dogum yaptım gene aynı şeyler..

eşine annem gelmesin istemiyorum senin annen de gitsin dersen sorun çözülür sanırım.
Öyle soylersem kalıcak hic gitmicek der... esimi de idare etmeye calısiyorum oda annemin piskoljsi bozuk idare et diyor... ama annesine laf soylemiyor hic

eşine annem gelmesin istemiyorum senin annen de gitsin dersen sorun çözülür sanırım.
Maşallah sağlıkla ve huzurla büyüt bebegini ...

Derdine gelince hamileliğin boyunca o kadar sıkıntılı ve üzüntülü durumlar yasadin ki inan bu bana çok sıkıntı gibi gelmedi...
Inanki o gunlermi mumla aryrm kafam rahatti en azindan kavgada etsek o gidiyordu ben evde tektim simdi basimda bu gitmek bilmiyor ya nasil yollicam bilmiyorum

senin hamileliğinden beri buraya hep aynı konularda başlık açmanı anlıyabiliyorum aslında. anlatacak, yanında duracak kimse yok, annen gelmiyor. o yüzden sıkıntını hep yaz, paylaştıkça açılırsın. nisan ın bitmesne 1 ay kaldı, az dişini sık. çok alttan alma ama idareli ol.çocuk b akımını öğrenmeye çalış iyice, kendin banyo yaptıracak kadar. inatlaşırsan o da kalmak için inatlaşır, eşin de braz anneci galiba. özünde iyi bir insansa kayınvaliden, iş bölümü yap, bugün şunları yapalım diye. ve paylaş devamlı. 1 ay dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçer, hele bebekle anlamazsın bile.

Annen de hata kizini yalnız bırakmış kv den sana bakıyormuş iyi ama söylenince insanın çok zoruna gidiyor ama kv işte susamiyorlar ki )

bak canım benim biraz akıllı ol bazı şeyleri duymamazlıktan gel
kadın sana ne güzel bakıyormuş
ben doğum yaptım annem 20 gün zor durdu kayınvalide allem etti kallem etti yolladı annemi
kendiside birgüne birgün yardıma gelmedi
keşke laf soksaydıda bana yardım eden olsaydı
sezeryan olmuştum çok kötü günlerdi
gerçi şimdi 2.hamileyim
hiçbirşey lohusalıkta unutulmuyor
laflarını duymamazlıktan gel
işini yapsın yavrunla bol bol dinlen uyu
arada pohpohla kayınvalideni
eşinede teşekkür et

Bu nedemek ya.Ne kadar tepene çıkmasına müsade etmişsin kayınvalidenin.Bu ne yüzgözlülük.Seni neyle itham ediyor.Bunu da yutarsan,herşeyi sineye çek o zaman.

Yaw sen su esra erol'da tanısıp evlenen sonra kocası ve kendi resimlerini buradan paylaşan hatun musun ? kafam karıştı

ay ne gıcıkkkkkkk....stres olmaman lazım senin ya kıyamam...

Adam programa katılmış bu kızda ona baska yerdemı bulmuş?bakıyım konusuna,kolay mı oyle adam dövmek ya..nasıl sındırıyolar kadınları

Son durum nedir bilen bilmeyenlere kısa özet geçsinn

Esra Erol da tanıştığı nerden biliniyor
ben hiçbir konusunda rastlamadım bana da söyler misiniz?

nooldu en son ?
kocası whatsup mesajlarını bulmak için telefonunu elinden almıştı?

haber var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…