Bebeğiniz tez zamanda sağlığına kavuşsun inş. Hastaneden çıkarken doktorun bir süre bebeğe dikkat etmeniz gerektiğini, misafir kabul etmemenizi söylediğini söyleyin. Eşşek değillerse bi kaç ay geçmeden gelmezler heralde. Bebeğinizde toparlanır bu süreçte. He ayrıca arkadaşların dediği gibi büyük ihtimal kendinde var olan bir enfeksiyondur. İnsanlardan geçtiğini bende hiç sanmıyorumArkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
Benim sorunum hayırlı olsuna gelen insanlar. Yahu ben belki resmini cekmeni internette watsapta orada burada paylaşmanı istemiyorum. Söylüyorum resim paylaşmak yok diye daha ne diye benden izinsiz pat çekiyosun resmini. Birde yani uzaktan bak hayırlı olsun de geç. 15 cm dibine sokulmak nedir arkadaş. O kadar çok sinirlendim ki. Çocugum enfeksiyon kaptı şuanda küvözde. Ve ben kahroluyorum. Düşüncesiz insanlardan ve pis nefeslerinden nefret ediyorum. Sezeryan olduğum için hâlâ desteksiz kalkıp yürüyemediğimden koruyamadım bebeğimi. Ama keşke deseydim resim cekmeyin çocuğuda uzaktan görün diye. Gerçi herkesin içinde eşime laf kondurdum uzak dur elini yıka filan diye insanlarda anlasinlar rahatsız olduğumu. Ama nerdee o düşünce. Artık açıkça ve sertçe söylüycem çünkü anlamıyorlar kusura bakarlarsa da baksınlar. Nolur dua edin bebeğim biran evvel toparlansın Allah herkesin evladını bağışlasın benimkini de. Tüm kalbimle diliyorum evlat isteyenlere de Rabbim tez vakitte hayırlısından nasip etsin.
cok cok gecmis olsun oncesinde bunlari sert tavirla bildirmeniz gerekirdi .olan bebislere oluyor ve sonrasindada anneyeNolur arkadaşlar bişey söyleyin. O kadar öfkeliyim ki hem eşime hem kendime. Bebeğimi koruyamadık. Ben ağrıdan sızıdan kendimi toparlayamadım eşime söylüyorum anlamıyor insanlara bişey diyemiyorum kayınvalidem oradan bu kadar sakınma bilmem ne diyor vıdı vıdı. Napayım ben
Bizim buralarda da kadın doğurur hopp millet bebek görmeye gelirYeni doğan bebeğe ilk gün ziyaret mi olur?
Anne toparlanır 40 çıkar ,mevlüt veya bir kutlamayla davet eder olur biter.
Bizim insanlarımız tez canlı.
Neye benziyor diye merak ediyorlar,yahu minnacık bebek daha ağzı burnu çıkmamış neye benzeyecek?
Birde fotoğraf furyası var tabi..
Hem lanet radyasyonlu telefonlarını yaklaştırıp hemde nazar alabilecek mecralara resimleri yayıyorlar.
Hemde annesine sormadan
Bence 40 gün kimseyi asla kabul etme...
inşallah sadece hala olabileceğim.. kardeşim ya da eşi bana öyle dese, bir daha almam kucağıma çocuğunu.. hasta mıydı ki görümce?Bebek toparlanmadan keşke almasanız eve ben 40 gün kimseyi kabul etmedim... sonra da bi Mevlüt’le gelenleri aradan çıkardım ama oğlumu odasından çıkarmadım uyuyor dedim hep. Yapacak bişey Yok evlat sizin evladınız isterseniz fanusta büyütürsünüz kimse karışamaz buna kimsede eleştiremez memnun olmayan gelip gitmez ne hallerle taşıyoruz.. benim eşim görümcemgil geldiğinde uyardı enfenksiyon kapar öpmeyin diye sonra eşime mesaj atmış Mikrop kapar bizden felan diye saçma bi mesaj atmış. Siz uyarınızı yapın gerekiyorsa sert çıkışın... rabbim şifa versin iyileşecektir üzülmeyin daha dikkatli olursunuz bundan sonra da
Bizim buralarda da kadın doğurur hopp millet bebek görmeye gelireşimin işinden ötürü küçük bir ilçedeyiz ailelerimiz şehir merkezinde ben doğum yapınca burdaki herkese annemde kaldığımı söyledim eşime de soranlara aynını dedirttim (eşimin işi köyde eviniz ilçe merkezinde) ve mevlüte kadar kimseyide kabul etmedim çokta güzel oldu evimdeydim mis gibi
Mevlüt’te de oğlum odasındaydı bende yanındaydım kapıdan bakmalarına müsade ettim sadece valla çocuğum söz konusuyken gözüm kimseyi görmez hiç kimsede ne düşünür ne der umrumda olmaz
Ne yazık ki insanlarımızın çok ama çok düşüncesiz ve saygısız ince fikirli insanların sayısı yok denecek kadar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?