- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
Kardeşini yardıma çağırıp , kardeşi de onun bebeğini opunce ÖPME YANAKLARİ ACIR diye bağıran insan tanıyorum. Çocuk 5 aylık oldu hala yüzünü saklıyor paylasirken. O zaman hiç paylaşmaArkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
Benim sorunum hayırlı olsuna gelen insanlar. Yahu ben belki resmini cekmeni internette watsapta orada burada paylaşmanı istemiyorum. Söylüyorum resim paylaşmak yok diye daha ne diye benden izinsiz pat çekiyosun resmini. Birde yani uzaktan bak hayırlı olsun de geç. 15 cm dibine sokulmak nedir arkadaş. O kadar çok sinirlendim ki. Çocugum enfeksiyon kaptı şuanda küvözde. Ve ben kahroluyorum. Düşüncesiz insanlardan ve pis nefeslerinden nefret ediyorum. Sezeryan olduğum için hâlâ desteksiz kalkıp yürüyemediğimden koruyamadım bebeğimi. Ama keşke deseydim resim cekmeyin çocuğuda uzaktan görün diye. Gerçi herkesin içinde eşime laf kondurdum uzak dur elini yıka filan diye insanlarda anlasinlar rahatsız olduğumu. Ama nerdee o düşünce. Artık açıkça ve sertçe söylüycem çünkü anlamıyorlar kusura bakarlarsa da baksınlar. Nolur dua edin bebeğim biran evvel toparlansın Allah herkesin evladını bağışlasın benimkini de. Tüm kalbimle diliyorum evlat isteyenlere de Rabbim tez vakitte hayırlısından nasip etsin.
Valla millet ikram bekliyor bebek gormeye gittigindw allahtan gurbetteyim memleketimden baska sehirdeym.bir annem bir esim vardi dogumda ve sonrasinda.basta zoruma gitti ama simdi iyi ki fazla insan yokmus diyorumUfacık bebeğin resmini çekmekten ne anlıyor bazı insanlar anlamıyorum. Yeni doğmuş gözü açılmamış bebek yani neyini paylaşıyosun keşke bu konularda anne babaya saygı göstermeyi öğrenebilsek. Bebek görmeye gidildiğinde mümkün mertebe kısa oturur hayırlı olsun denip çıkılır bizim burada. Size de hayırlı olsun sağlıkla büyütün, dezenfektanlı kolonya fikri çok güzelmiş sahiden ikram edebilirsiniz gelenlere.
Babasi olmasi ona bir hastalik bulastirmayacaginin garantisi degil.valla kapanin odaniza bol bol emzirin.anne sutu sifasi olacak insGece resmen yalvardım eşime nolur yaklaşma yaklaştırma diye. Adam hâlâ egosunun derdinde. Ben babası değil miyim bilmem ne diyor. Kv ye iyilikle birkere daha anlatıcam ister anlasın ister anlamasın. Bebeğim çıksın da kırılan kırılsın umurumda değil
Ayıp yahu aç karnını doyuracak lohusa kadının evini mi buldun derler adama. Rahmetli babaannem fikirsiz derdi böylelerine. Benim de kuzenlerimin eşleri doğum yaptı yakın zamanda önümüze ikram koydular diye mahcup olduk, birinin annesi de gitmiş yalnızdı bulaşıklarını yerleştirip mutfağı toparlayıp öyle çıktık. Anne babanın kendi yorgunluğu uykusuzluğu yetiyor bir de biz uğraştırmayalım diye düşünse keşke insanlar.Valla millet ikram bekliyor bebek gormeye gittigindw allahtan gurbetteyim memleketimden baska sehirdeym.bir annem bir esim vardi dogumda ve sonrasinda.basta zoruma gitti ama simdi iyi ki fazla insan yokmus diyorum
Annenler yok mu ??? Çık git annenlere misafir de almaNolur arkadaşlar bişey söyleyin. O kadar öfkeliyim ki hem eşime hem kendime. Bebeğimi koruyamadık. Ben ağrıdan sızıdan kendimi toparlayamadım eşime söylüyorum anlamıyor insanlara bişey diyemiyorum kayınvalidem oradan bu kadar sakınma bilmem ne diyor vıdı vıdı. Napayım ben
Arkadaşlar riskli bir gebelik sureci ve öncesinde uzun süren tedaviler sonucu çok şükür doğum yaptım dün. Allah isteyen herkese en hayırlısından nasip etsin. Ama...
Benim sorunum hayırlı olsuna gelen insanlar. Yahu ben belki resmini cekmeni internette watsapta orada burada paylaşmanı istemiyorum. Söylüyorum resim paylaşmak yok diye daha ne diye benden izinsiz pat çekiyosun resmini. Birde yani uzaktan bak hayırlı olsun de geç. 15 cm dibine sokulmak nedir arkadaş. O kadar çok sinirlendim ki. Çocugum enfeksiyon kaptı şuanda küvözde. Ve ben kahroluyorum. Düşüncesiz insanlardan ve pis nefeslerinden nefret ediyorum. Sezeryan olduğum için hâlâ desteksiz kalkıp yürüyemediğimden koruyamadım bebeğimi. Ama keşke deseydim resim cekmeyin çocuğuda uzaktan görün diye. Gerçi herkesin içinde eşime laf kondurdum uzak dur elini yıka filan diye insanlarda anlasinlar rahatsız olduğumu. Ama nerdee o düşünce. Artık açıkça ve sertçe söylüycem çünkü anlamıyorlar kusura bakarlarsa da baksınlar. Nolur dua edin bebeğim biran evvel toparlansın Allah herkesin evladını bağışlasın benimkini de. Tüm kalbimle diliyorum evlat isteyenlere de Rabbim tez vakitte hayırlısından nasip etsin.
Valla bn erken dogum yaptim kimseyede elletdirmedim ama eltim hastaydi evde hava yoluyla hastalik bulasti 40 gunlukken zaturre oldu 1 hafta yatis verildi simdi hasta olani yakladtirmiyomNolur arkadaşlar bişey söyleyin. O kadar öfkeliyim ki hem eşime hem kendime. Bebeğimi koruyamadık. Ben ağrıdan sızıdan kendimi toparlayamadım eşime söylüyorum anlamıyor insanlara bişey diyemiyorum kayınvalidem oradan bu kadar sakınma bilmem ne diyor vıdı vıdı. Napayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?