dogum yaptım gene aynı şeyler..

Yahu sen herseyden önce annesin, kalk bi silkelen, dik dur.. Annelik daha güçlü yapmaz mı biz kadınları? Boşan cıkk, sığınma evine git cıkk. Ne istiyorsun sen? Önce bunu sor kendine. O beceriksiz kocanın yaptıklarını da yok kaynanaya, yok annene bağlayarak üzerini kapatmaya calışma. Kabullen bunu, bu böyle gidecek ve kendi rezilliğinizde olan o çocuğa olacak.

gelmesin zaten peşinden daha iyi

kesin büyüdür yoksa adamın pisliğinden falan değil

sen hiçbir şey yapma yapma sonra Allahım beni kurtar, Allahım neden başıma bunlar geldi de
burada da "ya şettar" çekin bana diyordun

sen öyle oturdukça hiçbir şey değişmez, ciddi ciddi de böyle bir şeylerin düzeleceğine inanıyorsun ya ilginç

Ben konu sahibinin hiçbir konusuna inanmıyorum artık, yüksek ihtimalle kendisi hakkında verdiği bilgilerde doğru değil. Ruh sağlığı yerinde değil sanırım kendince bire adrenalin yaşatıyor geliyor bir şey yazıyor kısacası ortaya bir şey atıp gizli gizli okumaya çekiliyor.

Sabah Antalya da yalnızım ailemin yanına nasıl giderimden ... benim ailemde boşanma yok a bağlamışsınız konuyu ....

Kv ile her sorunu böyle eşinize yansıtmaya devam edersiniz ve gelişi güzel haklarında konuşmaya ve yazışmaya belki de ailenizde boşanma olabilir .

Evet hanımefendi sizin esiniz mukemmel dış mihraklar iliskinizi bu hale getirdi buyu yaptilar. Kayinvalideniz suçlu, annesine tek kelime laf soyleyemeyen kocanizin gunahi yok. Kendi anneniz suclu, ailen bu eve gelmesin diyen kocaniz yine sucsuz. Bunlar iyi gunleriniz bence siz bu zihniyetle daha cok cekersiniz.

sen sadece konu açıyorsun derdini anlatıp rahatlıyorsun. olayı bu tada getirdin. yazıları ,önerileri kaale almıyorsun.onları gözardı edip gelip ,tekrar bir şeyler anlatıyorsun.
sonra ohh içimi döktüm
deşarj oldum,bu biraz beni idare eder deyip bir başka kıonuya kadar yok oluyorsun...

Son düzenleme:
Biz saflarda her seferinde onun için çırpınıyoruz

15 günlük bebeği varken insan bunlarla mi uğraşir ya. Valla benim bebeğim olsun ne annemi takarim ne kaynanayi ne kocayi. Dünya yikilsa umrumda olmaz bebeğimle ilgilenirim. Telefonu bilgisayari alacağimda herkese kayinvalidemi ve annemi şikayet edeceğim. Vakti olmaz insanin.

ailen okadar dar görüşüysesen nasıl evlenme programından buldun kocanı

Bu da bir çelişki aslında 15 günlük bebeğin olacak forumlarda gezineceksin...ve o kötü kocan ve kayivaliden bu duruma göz yumacak..
Şahsen benim 15 günlük bebeğim olacak telefonlara bile cevap vermem bırak net te gezinmeyi...

Bende üzülüyordum da artık sorgulamaya başladım. Telefona laf diyen kaynana bilgisayara bir şey demeyecek , konu sahibi konu açacak forumda gezecek.

eline saglik o uvery annenin.

Tamam boşanmazsin, kocana büyü yaptılar ve bütün suç k.validen de yoksa mükemmel bi hayatın var peki bu konuları neden açıp bizi de çıldırtiyosun

O kadar insan kaç öneri sundu hala kocam iyiydi kaynanam çıldırtti muhabbetindesin

Şuan benimde 2 aylik bebeğim ve bende çok problem yaşadım kayinvalideyle ama okadar mutluydum ki bebegimle vede yorgun tabii.2 cocugumu da alıp odama gidiyordum dünya umrumda olmuyordu.annemide kayinvalidemide 5 gün sonra gönderdim kimseyi istemedim. Çokta mutluyuz böyle büyüyor bebis işte. Huzurdan başka bişey lazım değil. Bu arada kayinvalideyle hala kusum konuşmuyoruz. Ama eşim hep destekcim ve asla Karışmaz laf ettirmez de bana.o yüzden rahatım.

Aynı kişiye ait bilmem kaç konu ve sayfalarca mesaj. Hayretler içindeyim.

Konu sahibinin bağımlı kişilik bozukluğu var ve tedavi görmesi gerek.Sizin burada vereceğiniz hiç bir tepki ve hiç bir fikir, boyunduruğu altına girdiği kocasından ayırmaya yetmez. Sahip olduğu bu mutlu evliliğini(!) korumak için elinden geleni yapacak ve siz burada sinir stress içinde yazdığınızla kalacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…