Doğum yapmış olan anneler buraya....

mommy canım çok güzel ben okumamıştım okurken ağladım çok hoşuma gitti anne olmak çok farklı bişey yaaaa bende oğlumun o minicikelleriyle yüzüme dokunmasını saçlarımı çekmesini hiçbirseye değişmem iyiki doğurmusum oğlusumu canımıııı

gene nereye kaçtınız
aşkı memnu çook heyecanlı
herkes onu mu seyrediyor????

oyyyyyyyyyy maşallah sağlıkla çıksın büyüsün incileriniz maşallah maşallahhh

edacım,
dişiniz hayırlı olsunnn

Teşekkür ederiz Teyzeleria.s.a.s.a.s.
Darısı çıkarmayanların başına

Ya meyva yemiyo bizim ki..İçine birşeyler katsam kandırabilirmiyim acaba birazdan deneyeyim bari...
Şurup ismi için çok saol canım yarın dr.una bir sorayım...

Saçların hayırlı olsun,güzel günlerde kullanırsın İnşallah

ay bugün hiç yazasım gelmiyo şu helikopter düştü ya aklım hep orda donarak öldüler herhalde ne acı ne kötü bir durum Allah yardımcıları olsun ölmemelerini ümit ediyorum hala bulunamadılar...

ay bugün hiç yazasım gelmiyo şu helikopter düştü ya aklım hep orda donarak öldüler herhalde ne acı ne kötü bir durum Allah yardımcıları olsun ölmemelerini ümit ediyorum hala bulunamadılar...

Evt canım Allah yardımcıları olsun,muhabirin son konuşmasını yayınladılar 112 ile(

Duygu Maşallah egeye eylül kuzularının hepsi tatlı yaa...

Umutcumm sen armut dedin de az önce muhallebisine armut kattım yedi
İnşallah ishal yapar tekrar teşekkürler canım..

Bende çok üzüldüm ya ona akşam haberlerinde 27 saatti hala haber yoktu yazık yaaa valla bu kadar acizmiyiz bizsenağlama
Edacım teşekkür ederiz..Bencede armutu dene çok güzel bağırsak çalıştırıyor birde kayısı çalıştırıyor onuda bir şekilde veriyorlardı sanırım komposto gibi ama şekersiz bir araştır istersen canım..Geçmiş olsuna.s.

merhaba arkadaşlar bebeğinize kayısı verecekseniz 5 - 6 kuru kayısıyı suda haşlayıp yumuşatıcaksınız sonra tel süzgeçten geçireceksiniz bunu yoğurduna katarsanız bebeğinizin kabızlığına iyi geliyo bana doktorumuz söylemişti gerçektende iyi geldi

bende kayısıyı haslayıp cam rendeden geçirip püre seklınde veriyorum koyu ise az ılık su veriyorum
bazen içine üzüm koyuyorum tarifte kuru erık de var ama bende olmadığı için ben koymadımm

günaydın herkese...
biz bugün doktora gideceğiz... bakalım neler yapıyo bizim sıpa...

nuraycım kusura bakma hamile olunca hep uyuyasım geliyo dün yine uyumuş kalmışım... bana göre üstteki daha kolay... alttakinin yakasını bi ara deneyeyim ondan da ör... çok tatlı çünkü... istersen bunu normal süeter ör daha sonra diğerlerinden de örersin...

üsttekinin yapılışını anlatayım istersen çok basit çünkü...ama şimdiki yaptığına pek uymaz gibi geldi...

ilmek sayını kendin ayarlarsın...
ön için:
iki ters iki düz lastik ör... tam sayamadım ama 12-13 sıra falan ör..göz kararı ayarla...
daha sonra açık pembeye geçmiş...onu da düz ör koltuk altına kadar...
daha sonra iki kenardan kes göz kararı... 8. ilmek falan kesilmiş.. ortada kalanları iki ters iki düz ör, 15-16 sıra falan ör burayı... yakası burası... sonra tersleri kes önce sonra düzlerş ör tersten kes...orası toplanmasın..

arka içinde yakaya kadar aynısını yap...kol kesimini yap.... diğer renge geçince yanlara 30 veya 32 ilmek at..iki ters iki düz ör... önceki ile aynı sayıda... istersen bunun iki ucuna düğme iliği koyabilirsin... istersen bunun gibi dikebilirsin... kes bitir sonra...

en son kenarlarına tığla dolaş... bitir güle güle giydir... eğer kızsa benimki ip alıp gelip ben de yapacağım....

Günaydın arkadaşlar Cumamız Mübarek olsun Şu mübarek günde inşaallah şu helikoptere ulaşılsın gerçekten dünden beri çok üzgünüm kaç saat oldu(

evet zeynepçim Allah hepsinin yardımcısı olsun...Ailelerine sabır versin inşallah hiçbirine bişi olmamıştır yazık ya...bu arada zeynep sen zonguldak merkezde mi oturuyordun?

ay egeyi gülerken gördüm bendeeee maşallah maşallah şimdi bebek gibi durmuş gülmediği zaman ağır delikanlı gibi vallaa yirim ben onu yirimyerimseniben

Hayırlı cumalar hanımlar ,
gÖrdÜĞÜm tanıdıĞım tÜm bebeklere bendende 10 puan gıttı.ınŞallah bı an Önce helıkoptere ulaŞılır.

canımm evt sorma tlflarda olmasa ne yapardım. biz iyiyiz canımm .Egemizede maşallah pek şeker çıkmış yerim ben o tontiş yanaklarından
geçmişe bende bakamadım..aslıcım öpüyorum seni...buluşma varsa banada haber verin gelirim vınnturızmahh bı yaz gelse evde duran 130 kilo olsun..işşallah herkez iyidir..ben bi geçmişe bakınayım...
umutcum bende seni çok ama çok öpüyorum saçlarını güle güle kullan canımcım. :1hug:
Gül canım benimmm her zaman aklımdasınn tlfdada demiştim ya eşime birgün takılıp gelecegim benimde pazartesileri bir saat dersim var hemen eve geliyorum eşimde geç gidiyor avrupa yakasına geçtigi bir vakit gelecegim inşllah. ama buluşma olursa haberim olsun geçen sefer gelemedim gelmek isterim.
Ayçacıgımada çok geçmiş olsun güzelim. Ben Ozan Egeye peditus veriyorum grip olacagını anladıgım anda bol bolda burun spreyi sıkıyorum reniomer baby kullanıyorum
Edacım dişiniz hayırlı olsun güzelim.bizde 3 tane altta sıraladık bakalım 2 tane yolda geliyor.
Günaydın arkadaşlar Cumamız Mübarek olsun Şu mübarek günde inşaallah şu helikoptere ulaşılsın gerçekten dünden beri çok üzgünüm kaç saat oldu(
bütün güzel annelerim herkese hayırlı Cumalar. sizlere katılıyorum annemle birlikte sabah kalkar kalkmaz ilk helikopterden haber varmı diye açtık inşllah bulunurlar ve yaşıyorlardır.
hepinizi çok öpüyorum güzel bir gün diliyorum :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…