- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Hayir yaa bildigin gelip 2 tane hemsire karnina abaniyor, alttan kanama boşaltiyor. Ben de sezeryan oldum spinal anesteziyle 19 gun önce. Ilklerde uyusukluk vardir az yandi canim. Ama sonraları öldüm canimdan can çıktı ennnnn zor şey. Yaşamamış olanlar çok şanslıtuğla gibi birşey koyuyorlar ya onu diyor sanırım.
Bugün banlanan güzellik perisiymiş bu ayarsızBu ne biçim yorum ya
Midem bulandı çok teşekkürlerkayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Tovbeeekayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Yine banlanmışBugün banlanan güzellik perisiymiş bu ayarsız
KV açsın kendi... göbüşüne baksın
Canınızı sıkmayın. Patavatsızın biri belli ki. Benim de doğumdan 1 hafta sonra kv “şimdiye kadar sütün artmadıysa, bundan sonra da artmaz” demişti. Halbuki bilmiyor, belki de kendi dengesizlikleri yüzünden sinir olup da bir şey diyemeyip içime attığım için sütüm artmamıştır... Çok şey var aslında ama anlattıkça aklıma gelip daha çok sinirleniyorum. Bu kayınvalideler mümkünse doğumdan sonra çok gelip gitmeseler ya da bir faydaları dokunayacaksa uzun süre kalmasalar iyi olacak. Benim kv hem bir işe yardım etmedi, hem evde oda işgal etti, hem de beni sinir etti. Her işi annem yaptı. Anneme oda verip rahat ettiremedim bile onun yüzünden...Kızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
Hayir yaa bildigin gelip 2 tane hemsire karnina abaniyor, alttan kanama boşaltiyor. Ben de sezeryan oldum spinal anesteziyle 19 gun önce. Ilklerde uyusukluk vardir az yandi canim. Ama sonraları öldüm canimdan can çıktı ennnnn zor şey. Yaşamamış olanlar çok şanslı
Usenmedim tum yorumlari okudum ve karnina bastirilan bir konu sahibi, bir de ben varim galiba ya
Bu yorum burada asılımı kalacakkayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Bende sezaryen doğum yaptım iki hemşire karnıma bastiracaklarini söylediler birinin iki elini tuttum illede gerekli dediler sorumluluğu alıyorum deyip izin vermedim oksurmeye korkarken o işkence cekilirmiHayir yaa bildigin gelip 2 tane hemsire karnina abaniyor, alttan kanama boşaltiyor. Ben de sezeryan oldum spinal anesteziyle 19 gun önce. Ilklerde uyusukluk vardir az yandi canim. Ama sonraları öldüm canimdan can çıktı ennnnn zor şey. Yaşamamış olanlar çok şanslı
Usenmedim tum yorumlari okudum ve karnina bastirilan bir konu sahibi, bir de ben varim galiba ya
Kayınvalideniz dal gibi miKızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?