- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.101
slm kızlar.. 5-6 gündür giremiyorum..yoğunum.yazılarla boğuşuyorum.neler yapıyorsunuz bakayım dedim.geçmişi okuyamadım..önemli birşey varsa söyleyin heh tamam mı..
dün gece ikitelliye kuzenime gitmiştik.dönüşte bir akrabayı da küçükçekmeceye bırakacaktık..tabii bilmediğimiz yollardı bazı yerler..yol bilgisayarına adresi girdik..gidiyoruz ama bilgisayarda gösterilen yollar hep kapatılmış, çalışma falan var..bu zamana kadar bizi bir çok yere ulaştırmıştı alet..ama dün gece çok döndürdü dolaştırdı ara sokaklarda..tabii eşimin de beyni döndü ve u dönüşünün yapılmaması gereken yerden döndük.gece saat 12.30.yolda ölee araçlar da yok zaten.o sırada hızla gelen bir polis arabası bize çarptı.tam arkada benim oturduğum kapıya.ben kafamı kalçamı çarptım.kıvanç pusetinde uyuyordu..mızıklanıp uyumaya devam etti..akrabamıza da bişey olmadı allhtan..gece gece uğraştık..allhtan hepimiz de ölebilirdik..valla allh kayırdı diyorum ben.arabada biraz hasar var..biz suçluyuz ..çünkü u dönüşü yapmak yasaktı..allahtan o saatte polisler anlayışlı davrandılar.bu kazadan nasıl kimseye birşey olmaz diye şasşırdılar.bize bişey olmadığını anlayıncada arabada bebek falan da var anlayışlı davrandılar.neyse ki kaskomuz var.polis arabasının parasını da bizim trafik poliçesi ödeyecek.sonra evhamlı ben dr. gittim..acaba kafama birşey olmuşmıdur diye..birşey yok gibi görünüyor dedi dr.ben de iyi hissetmeye başladım sonra.ama 2 gün dikkat et dedi.bazı sorunlar yaşarsan dr. gel dedi..valla allh kazalardan belalardan korusun.sağlık versin.ne zamn ne olacağı hiç belli değil..
ben çıkyorum canlarım ..biraz daha yazılı okuyayım kıvanç beyim uyanmadan..öptüm sizi..
slm kızlar.. 5-6 gündür giremiyorum..yoğunum.yazılarla boğuşuyorum.neler yapıyorsunuz bakayım dedim.geçmişi okuyamadım..önemli birşey varsa söyleyin heh tamam mı..
dün gece ikitelliye kuzenime gitmiştik.dönüşte bir akrabayı da küçükçekmeceye bırakacaktık..tabii bilmediğimiz yollardı bazı yerler..yol bilgisayarına adresi girdik..gidiyoruz ama bilgisayarda gösterilen yollar hep kapatılmış, çalışma falan var..bu zamana kadar bizi bir çok yere ulaştırmıştı alet..ama dün gece çok döndürdü dolaştırdı ara sokaklarda..tabii eşimin de beyni döndü ve u dönüşünün yapılmaması gereken yerden döndük.gece saat 12.30.yolda ölee araçlar da yok zaten.o sırada hızla gelen bir polis arabası bize çarptı.tam arkada benim oturduğum kapıya.ben kafamı kalçamı çarptım.kıvanç pusetinde uyuyordu..mızıklanıp uyumaya devam etti..akrabamıza da bişey olmadı allhtan..gece gece uğraştık..allhtan hepimiz de ölebilirdik..valla allh kayırdı diyorum ben.arabada biraz hasar var..biz suçluyuz ..çünkü u dönüşü yapmak yasaktı..allahtan o saatte polisler anlayışlı davrandılar.bu kazadan nasıl kimseye birşey olmaz diye şasşırdılar.bize bişey olmadığını anlayıncada arabada bebek falan da var anlayışlı davrandılar.neyse ki kaskomuz var.polis arabasının parasını da bizim trafik poliçesi ödeyecek.sonra evhamlı ben dr. gittim..acaba kafama birşey olmuşmıdur diye..birşey yok gibi görünüyor dedi dr.ben de iyi hissetmeye başladım sonra.ama 2 gün dikkat et dedi.bazı sorunlar yaşarsan dr. gel dedi..valla allh kazalardan belalardan korusun.sağlık versin.ne zamn ne olacağı hiç belli değil..
ben çıkyorum canlarım ..biraz daha yazılı okuyayım kıvanç beyim uyanmadan..öptüm sizi..
duygu bayıldım egenin fatosuna...ne güzel gülmüş maaşallahh...bu oğlan çok can yakcak bak sööliyim sana ...
canan çok geçmiş olsun canım
aytencim ben de 66 ydın 64 falanım zor veriyorum ben yaaaz da yiyorum aslında ama hareketsizlik işte ... sen süper veriyosun maaşallah 57 bile iyi bence çok değil yani 2-3 kilo versen bile kurtarır bence zaten çok kilolu diildin sen ..
canan çok geçmişolsun..allah korumuş hakıkaten ..tedbir işte..benım eşimde yapar sinirlendimi ama yapmamak lazım..aslında ıstanbulda trafıge bebeklerde gerekmedıkce cıkmamak şansı zorlamamak lazım..tabı nereye kadar ama işte....başın çarpmadan öturu ağrıyabılır ama bişi olmamamıştır sanıyorum..kanamalı bı darbe almamış..anakucağı yeterlı oluyo demekkı baya bı koruyo baksana fazla sarsılmamaış kıvanç....tekrar geçmiş olsun...yapılmamış adak varsa yapmak lazım..benım var..iki tane..nasıp olursa bende bıkaç haftaya yapıcam.......NURAY hassas arkadaşım..sıkma kendını bukadar..herşeyolucağına varır..aileler işin içine gırdıyse ama zor tabi....sen duruya lazımsın uzme kendını....AYTEN tebrıkler 57 olmuşuz buarada,darısı başıma..
