Doğum yaptım.gobegin 9 aylık gibi diyen kv

Ben ikiz doğum yaptım sezeryanla . Sizin dediğiniz gibi benimde doğum yapmamış gibiydi. Ben kendi kendime dalga geçtim dedim bir tanede içerde unuttular :) Zamanla geçiyor . Takmayin kafaya .

Aman sakin kendini uzme canim. Ben tam 6 ay o gobekle gezdim. Esim bile acaba ikizdi de teki icerde mi kaldi demisti. Kv nin laflari da seninkinden kalmaz. Bol bol emzir bebegini bi sure sonra kendiliginden ucuupp gidecek. Simdi ne oldu benim gobek uctu ama kv nin koca gobegi hala duruyor. Gecen gun de bi gezmede bana ne kadar zayiflamisin dediler hemen atladi emziriyoda ondan emzirmeyi biraksin gorurum ben onu diye. Onun icin bosver duyma sen.

Nefesim kesildi benim, hatta esim cok korkmustu. Belden asagisi uyussa dahi o baskiyi hissetmemek mükün degil. Bebegi cikariyorlar sonunda o baskinin. Hersey hafifliyor. Ben resmen o baskidan sonra inanilmaz bir rahatlik hissetmistim, dünye gözümden düsmüstü. Nefes alamiyorum diye esime yalvarmistim, sakin kalmaya calismistim ama hayli zordu. Neden baski uyguladilar bilmiyorum. Gögüs kafesime iki kisi falan oturmus hissini neden berirler, sanki kaburgamin icine fil oturttular o derece bir baski ve nefeslik bir alan kalmamis gibi..
Konu sahibininde mi böyleydi bilmiyorum, ben bunu yasadigim icin bu baskiyi tarif ettim. Ama göbek büyüklügüyle bir alakasi oldugunu sanmiyorum. Beni iki ameliyatta da dövdüler desem yeridir. Karnima bariz saplaklar attilar, masada sarsiliyordum zaten sürekli. Iki dogumum da agirdi benim icin. Kücücük kadinim zaten hersey fazla gelmisti bedenime. Ayy bir kötü oldum böyle anlatinca yaa =(

Bosverin ne derlerse desinler, siz bebeginize odaklanin, simdi lohusasiniz, en hassas donemleriniz, ben ikiz dogum yaptim, erken dogum oldugu icin kuvezdeydi, hastaneye onlari ziyarete gittigimde ( dogumdan bir hafta sonra) birisi bana dogummami geldiniz demisti:) cok uzulmustum, ama hepssi gecti gitti, eski halime dondum, onun icin uzmeyin kendinizi.

Ne kadar sakinsiniz
Valla lohusaligin bana verdigi yetkiye dayanarak kvyi evden kovardim ben olsam
10 gun olmus daha yahu! Ayip valla

Bana da ikizini icerde unutmuslar sanirim diyorlardi. Tabiki bel kısmı kalınlaşiyor ama o göbekten hic bir sey kalmıyor. Iki sezeryan olmus biri olarak söylüyorum iki hafta icinde erimeye başlıyor hiicc takma

Kuzum afiyetle buyut bebegini fakat boyle seyleri kafana takma süt meselesi onemli onu etkiler,kv kendi gobegine baksin 9 ay karninda duran gaz degil bir canli genislemesi sismesi normal, yavas yavas iner kendiside dogum yapti anlamasi lazimdi ama neyse ...dogum yapanlar karinlarina bez sariyor sende rahatsiz etmeyecek sekilde sar, korse derdim ama bilmiyorum zarari varmi dikis falan yoksa olabilir

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah

Ay bu nedir ya. Ben kaynana olsam gelinim bu cumleyi kursa evet cok utanirim. Ama kendi yaptigimdan degil bu kadar saygisiz seviyesiz bir gelinim oldugu icin utanirim.

Konu sahibine gelince kaynana bu. Dert ettigine degmez. Birak ne derse desin. Gul gec. Yavrumun bana biraktigi iz gobegimi seviyorum de :)

Nedir bu kadinlarin kayinvalideden cektigi ya. Eminim kendisinin koca bir gobegi vardir degil mi?
Canim sen lohusasin simdi kim ne dese zoruna gider. Bana da 10 gunlukken kv ayy karnin oylece kalacak sanmistim ben dedi inmismis guya sevinmismis ama bana uzulmeyim diye bisey dememismis ufff ne gereksiz yorunlar bunlar, kendisi dogum yaptigi an dumduz olmus karni hep hava atar :) gormedik ya neyse. Ben cevap vermistim ama keske daha sert verseydim sezeryan dogumda oyle hemen karin inmez. Yapinla da alakali ama aylar sonra spor falan da yaparsin gider, ben yapmadim hafif kaldi. Sen bebeginden baska kimseyi düşünme.Allah anali babali buyutsun.

Ben dogum yapali 4.5 ay oldu. Hâla göbeğim duruyo. Bende sezeryan oldum. Mekik cekeyim dedim iki gundur karnim agriyo. Ustelik 20 kg aldim gebelikte. Daha 10 gun olmuş dogum olali pat diye inermiymiş o gobek. Bence nazikçe sustur kayinvalideni. Olan sana ve sutune olur. Ben herseye uzuldum uzuldum sütüm azaldi emziremiyorjm artik. Sadece bebegine odaklan. Kiloda verilir gobekte iner.

Bu arada bana da o karin sıkma islemi yapıldı hem de 2 defa anneme elimi tutturmuslardi, cok canim yanmisti galiba normal dogum yapsam yine bu aciyi yaşardım. Ama oldu gecti gitti piskolojini kimse icin bozma olur mu ben cok takardim bu hataya dusme sakin.

Siz anne oldunuz bebşiniz var üzülmeyin.
Ben sezeryan yaptıgım gün acıdan pijama takımımı dahi giyemedimhamilelik elbise vardı yazın onu giymiştim hastanede bana senin dogum ne zaman demişlerdi :)
Emzirince iniyor geçer merak etmeyin geçmezsede kimseyi ilgilendirmez sizin vücudunuz sonuçta agzının payını da verin susup aglamak neden üstelik üzülürseniz sütünüz azalır hayırlı olsun bebeginiz

Ay deli misin ya niye sen ağlıyorsun lohusa halinle??? Gönder defolsun gitsin evine kaynana! 10 günlük lohusa halinle ne diyetisyeni?
Gönderemiyorsan ağzına geleni say yeter kaçtır duymamazlığa veriyorum bir kendine gel neyin peşindesin? Morale Güler yüze ihtiyacım var ha bire göbek aşağı göbek yukarı , sana mı kaldı benim göbeğim dön kendine bak De! Benim paralayasım geldi kaynananı burdan!

Yüz vermeyin şu kadınlara böyle tepenize biniyorlar işte!

Bebeğin hayırlı olsun canım güle güle büyüt, kayınvaliden anlayışsız densiz kadının biri demek ki ama o gelen misafirlerde mi demedi hiç olsun verirsin sezeryande olabilir böyle falan diye, sonuçta çoğu kadın yasıyor bu durumu.. hiç moralini bozma ve istersen kalsın göbeğin ne olacak bir mucize büyüdü onun içinde annesi, değmez mi bebeğine

oğlun beni böyle de seviyor sen dert etme de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…