- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Canım çok geçmiş olsun insanlar çok düşüncesiz şap şap öpüyorlar yeni doğan bebeği yazıktır nefesten bile alır o, onun çalışacağı tek nefes annesinin olmalı ben şimdiden cevreye tavrimi belli etmeye başladım düşüncelerimi söyledim ha anlamazlar da daha sert anlatirim hic kimse bebeğinden önemli değil tepkini koy inşallah en kısa zamanda saglicakla evine döner hastanede die kendini yıpratma orda gayet iyi bakılıyor saati saatine maması verilir altı değişir sen bebegin yaninda gibi sütunu sağ iki saate bir ki sütun çekilmesin görüş saatine git onun dışında evinde yat dinlenme bebegin için toparlan yaşamış birisi olarak söylüyorumArkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
Benim sorunum hayırlı olsuna gelen insanlar. Yahu ben belki resmini cekmeni internette watsapta orada burada paylaşmanı istemiyorum. Söylüyorum resim paylaşmak yok diye daha ne diye benden izinsiz pat çekiyosun resmini. Birde yani uzaktan bak hayırlı olsun de geç. 15 cm dibine sokulmak nedir arkadaş. O kadar çok sinirlendim ki. Çocugum enfeksiyon kaptı şuanda küvözde. Ve ben kahroluyorum. Düşüncesiz insanlardan ve pis nefeslerinden nefret ediyorum. Sezeryan olduğum için hâlâ desteksiz kalkıp yürüyemediğimden koruyamadım bebeğimi. Ama keşke deseydim resim cekmeyin çocuğuda uzaktan görün diye. Gerçi herkesin içinde eşime laf kondurdum uzak dur elini yıka filan diye insanlarda anlasinlar rahatsız olduğumu. Ama nerdee o düşünce. Artık açıkça ve sertçe söylüycem çünkü anlamıyorlar kusura bakarlarsa da baksınlar. Nolur dua edin bebeğim biran evvel toparlansın Allah herkesin evladını bağışlasın benimkini de. Tüm kalbimle diliyorum evlat isteyenlere de Rabbim tez vakitte hayırlısından nasip etsin.
Evet zaten kış zamanıydı ve ağır gripti alınacak bişey Yok ortada kim olursa olsun o durumda derdi eşiminşallah sadece hala olabileceğim.. kardeşim ya da eşi bana öyle dese, bir daha almam kucağıma çocuğunu.. hasta mıydı ki görümce?
Arkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
Benim sorunum hayırlı olsuna gelen insanlar. Yahu ben belki resmini cekmeni internette watsapta orada burada paylaşmanı istemiyorum. Söylüyorum resim paylaşmak yok diye daha ne diye benden izinsiz pat çekiyosun resmini. Birde yani uzaktan bak hayırlı olsun de geç. 15 cm dibine sokulmak nedir arkadaş. O kadar çok sinirlendim ki. Çocugum enfeksiyon kaptı şuanda küvözde. Ve ben kahroluyorum. Düşüncesiz insanlardan ve pis nefeslerinden nefret ediyorum. Sezeryan olduğum için hâlâ desteksiz kalkıp yürüyemediğimden koruyamadım bebeğimi. Ama keşke deseydim resim cekmeyin çocuğuda uzaktan görün diye. Gerçi herkesin içinde eşime laf kondurdum uzak dur elini yıka filan diye insanlarda anlasinlar rahatsız olduğumu. Ama nerdee o düşünce. Artık açıkça ve sertçe söylüycem çünkü anlamıyorlar kusura bakarlarsa da baksınlar. Nolur dua edin bebeğim biran evvel toparlansın Allah herkesin evladını bağışlasın benimkini de. Tüm kalbimle diliyorum evlat isteyenlere de Rabbim tez vakitte hayırlısından nasip etsin.
Agrini sizini kenara birak bebegini koru annelik bunu gerektirir.soylenmek bisey degistirmez.Nolur arkadaşlar bişey söyleyin. O kadar öfkeliyim ki hem eşime hem kendime. Bebeğimi koruyamadık. Ben ağrıdan sızıdan kendimi toparlayamadım eşime söylüyorum anlamıyor insanlara bişey diyemiyorum kayınvalidem oradan bu kadar sakınma bilmem ne diyor vıdı vıdı. Napayım ben
Arkadasim 40 cikmadan gosterme kimseye eve gelenlere de uyuyor falan desinler bebeginle senin odanin kapisini ort gerekirse kilitle kimseye laf anlatamazsin desende aman ne olcak ne kiymetli cocugun var derler sakinan goze cop batat derler hasta olunca da laf ederler yani kimseye yaranamazsin insallah bebegin iyi olucak ama sen bunu bir ders olarak dusun ve ayni ihmali kimsenin yapmasina izin verme koca koca insaniz biz bile mikrop kapiyoruz hemem oncacik sabi napsinArkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
Konuyla alakasiz lakin. Nasil 4üzlere gebe kaldinz? Tedavi gördünüz mü?Benim bebeklerim de 2 ay kuvezde kaldi eve getirdiğimde annem babam haric misafir kabul bile etmedim cok kucukler enfeksiyon riski cok fazka kabul etmiyorum dedim sonra gelin dedim
Alinan kirilan umrumda degil cocuklarimin sağlığı daha öncelikli benim icin..
Cok da iyi yapmisim.. siz de etmeyin ha gelmeyin diyemiosaniz odadan cikarmayin odaya gelip kapinin ucundan baksin gitsinler begenmeyen bi daha gelmesin.. cektiginiz şu sıkıntıya bebeginizin şu yasadiķlarina deger mi
Allah sifa versin bir an once insalah
gozun aydin cnm saglikla buyut bebisini.bak simdi sen artik annesin ve bebegini korumak en buyuk amacin.gelenleri guzel bir dille uyar foto yasak izin yok lutfen cekmeyin diyeceksin.kimse yokken esine bagir cagir.gorevli hemsireye rica et gelenleri uyarsin.o uyarirsa kimse kusmez.hem kusen kussun birak.anlamiyorum yeni dogum yapmis kadini nasil cekiyorlar izin vermeniz bir tuhaf gelenlerin cekmesi daha bir acayip.Arkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?