Keşke.. söyledim ama nezaketimi bozmadığım için anlamadılar. Illa bir sert uslüb mu lazım anlamıyorumHayırlı olsun güle güle büyütün
Çok geçmiş olsun rabbim bebeğinize acil şifalar versin inşallah
Keşke en baştan tavrınızı koysaydınız minicik bir bebek o dışarıdan gelen mikroplara karsi dayanıksız bunu bildikleri halde hiç umursamayan insanlardan nefret ediyorum
Benim eşimde ablası gelince beşiği oturma odasına getirmeye kalkışmıştı maalesef erkekler bunu anlamazNolur arkadaşlar bişey söyleyin. O kadar öfkeliyim ki hem eşime hem kendime. Bebeğimi koruyamadık. Ben ağrıdan sızıdan kendimi toparlayamadım eşime söylüyorum anlamıyor insanlara bişey diyemiyorum kayınvalidem oradan bu kadar sakınma bilmem ne diyor vıdı vıdı. Napayım ben
Yapamadığımız için üzülen biz oluyoruzKeşke.. söyledim ama nezaketimi bozmadığım için anlamadılar. Illa bir sert uslüb mu lazım anlamıyorum
Aynen.. ama bebeğim bir çıksın iyileşsin ben üzüleceğime onlar kırılsınlar hiç umurumda değilYapamadığımız için üzülen biz oluyoruz
Gece resmen yalvardım eşime nolur yaklaşma yaklaştırma diye. Adam hâlâ egosunun derdinde. Ben babası değil miyim bilmem ne diyor. Kv ye iyilikle birkere daha anlatıcam ister anlasın ister anlamasın. Bebeğim çıksın da kırılan kırılsın umurumda değilÜzülen üzülsün. Ben ve eşim her gelene elinizi yıkayın dedik. Başucuna el için dezenfekte jeli koyduk. İlla dokunacaksanız ellerinizi Silin dedik.
Ben bebeğim için Mevlüt okutmadın kış hasta biri gelir korkudan.
Kv ve eşin anladı mı niye sakındığını?
İyi yapmışsınız. 9 ay biz taşıyoruz karnımızda kimin umurunda sanki. Nefret ediyorum şuanda insanlardan. Kusura baksınlar isterlerse, hayır dediğim yapılmıycakBenim bebeklerim de 2 ay kuvezde kaldi eve getirdiğimde annem babam haric misafir kabul bile etmedim cok kucukler enfeksiyon riski cok fazka kabul etmiyorum dedim sonra gelin dedim
Alinan kirilan umrumda degil cocuklarimin sağlığı daha öncelikli benim icin..
Cok da iyi yapmisim.. siz de etmeyin ha gelmeyin diyemiosaniz odadan cikarmayin odaya gelip kapinin ucundan baksin gitsinler begenmeyen bi daha gelmesin.. cektiginiz şu sıkıntıya bebeginizin şu yasadiķlarina deger mi
Allah sifa versin bir an once insalah
Arkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
Benim sorunum hayırlı olsuna gelen insanlar. Yahu ben belki resmini cekmeni internette watsapta orada burada paylaşmanı istemiyorum. Söylüyorum resim paylaşmak yok diye daha ne diye benden izinsiz pat çekiyosun resmini. Birde yani uzaktan bak hayırlı olsun de geç. 15 cm dibine sokulmak nedir arkadaş. O kadar çok sinirlendim ki. Çocugum enfeksiyon kaptı şuanda küvözde. Ve ben kahroluyorum. Düşüncesiz insanlardan ve pis nefeslerinden nefret ediyorum. Sezeryan olduğum için hâlâ desteksiz kalkıp yürüyemediğimden koruyamadım bebeğimi. Ama keşke deseydim resim cekmeyin çocuğuda uzaktan görün diye. Gerçi herkesin içinde eşime laf kondurdum uzak dur elini yıka filan diye insanlarda anlasinlar rahatsız olduğumu. Ama nerdee o düşünce. Artık açıkça ve sertçe söylüycem çünkü anlamıyorlar kusura bakarlarsa da baksınlar. Nolur dua edin bebeğim biran evvel toparlansın Allah herkesin evladını bağışlasın benimkini de. Tüm kalbimle diliyorum evlat isteyenlere de Rabbim tez vakitte hayırlısından nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?