Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese Merhaba ...

Canan çok büyük geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun ... bir şikayetin olmaz inşAllah senin de... a.s.

canan çok geçmiş olsun canım..arıycam seni..
umut ne güzel yazmışsın ağzına sağlık:)
nuray kafanı birşeylere çok takıyorsun gibi geliyor,bende öyleyim ama inan insandan çok şey götürüyor stres..bak fibromiyalji oldum en önemli sebebi hassas olmak ayrıntıcı olmak ve geçmiyor bu rahatsızlık..her gün dayak yemiş gibi kalkıyorum,bir yerim acımadan yürüdüğüm ve hareket ettiğim bir dakika bile yok..az yada çok mutlaka acıyor..sanki bedenim 70 yaşında..arkadaşların içinde hayırlısı olan ne ise o olsun,siz elinizden geleni yapmaya çalışın tabi

duru ilk üçte,umarım gerilemez..çok tatlı bebekler var,bayıldım..ama çevresi çok olan götürüyor yarışmayı..bide cansudan haberi olan varmı???

duygu bayıldım egenin fatosuna...ne güzel gülmüş maaşallahh...bu oğlan çok can yakcak bak sööliyim sana ...

canan çok geçmiş olsun canım

aytencim ben de 66 ydın 64 falanım zor veriyorum ben yaa az da yiyorum aslında ama hareketsizlik işte ... sen süper veriyosun maaşallah 57 bile iyi bence çok değil yani 2-3 kilo versen bile kurtarır bence zaten çok kilolu diildin sen ..

cookk büyük geçmiş olsun canancım bizde pazar günü hava cok yağışlıydı..
kayınbabam sinirle kullandığı arabada..park edilmiş arabaya güümm girdi..:mymeka:
amma dediğin gibi rabbim bizide koudu ben de bayağı bi cırlamışım benim sesime buğrada korktu bayağı..allahtan ki ucuz atlattık ama araba hasarlı işte..benneyaptımki
cana gelmesin tek te aman allahım zorda kalan tüm herkesi korusun özelliklede şu mübarek cuma günü helikopter kazasından sağ salim çıkmalarını nasip etsin mevlam
allahtan umut kesilmez..:Saruboceq:
bu arada başta yazcağımı sonda yazıom herkese hayırlı cumalar :1huglsun..inşallah:Saruboceq:

kalp kalbe karşı derler sende düşündünmüüüüüüüüüüü ay bile çeker giderrrrr geceyi düşündünmüüüüüüüü bensana kilo sormuşum sen bana kilonu söylemişsin vallaa 2 kiloda süper sen benim gibi sıkı diyette değilsin insanda 2 kilo bile farkediyor yaaaa devamı gelir inşallah cümletennnnnnn :Saruboceq:

darısı başımıza derken ne demek istedin anlayamadım ben -tatlicadiarzu-

size de geçmiş olsun canım.. cana geleceğine mala gelsin size bişey olmamış ya çok şükür..
inşAllah bulunurlar bir an evvel..zaten arama kurtarma ekipleri bile soğuktan etkilenmiş, onlar ne alemde kim bilir senağlama Allah yardımcıları olsun...

günaydın kızlar dışarı çıkacagız eşimle çıkmadan bi bakayım dedim
canancım geçmiş olsun allah korumuşş
umutcum canım çok güzel yazmışşsın
kızlar yaa bende bu son zamanlarda sırt agrısı başladı çok fena 3 ay olcak nerdeyse bi ara yavaşlıyo sonra gene tekrar artıyo sabahları yataktan kalkamıyorum resmen türkiyedeyken annemlerde koltukta yatıyoduk yataktan sandım dr gittim bişey çıkmadı sabah yataktan yorgun kalkıyorum yada daha gün bitmeden benim sarjım bitmiş oluyo dr da bişey bulamadı pzargunu tekrar dr gitcez 3 ayı geçti ve hiç değişme geçme yok anlamadım gitti sabah heryerim tutulmuş oluyoo bazen sabaha karşı alp berk uyanınca çok zor geliyo kalkmak inş bu dr bi tedavi verir enson masaja gitmeye karar verdim eşim araştırıyo şimdi ınş eve yakın güzel ve temiz biryer vardırr....

Nuraycım arkadaşların hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah doğru kararlar verirler..
Canım geçmiş olsun sanada...Masajın faydası olabilir bencede inşallah şifa olur..

Gözde teyzesi teşekkür ederizhihoyyytArtık gördün nasılsa silebiliriz:)Sende alıntıdan silebilirmisin canım?

Kızlar Egeye su veriyorum şimdide kaynatmıyorum artık Pınar su alıyoruz..Sizce kaynatmalımıyım?Bir kere kaynattım ılıkken tadı çok çirkin oluyor beğenmedi

duygucum 18. ayın sonuna kadar mutlaka kaynatılmış su verilmelidir yazıyor bendeki listelerde..iki ayrı dr.un listesi... ikisinde de böyle yazıyor...

bu arada bugün aşılarımızı olduk.. çocuk felci, karma aşı ve hepatit b...
bizim 7 ve 8. aylarda pnömokok ve rotanın dozları varmış...
ondan sonra başka aşı yokmuş kaydirigubbakcemile5

saoolasın mervecim güzel arkadaşım a.s.allah korudu şükür ki..beterinden korusun..
rabbim zorda olan herkese yardım etsin..inş..kurtulurlar onlarda.. tek temmenimiz bu..:1hug:

geçmişler olsun canım bizimkide çarşamba günü 4 aşı birden oldu çok şüküür, 1 yaşına kadar aşısı yok, ben rota yaptırmadım.

canım üzme kendini herşeyin hayırlısı demekki kızın canına tak etmiş vazgeçmiyor kararından sonunçta mutlu olmak için yaşıyoruz. sebebi nedir acaba bebekleri varmı

nuraycım Allah arkadaşlarının hakkında hayırlısını nasip etsin...mevlüdecim sana da geçmiş olsun neden olabilir böyle ağrılarda hiç bilmem ki ben yatarak emzirdirğim zamanlar sabah her tarafım ağrıyarak kalkıyorum ama seninki öle bişey değil sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…