Öyle soylersem kalıcak hic gitmicek der... esimi de idare etmeye calısiyorum oda annemin piskoljsi bozuk idare et diyor... ama annesine laf soylemiyor hiceşine annem gelmesin istemiyorum senin annen de gitsin dersen sorun çözülür sanırım.
eşine annem gelmesin istemiyorum senin annen de gitsin dersen sorun çözülür sanırım.
Inanki o gunlermi mumla aryrm kafam rahatti en azindan kavgada etsek o gidiyordu ben evde tektim simdi basimda bu gitmek bilmiyor ya nasil yollicam bilmiyorumMaşallah sağlıkla ve huzurla büyüt bebegini ...
Derdine gelince hamileliğin boyunca o kadar sıkıntılı ve üzüntülü durumlar yasadin ki inan bu bana çok sıkıntı gibi gelmedi...
Bu nedemek ya.Ne kadar tepene çıkmasına müsade etmişsin kayınvalidenin.Bu ne yüzgözlülük.Seni neyle itham ediyor.Bunu da yutarsan,herşeyi sineye çek o zaman.Kalıcakmış isdehele bugünki kavgamızdan sonra hic gitmicek adım gibi eminim arkadaslar akıl verin nolur bugun birbirimize girdik kvdem tlfnumu almis karistiriyordu bende dedimki verirmsn telefonumu karisdrma dedim elimden cekyi niye gizledgin biseymi var kocan gelene kadar vermicem dedi bu telegonu niye korktun dedi bnde elinden alirim dedim gel al kolaysa bir tane koyarim dedi delirdim aglamaya basladim bbegimi aldi o seni sevmiyo beji seviyo dedi kufurler etti aileme bana laf soktu gidip gelip. Gitmeye niyeti yok
adam evlendirme programına çıkmış, sonra konu sahibiyle dışarıda tanışıp evlenmişler, programda değil yaniYaw sen su esra erol'da tanısıp evlenen sonra kocası ve kendi resimlerini buradan paylaşan hatun musun ? kafam karıştı
ay ne gıcıkkkkkkk....stres olmaman lazım senin ya kıyamam...Meraba arkadaslar bir hafta oldu dogum yapalı hadi bismillah.. bilen bilir dogumuma annem gelmedi bir gun sonra kv dem geldi .... allahima sukurler olsun dunya tatlisi saglıklı bir bebek dogurdum okadar stresli hamileliktwn sonra... esimide bilen bilir ama dogumdan sonra bir insan bu kadarmı degisir bana karsi hep bebekle benle ilgileniyor... neyse annesi geldi olanlar oldu vay efendim neden senin annen gelmedi o gelse ben 20 gun sonra gelecektim neyse annesine ters konusdum diye esimde senin annen baban bu eve gelmicekde bilmm nede anneside destek verdi.. sonra eltim kusmus kvdme benim dgumuma gelmedi diye kvdemde dioki onlar bana kustu senin yuzunden senin annen dogumdan 20 gun sonra geldikten sonra ne anlamı kaldı bilmem ne bende dedimki yaa korkma gelmicek annem soylicem gelme diyeicin rahat olsun diorum.. esimde annesine susss dio devamli hergun ayni seyleri tekrarliyor kocam simdi uzulme dedi bugun bana ... ama bi yandanda bana laf ettiriyor... ne zaman gidicek bu kadin bilmiorum benim oglumun evi degilmi2 ay kalcam diyor.. 2 dkka sonra yuzume guluyor
Kim kimle tanısmıs?ben kaçırmışım orayıadam evlendirme programına çıkmış, sonra konu sahibiyle dışarıda tanışıp evlenmişler, programda değil yani
konu sahibiyle kocası. valla ben de buradan okuduğum için tam detayları bilemiyorum.Kim kimle tanısmıs?ben kaçırmışım orayı
Anaaaaaaa.........Esra Erol'a şikayet edelim adamı o zamankonu sahibiyle kocası. valla ben de buradan okuduğum için tam detayları bilemiyorum.
niye? programda evlenmemişler ayrıca adam daha beter döver, konu sahibi az önce kapatılan konusunda yuvam dağılıyor diye ağlıyordu, kadının adamı boşamaya niyeti yok, tek temennim adamın bunu boşamasıAnaaaaaaa.........Esra Erol'a şikayet edelim adamı o zaman
Adam programa katılmış bu kızda ona baska yerdemı bulmuş?bakıyım konusuna,kolay mı oyle adam dövmek ya..nasıl sındırıyolar kadınlarıniye? programda evlenmemişler ayrıca adam daha beter döver, konu sahibi az önce kapatılan konusunda yuvam dağılıyor diye ağlıyordu, kadının adamı boşamaya niyeti yok, tek temennim adamın bunu boşaması
haftaya hiçbir şey yokmuş gibi yeni bir konuyla karşımıza gelirSon durum nedir bilen bilmeyenlere kısa özet geçsinn
Aynen öyle ama kötü bir durumya gece yatağıma yatarken bile aklıma geldi dua ettim vallahaftaya hiçbir şey yokmuş gibi yeni bir konuyla karşımıza gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?