- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.061
oyyyyyyyyyy maşallah sağlıkla çıksın büyüsün incileriniz maşallah maşallahhh
Dşiniz hayırlı olsuuunnn,tebrik ederiiiz...a.s.
Bir ara Ayça da öyleydi zeytinyağı içirdik bir iki kere düzeldiii
Kızlar Ayça grip olacak sanırım çok hapşırıyor,ne veriyordunuz daha başlamadan gecende konuşulmuştu burda.bi ilaç ismi yazmıştınızz??Burnu akmaya başladı.İnşallah ağır gecirmez ateş olmaz,ne vereyim ben?benneyaptımki
edacım,
dişiniz hayırlı olsunnn
edacım armudu cam rendederendeleyıp versen?üstünede ılık su..olmassa ducalax dıye bı şurup var bagırsak duzenleyıcı bıtkısel..ben ondan vermıstım oncelerı...gözünaydın..zyfloaumur dıye bı diş vıtamını vermişti bide bızımkıne dr..suda erıtıp verıyosun gunde 1 tane..bayadır vermedım unuttum savsakladım..bende verıım şuaralar...
ay bugün hiç yazasım gelmiyo şu helikopter düştü ya aklım hep orda donarak öldüler herhalde ne acı ne kötü bir durum Allah yardımcıları olsun ölmemelerini ümit ediyorum hala bulunamadılar...
ay bugün hiç yazasım gelmiyo şu helikopter düştü ya aklım hep orda donarak öldüler herhalde ne acı ne kötü bir durum Allah yardımcıları olsun ölmemelerini ümit ediyorum hala bulunamadılar...
Evt canım Allah yardımcıları olsun,muhabirin son konuşmasını yayınladılar 112 ile(
Duygu Maşallah egeyeeylül kuzularının hepsi tatlı yaa...
Umutcumm sen armut dedin de az önce muhallebisine armut kattım yedi
İnşallah ishal yapar tekrar teşekkürler canım..
canımm evt sorma tlflarda olmasa ne yapardım. biz iyiyiz canımm .Egemizede maşallah pek şeker çıkmış yerim ben o tontiş yanaklarındanhoşgeldin aslıcım telefonda olmasa zaten hasret kalcaz birbirimize bende çok özlüyorum seni valla ama zaten bende giremiyorum eskisi gibi eşim şuan uyuyorda fırsattan istifade girdim
iyimisin canım Ozancım nasıl öpüyorum ikinizideŞeniz
umutcum bende seni çok ama çok öpüyorum saçlarını güle güle kullan canımcım. :1hug:geçmişe bende bakamadım..aslıcım öpüyorum seni...buluşma varsa banada haber verin gelirim vınnturızmahh bı yaz gelse evde duran 130 kilo olsun..işşallah herkez iyidir..ben bi geçmişe bakınayım...
Gül canım benimmm her zaman aklımdasınn tlfdada demiştim ya eşime birgün takılıp gelecegim benimde pazartesileri bir saat dersim var hemen eve geliyorum eşimde geç gidiyor avrupa yakasına geçtigi bir vakit gelecegim inşllah. ama buluşma olursa haberim olsun geçen sefer gelemedim gelmek isterim.Aslıcım gene karşılaşamadık hayatımm,buluşma falan yok,olunca ben seni aramaz mıyım hiç,sen buluşmayı bekleme,misafir ol gel bana,börekler açarım sanaaaa...:lepi:
Dşiniz hayırlı olsuuunnn,tebrik ederiiiz...a.s.
Bir ara Ayça da öyleydi zeytinyağı içirdik bir iki kere düzeldiii
Kızlar Ayça grip olacak sanırım çok hapşırıyor,ne veriyordunuz daha başlamadan gecende konuşulmuştu burda.bi ilaç ismi yazmıştınızz??Burnu akmaya başladı.İnşallah ağır gecirmez ateş olmaz,ne vereyim ben?benneyaptımki
bütün güzel annelerim herkese hayırlı Cumalar. sizlere katılıyorum annemle birlikte sabah kalkar kalkmaz ilk helikopterden haber varmı diye açtık inşllah bulunurlar ve yaşıyorlardır.Günaydın arkadaşlar Cumamız Mübarek olsun Şu mübarek günde inşaallah şu helikoptere ulaşılsın gerçekten dünden beri çok üzgünüm kaç saat oldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?