- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Kocam okadar gururlu vede kibirli ki ailesinin gözünün önünde eğilmez ben onların yanında evi terkedicem ve peşimden gelecek öyle mi biz ilk 4 ay okadar güzeldi beni çok seviyoru
Ama bize büyü yaptılar herhalde bilmiyorum sevgiliyken 1 yil hiç bunları yaşayacağı tahmin bile etmezdi m ben sana vurmaya Kıyamam derdi.
Bizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ozaman gidecek yerim olurdu
Biz saflarda her seferinde onun için çırpınıyoruzsen sadece konu açıyorsun derdini anlatıp rahatlıyorsun. olayı bu tada getirdin. yazıları ,önerileri kaale alnıyorsun.onları gözardı edip gelip ,tekrar bir şeyler anlatıyorsun.
sonra ohh içimi döktüm
deşarj oldum,bu biraz beni idare eder deyip bir başka kıonuya kadar yok oluyorsun...
15 günlük bebeği varken insan bunlarla mi uğraşir ya. Valla benim bebeğim olsun ne annemi takarim ne kaynanayi ne kocayi. Dünya yikilsa umrumda olmaz bebeğimle ilgilenirim. Telefonu bilgisayari alacağimda herkese kayinvalidemi ve annemi şikayet edeceğim. Vakti olmaz insanin.Ben konu sahibinin hiçbir konusuna inanmıyorum artık, yüksek ihtimalle kendisi hakkında verdiği bilgilerde doğru değil. Ruh sağlığı yerinde değil sanırım kendince bire adrenalin yaşatıyor geliyor bir şey yazıyor kısacası ortaya bir şey atıp gizli gizli okumaya çekiliyor.
acaba bu kadın bizimle şeymi geçiyo. şizofrenmi acaba evli deilde bizimi deniyo. valla bize kafayı yedirttin yaa. napalım gelip seni konvoyla alalımmı tüm kk kadınları olarak
Bizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ozaman gidecek yerim olurdu
15 günlük bebeği varken insan bunlarla mi uğraşir ya. Valla benim bebeğim olsun ne annemi takarim ne kaynanayi ne kocayi. Dünya yikilsa umrumda olmaz bebeğimle ilgilenirim. Telefonu bilgisayari alacağimda herkese kayinvalidemi ve annemi şikayet edeceğim. Vakti olmaz insanin.
Bende üzülüyordum da artık sorgulamaya başladım. Telefona laf diyen kaynana bilgisayara bir şey demeyecek , konu sahibi konu açacak forumda gezecek.Bu da bir çelişki aslında 15 günlük bebeğin olacak forumlarda gezineceksin...ve o kötü kocan ve kayivaliden bu duruma göz yumacak..
Şahsen benim 15 günlük bebeğim olacak telefonlara bile cevap vermem bırak net te gezinmeyi...
kadesacım benim babam evde diktatördü anneme ve biz 3 kardeşe karşı,annem veffat etti,2 defa evlendi ayrıldı,kimseye söz geçiremedi,şimdiki hanımı ise resmen eziyor babamı bağırıp azarlıyor kadının yapısı öyle altta kalıcak cinsten değil..bazı erkeklere kendileri gibi huyu suyu olan kadın lazım
saol canım:)eline saglik o uvery annenin.
Şuan benimde 2 aylik bebeğim ve bende çok problem yaşadım kayinvalideyle ama okadar mutluydum ki bebegimle vede yorgun tabii.2 cocugumu da alıp odama gidiyordum dünya umrumda olmuyordu.annemide kayinvalidemide 5 gün sonra gönderdim kimseyi istemedim. Çokta mutluyuz böyle büyüyor bebis işte. Huzurdan başka bişey lazım değil. Bu arada kayinvalideyle hala kusum konuşmuyoruz. Ama eşim hep destekcim ve asla Karışmaz laf ettirmez de bana.o yüzden rahatım.Bu da bir çelişki aslında 15 günlük bebeğin olacak forumlarda gezineceksin...ve o kötü kocan ve kayivaliden bu duruma göz yumacak..
Şahsen benim 15 günlük bebeğim olacak telefonlara bile cevap vermem bırak net te gezinmeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?