allaha şükür...bende yürütec aldım..enhoştoys markakaydirigubbakcemile3ama oyalanıyo valla napayım....

Güle güle kırsı n İsmet paşa,iyisini de haklicaklar sonunda merak etme,tonla para dökmeye ne gerek var oyalansın işteee..Özlettin kendini canım benim.Saçlarında hayırlı olsun bu aradakaydirigubbakcemile3Merak ettim gel de görekkk...

Kızlar Ayça grip olacak sanırım çok hapşırıyor,ne veriyordunuz daha başlamadan gecende konuşulmuştu burda.bi ilaç ismi yazmıştınızz??Burnu akmaya başladı.İnşallah ağır gecirmez ateş olmaz,ne vereyim ben?benneyaptımki

gülcüm,
peditus diye bi şurup verdirmişti bize doktor. günde 3 kere yarım ölçek ...
betül aslan tadını sevmedi kustu demişti ama deniz sesini çıkarmadan içmişti walla

edacım,
dişiniz hayırlı olsunnn

umut ,
özlettin kendini. ismet paşanın yürüteci hayırlı olsun ..
ben de ,istiyorumda bizim ev küçük dolancak yer yok ..idare etsin hoppalada

gözde ay ben bunu yerimmm ya masallah ne güzel bakmş ben kardan adamlı resmını oğluma alpberke benzetiyodum ama şimdiifadeler değişmiş her ikisinındee

canım haroşa yapacaksan kenarlarını önce 3 sonra 2 sonra 1 şeklinde kes... örgüyü tamamen bitirdikten sonra dik... kollarından ilmek al haroşa ör... hem örüp hem haroşa yaparsan güzel olmaz marul gibi olur... ne örüyosun peki sen şimdi.. yelek mi..

aaa nuray özelden yazamıyorum sana... mesaj sistemin kapalı...burdan anlatsam yapabilir misin acaba...

analamadım ya.. Yani 3 kesip sonra haraşo 6 tane örüp kenarda, düz olarak devam etmeyeyim mi? Sonra 2 kesip 6 haraşo ve düz...... devam etmeyeyim mi?

analamadım ya.. Yani 3 kesip sonra haraşo 6 tane örüp kenarda, düz olarak devam etmeyeyim mi? Sonra 2 kesip 6 haraşo ve düz...... devam etmeyeyim mi?

hayır öyle yapma çok çirkin olur... altını 1 ters 1 düz örmüşün... kollarına da 1 ters 1 düz yap...sen ilk yapıyosun ya ben sana basit olanı anlatayım... burayı arkası olarak düşünüyorum bu arada...

kol kesimine geldin mi...
1. sıra: 3 kes- sıra sonuna kasar düz ör....
ters sıra: 3 kes sıra sınuna kadar ters ör
2. sıra: 2 kes sıra sonuna kadar düz ör
ters sıra: 2 kes sıra sonuna kadar ters ör
3. sıra 1 kes düz ör
ters sıra 1 kes ters ör
4. sıra 1 kes düz ör
ters sıra 1 kes ters ör

kesmeden dümdüz örmeye devam et.. boyun oyuntusua gelince bana haber ver...kaydirigubbakcemile3

bu şekilde bittikten sonra mı bir ters bir düz yapcaz kola?

Selamlar herkese...
Butun gunum ders calısma, Aslanla oynama ve temızlıkle gectı..
Evde temızlık vardı bende dolapları duzenledım, yerlestırdım.. napıyorsunuz ? herkesler ıyıdır umarım..
Bıraz bakayım kacacagım yıne tenefuse cıktım.. kaydirigubbakcemile3

he bacım biri başkan biri cumur başkanııı:roflol:
kaydirigubbakcemile3 karı koca politikacılar o zaman desene.. kaydirigubbakcemile3

betülcüm msn de arkadaşıma söyledim benim yerime 10 puan verdi.. ödedim borcumu... kaydirigubbakcemile3

Est. canım gerek yoktu ama tesekkurler yınede..
Valla bır suru bebege puan verdım bende bakabıldıgım kadar.. gercekten arka sayfalarda kalan cok.. cok da adaletlı bırsey olmuyor aslında ya dusundumde..
Herkes tanıdıklarına verdırıp puanı topluyor bu durumda dıgerlerıne az puan kalıyor bu yuzden daha attırmıyorum ben.. :çok üzgünüm:

nuray özel mesaj bölümünü açarmısın canım..
Evet nuray dun bende yazacaktım ozel mesajlarını acabılırmısın lutfen bır mesaj atacagım. :)

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım ya sende kötüyüm diyordun dün senden bulaşmasın dikkat etin kendinizea.s.

evet canım... önünü de bitireceksin... sonra dikip kollarını öreceksin... senin dediğin gibi yaparsan kenarlarında kestiğin yerler dışarda kalır.. güzel olmaz...

Sağol mavilim .Yav bu arada ben senin ismini yine unttum. :uhm:
Çok sağol canım. Ben bunu bitireyim yakaya geleyim, süveter olacak ya.. Sana haber veririm. Bu kesmeleri bitirdikten sonra mı yakaya geçeyim..

ayyy nuray bunlardan yapsana kız...nasılsa daha kol kesimindesin...çok tatlılar ya...valla hep kızlara erkeklere hiç güzel şeyler yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…