Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşşkür ederim..
bu arada annem buğün gitti memlekete..artık kayınvalidem bakacak..hayırlısı bakalım..

geçmiş olsun büşra kızıma..Şenizbizimde pazartesi günü..aşımızsüprizzzzz

evet duygucum bende dr.mza sordum hazı suda olsa mutlaka kaynatın dio..
ama tadı bozuluyo yaw dedğin gibi bana bile tuhaf gelio bebişle içer mii?kaydirigubbakcemile3

geçmişler olsun canım bizimkide çarşamba günü 4 aşı birden oldu çok şüküür, 1 yaşına kadar aşısı yok, ben rota yaptırmadım.

teşekkür ederim canım Şeniz bizim pnömokok 3-5- 7 idi.... Allahtan öyleymiş 4ü birden iyice ağlayacaktı yavrum geldiğimizden beri uyuyor kaydirigubbakcemile3 ağır geldi aşılar..

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşşkür ederim..
bu arada annem buğün gitti memlekete..artık kayınvalidem bakacak..hayırlısı bakalım..
Allah kavuştursun anneciğine canım :1hug:
hayırlısı olsun a.s.

sağol canım Şeniz
tadı bozulsun , sular mikropdan arınsın da...

Evet canım ya tadı çok çirkindi ve kesinlike içmedi..Bugün kaynatmadan bir kaç yudum verdim artık ne yapayım bir daha sefere kaynatayım yine o zaman..mirmirmirmir

selamlar
ben bugün okula gidemedim,Ayça gece çok kötü oldu,ateş,öksürük,burnu tıkanık uyandı durdu,gece eşim eczaneden tonimer burun spreyi aldı,okyanus suyuymuş,4te ancak yatabildim 6ya kadar,sabahta uyandı yine çok kötüydü,gidemedim okula...
Müdürüm çok sinirimi bozdu,durup durup bana lütüf etmiş ya,ben sana pazartesiyi boşaltmakla hata etmişim diyor,yani pazartesi zaten boşsun bugün niye gelmedin diyor Allah allah dedim,anlatamıyorum galiba müdür bey ben değil çocuk hasta ben hasta olsam gelirim ki geldimde zaten dedim,ben hala emziriyorum 6 aylık bebek ben nasıl bırakıp geleyim diyorum,bana 40 gün rapor hakkın var git rapor al diyor ,gittim aldım attım önüne normalde rapora gerek yok,sevkliyim yani,niye anlamak istemiyorsunuz çocuğu burayamı getireyim inandırmak için dedim ama sesim titredi,ağlayacaktım,alçak herif...

amaaannn kimse kimsenin derdini anlamıyo işte al bi örnek daha ...ana olmayan kimsede kolay kolay anlamaz zaten hiç takma kafana boşver de gitsin canım...söliceğini söylemişsin zaten

selam kızlarrr ben geldim evle uğraşıyorum dün akşam kardeşlerim baskına geldi oturduk saat 2 ye kadar bu sabah hepsi çil yavrsu gibi dağıldı eşleri ile ama küçük ardeşim hamiş olan bende beraber annemlere gidicez bugün kız okuldan gelsin onu bekliyom yarında görümcemde olucam pazar akşam gelirim eve ancak bilgi babında yanii :)

Günaydın arkadaşlar Cumamız Mübarek olsun Şu mübarek günde inşaallah şu helikoptere ulaşılsın gerçekten dünden beri çok üzgünüm kaç saat oldu(

aynen ya bende dünden beri dua ediyorum rabbim onları sevdiklerine ailelerine çocuklarına bağışlasın zor durumdalar soğuk bir yandan kaza yaralanmaları bir yandan allah yardımcıları olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah beterinden saklasın canım geçmişler olsun

Canan geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın valla,büyük badire atlatmışınızz..

ya öküzz yaaa valla ben bu okul müdürlerine bir kıl oluyorum kendilerini başbakan sanıyolar yaa, gülcüm boşver takma deryanında dediği gibi anne olmayan bilemezzzzz. o okul müdürümüdür nedir insan müsfettesinide allaha havale et.pıtırcığımıza allahtan acil şifalar diliyorum ak pamuk pembe çoraplı prensesime. a.s.

Gülüm;çok geçmiş olsun canım yaa..Ahh ahhh anlarmı o herif senin çocuğunun hastalığını yöneticilerin hepsi böyle...Bende Garantide çalışırken aynı durumları yaşardım...Hasta olurdum kadın o zaman kendine bakcan olmucan derdi...Anlamazlar onlar hiçbirşeyi..Allah şifa versin Ayçamıza:Saruboceq:

kızzlaarr enkazın yeri tesbit edilmiş haberler de diyohihoyyyt allahım inş.. kurtulmuşlardır ya
yazık şu soğukta...allah baksın yüzlerine :Saruboceq:
gülcüm sizede geçmiş olsun ayça kızımıza..kalın ruhlu herif niye öyle yaptı yahu
bebek bu sonuçta..alla alla yaÇok üzgünüm çoook

duygucum ben suyu kaynatıyorum sonra cam şişeye koyuyorum ordan veriyorum, sonra mamasınıda o sudan yapıyorum yoksa her seferinde su kaynat zor . o zaman tadı normale dönüyor sen kaynatıp ılık verdiğin içinmi sevmedi acaba

Son düzenleme:
merhaba hanımlar
öncelikle canan geçmiş olsun bizimde bu gün aşımız vardı karma ve hepatit 2 bacaktan birde damla verdiler ben rotaiçin 2 doz vurdurmuştum ama dr. 3 .doz için bi tarih yazmamış 3. dozda varmıydı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…