Doğum yaptım.gobegin 9 aylık gibi diyen kv

Niye bu kadar dert ettiniz ki. Benimde karnım hiç doğurmamış gibiydi ben kendi kendimle dalga geçiyodum..
Üzüldüğünüzü söyleseniz belki aklına o ihtimal gelmemiştir?

tuğla gibi birşey koyuyorlar ya onu diyor sanırım.
Hayir yaa bildigin gelip 2 tane hemsire karnina abaniyor, alttan kanama boşaltiyor. Ben de sezeryan oldum spinal anesteziyle 19 gun önce. Ilklerde uyusukluk vardir az yandi canim. Ama sonraları öldüm canimdan can çıktı ennnnn zor şey. Yaşamamış olanlar çok şanslı
Usenmedim tum yorumlari okudum ve karnina bastirilan bir konu sahibi, bir de ben varim galiba ya

10 gün olmuş doğum yapalı istediğin kadar diyet yap belirli bir süre geçmeden kendiniz toplayamazsin ki 9 ayda şişen karın pat diye gitmeyecek elbette. Bu kadar takma sabir göster vücudun kendini toparlayacak bol bol su iç yürüyüş yap

Eşine ağla bence. Çok üzülüyorum, annen belki farketmeden espri olsun diye söylüyor ama ben çok içerliyorum, sütüm kesilir diye korkuyorum de. İnceden ayar git eşine, o halleder eminim.

KV açsın kendi... göbüşüne baksın
Öyle cinsi de var.Ben,yeni doğum yapmış gelinine gelen gençlerin yanında,ay bunun karnı çatlamış meğer,Bakın,Allah aşkına benim karnıma bakın,kız gibiyim,bir tane çatlak yok,diyerek karnını açıp göstereni de duydumBakarlar da gösterirler de yani sorun yok

Karnina bastrma olayini ilk defa duyuyorum diyet yapicam eritecem die cocugun sutunj heba etme sutun azalir normal bealen illa sekerli tatli yiceksin die bi kaide yok 3 litre su tuketmelisin zaten sutu arttin ;% 90 su icmktir benmde 1 hafta oyleydi 1 hafta sonra 5 6 gunde 12 kilo birden gitti benden saka deil gercek diyorum bak bende aok oldum hamile kaldigim kilonjnda 5 kilo altina dusmusum

Canınızı sıkmayın. Patavatsızın biri belli ki. Benim de doğumdan 1 hafta sonra kv “şimdiye kadar sütün artmadıysa, bundan sonra da artmaz” demişti. Halbuki bilmiyor, belki de kendi dengesizlikleri yüzünden sinir olup da bir şey diyemeyip içime attığım için sütüm artmamıştır... Çok şey var aslında ama anlattıkça aklıma gelip daha çok sinirleniyorum. Bu kayınvalideler mümkünse doğumdan sonra çok gelip gitmeseler ya da bir faydaları dokunayacaksa uzun süre kalmasalar iyi olacak. Benim kv hem bir işe yardım etmedi, hem evde oda işgal etti, hem de beni sinir etti. Her işi annem yaptı. Anneme oda verip rahat ettiremedim bile onun yüzünden...

Ayrıca sezeryandan sonra hemşire karnıma bastırırken ve ben o acıyla kıvranıyorken kv benimle aynı odadaki koltukta horlayarak uyuyordu. Ona sinirimden daha da çok bağırdım. Bir zahmet uyanabildi ben bağırınca. Kadın doğuma mı gelmiş, uyumaya mı gelmiş anlayamadım. Ayy aklıma geldi yine sinirlendim... Bazı hastanelerde daha karındaki uyuşukluk geçmeden bastırıyorlarmış. O şekilde fazla acımıyormuş diye duymuştum. Ama benim uyuşukluk geçmişti ve çooook fazla acımıştı....

Son düzenleme:

aboww ilk defa duydum bunu 2 sezeryan oldum ikisindede böyle birşey yapmadılar.

Bu karına bastırma olayı yeni mi çıktı
Benim ilk sezeryan doğum 12 yıl önce
Sadece kum torbası kondu o kadar
Bastırma olmadı

Daha 10 gün önce sezaryenle doğum yapmışsınız ve diyetisyene gitmeye karar veriyorsunuz. Kv bildiğin patavatsız ama sizde lohusa sendromundasınız ve k. Bakmayın saçmalıyorsunuz. Durun bir bakim karnınız gidecek zaten.korse takın karnınız düzleşir sıkın iyice korseyi

Bende sezaryen doğum yaptım iki hemşire karnıma bastiracaklarini söylediler birinin iki elini tuttum illede gerekli dediler sorumluluğu alıyorum deyip izin vermedim oksurmeye korkarken o işkence cekilirmi

Kayınvalideniz dal gibi mi

Bende 2 sezaryen yaptım ama kimse bastırmadı karnıma valla.ha göbek var mıydı vardı ama bebegım yenı doğnuaken bbunu hıc sıkıntı etmedinmm.kaynanı da Allah ıyı etsın kapa cenenı yanı sonucta senın torununu doğurmua yanı bişey olmaz gecer gıder o kılolar de yanı hemdaha yaralar bıle kapanmamısken nedır bu ofke hıc anlamaıyorum ben bu kaynanaları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…