- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.081
tickershack.com dan yapabilirsin canım
evet zeynepçim Allah hepsinin yardımcısı olsun...Ailelerine sabır versin inşallah hiçbirine bişi olmamıştır yazık ya...bu arada zeynep sen zonguldak merkezde mi oturuyordun?
kızlar benim oğlumada oy verin lütfeeeeeeeensenağlama kismecikler oy vermemiş:dilcikar: eymen (ayşe şankaya)
Edacım dişiniz hayırlı olsun güzelim.bizde 3 tane altta sıraladık bakalım 2 tane yolda geliyor.
bütün güzel annelerim herkese hayırlı Cumalar. sizlere katılıyorum annemle birlikte sabah kalkar kalkmaz ilk helikopterden haber varmı diye açtık inşllah bulunurlar ve yaşıyorlardır.
hepinizi çok öpüyorum güzel bir gün diliyorum :1hug:a.s.
kızlar benim oğlumada oy verin lütfeeeeeeeensenağlama kismecikler oy vermemiş:dilcikar: eymen (ayşe şankaya)
evet canım ben zonguldak merkezdeyim..Bi arzun varsa söyle yeter
TAbi gelirsen görüşürüz canım çok sevinirim beklerim her zamanbenim annemde zonguldaklı bende zonguldak doğumluyum....en son yazın hamile iken gelmiştik annemin akrabaları hep ordalar....gene gelirsek görüşürüz belki dicektim...:1hug:
slm kızlar.. 5-6 gündür giremiyorum..yoğunum.yazılarla boğuşuyorum.neler yapıyorsunuz bakayım dedim.geçmişi okuyamadım..önemli birşey varsa söyleyin heh tamam mı..
dün gece ikitelliye kuzenime gitmiştik.dönüşte bir akrabayı da küçükçekmeceye bırakacaktık..tabii bilmediğimiz yollardı bazı yerler..yol bilgisayarına adresi girdik..gidiyoruz ama bilgisayarda gösterilen yollar hep kapatılmış, çalışma falan var..bu zamana kadar bizi bir çok yere ulaştırmıştı alet..ama dün gece çok döndürdü dolaştırdı ara sokaklarda..tabii eşimin de beyni döndü ve u dönüşünün yapılmaması gereken yerden döndük.gece saat 12.30.yolda ölee araçlar da yok zaten.o sırada hızla gelen bir polis arabası bize çarptı.tam arkada benim oturduğum kapıya.ben kafamı kalçamı çarptım.kıvanç pusetinde uyuyordu..mızıklanıp uyumaya devam etti..akrabamıza da bişey olmadı allhtan..gece gece uğraştık..allhtan hepimiz de ölebilirdik..valla allh kayırdı diyorum ben.arabada biraz hasar var..biz suçluyuz ..çünkü u dönüşü yapmak yasaktı..allahtan o saatte polisler anlayışlı davrandılar.bu kazadan nasıl kimseye birşey olmaz diye şasşırdılar.bize bişey olmadığını anlayıncada arabada bebek falan da var anlayışlı davrandılar.neyse ki kaskomuz var.polis arabasının parasını da bizim trafik poliçesi ödeyecek.sonra evhamlı ben dr. gittim..acaba kafama birşey olmuşmıdur diye..birşey yok gibi görünüyor dedi dr.ben de iyi hissetmeye başladım sonra.ama 2 gün dikkat et dedi.bazı sorunlar yaşarsan dr. gel dedi..valla allh kazalardan belalardan korusun.sağlık versin.ne zamn ne olacağı hiç belli değil..
ben çıkyorum canlarım ..biraz daha yazılı okuyayım kıvanç beyim uyanmadan..öptüm sizi..
günaydın cancanlar....cumamız hayırlara vesile olsun..inancımız gereği daha çok dua ettiğimiz bugünde dualarımız kabul olsun işallah..şu başı kesilen kızcağızada allah rahmet etsin..suçluda tez yakalansın..düşen helıkopterdekılerede allah yardım etsin..hava -9derece falanmış..kurtulsalar bılebunca saat aç susuz soguk..yınede allah ısterse kurtulucaklar işte..allah kaza bela vermesin,kötülerle karşılaştırmasın...ben coguzaman yaradanın bu dünya işlerine fazlakarışmadıgına ınanıyorum..o yarattı,yazgıları yazdı,ve aslında herkez bı başkasının kaderini elinde tutuyo farkında olmadan..her kötü eylemın sadece sahıbıne deıl başkalarınada zararı oldugu gbı,yada bunun tam tersi..bızede akıl vermiş..bu akılla kaınatı anlamlandırmaya çalışıyoruz..karadelıkler buluyoruz..canlı kopyalıyoruz..uzay araçları yapıyoruz..daha neler neler...buyuk patlamadan buyana dunya denen yaşlı taşparçasının sırlarını çözmeye çalışıyoruz..ama sonunda hep apışıp kalıyoruz:)oyle muazzam bı olguki..arşada varsak sırra eremıyoruz..yani işte geldik gidiyoruz..belkı yuzlerce yıl sonra cook sırlar daha öğrenılıcek..ama inkara götüren yola kılavuzluk yapan bazı sözdebilimler hep çökücek...belkı aya bıle ev yapıcaz..dunyanın kaynaklarını tuketınce zengınler orda yaşasın dıye..ama ordada ölüm olucak.....dönüş hep ona..nerden nasıl bakarsak bakalım herkesın ufku kendıne..herkez yuregının penceresı kadar görebilcek..imanı kadar iyi amel yapabılcek...ama iyilik pozitif bir gerçek olarak herzaman kötülükle savaşıcak...ve kazanıcak dogal olarak..cunkı enerjısı cok daha büyük..inancın gücü ile ınsan beynını en ust sevıyelerde kullanabılır..hırslarıyla kotuyede kullanabılır..ve ınanıyorum kendı adıma allahtan neyı cok ıstedıysem verdi..ona guvendım..kendı adıma bundan sonrası ıcınde ıstedıklerım oncelıkle sağlık ve huzur..gerisi bana kalmış............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?