cookk büyük geçmiş olsun canancım bizde pazar günü hava cok yağışlıydı..
kayınbabam sinirle kullandığı arabada..park edilmiş arabaya güümm girdi..:mymeka:
amma dediğin gibi rabbim bizide koudu ben de bayağı bi cırlamışım benim sesime buğrada korktu bayağı..allahtan ki ucuz atlattık ama araba hasarlı işte..benneyaptımki
cana gelmesin tek te aman allahım zorda kalan tüm herkesi korusun özelliklede şu mübarek cuma günü helikopter kazasından sağ salim çıkmalarını nasip etsin mevlam
allahtan umut kesilmez..:Saruboceq:
bu arada başta yazcağımı sonda yazıom herkese hayırlı cumalar :1huglsun..inşallah:Saruboceq:
Nuraycım arkadaşların hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah doğru kararlar verirler..Canım umutcum, ağzına sağlık canım....
allah tüm hastalara şifa, dertlilere deva versin inşallah....Bütün bebeklerimizi de korusun ve annelerine bol bol süt versin...
Hayat çok acımasız kızlar. İnşallah şu helikopteride bulurlar. Haberlere de bakamadım ama başka bi gelişme var mı diye.
Benimde dün akşamdan beri canım çok sıkkın. Akşam çok ağladım, içim sıkıştı. Eşimin en yakın arkadaşları ayrılıyorlar. Eşide çok samimi arkadaşım. Çok sık ve iyi görüştüğümüz bi çift .. Akşam öğrendim ve akşamdan beri kafamı toplayamıyom..Napsak diye eşimle çırpınıyoz ama kız çok kararlı, ailelerde işin içine girmiş...
Napıcaz bilmiyorum. allah yardım etssin
günaydın kızlar dışarı çıkacagız eşimle çıkmadan bi bakayım dedim
canancım geçmiş olsun allah korumuşş
umutcum canım çok güzel yazmışşsın
kızlar yaa bende bu son zamanlarda sırt agrısı başladı çok fena 3 ay olcak nerdeyse bi ara yavaşlıyo sonra gene tekrar artıyo sabahları yataktan kalkamıyorum resmen türkiyedeyken annemlerde koltukta yatıyoduk yataktan sandım dr gittim bişey çıkmadı sabah yataktan yorgun kalkıyorum yada daha gün bitmeden benim sarjım bitmiş oluyo dr da bişey bulamadı pzargunu tekrar dr gitcez 3 ayı geçti ve hiç değişme geçme yok anlamadım gitti sabah heryerim tutulmuş oluyoo bazen sabaha karşı alp berk uyanınca çok zor geliyo kalkmak inş bu dr bi tedavi verir enson masaja gitmeye karar verdim eşim araştırıyo şimdi ınş eve yakın güzel ve temiz biryer vardırr....
duygu bayıldım egenin fatosuna...ne güzel gülmüş maaşallahh...bu oğlan çok can yakcak bak sööliyim sana ...
canan çok geçmiş olsun canım
aytencim ben de 66 ydın 64 falanım zor veriyorum ben yaaaz da yiyorum aslında ama hareketsizlik işte ... sen süper veriyosun maaşallah 57 bile iyi bence çok değil yani 2-3 kilo versen bile kurtarır bence zaten çok kilolu diildin sen ..
Gözde teyzesi teşekkür ederizhihoyyytArtık gördün nasılsa silebiliriz:)Sende alıntıdan silebilirmisin canım?
Kızlar Egeye su veriyorum şimdide kaynatmıyorum artık Pınar su alıyoruz..Sizce kaynatmalımıyım?Bir kere kaynattım ılıkken tadı çok çirkin oluyor beğenmedi
size de geçmiş olsun canım.. cana geleceğine mala gelsin size bişey olmamış ya çok şükür..
inşAllah bulunurlar bir an evvel..zaten arama kurtarma ekipleri bile soğuktan etkilenmiş, onlar ne alemde kim bilir senağlama Allah yardımcıları olsun...
duygucum 18. ayın sonuna kadar mutlaka kaynatılmış su verilmelidir yazıyor bendeki listelerde..iki ayrı dr.un listesi... ikisinde de böyle yazıyor...
bu arada bugün aşılarımızı olduk.. çocuk felci, karma aşı ve hepatit b...
bizim 7 ve 8. aylarda pnömokok ve rotanın dozları varmış...
ondan sonra başka aşı yokmuş kaydirigubbakcemile5
Canım umutcum, ağzına sağlık canım....
allah tüm hastalara şifa, dertlilere deva versin inşallah....Bütün bebeklerimizi de korusun ve annelerine bol bol süt versin...
Hayat çok acımasız kızlar. İnşallah şu helikopteride bulurlar. Haberlere de bakamadım ama başka bi gelişme var mı diye.
Benimde dün akşamdan beri canım çok sıkkın. Akşam çok ağladım, içim sıkıştı. Eşimin en yakın arkadaşları ayrılıyorlar. Eşide çok samimi arkadaşım. Çok sık ve iyi görüştüğümüz bi çift .. Akşam öğrendim ve akşamdan beri kafamı toplayamıyom..Napsak diye eşimle çırpınıyoz ama kız çok kararlı, ailelerde işin içine girmiş...
Napıcaz bilmiyorum. allah yardım etssin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?