Doğum yaptım fakat eşimle boşanma aşamasındayız

Barışacaksanız şartlarınız şunlar olsun:
1. Sizin ailenizin olduğu şehre yerleşilecek.
2. Evlilik terapisti .
3. Kaynana hanıma bayramdan bayrama gidilecek. Gerçi o bile fazla öylesine, yine insaflı damarım tuttu hadi lanet olsun.

Bu şartlar olgunlaşmadan barışırsanız cehennem kaldıği yerden devam eder.
 
Asla dönmezdim asla.. Çocuğunu mahkemenin verdiği karara göre görür. Nafakasını öder. Bundan başka asla muhattap olmazdım. Böyle korkularla bebek sağlıklı büyütülür mü hiç?
 
Çocuğundan ayrılmak istemeyen adam annesine karısından için "S.ç bu köpeğin ağzına" der mi? Kişilik bölünmesi mı yaşıyor.
Yeniden güvenip bu adamla aynı çatıya girerseniz de daha sonra olacaklar için "Kendim ettim, kendim buldum" dersiniz. Ben olsam dönmezdim. Haftada 1 Çocuğunu görsün ona yeter.
 
Merhabalar. 1,5 yıldır evliyim. 3 aylık bir oğlum var ve eşimle boşanma aşamasındayız. Annesi yatak çarşafıma gerdeğime her şeyime laf etti ve tartıştık baya. O dönemde hamileydim ve annesi eşime boşa bu kadını dedi. Eşimde beni boşanacağını söyledi ardından doğru düzgün eve gelmemeye başladı ben o dönem 7 aylık hamileydim. Sürekli küfür etti kavga ettik. Bana seni annemin tırnağına kurban ederim dedi. En son sinir krizi geçirdim eşim annesine ben sana demedim mi sıç bu kızın ağzına yüz vermeyin bu köpeğe dedi ve bir sonraki gün ailemin yanına geldim. Doğumu burda yaptım. Şimdi eşim değişeceğini asla böyle bir şey olmayacağına söz veriyor hatta tedavi görmeye başladı. Değiştiğini görebiliyorum ama yaşanılanları unutamıyorum. 4 aydık ailemin yanındayım doğuma geldi bir kaç kere daha geldi yanıma barışmak istiyor. Sonuçta onunda çocuğu büyümesini göremiyor diye çok üzülüyorum ama unutamıyorum bir türkü olanları. Siz olsanız ne yaparsınız ?
buradan kimse size boşanın ya da boşanmayın diyemez ne yaşadığınızı sadece siz biliyor ve hissediyorsunuz hayat sizin hayatınız ama görüş almak isterseniz eğer eşinizi seviyorsanız barışın zamanla herşey unutulup gidiyor .ama şart koşun önceliği siz ve çocucuğu olmalı tedavi de görüyorsa bu iyi bişey ailesinden bir süre uzak durun.ve şunu da unutmayın her evilik bir sınavdır evliliğiniz daha çok yeni herkes bu tarz sorunlar sıkıntılar yaşıyor. tabi şiddet alkol kumar kadın vb sorunlar yoksa.
 
Şiddet kumar yoksa tamam o zaman bakış açısını anlayamıyorum gerçekten, peki ya psikolojik şiddet? Yaşattığı değersizlik hissi? Ne demek annemin tırnağına seni kurban ederim hele ki hamile eşe?? Sizin anlattığınız kadarıyla yorum yapıyoruz her birimiz, yazdıklarınızla sınırlı bakış açımız ama eğer hal gerçekten buysa affetmeyin. Eşiniz eğer annesi ve sizin aranızda dengeyi kuramıyor olsaydı diğer arkadaşlar gibi şartlar sunun vs gibi yorumlar yapabilirdim ama bu çok ayrı bir dava. Hele ki çocuğuma gerekli imkanları da sağlayacak imkanım var demişsiniz ve maşallah aileniz de destekçiniz merhamet göstereceğim derken kendinizi de çocuğunuzu da öyle insanların merhametine, eline bırakmayın.
 
Hamile kadının ağzına et derken nerdeymiş paşa hazretleri annesinden ses seda varmı peki ben karışmıyacam yuvanızda mutlu olun diye şimdi gidecen anası dört gün sonra ben sana getirme demedimmi diyecek asıl anası özür dilesin ailenin kapını çalsın sonrada yok ben sana demedimmi getirme diye oğluna yine gaz verecek
Merhabalar. 1,5 yıldır evliyim. 3 aylık bir oğlum var ve eşimle boşanma aşamasındayız. Annesi yatak çarşafıma gerdeğime her şeyime laf etti ve tartıştık baya. O dönemde hamileydim ve annesi eşime boşa bu kadını dedi. Eşimde beni boşanacağını söyledi ardından doğru düzgün eve gelmemeye başladı ben o dönem 7 aylık hamileydim. Sürekli küfür etti kavga ettik. Bana seni annemin tırnağına kurban ederim dedi. En son sinir krizi geçirdim eşim annesine ben sana demedim mi sıç bu kızın ağzına yüz vermeyin bu köpeğe dedi ve bir sonraki gün ailemin yanına geldim. Doğumu burda yaptım. Şimdi eşim değişeceğini asla böyle bir şey olmayacağına söz veriyor hatta tedavi görmeye başladı. Değiştiğini görebiliyorum ama yaşanılanları unutamıyorum. 4 aydık ailemin yanındayım doğuma geldi bir kaç kere daha geldi yanıma barışmak istiyor. Sonuçta onunda çocuğu büyümesini göremiyor diye çok üzülüyorum ama unutamıyorum bir türkü olanları. Siz olsanız ne yapa
 
Ne zaman bu erkekler anne kuzusu olmaktan vazgeçecek. Bir aile olduklarını yuva kurduklarını ailelerini kendi kurdukları yuvaya karıştırmamayı ne zaman öğrenecekler. yada anneler oğullarının bir yuva kurduklarını neden kabul edemiyorlar elleri hep üstlerinde oluyor. o lafları annelerinin yanında güçlü olduklarını kanıtlamak için söylüyorlar sonrada böyle pişman oluyorlar.
 
X