Doğum

sizce hangi dogum

• sezeryan

OY: 26 22,8%
  • normal

OY: 88 77,2%

• Ankete Katılan
    114
Rabbim ne gzl yardim etmis ins ben de snin gibi olurum

Ben iki cocugumuda epidural normal doğum olarak yaptım ağrıyı hissetmiyorsun bi sure o yüzden rahat tavsiye ederim. Normal doğumda çabuk ayarlaniyor insan.hakkınızda hayırlısı sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeginizi inş

Hic aci hissettin mi dogum aninda canm?? Bide ikinma hissi gidiyo ikindigini hissediyormussun?

Bana hic sorma normal oldum ama bidaha o sancilari yasamaya hic cesaretim yok dogumun ortasinda beni sezaryana alin diye bagirdim ama is isten gecti ebeler bile sasirdi zor oldu diye ama kisiye gore degisiyormus yasamadan bilemessin belki rahat gecer.

Tabiki en iyisi normal doğum ama spinal sezeryan olmak istersen de tavsiye ederim 1. Genel anestezi oldu ikinci spinal benim ama çok çok rahattim tek korkutan ameliyathane onun harici hicbirsey hissetmiyorsun şimdiden hayırlısi olsun

Rabbim ne gzl yardim etmis ins ben de snin gibi olurum
Zaten eğer bi sorun yoksa çatı darlığı bebeğin ters gelmesi annede şrker kalp gibi hastalıklar yoksa normal zor değil sancı dayanılmayacak gibi değil ben gezdim durfum sancı vurdukça hareket ettim doğum olduğunu bilmeden zaten sürekli olmuyo bi vuruyo sonra geçiyo ara ara vuruyo hastanede kendi odan olur basında hemşire olur temiz temiz doğurursun hiç korkma şimdiden duşunme doğurmayan varmı mecbur çıkacak hamileliğin tadını çıkar o parasızlıkla bana yardım etti sanada eder merak etme Allah buyuk

Ya seni dogurtacak kisi cok onemli...
sahsen normal dogumu kaldiracak yapim yok bence...
allahtan dogurtan kadin anladi da eziyet etmedi bana :)
Buyuk sozume tovbe ama bir daha dogum mu asla :))
Ne turlu olursa olsun....

Ağrı oluyor tabi ama artıginda ilaç veriyorlar ve yaklaşık 2 saat hiç ağrı duymuyorsun ikinma hissi oluyor bende merak ediyordum bacaklar hissizlesiyormu diye ama öyle bişey yok sadece ağrı kayboluyor. Benim ki rahatti sizinki de öyle olur ins

Ya seni dogurtacak kisi cok onemli...
sahsen normal dogumu kaldiracak yapim yok bence...
allahtan dogurtan kadin anladi da eziyet etmedi bana :)
Buyuk sozume tovbe ama bir daha dogum mu asla :))
Ne turlu olursa olsun....
Korkutma hamişleri ya
Valla 10000 kere sezeryanla doğur deseler doğururum açıkcası benim çok rahattı

Ben de normal doğum istedim hatta doktorumu da o yönde seçtim . Ama çatı muayenesinde sezeryana karar verdik . Çok şükür sıkıntım olmadı . Öğlen oldu akşama kalktım , sabaha karşı herkes uyumuştu kalktım oğlumu kucağıma aldım . Çok kötü olmadım yani . Şimdiden karar verilmez hayırlısı olsun

Ben 5 saat sancıdan sonra sezeryan oldum kızım oksijeni azaldı acil sezeryana alındım ama şindi olsa gene normal doğum yapmak isterdim bnce en iyisi sezaryanımda çok iyi geçti ikiside ayrı ayrı güzel bence

Normal dogum tabiiki.Adi ustunde normal.Bende cok istemistim normali 9 cm aciklik ve siddetli sancim oldu ama nasip olmadi son anda sezeryana aldilar.Dogumdan bi kac saat sonra felcli gibiydim hic bi sekilde kimildamam imkansizdi.Her yerimi kesiyolardi sanki.Yuksek sesle bile konusunca her yerim aglancak kadar agriyodu.15 gün benegimi kucagima alamadim nerdeyse.Zate emziremedimde .Belki de o yuzden ememedi.Sonuc su anda 6.5 ay gecti dogumdan hala o bolge cok agriyor.Tabi bu yapi meselesi ama sezeryan cekiyosun her zamaj.Normaldw 2 haftaya ayaktasin

Peki sezeryan sonrasi karninda sarkma oldu mu canim.normal istiyorum ama kaldirabilirmiyim
Vallahi su karinda sarkma meselesi varya canim cok igrenc bi goruntu sarkmayan varmi acaba gecen bi arkadaslarla toplandik ortamdaki nerdeyse 10 kisi falan sezeryanliydi zayifindan sismanina herkesin bende dahil gobeklerimiz sarkik aynaya bakmak istemiyorum cok igrenc bi goruntu hayatimda hic catlagim olmamisti hamilelik biyunca catladim simdide sarkik civik bi karnim var. Birde ameliyat bolgemde hissizlik var bu sezeryan olan arkadaslarimin hepsinde varmis.

Normal doğum kadın sağlığı için çok iyi

Canim oncelikle hayirlisi olsun ams kesinlikle normal dogum benn 3 bucuk ay once dogum yaptim epiduralsiz ilk bebegimdi ve korkma son haftalarinda kurtulayim diye beklicen ben de cook korktum ama sandgim buyuttugm gbi olmasi epidural istemistim ams cerrahpasada dogum yaptim gerek olmadgni solediler...hayirlisini versin Rabbim sezaryen gereklilikse o da kotu degil ki

Hayırlısı olsun öncelikle . epidural normal doğum yaptım kasım ayında . senin için hangisi gerekliyse o olsun . benim pek iç açıcı hikayem olmadi ama normal dogum adı üzerinde normal..

Bir de canim normal dogumda her ani tam hissediyosun bebeginle birlikte bir mucadeler veriyorsun zorunlu bir durumun yoksa normalden sasma..epizyo dikisleri beni biraz zorladi dogumdan ziyade bebegi 4 kilo civariydi o biraz zorladi

16 ay arayla iki Sezaryen oldum ve aynı yerden kestiler ama hiç hissizlik yaşamıyorum çok şükür. Bazı arkadaşlarım ara ara ameliyat yerim sızlıyor derler onu da yaşamadım.

Konu sahibi eğer mümkünse normal doğumu tercih et tabi ama sezeryandan da korkma. Hiç öyle deli gibi ağrı çekmedim. İkisini de spinal sezaryen yaptım ve çok rahattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…