- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
aa benim gelmedi ama yaBence herkesin bünyesine göre değişir ama ben kesinlikle spinal anestezi ile sezeryan diyorum.
Sezeryandan sonra göbek kalıyor lafı bence tamamen hikaye göbeği sarkacak olan normal doğursa da sarkıyor eğer göbek yoksa sezeryandan sonra da kalmıyor.
Ben ikinci gün çok rahattım zaten bir gece yattım hastanede yine sorsalar sezeryan derdim kesinlikle ama tabi normal doğuracak cesaretiniz varsa eğer tabi ki normal doğum yapın.
Ben sezeryandan önce iki ameliyat oldum onların yanında sezeryan hiçbişey değil.
Bir de sezeryanla doğurursan sütün gelmez gibi saçma sapan sözler duyabilirsin asla öyle birşey yok.
18deyim canım ama aklımdan çıkaramıyorum nasıl doğuracağım,çocuğuma olumsuz bir şey olur mu vsSen kac haftaliksin canm .
Ben sezeryan doğum yaptım ve inan hemen sütüm geldi aynı şekilde kardeşimin de hemen geldi fakat normal doğum yapan bir arkadaşımın sütü gelmesi için çok uğraştı çok az geldi ve hemen bitti yani doğum şekliyle hiçbir alakası yok. Millet çok biliyor, hele hayatında sezeryan doğum yapmamış kadınların dedikleri saçma sapan şeyler va ya insanı deli eder.O süt olayini bes kisi soyledi nerdeyse bence o da bunyeden bunyeye degisiyor olablr.
doğum ile hiçbir alakası yok gelmemesinin doktorum da söylemişti bana ki normal doğum yapan arkadaşımın da gelmedi çok uğraştı damla damla geldi sonra bitti yani bebek doğar doğmaz mama vermek zorunda kaldılar.aa benim gelmedi ama ya
Daha cok var snin kzuum :) cinsiyet belli mi18deyim canım ama aklımdan çıkaramıyorum nasıl doğuracağım,çocuğuma olumsuz bir şey olur mu vs
Merhaba kizlar 28 haftalik hamileyim ve zaman su gibi geciyor suan hem hastane arayisindayim ankara da yapacagim kismet olursa hem de korku var haliyle. Normal dogum var aklimda ama cok korkuyorum epidural normal dogum düşünüyorum halk arasinda prenses dogum olarak da biliniyor yapan var mi aranizda ? Sizce en iyisi sezeryan mi normal dogum mu? Bu korkuyu icimden atmak icin ne yapabilirim aklim cok kariisiikkkkk Simdiden teşekkürler arkadaslar
Edit: Ankarada tavsiye edebileceginiz özel hastane var mi kizlar?
Evet ve hiç sancım olmadı yani bütün arkadaşların da dedigi gibi doğum bünye meselesi ve bütün insanlarda farklı oluyor.Sancin olmayinca suni sanci veriyorlar denemediniz mi onu?
Evet 1 süt gelmez iki göbek kalır lafı kesinlikle hikaye. Ben hamilelikten önce de spor yapıyor dum. Eğer öncesi ve sonrası spor yapılmamış ise kas yoğunluğu o bölgede az ise göbek napsın sarkacak tabi. Sütüm ise 3 çocuk doyururdu. Kendisini şartlayarak mutsuz etmemeli anneler ayrıca sezeryan yapan annenin içi kirli kalır diye bir durum da yok foşur foşur temizliyor lar :)Bence herkesin bünyesine göre değişir ama ben kesinlikle spinal anestezi ile sezeryan diyorum.
Sezeryandan sonra göbek kalıyor lafı bence tamamen hikaye göbeği sarkacak olan normal doğursa da sarkıyor eğer göbek yoksa sezeryandan sonra da kalmıyor.
Ben ikinci gün çok rahattım zaten bir gece yattım hastanede yine sorsalar sezeryan derdim kesinlikle ama tabi normal doğuracak cesaretiniz varsa eğer tabi ki normal doğum yapın.
Ben sezeryandan önce iki ameliyat oldum onların yanında sezeryan hiçbişey değil.
Bir de sezeryanla doğurursan sütün gelmez gibi saçma sapan sözler duyabilirsin asla öyle birşey yok.
dogum sekline bebegin karar versin bence normal dogum icin sartlar uygunsa normal olur.Peki sezeryan sonrasi karninda sarkma oldu mu canim.normal istiyorum ama kaldirabilirmiyim
Daha geçen gündü sanki ilk muayenem zaman su gibi akıyor canım kızımız olacak inşDaha cok var snin kzuum :) cinsiyet belli mi
Ayyyy yerim ben onu fiinndigimmm:)))) bizimde oglus olacak teyzesi:)Daha geçen gündü sanki ilk muayenem zaman su gibi akıyor canım kızımız olacak inşsizinki belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?