- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
Sevmediğim kıskanç bir.kadin ve cagirmadigim bir kadın geldi . Annemde suç annem cagirmis. Arkadaşını. Çocuğuma doğum günü yapmayı düşünüyorum annem,arkadaşını da cagiracakmis. Duyarsa darılır o yüzden çağır dediYakın akraba ise hasta değilse, öpmüyorsa alıp bir kucağına geri koyar diye düşünüyorum. Zaten bebek kendini tutamıyor hoplatıp zıplatacak hali yok. (ama bunlar hep akıl sahibi insanlar olabileceğini düşünerek söylediğim şeyler) ama en yakınlar değilse kusura bakmasın kimse, alınsa da üzülse de söylerim. En yakınlar bile kucağına almaya çalışmıyor ve yanına gelip bakıyorsa sadece o insan benden + puan alır kesinlikle, ben olsam kucağıma almam çünkü. Ay bu benim torunum, yeğenim deyip o bebek üzerinden hak iddia eder gibi ilkel tavırlar hemen kendini belli ediyor zaten.
Bana kalırsa en makbulü, hastane ziyaretinde özellikle, gelir gözünüz aydın dersin, bebeğe şöyle bakar maşallah dersin çıkarsın. Çünkü ne bebeğin ne de annenin seninle uğraşacak hali-vakti var o durumda, ne de senin orada birincil işin...
Sevmediğim hiç kimseyi hiç kimse için hiçbir yere çağırmam. Ben biraz tersim galiba.Sevmediğim kıskanç bir.kadin ve cagirmadigim bir kadın geldi . Annemde suç annem cagirmis. Arkadaşını. Çocuğuma doğum günü yapmayı düşünüyorum annem,arkadaşını da cagiracakmis. Duyarsa darılır o yüzden çağır dedi
Duyarsa darılırmış. Cagirmazsam. Annem öyle dedi. Ulan o zaman yapmıyorum doğum günü falan hayret bir şey ya ulan acayip sinir oldum. Neymiş darılırmış. İstemiyor um onu. İstemiyorum. Annem zorluyor. Darilirmis ay yazikSevmediğim hiç kimseyi hiç kimse için hiçbir yere çağırmam. Ben biraz tersim galiba.
Valla annem yüzünden hep cagirdik annem çağırdı çünkü. Sanki benim evim annemin evi. Hayret bir seySevmediğim hiç kimseyi hiç kimse için hiçbir yere çağırmam. Ben biraz tersim galiba.
Anneniz kendi doğum gününe çağırabilir, zaten onun arkadaşı anladığım kadarıyla. Kişinin sizinle bir ilgisi yok. Anneniz biraz size saygı duymayı öğrensin bence, samimiyet bu değil. Kendi anneniz de olsa durması gereken yeri sizin çizmeniz gerekiyor, hayat böyle.Duyarsa darılırmış. Cagirmazsam. Annem öyle dedi. Ulan o zaman yapmıyorum doğum günü falan hayret bir şey ya ulan acayip sinir oldum. Neymiş darılırmış. İstemiyor um onu. İstemiyorum. Annem zorluyor. Darilirmis ay yazik
Valla anneme o kadını sevmiyorum.dedim annem ayıp olur dedi. Evet bence de saygı duyması lazim annemin. Ama dur bugün gelecek. Ben onu güzel bı haşlayim. Anlamıyor laftanAnneniz kendi doğum gününe çağırabilir, zaten onun arkadaşı anladığım kadarıyla. Kişinin sizinle bir ilgisi yok. Anneniz biraz size saygı duymayı öğrensin bence, samimiyet bu değil.
Çok üzüldüm ama moralinizi bozmayın geçer inş hemen. Size geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla büyütün inş . Ben zaten bu adetleri hiç anlamıyorum ne var da hemen gelecek bir ay sonra gelseler nolur sanki foto çekmek de nedir düşüncesiz insanlar keşke hiç kabul etmeseydiniz zamanın insanları ne yazık ki çok düşüncesizce davranıyor . Canınızı sıkmayın inş her şey yoluna girerArkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
Benim sorunum hayırlı olsuna gelen insanlar. Yahu ben belki resmini cekmeni internette watsapta orada burada paylaşmanı istemiyorum. Söylüyorum resim paylaşmak yok diye daha ne diye benden izinsiz pat çekiyosun resmini. Birde yani uzaktan bak hayırlı olsun de geç. 15 cm dibine sokulmak nedir arkadaş. O kadar çok sinirlendim ki. Çocugum enfeksiyon kaptı şuanda küvözde. Ve ben kahroluyorum. Düşüncesiz insanlardan ve pis nefeslerinden nefret ediyorum. Sezeryan olduğum için hâlâ desteksiz kalkıp yürüyemediğimden koruyamadım bebeğimi. Ama keşke deseydim resim cekmeyin çocuğuda uzaktan görün diye. Gerçi herkesin içinde eşime laf kondurdum uzak dur elini yıka filan diye insanlarda anlasinlar rahatsız olduğumu. Ama nerdee o düşünce. Artık açıkça ve sertçe söylüycem çünkü anlamıyorlar kusura bakarlarsa da baksınlar. Nolur dua edin bebeğim biran evvel toparlansın Allah herkesin evladını bağışlasın benimkini de. Tüm kalbimle diliyorum evlat isteyenlere de Rabbim tez vakitte hayırlısından nasip etsin.
Bebegi ne kadar cok korursaniz
O kadar cok hassaslasir demek istedim.
Aman o ellemesin
Aman o bakmasin
Aman o opmesin olursa eger
Minnak bebegin bagisiklik sistemi nasil guclenir
Babaannnelermiz ya da annelermiz
Bizi disari salip isini yapiyordu.
Bu kadar hassas olmayin
Siz de annesiniz
Tabi korumak hakkiniz ama
Bebegin bagisikligini bu sekil guclensirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?