- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.021
herkese merhabalarrr. kızlarrr sizleri çok özlüyorum ama gelemiyormmm ne yapacagımm merak ediyorum sizleri. geçmişi hatta bu sayfayı bile okuyamadım. sadece duygucugumun yazısında alıntıyı gördüm GÜL canım buluşmamı var ne zaman bana haber verin olurmu lütfenn.
inşllah bütün kuzucuklarr ve annelerimiz hepiniz iyisinizdir inşllah.
Tünaydın Arkadaşlar.........:içelim:
Serkan Boranın iki dişi çıkmış :teytey:ama çok minikler nokta kadar birşey ama beyaz durmuyor saydam bir renk..
yarışma olacak siteyi açmaya çalışıyorum ama açılmıyor..başarılar tüm bebişlere..
Biz yürüteç aldık,dr.umuz almayın dedi ama dayanamadım,hiç değilse bir 10 dak. oyalarım..
Bu arada bora çok kabızlık sorunu çekiyor 3 -4 günde bir yapmaya başladı..
Doktorumuz kulak çöpüyle uyarın dedi ama sürekli yapmakta zararlı..
kayısı,z.yağı,rezene işe yaramıyor..
derya teşekkür ederim canımbenim..hatırlayıp,düşünen herkesede...iyi allaha şükür...bende yürütec aldım..enhoştoys markakaydirigubbakcemile3ama oyalanıyo valla napayım....
Canım kol oyuntusu vereceğim de, ben de anca örerim, ananem çok güzel şeyler yapar , o gösterirdi kalan yerlerini de.
Şimdi kol oyuntusu için 3..2..1..1.. kesilecelmiş ondan sonra mı 6 sıra haraşo örülüyo.
Yani ilk ön tarafta 3 kesip 6 sıra haraşo sonra düz örgü devam...? sonra arkada da kesilecek mi? arka normal kesilemeden mi devam ediliyo? yine öne gelindiğinde 2 kesip 6 haraşo mı olarak gidecek?
canım haroşa yapacaksan kenarlarını önce 3 sonra 2 sonra 1 şeklinde kes... örgüyü tamamen bitirdikten sonra dik... kollarından ilmek al haroşa ör... hem örüp hem haroşa yaparsan güzel olmaz marul gibi olur... ne örüyosun peki sen şimdi.. yelek mi..
analamadım ya.. Yani 3 kesip sonra haraşo 6 tane örüp kenarda, düz olarak devam etmeyeyim mi? Sonra 2 kesip 6 haraşo ve düz...... devam etmeyeyim mi?
analamadım ya.. Yani 3 kesip sonra haraşo 6 tane örüp kenarda, düz olarak devam etmeyeyim mi? Sonra 2 kesip 6 haraşo ve düz...... devam etmeyeyim mi?
aktif yaptım özel masajı ama
hayır öyle yapma çok çirkin olur... altını 1 ters 1 düz örmüşün... kollarına da 1 ters 1 düz yap...sen ilk yapıyosun ya ben sana basit olanı anlatayım... burayı arkası olarak düşünüyorum bu arada...
kol kesimine geldin mi...
1. sıra: 3 kes- sıra sonuna kasar düz ör....
ters sıra: 3 kes sıra sınuna kadar ters ör
2. sıra: 2 kes sıra sonuna kadar düz ör
ters sıra: 2 kes sıra sonuna kadar ters ör
3. sıra 1 kes düz ör
ters sıra 1 kes ters ör
4. sıra 1 kes düz ör
ters sıra 1 kes ters ör
kesmeden dümdüz örmeye devam et.. boyun oyuntusua gelince bana haber ver...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 karı koca politikacılar o zaman desene.. kaydirigubbakcemile3he bacım biri başkan biri cumur başkanııı:roflol:
betülcüm msn de arkadaşıma söyledim benim yerime 10 puan verdi.. ödedim borcumu... kaydirigubbakcemile3
Evet nuray dun bende yazacaktım ozel mesajlarını acabılırmısın lutfen bır mesaj atacagım. :)nuray özel mesaj bölümünü açarmısın canım..
bu şekilde bittikten sonra mı bir ters bir düz yapcaz kola?
Aslıcım gene karşılaşamadık hayatımm,buluşma falan yok,olunca ben seni aramaz mıyım hiç,sen buluşmayı bekleme,misafir ol gel bana,börekler açarım sanaaaa...:lepi:
Dşiniz hayırlı olsuuunnn,tebrik ederiiiz...a.s.
Bir ara Ayça da öyleydi zeytinyağı içirdik bir iki kere düzeldiii
Güle güle kırsı n İsmet paşa,iyisini de haklicaklar sonunda merak etme,tonla para dökmeye ne gerek var oyalansın işteee..Özlettin kendini canım benim.Saçlarında hayırlı olsun bu aradakaydirigubbakcemile3Merak ettim gel de görekkk...
Kızlar Ayça grip olacak sanırım çok hapşırıyor,ne veriyordunuz daha başlamadan gecende konuşulmuştu burda.bi ilaç ismi yazmıştınızz??Burnu akmaya başladı.İnşallah ağır gecirmez ateş olmaz,ne vereyim ben?benneyaptımki
evet canım... önünü de bitireceksin... sonra dikip kollarını öreceksin... senin dediğin gibi yaparsan kenarlarında kestiğin yerler dışarda kalır.. güzel olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?